2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Gebelik testi yaparsan sonucu görebilirsin bir ihtimal ben adetime 3 gün kala öğrenmiştim çünkü. Hadi eczaneden gidip test al yarın Sabah'ta yap ve bize güzel haberlerle gel :))

tamam hemen gidip alırım ama sabahı nasıl edicem bilmiyorum çizgin belirginmiydi

tamam hemen gidip alırım ama sabahı nasıl edicem bilmiyorum çizgin belirginmiydi

Reglime 7 gün kala yaptığimda saatler sonra silik çizgi cıktı 5 gün kala yaptığımda 5-10 dakika sonra silik ikinci cizgi cıktı 3 gün kala yaptığımda net cizgi cıktı sonra ertesi gün yeniden yaptım 3 testle hepsi pozitifti :))

merhabalar,
sanırım ben de Ekim annesi olacağımmmm hala inanamıyorum adetim gecikeli 4-5 gün oldu değerim 1270 inş sonuna kadar sorunsuz hamilelik süreci yaşarız

merhabalar,
sanırım ben de Ekim annesi olacağımmmm hala inanamıyorum adetim gecikeli 4-5 gün oldu değerim 1270 inş sonuna kadar sorunsuz hamilelik süreci yaşarız

Hoşgeldin öyleyse aramıza :)) Rabbim sorunsuz hamilelik günleri nasip etsin hepimize

Hoşgeldin öyleyse aramıza :)) Rabbim sorunsuz hamilelik günleri nasip etsin hepimize

çok teş ederim :)) Amin Rabbim yardımcımız olsun inş hepimizin benim Rabbimin de izniyle ilk çocuğum olacak inş hayırlısıyla çok tecrübesizim anlayacağın değerim nasıl sence ?

akintiyi her zamankinden fazla hissediyosan gebelige isaret en iyisi arkadasimin dedigi gibi test canim insallah seni de aramizda goruruz :))

çok teş ederim :)) Amin Rabbim yardımcımız olsun inş hepimizin benim Rabbimin de izniyle ilk çocuğum olacak inş hayırlısıyla çok tecrübesizim anlayacağın değerim nasıl sence ?

Gayet güzel gözüküyor bence. Bende adet günü kan testi yaptırmıştım 520 çıkmıştı. Ne zaman gidiyorsun doktora peki? Benimde ilk çocuğum olacak inşallah

ayceey yazdıklarımıza bakıyorum da hep aynı düşünüyoruz :)) burcun ne senin cok merak ettim

merhabalar,

hosgeldin aramiza canim :) hayirli saglikli gebelik gecirmek umidiyle

canim ya bende dusuncelerimizin benzer oldugunun kanisindayim his iste :)) burcum basak ya senin ?

Bende yay burcuyum. Eğer bebişime kavuşabilirsem Rabb'imin izni ile oda ya başak ya terazi burcu olacak :)) ne mutlu ki başaklar anlaşabiliyormuşum :)

Bende yay burcuyum. Eğer bebişime kavuşabilirsem Rabb'imin izni ile oda ya başak ya terazi burcu olacak :)) ne mutlu ki başaklar anlaşabiliyormuşum :)

canim babammm yay burcu babamin burcu diye deil ama yay burcunu gercekten cokk severim kiii :))) cokta iyi anlasirim basak ve terazi de fena burc sayilmaz hani ovunmek gibi olmasinda pek titiz dusunceli iyi vs vs olurlar öhö öhöö :)))) insallah bebisinde senin gibi tatli olucak hangi burc olursa olsun eminim buna

Ay canım eminim senin bebişinde senin gibi tatlı olacak :) başak burcu olsun diye hep dua etmiştim zaten cok titiz oluyorlar diye ama sonra duydum ki cokta dağınık oluyorlarmış :) ee başak burçları genel olarak geç evlenen burclarmıs sen kac yasında evlendin

merhabalar,
maşallahhhh çok güzel ne güzel sabırla adetin geçmesini beklemişsin ebn bekleyemedim erkenden yaptım şimdi biran önce ayın 7 si olsada keemizi görsem diyorumm benim adete 2 gün varken 93 adetten birgün sonrada 295 çıktı
Gayet güzel gözüküyor bence. Bende adet günü kan testi yaptırmıştım 520 çıkmıştı. Ne zaman gidiyorsun doktora peki? Benimde ilk çocuğum olacak inşallah

canım kalp atışlarına ne zman gideceksin bunu daha önce sormuş olabilir yada sen yazmış olabilirsin tekrarlatıysam kusura bakma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…