canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın kalp atışını duydun mu
canım sen bundan sonra dikkat et usutme
ağrılara korkma rahim genislemeye çalıyor bebek kendine yer begeniyor beldede var ara ara girip çıkıyor devamli olmaısa sorun olmazmış
canım mesajlari seçmek için yorumlarimzin sağ alt köşe de artı işaretine tikla
ya ben yanlış oldum o zaman 3-4 gün sonra bu değer çıktı yazmistin demi
ağrılara korkma rahim genislemeye çalıyor bebek kendine yer begeniyor beldede var ara ara girip çıkıyor devamli olmaısa sorun olmazmış
Bence de söyleme. Ben yaptım sen yapma. Keseyi görür görmez gidip söyledim halt etmiş gibi şimdi tüm akrabaları biliyor sağolsun. Ya düşün kayınvalidemin 8 kardeşi, kayınpederiminde 9 kardeşi var eşimin toplamda 86 kuzeni var çoğunu tanımıyor :) ve bunların hepsi benim cocuğumun olacağını biliyor. Vende 23 yaşında evlendim 24 yaşında anne olacağım kısmetse. 46 kilo ile başladım suanda 47.5 kiloyum, boyumda 1,70 bende baya zayıflardanım :))
damlaaa ama daha 3 sene var 30a ilk once 27inin keyfini cikaraayim dimi:))) her yasimizi doya doya yasariz insallah sevdiklerimizle tabii )
Merhaba guzel anneler iyisinizdir insss
Ooooo konular nasil ilerlemis evlilik yasi mi Dersin Çok, guzel yaaa ama iste Ben size eslik edemiyorum bi turlu
BU aralar bole ozaman bende baslayayim kendimden galiba en kucugunuz benim 19 yasindayim buradada en siskonuz ben olcam 73 km 170 boy offffff cook fazla dimi aman neyse bebislerimiz saglikli dogsunlarda weririz insssss:)))
genç anne aminn manken gibi ne güZel
ayy çok kişi duymuş
canım ben kese den sonra ne zaman kalp atisi duyar
yok canım 3 gün önce keseyi gördük.kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi doktor bende gün sayıyorum bide kalbini duysam bebişimin bundan büyük mutlulukmu olur.konuşuyormusunuz sizde bebeğinizle ben bu gün ilk kez seni sabırsızlıkla bekliyorum annem dedim o annem kelimesi beynimde sanki yankılandı boğazım düğümlendi gözlerim yaşardı :) çok ilginç bir duygusallığa girdim sizdede oluyormu
Cok özür dilerim 30 a az kaldı demek istemişsin yalnış okumuşum. Tabi canım tabi tabi ne demiş atalarımız her yaşın ayrı bir güzelliği varmış :)
Kusura bakmayinya ipadden yaziyorum kelime hat as I yapiyo kg yazilacama km cikmis
Bence de söyleme. Ben yaptım sen yapma. Keseyi görür görmez gidip söyledim halt etmiş gibi şimdi tüm akrabaları biliyor sağolsun. Ya düşün kayınvalidemin 8 kardeşi, kayınpederiminde 9 kardeşi var eşimin toplamda 86 kuzeni var çoğunu tanımıyor :) ve bunların hepsi benim cocuğumun olacağını biliyor. Vende 23 yaşında evlendim 24 yaşında anne olacağım kısmetse. 46 kilo ile başladım suanda 47.5 kiloyum, boyumda 1,70 bende baya zayıflardanım :))
Hosbulduk canim cok sagol ictensin nebiliyim iste sanki bana cok gelio sonra zayiflama topigi acariz veririz hep beraberhosgeldin canim gun gectikce birbirimizi daha iyi taniyoruz tanicaz insallah yanimizda oldugunu bilmek yeter bide iyi haberlerini almak tabi19 en kucugumuz sensin yani masallah ya kilon da boyuna gore hicte cok deil bende 75 kiloyum tombisim bildiin ama beni kucuk gosterdigini soluyolar gobusum yoktu simdi oda olcak bakalim hayirlisi :))) sonra verebilirsek vericez
Merhaba guzel anneler iyisinizdir insss
Ooooo konular nasil ilerlemis evlilik yasi mi Dersin Çok, guzel yaaa ama iste Ben size eslik edemiyorum bi turlu
BU aralar bole ozaman bende baslayayim kendimden galiba en kucugunuz benim 19 yasindayim buradada en siskonuz ben olcam 73 km 170 boy offffff cook fazla dimi aman neyse bebislerimiz saglikli dogsunlarda weririz insssss:)))
iciiiim eridi resmen bende gecen gun konustum ilk defa :))) coook guzel cook ozelll biseymis ya oyle kolay deil anne olmak insallah hakkini veririz insallah kalp atisini da duyariz hareketlerini hissederiz sonra da piit koynumuzda insallah :
annelik çok kutsal bir duygu.düşünsene orda olduğunu biliyoruz daha bir susam tanesi kadar ama onu korumak için herşeyi yaparız.hayal ederken bile gözlerim yaşarıyor.
Aynen hic soyleme deli etti artik beni ama sonucta bizim elimizde olan bir sey degil ki kizlar yanlis anlamazlar insAynı dertten müzdaribiz :) bende iPad den yazıyorum bazen yazmadığım seyler cıkıyor yazı metininde okuyunca anlıyorum. Cok sinir oluyorum. Bende yeniden özür dilerim istemeden kendi kendisine beğenmiyor yazılarımızı çeviriyor :)
masallah baya formdasin canim ayrica dogumdan sonra fazlaligin olacagini dusunmuyorum ne mutlu)
Hosbulduk canim cok sagol ictensin nebiliyim iste sanki bana cok gelio sonra zayiflama topigi acariz veririz hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?