Nekadar cok kişi gidiyor bu hastaneye ama hiç Ayfer diye birini duymadım ben
Benim 3. denememdi canım. İlkinde hamile kaldım ama maalesef bebeğimi kaybettim.2.sinde tutmadı. Bu yavrum dondurulmuş bebeğim. Buzlar içinden geldi çok şükür Benim de 5 martta randevum. Pıt pıtlar için gideceğiz. İnşallah duyarız..
Hosgeldin aramıza da nerdeydin bu zamana kadar sen bakıyım :) valla benim 9. Haftada yine bulantım vardı ama 10. Haftamda birazcık daha azaldı. Neden bu haftaya kadar birşeyin yoktu da şimdi başladı acaba bende merak ettim ama normaldir yani. Çubuk kraker falan yiyerek bastırmaya çalış canım karnını
medipol mega da değil. sitelerinden bakabilirsin. ya da 4447044 arayıp sorabilirsin
Anladım canım rabbimin bize mucizeleri meleklerimzinş bu sefr allhımn izniyle görmeyi nasip edr inş pıt pıtlarımızı dua ve sabırla bekliyorum inş kucagımıza alıp sevdiğimz günlerde görmeyi nasip etsn rabbim cnm
bu hafta bende çok zorlandığımı hissediyorum cnm Rabbim yardımcımız olsun inş. benim karnımda ağrıyor üstelik , alt tarafta batmalar oluyor sende de varmı cnm bunlar
medipol mega da değil. sitelerinden bakabilirsin. ya da 4447044 arayıp sorabilirsin
ben gidiyorum ayfer hanım'a başka giden var mı diye sordum. güzel komplike bir hastane.
oyy ne tatlı bir bebiş bu annesi maşallah size
Oyy maşallah kuzuya büyümeye başlamış annesiTeyzeleri hepinize merhabalar. Biz dayanamadık sabah bir devlet hastanesine gittik hem tahlil yaptırmaya hemde ultrasonda görmeye. Bebişim kocaman olmuş 3 cm dedi doktor :)) tam olarak 10,5 haftalıkmış. Hersey yolundaymış. Artık beklemek daha kolay gelecek. 3 hafta sonrada muhtemelen medipolde cinsiyetini görmeye ve ikili test yaptırmaya gideceğiz. Artık beklemek daha kolay. Hepinizi öpüyor benim minik kuzum buda sizlere resmi :))
Eki Görüntüle 998422
dr una söyle cnm çok bulantın bu haftalarda normal cnm yatarak geçicek tuzlu şeyler ye uyanıca hemen kalkma allah yardımcımız olsunslm arkadaslar....
bulanti icin birsey önere bilirmsiniz?
benim demir eksikliyi varmis, hap aliyorum doktorum önderdi ama ne zaman alirsam dahada cok istifa ediyorum..cok kötü oluyorum...hata dün öleceyim sandim...
cnm gözlerine vuruyosa sinüzit olabilir geçmek bilmez gözlerinde ağrır devam ederse dra git geçmiş olsunGunaydin herkese...
Kizlar sizdede baş ağrısı çok oluyor mu...
Ya nasıl bir agrıdır bu feci şekilde gözlerime vuruyor..
altı haftalıksın cnm bigün var aramızda burdaki çizelge bir hafta önden gidiyoCanım 15 ocak adet tarhim benm miniğim tedaviyle olduğu için normal hmilelik gbimi sayılıyor orasını anlayamdım burda 7 hafta diye çıkıyor:26:
Kızlar hepinize merhaba... Bende 1 Ekim'de bebeğimi bekliyorum... Benim gibi 9. hafta da yoğun bulantı yaşayan var mı?hiç bişey yiyemiyorum artık ve bu haftaya kadar hiçbişeyim yoktu
aaa bende de guatr var her gün 50 mg levotron alıyorum. bana mide bulantı ilacı vermedi yoksa gyne ferro sanol kullanıyorum ben de. zaten guatr olanların vitamin değerleri hep düşük oluyor. sen hangi ilaçları alıyorsun?
Ben en son gittiğimde doktora 4 mm di. Ozaman duymuştuk kalp atışını 6+3 günlüktük. Kotu seyler düşünme hersey yolunda ve iyi olacak bebeğin seninle. Aa korkma bakıyım hersey yolundaaaa yarın gitte güzel haberlerle gel bize
Oyy maşallah kuzuya büyümeye başlamış annesi
dr una söyle cnm çok bulantın bu haftalarda normal cnm yatarak geçicek tuzlu şeyler ye uyanıca hemen kalkma allah yardımcımız olsun
cnm gözlerine vuruyosa sinüzit olabilir geçmek bilmez gözlerinde ağrır devam ederse dra git geçmiş olsun
altı haftalıksın cnm bigün var aramızda burdaki çizelge bir hafta önden gidiyo
kiminn erken başlıyo kminin geç cnm normaldir bu haftalarda bulantı
dr una söyle cnm çok bulantın bu haftalarda normal cnm yatarak geçicek tuzlu şeyler ye uyanıca hemen kalkma allah yardımcımız olsun
cnm gözlerine vuruyosa sinüzit olabilir geçmek bilmez gözlerinde ağrır devam ederse dra git geçmiş olsun
altı haftalıksın cnm bigün var aramızda burdaki çizelge bir hafta önden gidiyo
kiminn erken başlıyo kminin geç cnm normaldir bu haftalarda bulantı
kızlar biz geldik dün dr gittik bebegimizin kalp sesini duyduk şükürler olsun bide büyümüş masallah bnm yawruma o ses baska bişiydi Rabbim isteyen herkese yasatsın bu duyguyuuu
siz neler yapıyosunuz bebekleriniz iyiler inşşşşşşş
kızlar biz geldik dün dr gittik bebegimizin kalp sesini duyduk şükürler olsun bide büyümüş masallah bnm yawruma o ses baska bişiydi Rabbim isteyen herkese yasatsın bu duyguyuuu
siz neler yapıyosunuz bebekleriniz iyiler inşşşşşşş
masallah canim..allahim saglikcakla kucagina almayi nasip etsin...
bende yarin gidecem insallah...
insallah hersey yolundadir
Kötü şeylerle beyninizi bulandırmayın lütfen. Sizin bebişleriniz cok iyi ve cok iyi olmaya devam edecek. Hemde bak ne güzel kanama yok etrafında hersey güzel olabilir kan gelebilir bol bol su iç olurmu? Yat bütün gün dinlen. Bırak eşin yapsın :))
saol canım,inşallah Allah dualarımızı kabul eder...
Bilemiyorum canım, biraz moralim bozuldu açıkçası,yani başka yere geçsek de demekki 20-30 adet iğnede deforme oluyor...
Ben sol tarafımda hissediyorum ara ara batma... bende kistte var ondan daha fazla yaşayabilirsin kasık ağrısı demişlerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?