Masallah maşallah Hadi gözünaydın :)) bugun bizim için güzel bir gün ozaman :) kalp sesini duymak ayrı bir güzel oluyor Rabbim nazarlardan saklasın onları
Ayy yapiyo zaten yazikk yaa hc kaldirmiyo beni kiyamam:)
Canim moralini bozma cnku benim bi arkadasim 8. Ayinda suan ve kolundan vuruluyo kollari mosmor olmus sismis odem yapmis bizim de gobeklerin boyle olmasi cok normal sonucta hergun deliyoruz benim dr bana demisti ki hergun 1 er cm araliklarla yuvarlak cize cize git dedi ben onun dedigi gibi yapamiyorum nereyi bos bulursam oraya sokuyorum ama bi duzene de sokmak lazim tabi...lutfen moraliji bozma unutmaki bebislerimizin kalbi once Allahin izniyle sonrad bu igneler sayesinde atiyo...
bende L-Thyroxin 50 kulaniyorum canim...guatir icinde gittim doktora kontrol ettirdim (cünkü guatr olan kisilerde kendi bedenindeki hücreler kendi kendine savas acarmis, bir arkadasdan duymustum ve okumustumda) bebise bir zarari varmi diye gittim cok sükür hersey yolunda cikti
sen ne zaman gideceksin doktora? bebisi gördünmü?
hmm, canim ben gittiyimde doktorun hesaplamasinda 6+3 cikmisti (gecen cuma) ama ultrasonda 6+0 görünüyor dedi...yarin yine gidecem, cok korkuyorum ve cok heycanliyim...insallah hersey yolundadir...
insallah güzel haberlerle gelirim.
kızlar biz geldik dün dr gittik bebegimizin kalp sesini duyduk şükürler olsun bide büyümüş masallah bnm yawruma o ses baska bişiydi Rabbim isteyen herkese yasatsın bu duyguyuuu
siz neler yapıyosunuz bebekleriniz iyiler inşşşşşşş
biz dün dr a gittik ama kalp atışlarını duyamadık dr var ama duyamazsın dedi artık başka dr a gitcez eşim beğenmedi hastaneyi dr umda iyiydi ama eşim tutturdu burda doğum olmaz diye medicalpark hasranesine gitcez orasıda baya tuzlu tahlili felan bakcaz artık
Bu arada 5n1k geçmiş olsun cnm allahın taktiri rabbim hayırlısını versin tekrar olur stres yapma zamanı var daha Rabbim senin için en hayırlı zamanı bekliyo
firstimm senin doktor randevum ne zamandi
Masallah hadi gozunaydin canim:) Allah saglikla kucagina aldigin gunleri gormeyi de nasip etsin insallah:)
çooookkkk tesekkür ederim cnm amin inş...
hersey yolundadır Allah'ın izniyle sen içini ferah tut..bebegin coooooookkkk iyidir umarım duyarsın sende o mucize sesiii
Oluyor oluyor bende ilk gittiğim günlerde 3-5 gün geriden geliyordu şimdi bile 27 si diyor hala bir gün geriden geliyoruz yani
Pazartesi cagirdi canim tekrar
coooookk saol cnm bnmmm evet cok güzeldi bide ilk kese bos oluyo ya bu sefer bebegim o kesenin içindeydi hem onu görmek hem kalbini duymak coooookk farklı bi duyguydu Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimizin bebişlerini nazarlardan korusunn...
yeni gördüm sende gitmişsin dr bebegin kocaman olmus massallahhhhh..ama 2'li tarama 11.haftada die biliyorum bn sen 3 hafta sora gitcem demissin ozaman biraz gec olmaz mı konuştun mu drla???
benimkide 3 gün geriden geliyormus, insallah birsey yoktur.
biliyormusun canim cinsiyetii?
amin cnm inşHımm evt öyleymiş canım hayırlısı olsun allhımdan
hmm çalıştığın için zor olur dinlenemiyosun ama biraz daha sık dişini cnm bi kaç hafta sonra düzelirdoktorda yarin randevum var canim..ama ben yatamam, cünkü calisiyorum her gün
izinde almam mümkün degil. patrona söylesem...birsey olsa beni isten cikartir....
bilmiyorum artik ne yapacam...bugün tuzlu birseyler yedim ama geri cikti bile...bebisim iyi olsunda ben buna raziyim
Cok haklısın aslında 3 hafta sonra 13. Haftada oluyoruz neyse ben en iyisi 14 ünde gidelim haklısın sen teşekkür ederim uyarın için. Gerçi ben onuda hiç yaptırmak istemiyorum ikili tarama testi 11 ile 13üncü haftalar arasında biliyorum ama
biz dün dr a gittik ama kalp atışlarını duyamadık dr var ama duyamazsın dedi artık başka dr a gitcez eşim beğenmedi hastaneyi dr umda iyiydi ama eşim tutturdu burda doğum olmaz diye medicalpark hasranesine gitcez orasıda baya tuzlu tahlili felan bakcaz artık
Bu arada 5n1k geçmiş olsun cnm allahın taktiri rabbim hayırlısını versin tekrar olur stres yapma zamanı var daha Rabbim senin için en hayırlı zamanı bekliyo
insallah canim, korkuyorum ama yarinda ögrenmek icin can atiyorum
benimkide 3 gün geriden geliyormus, insallah birsey yoktur.
biliyormusun canim cinsiyetii?
ne zaman gitmistin? keseyi görmüsmüydü
ben yarin gidecem sanim...korkuyorum
bende gecen hafta gittigimde doktor demisti daha duyulmaz diye, ama görüyorum kap atislarini demisti...
Yok öğrenemedik henüz nerdee daha erken :)
amin cnm inş
hmm çalıştığın için zor olur dinlenemiyosun ama biraz daha sık dişini cnm bi kaç hafta sonra düzelir
bnmde tam bi bilgim yok yok cnm ne desem yalan olur ama dr bna 1 ay snra gel 2li yaparız dedi dün ozaman bn 11+larda olucam ona istninaden söledim sanada sen yne kendi doktoruna sor istersen...yaptırmak istememekte haklısın ama nebilim yaptırıyo artk herkes Rabbim hepimize güzel sonuçlar aldırsın saglıklı evlatlar versin...
Gorduk gorsuk canim kalp atisini falan da duydk simdi sadece kan pihtilasmasi oldugu icin bende biraz siki takipteyiz pazartesi de kontrole cagirdi artik ondan sora ne zaman cagirir bilmiyorum...
Sende icini ferah tur Allahinnizniyle cok guzel haberlerle geleceksin buraya korkmaa dualarim seninle:)
İnş bende duyarım ya bir hafta geriden geliyomuş bebek o yüzden duyamadık herhalde
hmm anladim canim....
evet ayen canim, disimi SIKMAM lazim..mecburum...patronada söyliyemem...yoksa sutlar beni disariya.
kızlar biz geldik dün dr gittik bebegimizin kalp sesini duyduk şükürler olsun bide büyümüş masallah bnm yawruma o ses baska bişiydi rabbim isteyen herkese yasatsın bu duyguyuuu
Siz neler yapıyosunuz bebekleriniz iyiler inşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?