2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
16. Haftadan sonra az cok hissederiz diye duydum canım
Ben de akrabamın morali bozulmasın diye bir şey demedim ama normalde bebeğin hareket etmesi gerekir.
Şuanda bile hareket ediyor bebeğimiz. Ama biz hissedemiyoruz..
Ben de bu sitede 16. haftadan sonra diye okudum...
Bi de o derdimiz başlıcak. 16. hafta olur hissedemezsek yanar döneriz artık.
Hamilelik ne zormuş ya..

Damla sana bebeğin için yazdım görmedin beni. Maşallah yazdım ama görmedin sen
Cinsiyetini de sorsaydın yazdım

Bide eczaneden çatlak için krem alayım dedim. İnternetten fiyatlara baktım 50den aşağı yok. Bu ne yahu. Bi 40 lira koyarım üstüne. Gram altın alırım

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Kötüyü düşünme. Ama o testi de yaptır bence canım

selam arkadaşlar şimdi doktordan geldim...çok şükür minik bebişimin kalp atışlarını duyduk...tam 7 haftalık...2 hafta sonra tekrar gidicez..inşallah hep böyle devam eder

Kızlar ya Allah korusun bebeğin kalbi durursa hiç belli olmuyormuş.
Benim son kontrolden sonra 2 hafta geçti...
Bu cumartesi bi gideyim diyorum...
Allahım korusun olacaksa 37. haftada bile oluyormuş :/
Allahıma emanetiz

Allahım sana emanet kuzularımız, iyi düşünelim hep

selam arkadaşlar şimdi doktordan geldim...çok şükür minik bebişimin kalp atışlarını duyduk...tam 7 haftalık...2 hafta sonra tekrar gidicez..inşallah hep böyle devam eder

Gözün aydın Simgeciğim.. Çok güzel bir haber bu. Ne kadar rahatladığını tahmin edebiliyorum. Darısı başımıza inşallah..

Ay bak görmedim ki ben bende diyorum neden yazmadı bana Kamuran :) coktesekkür ederim tatlım valla bekleyemedim ben 3 hafta daha. Bide kalp olayı varya 1 ay gidip görmemek bana fazla geliyor yani. Bence sende git görmeye eşine de anlat durumu boyle de Allah korusun kalbi dursa bile anlamayacağız bir ay cok uzun bir zaman de. Tetkidlerimi de yaptırdım dana soz vermiştim ya sözümü tuttum Pazartesi çıkacakmış sonuclar.

Ya oraya gidince bebeği görünce cinsiyeti sormayı unuttum heyecandan :) doktorda hiç birsey demedi zaten ki bu benim doktorum değildi sıra aldım devletten karnım ağrıyor diyince direk ultrasonla baktılar :)

Eczanede ki fiyatlar evet pahalı.ben lierac kullanıyordum bitti hemen. Ben hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri sürüyorum sabah akşam çünkü. Hiç karnım olmadığı için muhtemelen çatır çatır catlayacaktı. Şimdi kayısı yağı ve badem yağını karıştım onları sürüyorum Bale'nde bebek yağı sürüyorum iyi geliyor kaşıntıyı da alıyor tavsiye ederim

Ohh cok sukurr gozunaydin canim:) darisi bebisleriyle tanismamis olan tum arkadaslarimizin basina insallah:)

Inşallah canımm Rabbim içimizde korusun onları ee randevun ne zaman? Ne zaman görcez yiğenimizi :)

canım ben 5+6da gördüm bebişimi ve kalbinin fener gibi yanıp söndügünü çok şükür.. bugün akşam randevum var bugün tam 7+0 ilk defa bu sabah kustum neyse canı sagolsun melegimin inşallah bi sorun yoktur.. bide pcde bişey oldu artık foto ekleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…