sağol canım aminn
sağol canım benim amin
canım 3 yıl önce bel fıtığından olmuştu şimdi de disklerde defarmasyon olmuş platin takıp destekleyecekler yine belden yani
maşallah canım eli kolu ayakları belli oluyor demi artık ultrasonda burdan pek göremedim bende dün acile arkadaş için gitmişken muayene oldum 18,1 mm olmuş ama ben ultrason kağıdına bakıyom bakıyom el kol ayak kafa bisey göremiyorum
Kız seninkiAa boyle seyleri okumamaya çalış okusanda beyninde yer etme. Eşin bu noktada haklı bence. Biz burda mutlu olmak için varız. Soyle düşün olacağı varsa oluyor kimse önüne geçemiyor. Ama hareketlerini hissettikten sonra ginde 20 kere oynaması gerekiyormuş oynamazsa sorun var demekmiş kitabımda oyle yazıyor bu sekilde bilebileceğiz. Onlara dua okuyalım. Rabbim korusun içimizde onları. Hergün gidip gozuksekte ultrasona olacağı varsa gece olur ve sen yine farketmezsin. Bak bende iki gündür oyle düşünüyordum gittim gordüm kocaman olmuş. Ama gercekten 1 ay cok fazla yani. Insan yavrusunu gormeyide özlüyor :) ben artık 3 haftada bir gideceğim doktor desin ayda 1 diye. Ayda 1 medipole ayın ortasında da devlete gideceğim boyle bir karar aldım :) bak bizden kopmak istemiyorsan lütfennsil bunları kafandan. Eşin izin vermezde sen buraya giremezsen ben seni cok özlerim ki
Eneeem kız hissediyorum dedin :)) düne kadar erkekti noldu bakım bugün :)) o değil ben seninkini de kız hissediyorum :))
Ben de klitoral olabiliyordum sadece. Normalde olamıyordum..
Hatta ben zevk bile almıyordum..
Ama şuanda çok zevk alıyorum :) Hele hamile kaldıktan sonra isteğim bin kat arttıHamilelik hormonları beni böyle yaptı galiba..
Cinsellik öğrenilecek bir şey canım. Ben her ilişkide başka bir şey keşfediyorum.. Biraz kendini aşmanda fayda var.. Eşini çok çooook hisset.... Ben evlendiğim ilk aylarda bu ne ya, cinsellik bu mu demiştim. Yani o kadar ki hiçbir şey hissetmiyordum.. Ama zamanla buymuş diyebildim.. Kendine güven, eşine güven.. Herşey sende gizli.. Vajinal olarak 5 kere olmuşsun ne güzel:) Ben vajinal hiç olamadım. Öğrenemedim onu daha. Ama klitoral oluyor. Öğrenmekle alakalı. Bi de vajinal herkeste olmuyormuş. Artık ne kadar doğru bilmem.. Daha 2 yıllık evlisin. Sıkıntı etme, aşarsın inşallah..
