2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canim seni isten atamaz patronun hamileleri cikarmak yasak şikayet edersen baslari yanar ogrendiginde bunu ona aynen ilet :) çıkaramasin son 4 ay raporunu al paranida al ozaman cikarsin cikarcaksa

cnm bu 4 ay raporu çıkarken mi alınıyor , sonradan mı alınıyor acaba ?

cnm bu 4 ay raporu çıkarken mi alınıyor , sonradan mı alınıyor acaba ?
yok hamileyken cikis veremiyorlar doguma iki ay kala ve doğumdan sonra ikibucuk ay olarak rapor alabiliyorsun toplamda 4.5 ay raporlu oluyosun iki parcada veriyorlar raporu :) istersen son 3 hafta kalıncaya kadarda çalışabilirsin dogumdan sonra kullanirsin geri kalan raporu

oyyy canımm benim daha ii olur inşallah benimde aşagıdaydı sonra cıktı paşam mide bulantıları cok oluyor 3 ay sonra kesiliyor kraker tuzlu leblebi ye süte cok yuklenme mideni bulandırabilir 4 aydan sonra yüklen süte

evet gittim doktora. Allah'a şükür bir sorun yok kalp atışlarını da duyduk. benim nodüllerim artmış dün ultrason çektirdim guatrdan. yarın endokrolojiye götürecem inşallah kötü bise çıkmaz

cok sevindim yukari cikmasina ins brnimminik de cikar yukari erkekmi olck seninki bellimi cinsiyeti icim dışim leblebi ve kraket oldu bakalim 1,5 ay geccek böyle yapcak bisi yok artik şükür bunada:)

Bende var kansizlik canim akdeniz anemisiyim ne yapcam bilmiyorum bendde kan ilaci kullaniyorum ama folik asidi kesmedi doktorum

merhaba ben ekim anneleri sayfasına katılmaya geç kaldım ama benide eklermisiniz yaş:35 Şehir:Ankara Çocuk: İkinci Son adet: 07 Ocak Tahmini doğum :15 Ekim 2014

aynen canım..
daha fazlası var..

bazen çok da susadığımı hissediyorum. bir yudum alıyorum.bulantı oluyor içemiyorum. o yudumu aldığıma pişman oluyorum. mesela şuan öyle çok susadım. bir yudum aldım bulantı var bu bir kenara susamış da hissediyorum ama içemiyorum.

merhaba arkadaşlar 20 aylık bir kızım var hamilelik takvimi yapmıştım. Şimdi 2. bebeğimi bekliyorum takvim yapmak istiyorum ama nasıl yaptığımı hatırlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

Pazartesi cagirdi canim tekrar

canım ya yanlış hatırlamıosun ben senle aynı gün randevuya gitmiştim.benim doktor beni 3 hafta sonra cağırdı bende mi gitsem acaba bi bahane uydurup??? 5n1k şimdi okudum cok ama cok üzüldüm diğer hamileleliğinde ikiz sağlıklı bebekleri olur inşallah bu acılarını unutur. kaç gündür mide bulantılarından pek okuyamıroum hastayım hala bide(bide bende iğneyi cok zor yapıorum girmiyo resmen artık canımı yakıyorum baya dün ilk denedim sokamadım kanadı göbeğim (başka yere denedim .allahım bebeklerimiz sağlıklı olsunda o iğneyi heryere vururum :)

Yok canim yaa cok fazla stres yapiyoruz surekli de a gidince de...Allaha sukur hersey yolunda benim bu kontrolden sonra ne zaman bidaha randevum olur bilmiyorum amazannetmiyorum 10 gun sonra cagiraxagini...ama sen bebisini ozlediysen ve gormek istiyosan en azindan 2 hafta bekle tatlim surekli ultrasona girmek de belki iyi gelmez bebislerimiZee

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım inşallah arkadaşlığınıza kabul edersiniz. Benim 2. hamileliğim 20 aylık kızım var inanın ilk bebeğini bekleyenler çok şanslı hem size muhtaç bir küçük bir çocuğunuz hemde hamilelik çok zor özellikle ilk aylar zor olcak gibi bende mide bulantısı çok yok ama acayip midemde yanma ağrı huzursuzluk çarpıntı ağzımın tadı hiç yok şuan sanki paslı demiri ağzıma almışta lolipop gibi emiyorum kızda uyandı bende mama bekliyor benim gibi şikayeti olan varmı ve çözüm bulabildiği bişey varmı? ben soda ve sütlü bonibon ile azda olsa bastırıyorum

Ben varım bende sat 25 ocak ekim sonu kasım başı olucak ama hangisibilmiyorum canım yazılarını okuyunca kendini buldum sende benİmde 23 aylık bir oğlum var henüz bana erken ama ilkindeki gibi bulantım olursa bırak cocuğa bakmayı bu dünyada yaşamayı istemiyorum ben o demir tadını 16 haftaya kadar bir fiil yaşadım bulantı koku ,tualete gidemedim mutfaga g
Rmek ne demek kocamdan falan tiksindim banyo yapmıyordum deterjan sabun kokusu falan offf senide korkutmak istemem ben ağır geçirdim çok ama. Tek korkum şu cocuğa bakabiliyim bi kaşık çorba yapıp yedireyim

doktorumda aynı şeyi söledi iyice strese giriosun 3 hafta sonra gel dedi ama doktorlara güvenemiyorum canım nedense
cumartesi belki dayanamayıp giderim:)

Aramiza hosgeldinn Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:) cok sukur ki soledigin sikintilari ben yasamiyorum sadece kabizlik ve mide bulantisi vardi onlarda duzeldi insallah sende en kisa zamanda atlatirsin cnm

folic plus günde 3 tane alcan yemeklerle birlkte

Yaa benim de aklimi karistiranno iste...eski dr um gunde 3 tane demisti uzun zamandr gunde 3 iciyodum ama gecen gttigimde bu yeni dr um hayir 1 tane ic dedi simdi yeterli midr bilmiyorum korkuyorum gerci gunde 1 tane aliram 10 gun sora bitiyo kutu decavite gecicem o zaman ama 3 tane alsam da hemen bitirsem mi acaba bugune kadar oyle geldik nasils ...bide bnde kan pihtilasmasi var cikan mutasyonda dr lar genelde yuksek folik asiyt oneriyomus off aklim karisti...

doktorumda aynı şeyi söledi iyice strese giriosun 3 hafta sonra gel dedi ama doktorlara güvenemiyorum canım nedense
cumartesi belki dayanamayıp giderim:)

Cumartesi erken olur tatlim biraz daha sabret en azindan 1 hafta daha bekle bak Allaha cok sukur heraey yolundaymis:)

Hoşgedin :)
Allah yardımcın olsun zaten bebeğin minikmiş.. Senin için daha zordur tabi.. Ama beraberce büyüyecekler ne güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…