2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

yok canim emin ol cok titiz oluyolar kendimden ornek veriyorum ve esimin abisi de basak erkek kiz ayirmiyo valla titiz oluyo insallah senin bebisinde hepimizinki de titiz olur temizlik titizlik onemli biliyosun ben 24 yasinda evlendim tam zamani bence :)

Bende 23 yaşımda evlendim. Evet evet tam zamanı. Sevdiğin insanı bulduğun zaman evleneceksin beklemek saçma bencede. Şimdi kac yaşındasın? Çok soru sordum farkındayım ama meraklımın ben birazcık :) âmin canım benim âmin tüm cocuklar titiz olsun. Ama terazi olursa da üzülmem. Terazi burçları özellikle erkekleri acayip bakımlı ve yakısıklı oluyorlar. Aman huyları güzel olsun dimi :)) ama titizde olsun

Sorun değil canım benim inan bende hiç hatırlamıyorum. Okadar cok soru soruyorum okadar cok konuşuyorum ki. Neyse uzatmadan cevaplayayım :) 7 Şubat'ta gideceğiz. Ama bence artık kalp atışları başladı. Yine biyerde okuduğum kadarıyla miğde bulantısıyla beraber kalp atışları başlıyormuş. Bugün Miğdem bulanıyor ki benim :s açım ama hiç birsey yemek istemiyorum :s

noktasina kadar sana katiliyorum suan 27 yasindayim 30a yaklasiyorz uzulmuyo deilim ama her yas ayri guzeldir sozunu de katilmiyo degilim yok canim benim birbirimizi taniyoruz iste fena mi teraziyi bende duydum bakimli oluyolar temiz titiz bakimli guzel yakisikli miss ohhh hepsii olsun bebislerimizde :)))

kızlar ben sizden büyüğüm galiba 26 yaşında evlendim 28 yaşımda bebeğimi kucağıma alacam evleneli 21 ay oldu 7. ayımızda kavuştum yavrumuza ayrıca ben sizden şişkoyum 47-50 falan öyle yamıştınız ben şuan 63 kiloyum boyumda 1,66 :S
canım bende 7 şubatta gidecem ve inşallahhh kesesini görcem keseden ne kadar sonra kalp atışını duyarım
ben kalp atışlarını duyana kadar kayınvalidelere söylemeycemde

canım aynı belirtiler bendede oldu dediğn gibi beyaz bi akıntı idrarda beyaz tortular yaklaşık 15 gün önce bende nette bu konuyu araştırıyordum :) umarım sende hamilesindir.göğüslerimde adet günüme kadar hiç ağrı yoktu adet günümde ağrılar başladı halada devam ediyor şu anda 6 haftalık hamileyim darısı başına :)

en büyüğünüz benim 31 yaşındayım 29 yaşında evlendim yaklaşık 1,5 senedir bebiş istiyoruz sorun olmadığı halde olmadı neyseki bu ay tutturduk hayırlısı bakalım.

en büyüğünüz benim 31 yaşındayım 29 yaşında evlendim yaklaşık 1,5 senedir bebiş istiyoruz sorun olmadığı halde olmadı neyseki bu ay tutturduk hayırlısı bakalım.

cokta fark yokmus yaslar arasinda kizlar soguktan bi zarar gelir mi ki bakude bugun resmen don var eve kapanmak istemedik esimle disari ciktik kisa zaman disarda durduk kapali alana girme mesafesinde ama korktum kasigim hafif agridi bilgisi olan var mi ki ?

kızlar ben hamilelikte acemi olduğum gibi bu k.k de de acemiyim . bu sizin yazdıklarınızı hepsini toplayıp aynı anda hepinize cvp yazamıyorum :26: idare edin beni olur mu . Ayrıca hepinize bu güzel karşılama için de çok teş ederim . bu arada yusraeren ben 3-4 gün geçene kadar beklemedim cnm bekliyemem de sürekli evde test yapdım bu ikinci kan vermem di

Canım üşütme sakın. Hatta ayaklarına patik giy. Istanbulda da soğuk bu aralar bu yüzden hiç dışarı çıkmıyorum ben. Gebelikten dolayı vücut sıcaklığın birazcık fazla bu sebepten soğuğu yada sıcağı farketmeyebilirsin. Aman diyim üşütme

Kim bekleyebilmiş ki sende bekleyebilesin :) rica ederi canım ee artık sense biZdesin seviniyoruz biz cok fazla aramıza katılanlar olunca :) öğrenmeye bak sende ama hiç birimiz bilmiyorduk zamanla alıştık

evet canim haklisin keske cikmasaydim bugun ama oldu bi kere insallah bisecik olmaz dikkat etmemiz lazim Allahtan evimiz var sicacik Allah evsiz barksizlara yardim etsin insallah

Canım aslında en güzel yaş 30 yaşmış. Hep oyle duydum bu yaşın kıymetini bil doya doya yaşa

bana herkesin söylediği kendini üşütme dikkat et.Kasık ağrısına gelince benim hamileliğimi öğrendiğim günden beri ağrı oluyor ara ara bebek yerleşiyor canım öyle düşün bu ağrılar çok şiddetli olmadığı sürece problem yokmuş,

sorun yok tatlim zaten bizde herseye yetisemiyoruz cevap veremiyoruz burda olalim birbirimizi takip edelim bildiklerimizi paylasalim yeter

evet canim usutmek iyi degilmis insallah usutmemisimdir suan durum iyi masallah agri gece oluyo zaten sabaha karsi insallah sorun yasamam agrim olsun yeterki nedeni bebisimizin yerlesmesi olsun :))

Bence de söyleme. Ben yaptım sen yapma. Keseyi görür görmez gidip söyledim halt etmiş gibi şimdi tüm akrabaları biliyor sağolsun. Ya düşün kayınvalidemin 8 kardeşi, kayınpederiminde 9 kardeşi var eşimin toplamda 86 kuzeni var çoğunu tanımıyor :) ve bunların hepsi benim cocuğumun olacağını biliyor. Vende 23 yaşında evlendim 24 yaşında anne olacağım kısmetse. 46 kilo ile başladım suanda 47.5 kiloyum, boyumda 1,70 bende baya zayıflardanım :))

canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın kalp atışını duydun mu
canım sen bundan sonra dikkat et usutme
ağrılara korkma rahim genislemeye çalıyor bebek kendine yer begeniyor beldede var ara ara girip çıkıyor devamli olmaısa sorun olmazmış

canım mesajlari seçmek için yorumlarimzin sağ alt köşe de artı işaretine tikla
ya ben yanlış oldum o zaman 3-4 gün sonra bu değer çıktı yazmistin demi

Merhaba guzel anneler iyisinizdir insss
Ooooo konular nasil ilerlemis evlilik yasi mi Dersin Çok, guzel yaaa ama iste Ben size eslik edemiyorum bi turlu
BU aralar bole ozaman bende baslayayim kendimden galiba en kucugunuz benim 19 yasindayim buradada en siskonuz ben olcam 73 km 170 boy offffff cook fazla dimi aman neyse bebislerimiz saglikli dogsunlarda weririz insssss:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…