kurcalarken yapmışım bile ama önceki msj da görünmeyince yapamadım sandım
Ben varım bende sat 25 ocak ekim sonu kasım başı olucak ama hangisibilmiyorum canım yazılarını okuyunca kendini buldum sende benİmde 23 aylık bir oğlum var henüz bana erken ama ilkindeki gibi bulantım olursa bırak cocuğa bakmayı bu dünyada yaşamayı istemiyorum ben o demir tadını 16 haftaya kadar bir fiil yaşadım bulantı koku ,tualete gidemedim mutfaga g
Rmek ne demek kocamdan falan tiksindim banyo yapmıyordum deterjan sabun kokusu falan offf senide korkutmak istemem ben ağır geçirdim çok ama. Tek korkum şu cocuğa bakabiliyim bi kaşık çorba yapıp yedireyim
folic plus günde 3 tane alcan yemeklerle birlkte
canim seni isten atamaz patronun hamileleri cikarmak yasak şikayet edersen baslari yanar ogrendiginde bunu ona aynen ilet :) çıkaramasin son 4 ay raporunu al paranida al ozaman cikarsin cikarcaksa
Hiç sormadım büyüklüğünü.. Ama önemli bişey değilmiş olabilir dediler. Çokta önemsemedim o yüzden açıkcası =)
evet gittim doktora. Allah'a şükür bir sorun yok kalp atışlarını da duyduk. benim nodüllerim artmış dün ultrason çektirdim guatrdan. yarın endokrolojiye götürecem inşallah kötü bise çıkmaz
Kızlar ya Allah korusun bebeğin kalbi durursa hiç belli olmuyormuş.
Benim son kontrolden sonra 2 hafta geçti...
Bu cumartesi bi gideyim diyorum...
Allahım korusun olacaksa 37. haftada bile oluyormuş :/
Allahıma emanetiz
evet ama ben herseyi düsünüyorum (birinci gebeligimdede söylemedim bos gebelikte) ondan daha dikkatliyim....desem simdi allah korusun birsey olsa patron beni atar.....evet bende beklicem hamileligim kötü gecerse o zaman rapor alacam
önemsizmis zaten canim, hamilelikte olurmus....
banada duyulmaz dedi kalp atisi daha cok kücükmüs ama görüyorum kalp atisi var dedi...
insallah birsey cikmaz canim...ama benim doktorum demisti, hamilelikte daha cok istiyormus beden guatr ilacindan yani 50 kulaniyorsun 75 ola biliyormus...
tahlillerimi yaptırdım 35mg kullanıyordum 50 ye yükselttiler. şimdilik yetiyor dedi. ama guatr diğer kan değerlerini düşürdüğü için b12 demir folik asit ilacı alıyorum sürekli. inşallah sorunsuz çocuğumuzu dünyaya getiririz.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım inşallah arkadaşlığınıza kabul edersiniz. Benim 2. hamileliğim 20 aylık kızım var inanın ilk bebeğini bekleyenler çok şanslı hem size muhtaç bir küçük bir çocuğunuz hemde hamilelik çok zor özellikle ilk aylar zor olcak gibi bende mide bulantısı çok yok ama acayip midemde yanma ağrı huzursuzluk çarpıntı ağzımın tadı hiç yok şuan sanki paslı demiri ağzıma almışta lolipop gibi emiyorumkızda uyandı bende mama bekliyor benim gibi şikayeti olan varmı ve çözüm bulabildiği bişey varmı? ben soda ve sütlü bonibon ile azda olsa bastırıyorum
Kızlar ya Allah korusun bebeğin kalbi durursa hiç belli olmuyormuş.
Benim son kontrolden sonra 2 hafta geçti...
Bu cumartesi bi gideyim diyorum...
Allahım korusun olacaksa 37. haftada bile oluyormuş :/
Allahıma emanetiz
Şuan hareket ediyormuş ama biz hissedemiyoruz tabi çok minikdüsünme canim ya böyle kötü seyleri...
esasinda bebis biraz baslasa aktif olmaya, yani sen hissede bilsen, daha emin olursun, iyi oldugundan, daha cok kücük ondan böyle tedirginiz birseyde hissedemiyoruz yaa...
İnş canım ikinci denemem bu inş bu sefr rabbim hayırlısıyla nasip edr meleğimiallhım butun istyen ve dilyen herkese nasip etsin inş bide canım bebeğide görebiliyormusun acaba :26:benm ilk hamişliğim ya bilmiyorum
Benim akrabamınki 20 haftalık. Hissetmiyor hiçbir şey..Evet canım napcaz bilmiyorum 16. Haftadan sonra başlıyoruz dimi hissetmeye
Teyzeleri hepinize merhabalar. Biz dayanamadık sabah bir devlet hastanesine gittik hem tahlil yaptırmaya hemde ultrasonda görmeye. Bebişim kocaman olmuş 3 cm dedi doktor :)) tam olarak 10,5 haftalıkmış. Hersey yolundaymış. Artık beklemek daha kolay gelecek. 3 hafta sonrada muhtemelen medipolde cinsiyetini görmeye ve ikili test yaptırmaya gideceğiz. Artık beklemek daha kolay. Hepinizi öpüyor benim minik kuzum buda sizlere resmi :))
Eki Görüntüle 998422
hayırlı olsuuunnnn
Benim akrabamınki 20 haftalık. Hissetmiyor hiçbir şey..
Normalde ne zaman hissedilir
Teyzeleri hepinize merhabalar. Biz dayanamadık sabah bir devlet hastanesine gittik hem tahlil yaptırmaya hemde ultrasonda görmeye. Bebişim kocaman olmuş 3 cm dedi doktor :)) tam olarak 10,5 haftalıkmış. Hersey yolundaymış. Artık beklemek daha kolay gelecek. 3 hafta sonrada muhtemelen medipolde cinsiyetini görmeye ve ikili test yaptırmaya gideceğiz. Artık beklemek daha kolay. Hepinizi öpüyor benim minik kuzum buda sizlere resmi :))
Eki Görüntüle 998422
ayyyy maşallah cnmmm çok fotojenikmiş yesinlerrr
İnşallah beraber bekleriz canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?