2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Anladım canım rabbimin bize mucizeleri meleklerimz inş bu sefr allhımn izniyle görmeyi nasip edr inş pıt pıtlarımızı dua ve sabırla bekliyorum inş kucagımıza alıp sevdiğimz günlerde görmeyi nasip etsn rabbim cnm

Geç kaldım dimi ben aranıza katılmaya =) Neyse geç olsun da güç olmasın... =) Çok rahattım ben iştahım baya açıktı.. Sadece çok nadir koku filan aldığımda rahatsız oluyodum şuan durduk yerde bile bulanabiliyo bi çıkarsam belki rahatlicam ama oda olmuyo..

medipol mega da değil. sitelerinden bakabilirsin. ya da 4447044 arayıp sorabilirsin

Anladım peritansçığım.. Sağol. SGK anlaşmalı bir hastanede riskli gebelik uzmanı bakıyorum da.. Nasipse kalp atışını duyalım da ayrıntılı araştıracağım...

İnşallah canım.. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım..

bu hafta bende çok zorlandığımı hissediyorum cnm Rabbim yardımcımız olsun inş. benim karnımda ağrıyor üstelik , alt tarafta batmalar oluyor sende de varmı cnm bunlar

Ben sol tarafımda hissediyorum ara ara batma... bende kistte var ondan daha fazla yaşayabilirsin kasık ağrısı demişlerdi...

Oyy maşallah kuzuya büyümeye başlamış annesi
slm arkadaslar....

bulanti icin birsey önere bilirmsiniz?
benim demir eksikliyi varmis, hap aliyorum doktorum önderdi ama ne zaman alirsam dahada cok istifa ediyorum..cok kötü oluyorum...hata dün öleceyim sandim...
dr una söyle cnm çok bulantın bu haftalarda normal cnm yatarak geçicek tuzlu şeyler ye uyanıca hemen kalkma allah yardımcımız olsun
Gunaydin herkese...

Kizlar sizdede baş ağrısı çok oluyor mu...

Ya nasıl bir agrıdır bu feci şekilde gözlerime vuruyor..
cnm gözlerine vuruyosa sinüzit olabilir geçmek bilmez gözlerinde ağrır devam ederse dra git geçmiş olsun
Canım 15 ocak adet tarhim benm miniğim tedaviyle olduğu için normal hmilelik gbimi sayılıyor orasını anlayamdım burda 7 hafta diye çıkıyor:26:
altı haftalıksın cnm bigün var aramızda burdaki çizelge bir hafta önden gidiyo
Kızlar hepinize merhaba... Bende 1 Ekim'de bebeğimi bekliyorum... Benim gibi 9. hafta da yoğun bulantı yaşayan var mı? hiç bişey yiyemiyorum artık ve bu haftaya kadar hiçbişeyim yoktu

kiminn erken başlıyo kminin geç cnm normaldir bu haftalarda bulantı

bende L-Thyroxin 50 kulaniyorum canim...guatir icinde gittim doktora kontrol ettirdim (cünkü guatr olan kisilerde kendi bedenindeki hücreler kendi kendine savas acarmis, bir arkadasdan duymustum ve okumustumda) bebise bir zarari varmi diye gittim cok sükür hersey yolunda cikti

sen ne zaman gideceksin doktora? bebisi gördünmü?

hmm, canim ben gittiyimde doktorun hesaplamasinda 6+3 cikmisti (gecen cuma) ama ultrasonda 6+0 görünüyor dedi...yarin yine gidecem, cok korkuyorum ve cok heycanliyim...insallah hersey yolundadir...
insallah güzel haberlerle gelirim.

kızlar biz geldik dün dr gittik bebegimizin kalp sesini duyduk şükürler olsun bide büyümüş masallah bnm yawruma o ses baska bişiydi Rabbim isteyen herkese yasatsın bu duyguyuuu

siz neler yapıyosunuz bebekleriniz iyiler inşşşşşşş

Hımm evt öyleymiş canım hayırlısı olsun allhımdan

doktorda yarin randevum var canim..ama ben yatamam, cünkü calisiyorum her gün
izinde almam mümkün degil. patrona söylesem...birsey olsa beni isten cikartir....
bilmiyorum artik ne yapacam...bugün tuzlu birseyler yedim ama geri cikti bile...bebisim iyi olsunda ben buna raziyim

masallah canim..allahim saglikcakla kucagina almayi nasip etsin...
bende yarin gidecem insallah...
insallah hersey yolundadir

Masallah maşallah Hadi gözünaydın :)) bugun bizim için güzel bir gün ozaman :) kalp sesini duymak ayrı bir güzel oluyor Rabbim nazarlardan saklasın onları

masallah canim..allahim saglikcakla kucagina almayi nasip etsin...
bende yarin gidecem insallah...
insallah hersey yolundadir

çooookkkk tesekkür ederim cnm amin inş...
hersey yolundadır Allah'ın izniyle sen içini ferah tut..bebegin coooooookkkk iyidir umarım duyarsın sende o mucize sesiii

Ayy yapiyo zaten yazikk yaa hc kaldirmiyo beni kiyamam:)

saol canım,inşallah Allah dualarımızı kabul eder...

Bilemiyorum canım, biraz moralim bozuldu açıkçası,yani başka yere geçsek de demekki 20-30 adet iğnede deforme oluyor...

Canim moralini bozma cnku benim bi arkadasim 8. Ayinda suan ve kolundan vuruluyo kollari mosmor olmus sismis odem yapmis bizim de gobeklerin boyle olmasi cok normal sonucta hergun deliyoruz benim dr bana demisti ki hergun 1 er cm araliklarla yuvarlak cize cize git dedi ben onun dedigi gibi yapamiyorum nereyi bos bulursam oraya sokuyorum ama bi duzene de sokmak lazim tabi...lutfen moraliji bozma unutmaki bebislerimizin kalbi once Allahin izniyle sonrad bu igneler sayesinde atiyo...

biz dün dr a gittik ama kalp atışlarını duyamadık dr var ama duyamazsın dedi artık başka dr a gitcez eşim beğenmedi hastaneyi dr umda iyiydi ama eşim tutturdu burda doğum olmaz diye medicalpark hasranesine gitcez orasıda baya tuzlu tahlili felan bakcaz artık
Bu arada 5n1k geçmiş olsun cnm allahın taktiri rabbim hayırlısını versin tekrar olur stres yapma zamanı var daha Rabbim senin için en hayırlı zamanı bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…