2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Arkadaşım bu nu bari rahat geçir inş. bu saydıkların ne kadar sürmüştü cnm geçici bir süredir herelde sonrasında geçmiştir dimi

Kızlar ya Allah korusun bebeğin kalbi durursa hiç belli olmuyormuş.
Benim son kontrolden sonra 2 hafta geçti...
Bu cumartesi bi gideyim diyorum...
Allahım korusun olacaksa 37. haftada bile oluyormuş :/
Allahıma emanetiz

canim seni isten atamaz patronun hamileleri cikarmak yasak şikayet edersen baslari yanar ogrendiginde bunu ona aynen ilet :) çıkaramasin son 4 ay raporunu al paranida al ozaman cikarsin cikarcaksa

evet ama ben herseyi düsünüyorum (birinci gebeligimdede söylemedim bos gebelikte) ondan daha dikkatliyim....desem simdi allah korusun birsey olsa patron beni atar.....evet bende beklicem hamileligim kötü gecerse o zaman rapor alacam

Hiç sormadım büyüklüğünü.. Ama önemli bişey değilmiş olabilir dediler. Çokta önemsemedim o yüzden açıkcası =)

önemsizmis zaten canim, hamilelikte olurmus....

evet gittim doktora. Allah'a şükür bir sorun yok kalp atışlarını da duyduk. benim nodüllerim artmış dün ultrason çektirdim guatrdan. yarın endokrolojiye götürecem inşallah kötü bise çıkmaz

banada duyulmaz dedi kalp atisi daha cok kücükmüs ama görüyorum kalp atisi var dedi...
insallah birsey cikmaz canim...ama benim doktorum demisti, hamilelikte daha cok istiyormus beden guatr ilacindan yani 50 kulaniyorsun 75 ola biliyormus...

Allahıma emanetiz

düsünme canim ya böyle kötü seyleri...
esasinda bebis biraz baslasa aktif olmaya, yani sen hissede bilsen, daha emin olursun, iyi oldugundan, daha cok kücük ondan böyle tedirginiz birseyde hissedemiyoruz yaa...

tahlillerimi yaptırdım 35mg kullanıyordum 50 ye yükselttiler. şimdilik yetiyor dedi. ama guatr diğer kan değerlerini düşürdüğü için b12 demir folik asit ilacı alıyorum sürekli. inşallah sorunsuz çocuğumuzu dünyaya getiririz.

insallah canim...benimde demir eksikliyim var, hapi bedenim almior kusuyorum hep...
folik asiti kulaniyorum o zaman birsey olmuyor, annem pekmez falan ye dedi, yarin randevum var doktorda ona bir soracam, icmek istemiyorum cünkü cok istifa ediyorum herseyi cikartiyorum mide asiti bile cikiyor, fenalasiyorum elim agam tutmuyor...

Hosgeldin aramıza tatlım ne demek aranıza alırmısın buraya yazmanda aramıza girdin zaten.valla ben o ağzımda ki kotu tadı meyve yiyerek geçirmeye calısıyorum yada su içerek. Negüzel bir kızının olması. Oyle deme emin ol senin yerinde olmak isteyenlerde var aramızda en azından bak sağlıkla ilk çocuğunu kucagına almışssın özellikle de kız olarak :)

Allahıma emanetiz

Evet canım napcaz bilmiyorum 16. Haftadan sonra başlıyoruz dimi hissetmeye

düsünme canim ya böyle kötü seyleri...
esasinda bebis biraz baslasa aktif olmaya, yani sen hissede bilsen, daha emin olursun, iyi oldugundan, daha cok kücük ondan böyle tedirginiz birseyde hissedemiyoruz yaa...
Şuan hareket ediyormuş ama biz hissedemiyoruz tabi çok minik
Kocama söyledim kızdı bana.
Sanki bir şey mi oldu da gidiyoruz diyor..
Kanama yok bir şey yok diyor..
2 hafta sonra gidicez diyor...

inş. alıcaksın kucağına cnm.. aminnn.. benimde ilk olucak Allahın izniyle.bebek daha mercimek kadar bi nokta diyim sana bu haftalarda en azından böyle yani.

ayyyy maşallah cnmmm çok fotojenikmiş yesinlerrr

maşallah senin kuzuna Darısı bizlere inşallah

kızlar slm. kanları verdim sabahtan haftaya perşembe alıcam. inş güzel haberlerle dönerim. ya birşey takıldı kafamıza gerçi cumartesi kontrolum var rutin dr a sorucam ama sizlerde bilgisi olan varmı varsa cvp larınızı bekliyorum:18: eşimin 3 erkek kardeşi var en küçüğü liseyi bitirdi şu an ama bebklikten galaktozemi ( karaciğer emzinleri anne sütünü parçalamaması) rahatsızlığı var. ve ona bakan dr u kayınvalideme ilerde ağbileri çocuk düşündüğünde test yapsınlar demiş :26: biz hayırlısıyla şimdi bebiş bekliyoruz. acaba biz de ne ihtimal var böyle bi durumda? inş. olmazzzz kafam buna takıldı şimdi...:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…