2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Masallah maşallah Hadi gözünaydın :)) bugun bizim için güzel bir gün ozaman :) kalp sesini duymak ayrı bir güzel oluyor Rabbim nazarlardan saklasın onları

coooookk saol cnm bnmmm evet cok güzeldi bide ilk kese bos oluyo ya bu sefer bebegim o kesenin içindeydi hem onu görmek hem kalbini duymak coooookk farklı bi duyguydu Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimizin bebişlerini nazarlardan korusunn...
yeni gördüm sende gitmişsin dr bebegin kocaman olmus massallahhhhh..ama 2'li tarama 11.haftada die biliyorum bn sen 3 hafta sora gitcem demissin ozaman biraz gec olmaz mı konuştun mu drla???

firstimm senin doktor randevum ne zamandi

Oluyor oluyor bende ilk gittiğim günlerde 3-5 gün geriden geliyordu şimdi bile 27 si diyor hala bir gün geriden geliyoruz yani

Masallah hadi gozunaydin canim:) Allah saglikla kucagina aldigin gunleri gormeyi de nasip etsin insallah:)

bende gecen hafta gittigimde doktor demisti daha duyulmaz diye, ama görüyorum kap atislarini demisti...

Masallah hadi gozunaydin canim:) Allah saglikla kucagina aldigin gunleri gormeyi de nasip etsin insallah:)

cooooooooookkkkk saol cnmmm ....amin cnm inşş hepimizin aldıgı günleri görürüzz de şöleeeee 2014 ekim bebekleri büyüyor die ayrı bi topik acarızzz hayırlısıylaaa

çooookkkk tesekkür ederim cnm amin inş...
hersey yolundadır Allah'ın izniyle sen içini ferah tut..bebegin coooooookkkk iyidir umarım duyarsın sende o mucize sesiii

insallah canim, korkuyorum ama yarinda ögrenmek icin can atiyorum

Oluyor oluyor bende ilk gittiğim günlerde 3-5 gün geriden geliyordu şimdi bile 27 si diyor hala bir gün geriden geliyoruz yani

benimkide 3 gün geriden geliyormus, insallah birsey yoktur.
biliyormusun canim cinsiyetii?

Pazartesi cagirdi canim tekrar

ne zaman gitmistin? keseyi görmüsmüydü
ben yarin gidecem sanim...korkuyorum

Cok haklısın aslında 3 hafta sonra 13. Haftada oluyoruz neyse ben en iyisi 14 ünde gidelim haklısın sen teşekkür ederim uyarın için. Gerçi ben onuda hiç yaptırmak istemiyorum ikili tarama testi 11 ile 13üncü haftalar arasında biliyorum ama

Hımm evt öyleymiş canım hayırlısı olsun allhımdan
amin cnm inş
hmm çalıştığın için zor olur dinlenemiyosun ama biraz daha sık dişini cnm bi kaç hafta sonra düzelir

bnmde tam bi bilgim yok yok cnm ne desem yalan olur ama dr bna 1 ay snra gel 2li yaparız dedi dün ozaman bn 11+larda olucam ona istninaden söledim sanada sen yne kendi doktoruna sor istersen...yaptırmak istememekte haklısın ama nebilim yaptırıyo artk herkes Rabbim hepimize güzel sonuçlar aldırsın saglıklı evlatlar versin...

Medicalparkta ne kadar canım? Ee nereye gitmiştiniz siz? Istanbul medicalpark dimi su göstepenin oradaki?

Gorduk gorsuk canim kalp atisini falan da duydk simdi sadece kan pihtilasmasi oldugu icin bende biraz siki takipteyiz pazartesi de kontrole cagirdi artik ondan sora ne zaman cagirir bilmiyorum...

Sende icini ferah tur Allahinnizniyle cok guzel haberlerle geleceksin buraya korkmaa dualarim seninle:)

Amin canım benim âmin. İşte bende 14 ünde gidince 12+0 günlük oluyoruz. Bu hafta randevu alırken sorarım artık. Geç olursa daha erkene alırız :) benim yaptırmamın sebebi hani kotu birsey olursa tedavi falan olabiliyormussun Rabbim korusun oyle birsey olursa tedavi olanağı var diye istiyorum.

sende icini ferah tut canim..ne güzel iste duymusun kalp atisini, allahim kucagina almayida nasip etsin...
insallah canim yaa dualarinizi eksik etmeyin...korkuyorum, bir yandanda hemen ögrenmek istiyorum
benimde demirim eksikmis, demir hapi aliyorum ama bedenim hapi kabul etmiyor, hemen istifa ediyorum...
bende gecen cuma gittiyimde doktorum kalp atisinin oldugunu söyledi ama erkenmis duymak icin öyle dedi...
birde 6+3 hesaba göre ama ultrasonda 6+0 mis....
normal dedi, ama cuma günü yani yarin kesin bir bilgi veririm dedi

İnş bende duyarım ya bir hafta geriden geliyomuş bebek o yüzden duyamadık herhalde

insallah duyarsin canim

hmm anladim canim....

evet ayen canim, disimi SIKMAM lazim..mecburum...patronada söyliyemem...yoksa sutlar beni disariya.

canim seni isten atamaz patronun hamileleri cikarmak yasak şikayet edersen baslari yanar ogrendiginde bunu ona aynen ilet :) çıkaramasin son 4 ay raporunu al paranida al ozaman cikarsin cikarcaksa

maşallah canım ya ne mutlu sana :) bende cumartesi günü gidicem bi türlü gelmek bilmedi şu gün yahuu :) allah nasip ederse inş bende duyarım kalp sesini yavrumun rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguları ve bizlerde inş sorunsuz bi hamilelik geçiririz ve sağlıklı bi şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…