kızlar nasılsınız ben fena halde gribin acile gittim mecburen vitaminli bi serum taktı 2 gün rapor verdi eve geldim
kızlar anneme dua edin yarın 8,30 da lacaklar ameliyata sağlığa kuşmuş şekilde ordan çıkmamız nasip olsun inşallah
Allah'ım tüm şifa bekleyenlerin şifacısı olsun
Ben varım bende sat 25 ocak ekim sonu kasım başı olucak ama hangisibilmiyorum canım yazılarını okuyunca kendini buldum sende benİmde 23 aylık bir oğlum var henüz bana erken ama ilkindeki gibi bulantım olursa bırak cocuğa bakmayı bu dünyada yaşamayı istemiyorum ben o demir tadını 16 haftaya kadar bir fiil yaşadım bulantı koku ,tualete gidemedim mutfaga g
Rmek ne demek kocamdan falan tiksindim banyo yapmıyordum deterjan sabun kokusu falan offf senide korkutmak istemem ben ağır geçirdim çok ama. Tek korkum şu cocuğa bakabiliyim bi kaşık çorba yapıp yedireyim
Sorun benim beynindeeşime artik sinir olmaya basladim nerdeyse. Ben sadece abdest almak zorunda kaliyorum.çok hissizim. Senin o dediklerini eşim de Dior. Beynim çok dolu. We olamayacagina kitlendim.biraz özel olacak ama klitorisin uyarilmasi zAmanla mi olur. Ben hiçbir sey hissetmiyordum da. Neyse ya. Napayim. Doğumuna ne kadar kaldi. Bol bol su iç sakin ihmal etme. allah bi solukta kurtarsinseni we herkesi
tecrübe işte , böyle hemen yanıtlar
sağol canım allah razı olsunrabbim korusun anneni duallarım sizinle cnmm işallah bir an önce sağlığına kavuşurrr
4 marttaki randevumda kendi doktoruma gidecem o artık ayrıntılı anlatır banaValla ben de göremiyorum canım kocaman kafasını ve kocaman gövdesini goruyorum yani elleri kolları arasında bir boşluk var eldeleri cok kücük aslında seçiliyor ama tam boyle kol el gibi değil küçücük teyzesi 3 cm daha :))
sağol bitanem allah razı olsun Rabbim tüm şifa bekleyenlerin şifacısı olsunOk cok gecmiş olsun canım benim sakın korkma annen ameliyata girip oradan çıkacak hemde eskisinden daha iyi bir sekilde. Sen sakın üzme kendini. Ameliyattan sonra nankörün etkisi ile sacmalıyacak belki sakın strese girip bebeğini strese sokma.dualarım seninle hersey güzel olacak merak etme
Kız seninkiGöreceksin
Kocimi dinliyim sen de kitabından bana bilgi ver arada bir canımGüzel kitapmış o
. Deneyecem dediklerini. Belki de tam üstüne bastin.. bizim ew baya kalabalık.Banyo trafigi çok yoğun. Yatak idam desem çok küçük. Belki de sorun bunlardadir. Bu şekilde yaşamaktan mutsuz olmamdadir.Sohbetinize girmek zorunda hissettim kendimi. Beyninde ne düşünüyorsan sakın düşünme.ilk cocuktan sonra isteksizlik genel anlamda oluyormuş. 2 yıllık gelişimiz ben sanmıyorum ki basından beri isteksiz olduğunu. Sen oyle düşünüyorsun bence. Bu konuda bir psikologdan yardım almanı tavsiye ederim. İnan cok faydası olacak. Neye kitlediysen kendini rahatlamaya çalış. Sana bir kac önerim var. Mesela yatak odanızı güzelcene dizayn et mumlar falan koy. İlişkiden once duşa girebilirsiniz rahatlatmak amacıyla cok işe yaratabilir. Bizde zaman zaman isteksiz olabiliyoruz. Özellikle ben eşime sinirlendiğim zaman küçükte olsa direk bilinç altıma atıyorum tartışmayalım diye soz konusu yapmıyorum ama bilinç altıma attığım için cinsel isteksizlik meydana geliyor ve sonucunda istemiyorum problemimiz neyse coöjugumuzde ise hersey yoluna giriyor. Ilk olarak yatak odanızı düzeltmenizi romantik bir yer haline getirmenizi, kücük kücük fantezileri konuşmanızı öneririm daha sonra eşinle konuşmanı en olmadı psikologdan yardım almanı şiddetle tavsiye ediyorum
