2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
maşallah minik kuzuya bende öpüyorum miniği :) ne güzel ya allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım.

Âmin canım benim amnın Rabbim hepimizin bebeklerini koruyup sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :))

Burada duydum kalp atışlarını dinlemek zarar veriyormuş bebek için. Bende dinledim hatta videoya çektim genelde herkes görüyor haberin olsun istedim

Tamam canım bizde görmeyi isteriz dinlemek yerine o saglıklı olsun yetrki

Masallahh annesii masallahhh nazar degmesinnn kuzunaaa kocamnn olmuss:))
Bu arada yuzuk olayi hakkaten sacmaymis canim ama bede bi denicem:))

Saçma ama işte denemeden de edemedim :)) bakalım sende ne çıkacak ama yapması zor ya yada ben tam olarak anlayamadım bilemedim :) âmin canım benimm Rabbim bebeklerimizi nazarlardan saklasın

cok sevindim allahim kimseye aratmasin hepimize sağlıklı gebelikler ve evlatlar versib inş
ben 7+0 da duydum kalp atışını ins sende duyarsun pitpitlari
Kızlar kilo alan varmıııı :))) (
ben 1.70 kg aldim nolcak bu halim bilemedim
Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.

canim benim cok üzüldüm coo gecmis olsun allahim sbair versin ins sağlıklı bebekin olur en kisa zamanda ve acin biraz olsun hafifler rabbim bidaha yasatmasin

Yokhe ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlardanım. Senin de öyle sanırım. Tüp bebek tedavisinde de sat tarihi baz alınır. Son adet tarihin neyse oradan hesaplamalısın.

Evt canım öyleymiş bnmki şuan 5+3 5 martta randevum var ozmnda 6+2 oluyor iknci denme bnmki cnm senin nasıl

Amin canım inş allhım bebeklerimze saglık sıhat versin inş

saol canım,inşallah Allah dualarımızı kabul eder...

Bilemiyorum canım, biraz moralim bozuldu açıkçası,yani başka yere geçsek de demekki 20-30 adet iğnede deforme oluyor...

Son düzenleme:
Evt canım öyleymiş bnmki şuan 5+3 5 martta randevum var ozmnda 6+2 oluyor iknci denme bnmki cnm senin nasıl

Benim 3. denememdi canım. İlkinde hamile kaldım ama maalesef bebeğimi kaybettim. 2.sinde tutmadı. Bu yavrum dondurulmuş bebeğim. Buzlar içinden geldi çok şükür Benim de 5 martta randevum. Pıt pıtlar için gideceğiz. İnşallah duyarız..

oyy ne tatlı bir bebiş bu annesi maşallah size

Kızlar hepinize merhaba... Bende 1 Ekim'de bebeğimi bekliyorum... Benim gibi 9. hafta da yoğun bulantı yaşayan var mı? hiç bişey yiyemiyorum artık ve bu haftaya kadar hiçbişeyim yoktu

Kızlar hepinize merhaba... Bende 1 Ekim'de bebeğimi bekliyorum... Benim gibi 9. hafta da yoğun bulantı yaşayan var mı? hiç bişey yiyemiyorum artık ve bu haftaya kadar hiçbişeyim yoktu

Hosgeldin aramıza da nerdeydin bu zamana kadar sen bakıyım :) valla benim 9. Haftada yine bulantım vardı ama 10. Haftamda birazcık daha azaldı. Neden bu haftaya kadar birşeyin yoktu da şimdi başladı acaba bende merak ettim ama normaldir yani. Çubuk kraker falan yiyerek bastırmaya çalış canım karnını

bu hafta bende çok zorlandığımı hissediyorum cnm Rabbim yardımcımız olsun inş. benim karnımda ağrıyor üstelik , alt tarafta batmalar oluyor sende de varmı cnm bunlar

Merhaba Ekim'in guzel anneleri.bayadir giremedm genel olarak herkes iyi cok sukur..5n1k icin de cok uzuldum Rabbim sabrini bol versin insallah..benim bulantim hat safhada 1 bucuk 2 kilo verdim 2 haftada umarim cabuk gecer..Henuz doktora gitmedim sanirim doktora gitmeyen tek ben kaldim..carsambayi sabirsizlikla bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…