2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

yeterki kendine yer begensin usutmeyeyimde cidden dikkat etmem lazim sagolun kizlar :)

Kusura bakmayinya ipadden yaziyorum kelime hat as I yapiyo kg yazilacama km cikmis

yeterki kendine yer begensin usutmeyeyimde cidden dikkat etmem lazim sagolun kizlar :)

Kusura bakmayinya ipadden yaziyorum kelime hat as I yapiyo kg yazilacama km cikmis

yok canım 3 gün önce keseyi gördük.kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi doktor bende gün sayıyorum bide kalbini duysam bebişimin bundan büyük mutlulukmu olur.konuşuyormusunuz sizde bebeğinizle ben bu gün ilk kez seni sabırsızlıkla bekliyorum annem dedim o annem kelimesi beynimde sanki yankılandı boğazım düğümlendi gözlerim yaşardı :) çok ilginç bir duygusallığa girdim sizdede oluyormu

genç anne aminn manken gibi ne güZel
ayy çok kişi duymuş
canım ben kese den sonra ne zaman kalp atisi duyar

damlaaa ama daha 3 sene var 30a ilk once 27inin keyfini cikaraayim dimi :))) her yasimizi doya doya yasariz insallah sevdiklerimizle tabii )

Cok özür dilerim 30 a az kaldı demek istemişsin yalnış okumuşum. Tabi canım tabi tabi ne demiş atalarımız her yaşın ayrı bir güzelliği varmış :)

hosgeldin canim gun gectikce birbirimizi daha iyi taniyoruz tanicaz insallah yanimizda oldugunu bilmek yeter bide iyi haberlerini almak tabi 19 en kucugumuz sensin yani masallah ya kilon da boyuna gore hicte cok deil bende 75 kiloyum tombisim bildiin ama beni kucuk gosterdigini soluyolar gobusum yoktu simdi oda olcak bakalim hayirlisi :))) sonra verebilirsek vericez

genç anne aminn manken gibi ne güZel
ayy çok kişi duymuş
canım ben kese den sonra ne zaman kalp atisi duyar

Kesede randevusuna gittiğinde kac haftalık oluyorsun canım? Teşekkür ederim bu arada o senin güzel görüşün

iciiiim eridi resmen bende gecen gun konustum ilk defa :))) coook guzel cook ozelll biseymis ya oyle kolay deil anne olmak insallah hakkini veririz insallah kalp atisini da duyariz hareketlerini hissederiz sonra da piit koynumuzda insallah :))

Aynı dertten müzdaribiz :) bende iPad den yazıyorum bazen yazmadığım seyler cıkıyor yazı metininde okuyunca anlıyorum. Cok sinir oluyorum. Bende yeniden özür dilerim istemeden kendi kendisine beğenmiyor yazılarımızı çeviriyor :)

masallah baya formdasin canim ayrica dogumdan sonra fazlaligin olacagini dusunmuyorum ne mutlu )

Hosbulduk canim cok sagol ictensin nebiliyim iste sanki bana cok gelio sonra zayiflama topigi acariz veririz hep beraber

Içimizdeki en genç annesin sanıyorum ki. Ne güzel genc yasta anne oluyorsun ve cocuğunda büyüyeceksiniz. Bence cok sanslısın. Bu arada kilon boyuna göre cok fazla değil ama 60 olsaydın daha iyi olabilirdi. Ee artık doğumdan sonra vercez teker teker :)

Kizlar meraba bende insallah 4 ekimde kavusucam bebegime daha 5 haftaligim insallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz. bugun kesemizi gorduk artik kalp pit pitlarini bekliyoruz darisi bekleyenlerin basina.. insallah sorunsuz bir donem yasariz keyfine variriz bu guzel duygunun...

Aynen hic soyleme deli etti artik beni ama sonucta bizim elimizde olan bir sey degil ki kizlar yanlis anlamazlar ins

masallah baya formdasin canim ayrica dogumdan sonra fazlaligin olacagini dusunmuyorum ne mutlu )

Yine annem üzerinden örnek vermek istiyorum :) annem bana hamileyken 166 boyunda 55 kiloyla başlamış. Hamileliğinin sonunda ise tam olarak 85 kilo olmuş. 30 kilo almış düşünebiliyormusun :) tabi simdi 60 kilo yine ama hamilelik sonunda vermek zor bence ya. Bu sebepten aman biz dikkat edelim. Cok kilolar almamaya calısalım. Uzmanlar en fazla 15 diyor fazlası cocuğa zarar verebiliyormuş. He bide su var zayıf olanlar hamilelikte cok daha fazla kilo alıyorlarmıs cok dikkatli olmam lazım

Hosbulduk canim cok sagol ictensin nebiliyim iste sanki bana cok gelio sonra zayiflama topigi acariz veririz hep beraber

sagol canimm o senin icetenliginle alakali hahaaaayyy supersin tatlimmm aynen acariz bi topik daha sonra da baslariz gobusleri eritmeye neden olmasin ki :))) takma kafana sen bebisini dusun cok almamaya bakalim simdilik yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…