25 günde bir oluyorsan regli bence sonucta belli olabilir bende idrar testiyle 1 hafta once cok silik çizgi gormuştum 3 gün oncede net ikinci çizgiyi görmüştüm. Bende 28 günde bir düzenli regli oluyorum. Ama sonuc negatif çıkarsa da üzülme. Ben 15 günde idrarda belli oluyorsa 13 günde de kanda tespit edilebilir, ama edilmeyebilirde. Peki korumasız ilişkinin yumurtlama tarihlerine mi denk geliyordu?
yumurtlamam muhtemelen 10.gün falandır. çünkü adet döngüm kısa. biz 6,8,9. günler korunmadık.. dediğim gibi planlamadık ama kendimi çok inandırmışım. doktor da adet döngümü, şüphelendiğim günleri sordu. olmayacak birşey olsaydı söylemez miydi?
Canmım ya bu gittiğim, hiç beğenmedim ben ağrım var falan sordum normalmi falan ben sordukça zorla cevap verdi hoşuma gitmedi araştırıyorum ama mecbur bu arada mecbur ona gidecem
yumurtlamam muhtemelen 10.gün falandır. çünkü adet döngüm kısa. biz 6,8,9. günler korunmadık.. dediğim gibi planlamadık ama kendimi çok inandırmışım. doktor da adet döngümü, şüphelendiğim günleri sordu. olmayacak birşey olsaydı söylemez miydi?
Yani dediğimiz gibi belli de olabilir olmayabilir de ama kotu birseyle karsılasırsanda üzme tatlı canını. Regli tarihine yakın bir daha baktırırsın.
eşimi sonuçları almaya gönderdim kızlar.. yarım saate belli olur:18:
Canım bak şimdi hesapladım. 12 Ocak'ta regli olmuşsun. 25 günlük düzenli bir regli döngün varsa yumurtlama tarihin en erken 20 ve 24 ü arası olur. Eğer hamileysende bence 9 unda yaptığınız tutmuş olabilir. Ama 9 unda tuttu dieyim 23 üne denk geliyor. Bugun ayın 31 i ve 8 gün bence gebelik tespiti için cok erken bir süreç( belirtiler devam ederse ve sonuc negatif çıkarsa bence testi tekrar etmelisin.
Canım bak şimdi hesapladım. 12 Ocak'ta regli olmuşsun. 25 günlük düzenli bir regli döngün varsa yumurtlama tarihin en erken 20 ve 24 ü arası olur. Eğer hamileysende bence 9 unda yaptığınız tutmuş olabilir. Ama 9 unda tuttu dieyim 23 üne denk geliyor. Bugun ayın 31 i ve 8 gün bence gebelik tespiti için cok erken bir süreç( belirtiler devam ederse ve sonuc negatif çıkarsa bence testi tekrar etmelisin.
Bende tam olarak aynı şeyi anlattım :) ama bi süpriz yapıp en azından 5 in üzerinde çıkar belki değer..
Bende tam olarak aynı şeyi anlattım :) ama bi süpriz yapıp en azından 5 in üzerinde çıkar belki değer..
Görmedim ben yazdığını :) görsem yazarmıydım hiç okadarda düşündüm falan. Inşallah çıkar da aramıza birisi daha katılmış olur mutlu mutlu :)
çok teşekkür ederim. hesap yapmışsın. benim heyecandan kafam basmıyor. sabahtan beri parmak hesabı yapıp duruyordum
eşim aradı. sonucu doktora görtermiş. hcg seviyem 4.8miş. normalden yüksek ama hamile diyemem demiş. haftaya cuma tekrarlayın demiş.. bir hafta bu heyecanla yaşanır mı?:18:
Canım başka doktor yokmu oralarda? Iyice araştırdın mı? Oyle ilgisiz doktorum olurmuş
Görmedim ben yazdığını :) görsem yazarmıydım hiç okadarda düşündüm falan. Inşallah çıkar da aramıza birisi daha katılmış olur mutlu mutlu :)
hahaha yerim :) inşallah canım ya bakalım merakla bekliyorum bende
çok teşekkür ederim. hesap yapmışsın. benim heyecandan kafam basmıyor. sabahtan beri parmak hesabı yapıp duruyordum
eşim aradı. sonucu doktora görtermiş. hcg seviyem 4.8miş. normalden yüksek ama hamile diyemem demiş. haftaya cuma tekrarlayın demiş.. bir hafta bu heyecanla yaşanır mı?:18:
4.8 nasıl bir sınır ya :) tam ortada
inşallah yükselir bu değer canım hadi bakalım
4.8 nasıl bir sınır ya :) tam ortada
inşallah yükselir bu değer canım hadi bakalım
nasıl yani anlamadım? yüksek mi sence?
Bence %80 hamilesin ozaman 4.8 suan için bence iyi gibi. Yok yaşanmaz seni cok iyi anlıyorum ama bir şekilde kafanı yolacak seyler bul yoksa geçmez zaman bence sende Ekim annesi olarak yanımızda yer alacaksın. Cok sevindim senin adına. Rabbim güzel haberlerle yanımıza gelmeni nasip etsin inşallah
nasıl yani anlamadım? yüksek mi sence?
5 ve üzeri gebelik demek canımsanırım hamilesin değerin hergün katlanarak artması gerekiyor.Bir kaç gün sonra tekrarla bence testi
slm kızlar ben bişey soracam benim adetime 3 gün kaldı bende süt renginde beyaz akıntım geliyor peynir kesiği gibi değil sadece akıntı var kasık ağrım belimin ağrısı da yok göğüslerimde çok ağrıyor hamile olanlar sizde varmıydı böyle bişey
Vardı bende de cok oldu o ağrılar ve akıntılar ama sen hamilemisin? Çünkü aynı belirtiler regli oncesi belirtilerlede aynı
bilmiyorum işte adetime 3 gün var bu takvimde totem için yaptım
5 ve üzeri gebelik demek canımsanırım hamilesin değerin hergün katlanarak artması gerekiyor.Bir kaç gün sonra tekrarla bence testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?