- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
maşallah minik kuzuya bende öpüyorum miniği :) ne güzel ya allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım.
Burada duydum kalp atışlarını dinlemek zarar veriyormuş bebek için. Bende dinledim hatta videoya çektim genelde herkes görüyor haberin olsun istedim
Masallahh annesii masallahhh nazar degmesinnn kuzunaaa kocamnn olmuss:))
Bu arada yuzuk olayi hakkaten sacmaymis canim ama bede bi denicem:))
cok sevindim allahim kimseye aratmasin hepimize sağlıklı gebelikler ve evlatlar versib inşEvt canım allhıma emanet ettim meleğimi rabbim korusun kollasın inş sglıklı sıhatli olsunda ben başka bişey istemiyorum8 sene sonra gelen mucizem benm allhım çok şükür evt canm şuan 5+3 teyim 5 martta randevum var ozamn 6+2 oluyoz
ben 7+0 da duydum kalp atışını ins sende duyarsun pitpitlariSlm kızlar hepinize güzel birgün diliyorum bebişlerinzlebişi sorcam kızlar benm meleğim 5 haftlık dedi d oktorumz ve 5 martta hem klp atışı ve kontorol için gidecz siz kaçıncı haftada duydunz inş bende duymak nasip olur hayırlısıyla dualrınızı eksk etmeyin olurmu
ben 1.70 kg aldimKızlar kilo alan varmıııı :)))(
Hanımlar maalesef düşük yaptım. 4.kez kurmaya korktuğum hayallerim tuz buz oldu.
Hepinizin sağlıklı bir gebelik geçirmesini dilerim, kuzularınızı koklamayı nasip etsin Allah.
Yokhe ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlardanım. Senin de öyle sanırım. Tüp bebek tedavisinde de sat tarihi baz alınır. Son adet tarihin neyse oradan hesaplamalısın.
cok sevindim allahim kimseye aratmasin hepimize sağlıklı gebelikler ve evlatlar versib inş
ben 7+0 da duydum kalp atışını ins sende duyarsun pitpitlari
ben 1.70 kg aldimnolcak bu halim bilemedim
canim benim cok üzüldüm coo gecmis olsun allahim sbair versin ins sağlıklı bebekin olur en kisa zamanda ve acin biraz olsun hafiflerrabbim bidaha yasatmasin
Ya bozma moralini. Olabilir Rabbim kimseye boyle kotu seyler yaşatmasın. 5n1k ya Rabbim dayanma gücü versin hiç kolay değil. Ama boyle kotu seyleri kendine çekme. Siz iğne kullanıyorsunuz ki ne acılarla hergün o iğneleri kendinize vuruyorsunuz. Bak ödem oldu diyorsun. Rabbim sizede düsabır versin. Ama sakın kotu seyler düşünme. Kanda gelebilir. Rabbim korusun bana da gelse bende panik olurum ama olağan birsey olarak düşünün. Hersey geçecek dua ediyorum size. Siz beni hiç yalnız bırakmadınız kotu günlerimde. Rabim bebeklerinizi korusun.
Masallahh annesii masallahhh nazar degmesinnn kuzunaaa kocamnn olmuss:))
Bu arada yuzuk olayi hakkaten sacmaymis canim ama bede bi denicem:))
Haklisin cnm simdi daha iyiyim merak etme...
Evet igne cok acitmaya basladi bazen sokacakmyer bulamiyorum bacaga gecmeliyiz yada kola...
Evt canım öyleymiş bnmki şuan 5+3 5 martta randevum var ozmnda 6+2 oluyor iknci denme bnmki cnm senin nasıl
Teyzeleri hepinize merhabalar. Biz dayanamadık sabah bir devlet hastanesine gittik hem tahlil yaptırmaya hemde ultrasonda görmeye. Bebişim kocaman olmuş 3 cm dedi doktor :)) tam olarak 10,5 haftalıkmış. Hersey yolundaymış. Artık beklemek daha kolay gelecek. 3 hafta sonrada muhtemelen medipolde cinsiyetini görmeye ve ikili test yaptırmaya gideceğiz. Artık beklemek daha kolay. Hepinizi öpüyor benim minik kuzum buda sizlere resmi :))
Eki Görüntüle 998422
arkadaşlar medipol mega da doktor ayfer özbek'e muayene olan var mı aranızda?
Evde olan kızlar star tv yi açın.
arkadaşlar medipol mega da doktor ayfer özbek'e muayene olan var mı aranızda?
ne var kız starda biz bakamıyoz da
Ben de Medipol riskli gebelik uzmanı Hakan Beyi soracaktım. O hangi medipolde bilen var mı ? Bir de giden var mı ?
Kızlar hepinize merhaba... Bende 1 Ekim'de bebeğimi bekliyorum... Benim gibi 9. hafta da yoğun bulantı yaşayan var mı?hiç bişey yiyemiyorum artık ve bu haftaya kadar hiçbişeyim yoktu
Kızlar hepinize merhaba... Bende 1 Ekim'de bebeğimi bekliyorum... Benim gibi 9. hafta da yoğun bulantı yaşayan var mı?hiç bişey yiyemiyorum artık ve bu haftaya kadar hiçbişeyim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?