Gebelik testi yaparsan sonucu görebilirsin bir ihtimal ben adetime 3 gün kala öğrenmiştim çünkü. Hadi eczaneden gidip test al yarın Sabah'ta yap ve bize güzel haberlerle gel :))
Bence %80 hamilesin ozaman 4.8 suan için bence iyi gibi. Yok yaşanmaz seni cok iyi anlıyorum ama bir şekilde kafanı yolacak seyler bul yoksa geçmez zaman bence sende Ekim annesi olarak yanımızda yer alacaksın. Cok sevindim senin adına. Rabbim güzel haberlerle yanımıza gelmeni nasip etsin inşallah
5 ve üzeri gebelik demek canımsanırım hamilesin değerin hergün katlanarak artması gerekiyor.Bir kaç gün sonra tekrarla bence testi
ayy inşallah yaa.. 1 hafta önce bebek mi, Allah korusun derken şimdi birazcık şüphe bile beni o kadar heyecanlandırdı ki.. ben de çok inanıyorum. inşallah 1 hafta sonra güzel haberlerle gelirim kızlar. hepinize şimdilik hayırlı, güzel, kolay hamilelikler.. görüşürüz inş
çok teşekkür ederim. hesap yapmışsın. benim heyecandan kafam basmıyor. sabahtan beri parmak hesabı yapıp duruyordum
eşim aradı. sonucu doktora görtermiş. hcg seviyem 4.8miş. normalden yüksek ama hamile diyemem demiş. haftaya cuma tekrarlayın demiş.. bir hafta bu heyecanla yaşanır mı?:18:
Tekrardan düşündüm bence hamilesin hamilesin hamilesin
4,8 yüksek bir oran çünkü genelde hamile olmayanların değeri 0-5 arasında ortalarda çıkıyor.
tamam hemen gidip alırım ama sabahı nasıl edicem bilmiyorum çizgin belirginmiydi
Tekrardan düşündüm bence hamilesin hamilesin hamilesin
4,8 yüksek bir oran çünkü genelde hamile olmayanların değeri 0-5 arasında ortalarda çıkıyor.
evet evet kesin hamileyim
değilsem kocamı boşayacağım. o kadar hırs yaptım
merhabalar,
sanırım ben de Ekim annesi olacağımmmmhala inanamıyorum adetim gecikeli 4-5 gün oldu değerim 1270 inş sonuna kadar sorunsuz hamilelik süreci yaşarız
çok heyecenlıyım yaa
Hoşgeldin öyleyse aramıza :)) Rabbim sorunsuz hamilelik günleri nasip etsin hepimize
slm kızlar ben bişey soracam benim adetime 3 gün kaldı bende süt renginde beyaz akıntım geliyor peynir kesiği gibi değil sadece akıntı var kasık ağrım belimin ağrısı da yok göğüslerimde çok ağrıyor hamile olanlar sizde varmıydı böyle bişey
çok teş ederim :)) Amin Rabbim yardımcımız olsun inş hepimizin benim Rabbimin de izniyle ilk çocuğum olacak inş hayırlısıyla çok tecrübesizim anlayacağın değerim nasıl sence ?
çok teşekkür ederim. hesap yapmışsın. benim heyecandan kafam basmıyor. sabahtan beri parmak hesabı yapıp duruyordum
eşim aradı. sonucu doktora görtermiş. hcg seviyem 4.8miş. normalden yüksek ama hamile diyemem demiş. haftaya cuma tekrarlayın demiş.. bir hafta bu heyecanla yaşanır mı?:18:
bencede hamilesin tatlim insallah merakla iyi haberlerini beklicez fazla stres yapmamaya calis insallah hersey gonlunce olur :))
merhabalar,
sanırım ben de Ekim annesi olacağımmmmhala inanamıyorum adetim gecikeli 4-5 gün oldu değerim 1270 inş sonuna kadar sorunsuz hamilelik süreci yaşarız
ayceey yazdıklarımıza bakıyorum da hep aynı düşünüyoruz :)) burcun ne senin cok merak ettim
canim ya bende dusuncelerimizin benzer oldugunun kanisindayim his iste :)) burcum basak ya senin ?
Bende yay burcuyum. Eğer bebişime kavuşabilirsem Rabb'imin izni ile oda ya başak ya terazi burcu olacak :)) ne mutlu ki başaklar anlaşabiliyormuşum :)
canim babammm yay burcu babamin burcu diye deil ama yay burcunu gercekten cokk severim kiii :))) cokta iyi anlasirim basak ve terazi de fena burc sayilmaz hani ovunmek gibi olmasinda pek titiz dusunceli iyi vs vs olurlar öhö öhöö :))))insallah bebisinde senin gibi tatli olucak hangi burc olursa olsun eminim buna
maşallahhhh çok güzel ne güzel sabırla adetin geçmesini beklemişsin ebn bekleyemedimmerhabalar,
Gayet güzel gözüküyor bence. Bende adet günü kan testi yaptırmıştım 520 çıkmıştı. Ne zaman gidiyorsun doktora peki? Benimde ilk çocuğum olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?