Ay canım eminim senin bebişinde senin gibi tatlı olacak :) başak burcu olsun diye hep dua etmiştim zaten cok titiz oluyorlar diye ama sonra duydum ki cokta dağınık oluyorlarmış :) ee başak burçları genel olarak geç evlenen burclarmıs sen kac yasında evlendin
yok canim emin ol cok titiz oluyolar kendimden ornek veriyorum ve esimin abisi de basak erkek kiz ayirmiyo valla titiz oluyo insallah senin bebisinde hepimizinki de titiz olur temizlik titizlik onemli biliyosunben 24 yasinda evlendim tam zamani bence :)
maşallahhhh çok güzel ne güzel sabırla adetin geçmesini beklemişsin ebn bekleyemedimerkenden yaptım şimdi biran önce ayın 7 si olsada keemizi görsem diyorumm benim adete 2 gün varken 93 adetten birgün sonrada 295 çıktı
canım kalp atışlarına ne zman gideceksin bunu daha önce sormuş olabilir yada sen yazmış olabilirsin tekrarlatıysam kusura bakma olur mu
Bende 23 yaşımda evlendim. Evet evet tam zamanı. Sevdiğin insanı bulduğun zaman evleneceksin beklemek saçma bencede. Şimdi kac yaşındasın? Çok soru sordum farkındayım ama meraklımın ben birazcık :) âmin canım benim âmin tüm cocuklar titiz olsun. Ama terazi olursa da üzülmem. Terazi burçları özellikle erkekleri acayip bakımlı ve yakısıklı oluyorlar. Aman huyları güzel olsun dimi :)) ama titizde olsun
canım bende 7 şubatta gidecem ve inşallahhh kesesini görcem keseden ne kadar sonra kalp atışını duyarımSorun değil canım benim inan bende hiç hatırlamıyorum. Okadar cok soru soruyorum okadar cok konuşuyorum ki. Neyse uzatmadan cevaplayayım :) 7 Şubat'ta gideceğiz. Ama bence artık kalp atışları başladı. Yine biyerde okuduğum kadarıyla miğde bulantısıyla beraber kalp atışları başlıyormuş. Bugün Miğdem bulanıyor ki benim :s açım ama hiç birsey yemek istemiyorum :s
slm kızlar ben bişey soracam benim adetime 3 gün kaldı bende süt renginde beyaz akıntım geliyor peynir kesiği gibi değil sadece akıntı var kasık ağrım belimin ağrısı da yok göğüslerimde çok ağrıyor hamile olanlar sizde varmıydı böyle bişey
kızlar ben sizden büyüğüm galiba 26 yaşında evlendim 28 yaşımda bebeğimi kucağıma alacam evleneli 21 ay oldu 7. ayımızda kavuştum yavrumuza ayrıca ben sizden şişkoyum 47-50 falan öyle yamıştınız ben şuan 63 kiloyum boyumda 1,66 :S
canım bende 7 şubatta gidecem ve inşallahhh kesesini görcem keseden ne kadar sonra kalp atışını duyarım
ben kalp atışlarını duyana kadar kayınvalidelere söylemeycemde
en büyüğünüz benim 31 yaşındayım 29 yaşında evlendim yaklaşık 1,5 senedir bebiş istiyoruz sorun olmadığı halde olmadı neyseki bu ay tutturduk hayırlısı bakalım.
cokta fark yokmus yaslar arasinda kizlar soguktan bi zarar gelir mi ki bakude bugun resmen don var eve kapanmak istemedik esimle disari ciktik kisa zaman disarda durduk kapali alana girme mesafesinde ama korktum kasigim hafif agridi bilgisi olan var mi ki ?
kızlar ben hamilelikte acemi olduğum gibi bu k.k de de acemiyim . bu sizin yazdıklarınızı hepsini toplayıp aynı anda hepinize cvp yazamıyorum :26: idare edin beni olur mu . Ayrıca hepinize bu güzel karşılama için de çok teş ederim . bu arada yusraeren ben 3-4 gün geçene kadar beklemedim cnm bekliyemem desürekli evde test yapdım bu ikinci kan vermem di
Canım üşütme sakın. Hatta ayaklarına patik giy. Istanbulda da soğuk bu aralar bu yüzden hiç dışarı çıkmıyorum ben. Gebelikten dolayı vücut sıcaklığın birazcık fazla bu sebepten soğuğu yada sıcağı farketmeyebilirsin. Aman diyim üşütme
noktasina kadar sana katiliyorum suan 27 yasindayim 30a yaklasiyorz uzulmuyo deilim ama her yas ayri guzeldir sozunu de katilmiyo degilimyok canim benim birbirimizi taniyoruz iste fena mi teraziyi bende duydum bakimli oluyolar temiz titiz bakimli guzel yakisikli miss ohhh hepsii olsun bebislerimizde :)))
cokta fark yokmus yaslar arasinda kizlar soguktan bi zarar gelir mi ki bakude bugun resmen don var eve kapanmak istemedik esimle disari ciktik kisa zaman disarda durduk kapali alana girme mesafesinde ama korktum kasigim hafif agridi bilgisi olan var mi ki ?
kızlar ben hamilelikte acemi olduğum gibi bu k.k de de acemiyim . bu sizin yazdıklarınızı hepsini toplayıp aynı anda hepinize cvp yazamıyorum :26: idare edin beni olur mu . Ayrıca hepinize bu güzel karşılama için de çok teş ederim . bu arada yusraeren ben 3-4 gün geçene kadar beklemedim cnm bekliyemem desürekli evde test yapdım bu ikinci kan vermem di
bana herkesin söylediği kendini üşütme dikkat et.Kasık ağrısına gelince benim hamileliğimi öğrendiğim günden beri ağrı oluyor ara ara bebek yerleşiyor canım öyle düşün bu ağrılar çok şiddetli olmadığı sürece problem yokmuş,
Canım aslında en güzel yaş 30 yaşmış. Hep oyle duydum bu yaşın kıymetini bil doya doya yaşa
kızlar ben sizden büyüğüm galiba 26 yaşında evlendim 28 yaşımda bebeğimi kucağıma alacam evleneli 21 ay oldu 7. ayımızda kavuştum yavrumuza ayrıca ben sizden şişkoyum 47-50 falan öyle yamıştınız ben şuan 63 kiloyum boyumda 1,66 :S
canım bende 7 şubatta gidecem ve inşallahhh kesesini görcem keseden ne kadar sonra kalp atışını duyarım
ben kalp atışlarını duyana kadar kayınvalidelere söylemeycemde
canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın kalp atışını duydun muen büyüğünüz benim 31 yaşındayım 29 yaşında evlendim yaklaşık 1,5 senedir bebiş istiyoruz sorun olmadığı halde olmadı neyseki bu ay tutturduk hayırlısı bakalım.
canım sen bundan sonra dikkat et usutmecokta fark yokmus yaslar arasinda kizlar soguktan bi zarar gelir mi ki bakude bugun resmen don var eve kapanmak istemedik esimle disari ciktik kisa zaman disarda durduk kapali alana girme mesafesinde ama korktum kasigim hafif agridi bilgisi olan var mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?