- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
maşallah senin kuzunaDarısı bizlere inşallah
Ben de akrabamın morali bozulmasın diye bir şey demedim ama normalde bebeğin hareket etmesi gerekir.16. Haftadan sonra az cok hissederiz diye duydum canım
kızlar slm. kanları verdim sabahtan haftaya perşembe alıcam. inş güzel haberlerle dönerim. ya birşey takıldı kafamıza gerçi cumartesi kontrolum var rutin dr a sorucam ama sizlerde bilgisi olan varmı varsa cvp larınızı bekliyorum:18: eşimin 3 erkek kardeşi var en küçüğü liseyi bitirdi şu an ama bebklikten galaktozemi ( karaciğer emzinleri anne sütünü parçalamaması) rahatsızlığı var. ve ona bakan dr u kayınvalideme ilerde ağbileri çocuk düşündüğünde test yapsınlar demiş :26: biz hayırlısıyla şimdi bebiş bekliyoruz. acaba biz de ne ihtimal var böyle bi durumda? inş. olmazzzz kafam buna takıldı şimdi...:44:
Merhaba. Tabi sorabilirsin?Mrb kamuran85 sana danışmak istediğim bir şey war
Kızlar ya Allah korusun bebeğin kalbi durursa hiç belli olmuyormuş.
Benim son kontrolden sonra 2 hafta geçti...
Bu cumartesi bi gideyim diyorum...
Allahım korusun olacaksa 37. haftada bile oluyormuş :/
Allahıma emanetiz
selam arkadaşlar şimdi doktordan geldim...çok şükür minik bebişimin kalp atışlarını duyduk...tam 7 haftalık...2 hafta sonra tekrar gidicez..inşallah hep böyle devam eder
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Kötüyü düşünme. Ama o testi de yaptır bence canım
Allahım korusun minik yavrularımızı...Allahım sana emanet kuzularımız, iyi düşünelim hep
Merhaba. Tabi sorabilirsin?
selam arkadaşlar şimdi doktordan geldim...çok şükür minik bebişimin kalp atışlarını duyduk...tam 7 haftalık...2 hafta sonra tekrar gidicez..inşallah hep böyle devam eder
Merhaba. Tabi sorabilirsin?
Gözün aydın Simgeciğim.. Çok güzel bir haber bu. Ne kadar rahatladığını tahmin edebiliyorum.Darısı başımıza inşallah..
ohhhmaşallah hep güzel haberler dolsun buralarr inş.. gözünüz aydın cnm.
Hangi cevaplarım acaba :)Bu sayfayla alakasi yok maalesefjinekoloji kisminda bi kaç cewabini okudum. Fakat öz elden de e yazamiomusum.
Ben de akrabamın morali bozulmasın diye bir şey demedim ama normalde bebeğin hareket etmesi gerekir.
Şuanda bile hareket ediyor bebeğimiz. Ama biz hissedemiyoruz..
Ben de bu sitede 16. haftadan sonra diye okudum...
Bi de o derdimiz başlıcak. 16. hafta olur hissedemezsek yanar döneriz artık.
Hamilelik ne zormuş ya..
Damla sana bebeğin için yazdım görmedin beni. Maşallah yazdım ama görmedin sen
Cinsiyetini de sorsaydın yazdım
Bide eczaneden çatlak için krem alayım dedim. İnternetten fiyatlara baktım 50den aşağı yok. Bu ne yahu. Bi 40 lira koyarım üstüne. Gram altın alırım
maşallah size , hep böyle güzel haberler olsun inş hepimizden
Inşallah canımm Rabbim içimizde korusun onları ee randevun ne zaman? Ne zaman görcez yiğenimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?