Ben keşfettim nedenini bende de şöyle oluyor. Göbek deliğimin sağ tarafına yaparken çok rahat giriyor.
Ama sola girmiyor.
Şöyle anlatayım; iğneyi hep sağ elimle yapıyorum. İğneyi 45 derecelik açıyla sağdan sola doğru saplıyorum o zaman sağ taraftan rahat giriyor.
Ama sol tarafa yapıyorsam sol elimi kullanamadığım için yine aynı açıyı kullanmak zorunda kalıyorum. Sanki ters oluyor girmiyor o zaman.. Belki başka biri iğneyi sola yatırarak vursa soldan daha rahat girecek gibi geliyor bana..
Canım bende de durum tam tersi,sola kolay oluyor,sağ tarafta zorlanıyorum.
Ama ben iğneyi 90 derecelik açıyla yapıyorum, yani göbeğe dik olarak batırıyorum...Acaba yanlış mı yapıyoruz kafam karıştı...
Ben de first gibi düşünmüştüm alt tarafta ödem oluyor ve ona denk gelirse zor giriyor gibi...
Hayırlısıyla şu gebeliği iyi bir şekilde tamamlayalım:)) Baksana hepimiz ayrı bir alemiz :))
Kız mı :)şuan 8 haftalığım ben zor tabi hayat duruo resmen yemek yiyorum şuanda sıkıntı yok inş az hasarlı atlatırım
şuan zorlama kendini zaten ben 3 aylık olunca dediklerimi yaptım bulantılar geçinde sütte içersin yoğurtta yersin sütü nesguikle almanı öneririm yada salep ile falan olabilir yoğurduda meyvelerle rondodan geçirip milkshake gibi bişey ypabilirsin
şuan iyi ama 4 ayından snra çok yemen gerekebilir.Bende yemedim 3 ay zaten hep kustum kocama tahammülüm yoktu o dereceydi adamla 7 24 kavga ediodum agresiflik yapıodu kusmalar ama 3 ay bitti 4 e yakın herşeyi yemeye başladım bazı durumlarda gene kustum ama tabi eskiye göre onlar bişey değildi ben 1 litre süt içtim 5 ayımdan snra ayrca yoğurt semizotu vs çok yedim bunları
kızın mı olcak ne :) sağdan yumurtlayınca kız soldan oğlan olurmuş :) yerleşiolar artık ağrın ondandır
süt ürünlerinden en az birini tüketmende yeterli yok ben seviodumda nesguik fln zevkle yiodum ama bazen sütü zorla içiodum unutsam eşim doldurur getirirdi doğumdan snra içmedim hiç çok soğumuştum bundada mecbur 1,5 ay snra fln başlıycam artık
gözün aydın cnm inş kalp atışlarınıda duyarsın bnmde azaldı agrılarım ama günde 1 2 kez yokluyo tamamen bırakmadı anlayacagınSağol canım, benimki daha çok küçük. Keseyi anca gördüm. Ama bu aralar esksi kadar sık ağrımıyor. Bir ara çok fazla başım dönüyordu. :) 6 haftalık inşallah. :)
Ben 1 kilo almışım eğer gaz yoksa 1,5 kilo almış olabilirim. Sen kilo aldın mı?
kızlar bugün son iş günüm..
Normalde aysonuna kadar gelmeyi düşünüyordum ama müdürüm bugün bile niye geldiniz dedi :)
Çok sıkıntılı geçtiğini biliyo saolsun çok anlayışlı insanlar..
bi buruk oldu içim..
Kolay değil farklı şirketlerde de olsa 6 yıldır çalışıyorum..burada da 1 buçuk yıldır..
Ev hayatına kolay adapte olurum inşallah bu benim kendi tercihimdi ama korkmuyo da değilim..
Sizler ev hayatını seviyor musunuz? Kolay alışabilir miyim sizce ?
gözün aydın cnm inş kalp atışlarınıda duyarsın bnmde azaldı agrılarım ama günde 1 2 kez yokluyo tamamen bırakmadı anlayacagınhepimizinki dha cok kücük ama büyüyecegiz yavas yavas
bn de 1kiloya yakın aldım sasurdum kaldım ilk 3 ay almayı beklemiyodum ama tombik bi anne adayı olucam sanırım bu gidişle
sen az almıssın cnm 3.ayını bitirmene az kalmış senn bnce cok normal ...
Normal dimi ohh nasıl rahatlatın beni :)
nasılsınız
bende cumartesi gittim doktora sabaha karşı kanamam olmuş karından göremedi doktorum alttan baktı ve kesede bebeği gördü kalp atışı henüz yok 20 gün sonra gel dedi kısmet artık
Dün akşamdan beri sızıntı şeklinde kanamam var. yarın sabah doktora gidicem bakalım ne diycek.
çamaşırıma bile bulaşmıyo wc ye gittiğimde peçetede görüyorum açık pembe
Canım bende de durum tam tersi,sola kolay oluyor,sağ tarafta zorlanıyorum.
Ama ben iğneyi 90 derecelik açıyla yapıyorum, yani göbeğe dik olarak batırıyorum...Acaba yanlış mı yapıyoruz kafam karıştı...
Ben de first gibi düşünmüştüm alt tarafta ödem oluyor ve ona denk gelirse zor giriyor gibi...
Hayırlısıyla şu gebeliği iyi bir şekilde tamamlayalım:)) Baksana hepimiz ayrı bir alemiz :))
korkma cnm sana en güzel cevabı yarın doktorun verecektir, panik yapma lütfen
Dün akşamdan beri sızıntı şeklinde kanamam var. yarın sabah doktora gidicem bakalım ne diycek.
çamaşırıma bile bulaşmıyo wc ye gittiğimde peçetede görüyorum açık pembe
sakın korkma canım yarın sabah erkenden doktoruna git benimde başıma geldi allaha şükür bişey olmadı.progestan kullanıyomuydun??
inş. iyi olucak herşey. canını sıkma yüksek tut moralini bebişin seninleee olur annesi... bu kanamalar herkesde olan şeyler
tabisiiiiiiiii normalll cnm bnmmm ki fotoda zayıf gözüküyosun bnm cevremde zayıf hamis kalanlar dha kilolu hamile kalanlardan dha fazla kilo aldıklarını farkettim sennde cok normal 2.5ayda 1 kilo kalan aylarda 1 er 1er alsanda 10-15 kilo arası tamamlarsın bnce inşşşşşşş bnde tebiii
hayır canım kullanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?