- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
selam arkadaşlar şimdi doktordan geldim...çok şükür minik bebişimin kalp atışlarını duyduk...tam 7 haftalık...2 hafta sonra tekrar gidicez..inşallah hep böyle devam eder
Ohh cok sukurr gozunaydin canim:) darisi bebisleriyle tanismamis olan tum arkadaslarimizin basina insallah:)
canım ben 5+6da gördüm bebişimi ve kalbinin fener gibi yanıp söndügünüçok şükür.. bugün akşam randevum var bugün tam 7+0 ilk defa bu sabah kustum neyse canı sagolsun melegimin inşallah bi sorun yoktur.. bide pcde bişey oldu artık foto ekleyemiyorum
Hangi cevaplarım acaba :)
Önceden yazdıklarımdan olabilir..
Buradan yaz istersen:)
Hoşgeldinnnn :)) o büyülü sesi duyanlardansın sende bizim gibi videoya çekseydi keske duyduysan
inş. alıcaksın kucağına cnm.. aminnn.. benimde ilk olucak Allahın izniyle.bebek daha mercimek kadar bi nokta diyim sanabu haftalarda en azından böyle yani.
Ben de bebe yağı alayım diyorum. Kreme o kadar para veremem.Ay bak görmedim ki ben bende diyorum neden yazmadı bana Kamuran :) coktesekkür ederim tatlım valla bekleyemedim ben 3 hafta daha. Bide kalp olayı varya 1 ay gidip görmemek bana fazla geliyor yani. Bence sende git görmeye eşine de anlat durumu boyle de Allah korusun kalbi dursa bile anlamayacağız bir ay cok uzun bir zaman de. Tetkidlerimi de yaptırdım dana soz vermiştim ya sözümü tuttum Pazartesi çıkacakmış sonuclar.
Ya oraya gidince bebeği görünce cinsiyeti sormayı unuttum heyecandan :) doktorda hiç birsey demedi zaten ki bu benim doktorum değildi sıra aldım devletten karnım ağrıyor diyince direk ultrasonla baktılar :)
Eczanede ki fiyatlar evet pahalı.ben lierac kullanıyordum bitti hemen. Ben hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri sürüyorum sabah akşam çünkü. Hiç karnım olmadığı için muhtemelen çatır çatır catlayacaktı. Şimdi kayısı yağı ve badem yağını karıştım onları sürüyorum Bale'nde bebek yağı sürüyorum iyi geliyor kaşıntıyı da alıyor tavsiye ederim
Amin canım benim inş allhım saglıklı sıhatli kucagımıza alıp sevdiğimz günleri nasip etsin inşyerim ben o noktayı kız onlar melek annesi melek rabbimn bize emaneti mucizeler evmizin neşesi eğlencesi mutluluğu olcklar
Oo sen baya erken görmüşsün kalbinin atışını :) maşallah canım boşver resmi artık ama haberdar et bizi gelişmelerden.
Ben de klitoral olabiliyordum sadece. Normalde olamıyordum..Peki yazayim.ya klasik 2yildir ewliyim. Bi çocuğum war ikinciyi de düşünüyorum edimi çok sewiorum beraber olmayi da istiyorum. Fakat orgazm olamiyorum. Defalarca denesek bile. Klitoral dahi olmuo hiç. Vajinal olarak 5 kere olmuştur. Çok tehlike ki bi boyuta geldi artik. Bi yardim bekliyorum.
kızlar nasılsınız ben fena halde gribin acile gittim mecburen vitaminli bi serum taktı 2 gün rapor verdi eve geldim
kızlar anneme dua edin yarın 8,30 da lacaklar ameliyata sağlığa kuşmuş şekilde ordan çıkmamız nasip olsun inşallah
Allah'ım tüm şifa bekleyenlerin şifacısı olsun
Teyzeleri hepinize merhabalar. Biz dayanamadık sabah bir devlet hastanesine gittik hem tahlil yaptırmaya hemde ultrasonda görmeye. Bebişim kocaman olmuş 3 cm dedi doktor :)) tam olarak 10,5 haftalıkmış. Hersey yolundaymış. Artık beklemek daha kolay gelecek. 3 hafta sonrada muhtemelen medipolde cinsiyetini görmeye ve ikili test yaptırmaya gideceğiz. Artık beklemek daha kolay. Hepinizi öpüyor benim minik kuzum buda sizlere resmi :))
Eki Görüntüle 998422
kızlar nasılsınız ben fena halde gribin acile gittim mecburen vitaminli bi serum taktı 2 gün rapor verdi eve geldim
kızlar anneme dua edin yarın 8,30 da lacaklar ameliyata sağlığa kuşmuş şekilde ordan çıkmamız nasip olsun inşallah
Allah'ım tüm şifa bekleyenlerin şifacısı olsun
selam arkadaşlar şimdi doktordan geldim...çok şükür minik bebişimin kalp atışlarını duyduk...tam 7 haftalık...2 hafta sonra tekrar gidicez..inşallah hep böyle devam eder
sağol canım aminngeçmiş olsun cnm acil şifalar inş. annende sağlıkla çıkar inş. dualarım seninle.amin cümle hastalara ;
Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn. (amin) şifa duasıdır..hepimiz okuyalımm tüm hastalara
sağol canım benim amincnm benim geçmiş olsunn işallah annenin amaliyatı çok iyi geçerde bir an önce sağlına kavuşup sizlerle olurrhaa bu arada ne amaliyatı olacak cnm
Ben de bebe yağı alayım diyorum. Kreme o kadar para veremem.
Zaten genetikmiş. Eğer olacağı varsa oluyormuş ama bebe yağı alıcam ben.
Bence seninki kız
Ben öyle hissediyorummmmDur bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum.
Kocam 2 hafta sonra gidicez diyor. Aklından bu kötü düşünceleri sil diyor.
Hatta bana burayı bile yasak etti. Kötü düşünceler aklıma getiriyormuş. Bu konuda görmedim ama başka bi konuda kadın 37. haftada bebeğinin kalbi durmuş diye kaybetmiş. Allahım korusun.
Hep iyi örnekleri göz önüne getiriyorum. Annem 40 yaşında sapasağlam doğurdu diyorum. Ben 24 yaşındayım diyorum. Kendimi teselli ediyorum...
ayyyy cnm ne güzel yazmışsın inan bu aralar hepimiz böyle iyi güzel düşünceler yazalım ihtiyacımız var. evet annesi onlar Allahın lütfu bizee oyy yirimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?