2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım bende de durum tam tersi,sola kolay oluyor,sağ tarafta zorlanıyorum.

Ama ben iğneyi 90 derecelik açıyla yapıyorum, yani göbeğe dik olarak batırıyorum...Acaba yanlış mı yapıyoruz kafam karıştı...

Ben de first gibi düşünmüştüm alt tarafta ödem oluyor ve ona denk gelirse zor giriyor gibi...

Hayırlısıyla şu gebeliği iyi bir şekilde tamamlayalım:)) Baksana hepimiz ayrı bir alemiz :))

Bana hemşire 45 derecelik açıyla demişti. Deri altına girsin daha derine batmasın diye elimizlede sıkıyoruz ya o sıktığım yere 45 derecelik açıyla vuruyorum canım ben..

Kız mı :)
Ben erkek düşünmüştüm
Hayırlısı olsun :)

Sağol canım, benimki daha çok küçük. Keseyi anca gördüm. Ama bu aralar esksi kadar sık ağrımıyor. Bir ara çok fazla başım dönüyordu. :) 6 haftalık inşallah. :)
gözün aydın cnm inş kalp atışlarınıda duyarsın bnmde azaldı agrılarım ama günde 1 2 kez yokluyo tamamen bırakmadı anlayacagın hepimizinki dha cok kücük ama büyüyecegiz yavas yavas
Ben 1 kilo almışım eğer gaz yoksa 1,5 kilo almış olabilirim. Sen kilo aldın mı?

bn de 1kiloya yakın aldım sasurdum kaldım ilk 3 ay almayı beklemiyodum ama tombik bi anne adayı olucam sanırım bu gidişle
sen az almıssın cnm 3.ayını bitirmene az kalmış senn bnce cok normal ...

evde olmak pek kolay olmuyor çalışan insana. ama şimdi senin güzel bi sebebin var keyfini çıkar bence ben hep çalışmış biriydim evlenene kadar 4 senedir evdeyim çok zorlandım adapte zor oldum sıkıldım ama hobiler kurslar oyalandım. umarım alışırsın

Normal dimi ohh nasıl rahatlatın beni :)

Normal dimi ohh nasıl rahatlatın beni :)

tabisiiiiiiiii normalll cnm bnmmm ki fotoda zayıf gözüküyosun bnm cevremde zayıf hamis kalanlar dha kilolu hamile kalanlardan dha fazla kilo aldıklarını farkettim sennde cok normal 2.5ayda 1 kilo kalan aylarda 1 er 1er alsanda 10-15 kilo arası tamamlarsın bnce inşşşşşşş bnde tebiii

nasılsınız
bende cumartesi gittim doktora sabaha karşı kanamam olmuş karından göremedi doktorum alttan baktı ve kesede bebeği gördü kalp atışı henüz yok 20 gün sonra gel dedi kısmet artık

nasılsınız
bende cumartesi gittim doktora sabaha karşı kanamam olmuş karından göremedi doktorum alttan baktı ve kesede bebeği gördü kalp atışı henüz yok 20 gün sonra gel dedi kısmet artık

inş. iyi olucak herşey. canını sıkma yüksek tut moralini bebişin seninleee olur annesi... bu kanamalar herkesde olan şeyler

Dün akşamdan beri sızıntı şeklinde kanamam var. yarın sabah doktora gidicem bakalım ne diycek.
çamaşırıma bile bulaşmıyo wc ye gittiğimde peçetede görüyorum açık pembe

Dün akşamdan beri sızıntı şeklinde kanamam var. yarın sabah doktora gidicem bakalım ne diycek.

korkma cnm sana en güzel cevabı yarın doktorun verecektir, panik yapma lütfen

benimde tam tersi .alt tarafa rahat giriyo yukarıya daha zor.geçen günde sokamadım çıkardım başka bi iğne açtım yeniden yaptım iğne maceralarımızı yazsak kitap olur heralde :))

ben bir tedavi bebişine sahibim benim bebişim 23 ocak aşılaması çocuğu, allahıma şükürler olsun 2yılın sonunda güzel haber alabildik ama gecen hafta bebişimiz bizi korkuttu... kalp atışını duyduk çok sağlıklı ama sag tarafta çok az bir kanamam varmış iç kanama dışa vurmuyor doktor progestrol verdi ve 10 gün rapor bakalım dinleniyorum bu hafta kontrolüm var umarım atlatırız bu durumu. aranızda var mı acaba benim gibi iç kanama yaşayan?

sakın korkma canım yarın sabah erkenden doktoruna git benimde başıma geldi allaha şükür bişey olmadı.progestan kullanıyomuydun??

bu arada çok ağrım oluyor belim kasıklarım ve sanki sağ taraftan yumruk yiyormuş gibiyim bu ağrılar normal mi?

Ver evet zayıfım baya hemde biraz takıntılıydım hamile olmadan once oyle cok yemek belli saatlerden sonra yemez ve hergün düzenli spor yapardım oyuzden baya formdaydım ama şimdi karşı çıkamıyorum nefsime sürekli yiyorum bide mide bulantım var düşün olmasa mutfakta yemek bırakmamayacağım herhalde :) coook tesekkürrrr ederim sana, bak cok sevdim seni ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…