2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
selam arkadaşlar şimdi doktordan geldim...çok şükür minik bebişimin kalp atışlarını duyduk...tam 7 haftalık...2 hafta sonra tekrar gidicez..inşallah hep böyle devam eder

Hoşgeldinnnn :)) o büyülü sesi duyanlardansın sende bizim gibi videoya çekseydi keske duyduysan

Oo sen baya erken görmüşsün kalbinin atışını :) maşallah canım boşver resmi artık ama haberdar et bizi gelişmelerden.

Hangi cevaplarım acaba :)
Önceden yazdıklarımdan olabilir..
Buradan yaz istersen:)

Peki yazayim. ya klasik 2yildir ewliyim. Bi çocuğum war ikinciyi de düşünüyorum edimi çok sewiorum beraber olmayi da istiyorum. Fakat orgazm olamiyorum. Defalarca denesek bile. Klitoral dahi olmuo hiç. Vajinal olarak 5 kere olmuştur. Çok tehlike ki bi boyuta geldi artik. Bi yardim bekliyorum.

inş. alıcaksın kucağına cnm.. aminnn.. benimde ilk olucak Allahın izniyle.bebek daha mercimek kadar bi nokta diyim sana bu haftalarda en azından böyle yani.

Amin canım benim inş allhım saglıklı sıhatli kucagımıza alıp sevdiğimz günleri nasip etsin inşyerim ben o noktayı kızonlar melek annesi melekrabbimn bize emaneti mucizeler evmizin neşesi eğlencesi mutluluğu olcklar

Ben de bebe yağı alayım diyorum. Kreme o kadar para veremem.
Zaten genetikmiş. Eğer olacağı varsa oluyormuş ama bebe yağı alıcam ben.

Bence seninki kız
Ben öyle hissediyorummmm Dur bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum.

Kocam 2 hafta sonra gidicez diyor. Aklından bu kötü düşünceleri sil diyor.
Hatta bana burayı bile yasak etti. Kötü düşünceler aklıma getiriyormuş. Bu konuda görmedim ama başka bi konuda kadın 37. haftada bebeğinin kalbi durmuş diye kaybetmiş. Allahım korusun.
Hep iyi örnekleri göz önüne getiriyorum. Annem 40 yaşında sapasağlam doğurdu diyorum. Ben 24 yaşındayım diyorum. Kendimi teselli ediyorum...

kızlar nasılsınız ben fena halde gribin acile gittim mecburen vitaminli bi serum taktı 2 gün rapor verdi eve geldim
kızlar anneme dua edin yarın 8,30 da lacaklar ameliyata sağlığa kuşmuş şekilde ordan çıkmamız nasip olsun inşallah
Allah'ım tüm şifa bekleyenlerin şifacısı olsun

ayyyy cnm ne güzel yazmışsın inan bu aralar hepimiz böyle iyi güzel düşünceler yazalım ihtiyacımız var. evet annesi onlar Allahın lütfu bizee oyy yirimmmmm

Son düzenleme:
Ben de klitoral olabiliyordum sadece. Normalde olamıyordum..
Hatta ben zevk bile almıyordum..
Ama şuanda çok zevk alıyorum :) Hele hamile kaldıktan sonra isteğim bin kat arttı Hamilelik hormonları beni böyle yaptı galiba..
Cinsellik öğrenilecek bir şey canım. Ben her ilişkide başka bir şey keşfediyorum.. Biraz kendini aşmanda fayda var.. Eşini çok çooook hisset.... Ben evlendiğim ilk aylarda bu ne ya, cinsellik bu mu demiştim. Yani o kadar ki hiçbir şey hissetmiyordum.. Ama zamanla buymuş diyebildim.. Kendine güven, eşine güven.. Herşey sende gizli.. Vajinal olarak 5 kere olmuşsun ne güzel:) Ben vajinal hiç olamadım. Öğrenemedim onu daha. Ama klitoral oluyor. Öğrenmekle alakalı. Bi de vajinal herkeste olmuyormuş. Artık ne kadar doğru bilmem.. Daha 2 yıllık evlisin. Sıkıntı etme, aşarsın inşallah..

geçmiş olsun cnm acil şifalar inş. annende sağlıkla çıkar inş. dualarım seninle.amin cümle hastalara ;
[h=2]Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn. (amin) şifa duasıdır..hepimiz okuyalımm tüm hastalara[/h]

maşallah canım eli kolu ayakları belli oluyor demi artık ultrasonda burdan pek göremedim bende dün acile arkadaş için gitmişken muayene oldum 18,1 mm olmuş ama ben ultrason kağıdına bakıyom bakıyom el kol ayak kafa bisey göremiyorum

cnm benim geçmiş olsunn işallah annenin amaliyatı çok iyi geçerde bir an önce sağlına kavuşup sizlerle olurr haa bu arada ne amaliyatı olacak cnm

selam arkadaşlar şimdi doktordan geldim...çok şükür minik bebişimin kalp atışlarını duyduk...tam 7 haftalık...2 hafta sonra tekrar gidicez..inşallah hep böyle devam eder

tebrik ederim canım :)) çok güzel bi duygu allahım isteyen herkese o duyguyu yaşatsın o sesi duymasını nasip etsin.

geçmiş olsun cnm acil şifalar inş. annende sağlıkla çıkar inş. dualarım seninle.amin cümle hastalara ;
Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn. (amin) şifa duasıdır..hepimiz okuyalımm tüm hastalara
sağol canım aminn
cnm benim geçmiş olsunn işallah annenin amaliyatı çok iyi geçerde bir an önce sağlına kavuşup sizlerle olurr haa bu arada ne amaliyatı olacak cnm
sağol canım benim amin
canım 3 yıl önce bel fıtığından olmuştu şimdi de disklerde defarmasyon olmuş platin takıp destekleyecekler yine belden yani

Aa boyle seyleri okumamaya çalış okusanda beyninde yer etme. Eşin bu noktada haklı bence. Biz burda mutlu olmak için varız. Soyle düşün olacağı varsa oluyor kimse önüne geçemiyor. Ama hareketlerini hissettikten sonra ginde 20 kere oynaması gerekiyormuş oynamazsa sorun var demekmiş kitabımda oyle yazıyor bu sekilde bilebileceğiz. Onlara dua okuyalım. Rabbim korusun içimizde onları. Hergün gidip gozuksekte ultrasona olacağı varsa gece olur ve sen yine farketmezsin. Bak bende iki gündür oyle düşünüyordum gittim gordüm kocaman olmuş. Ama gercekten 1 ay cok fazla yani. Insan yavrusunu gormeyide özlüyor :) ben artık 3 haftada bir gideceğim doktor desin ayda 1 diye. Ayda 1 medipole ayın ortasında da devlete gideceğim boyle bir karar aldım :) bak bizden kopmak istemiyorsan lütfennsil bunları kafandan. Eşin izin vermezde sen buraya giremezsen ben seni cok özlerim ki

Eneeem kız hissediyorum dedin :)) düne kadar erkekti noldu bakım bugün :)) o değil ben seninkini de kız hissediyorum :))

ayyyy cnm ne güzel yazmışsın inan bu aralar hepimiz böyle iyi güzel düşünceler yazalım ihtiyacımız var. evet annesi onlar Allahın lütfu bizee oyy yirimmmmm

Aynen. Canım bu aralar hepimizn güzel söZleri duymaya ve pozitif düşünmeye ihtiyacımz var bu süreçler böyle güzel geçmesi için dua moral ve sabır allhım istyen dileyen herkese hyırlısıyla evlatlrını naaip edr inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…