kızlar nasılsınız ben fena halde gribin acile gittim mecburen vitaminli bi serum taktı 2 gün rapor verdi eve geldim
kızlar anneme dua edin yarın 8,30 da lacaklar ameliyata sağlığa kuşmuş şekilde ordan çıkmamız nasip olsun inşallah
Allah'ım tüm şifa bekleyenlerin şifacısı olsun
Sohbetinize girmek zorunda hissettim kendimi. Beyninde ne düşünüyorsan sakın düşünme.ilk cocuktan sonra isteksizlik genel anlamda oluyormuş. 2 yıllık gelişimiz ben sanmıyorum ki basından beri isteksiz olduğunu. Sen oyle düşünüyorsun bence. Bu konuda bir psikologdan yardım almanı tavsiye ederim. İnan cok faydası olacak. Neye kitlediysen kendini rahatlamaya çalış. Sana bir kac önerim var. Mesela yatak odanızı güzelcene dizayn et mumlar falan koy. İlişkiden once duşa girebilirsiniz rahatlatmak amacıyla cok işe yaratabilir. Bizde zaman zaman isteksiz olabiliyoruz. Özellikle ben eşime sinirlendiğim zaman küçükte olsa direk bilinç altıma atıyorum tartışmayalım diye soz konusu yapmıyorum ama bilinç altıma attığım için cinsel isteksizlik meydana geliyor ve sonucunda istemiyorum problemimiz neyse coöjugumuzde ise hersey yoluna giriyor. Ilk olarak yatak odanızı düzeltmenizi romantik bir yer haline getirmenizi, kücük kücük fantezileri konuşmanızı öneririm daha sonra eşinle konuşmanı en olmadı psikologdan yardım almanı şiddetle tavsiye ediyorum
Şuan hareket ediyormuş ama biz hissedemiyoruz tabi çok minik
Kocama söyledim kızdı bana.
Sanki bir şey mi oldu da gidiyoruz diyor..
Kanama yok bir şey yok diyor..
2 hafta sonra gidicez diyor...
Hosgeldin aramıza tatlım ne demek aranıza alırmısın buraya yazmanda aramıza girdin zaten.valla ben o ağzımda ki kotu tadı meyve yiyerek geçirmeye calısıyorum yada su içerek. Negüzel bir kızının olması. Oyle deme emin ol senin yerinde olmak isteyenlerde var aramızda en azından bak sağlıkla ilk çocuğunu kucagına almışssın özellikle de kız olarak :)
hoş geldin cnm hayırlı olsun :)
Canim cok cok gecmis olsun dualarimiz annenle olacak inaniyorum ki Allahim sifasini en kisa zamanda verecek...bu arada lutfen kendii de ihmal etme,bebeini dusun...
Sonuna kadar katiliyorum sana...
Hoşgedin :)
Allah yardımcın olsun zaten bebeğin minikmiş.. Senin için daha zordur tabi.. Ama beraberce büyüyecekler ne güzel:)
tabiki canım ben hamile kalmak için 2 yıl uğraştım eşimle beraber yemediğimiz ot saç çöp kalmamıştı:) tam pes etmiştik tüp bebek düşünüyorduk o ay hamile kaldım ve dünya tatlısı bir kızım var güleryüzlü neşeli konuşkan mutluluk saçan bir kız 35 yaşında olduğum için zaman kaybetmeden 2. yapalım dedik nasıl olsa 1- 2 yıl sürer yine dedik ama korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım hem mutlu oldum hemde biraz erkenmi oldu diye geçirdim içimden ama şu an çok mutluyum benim için zor olcak ama kızım yalnız olmuycak 27 ay olcak aralarında kısmetse. Sadece bu süreç zor hem kızımı ihmal etmek istemiyorum hem minik bebeğimi ama kendimide hiç iyi hissetmiyorum. Uykusuzluktan ölüyorsun ama kızım uyandığı için uyanıyorum azcık uzanayım diyorum üstüme çıkıp tepinmek istiyor :) midem kötü halim yok iş çokkk
Kızlar ya Allah korusun bebeğin kalbi durursa hiç belli olmuyormuş.
Benim son kontrolden sonra 2 hafta geçti...
Bu cumartesi bi gideyim diyorum...
Allahım korusun olacaksa 37. haftada bile oluyormuş :/
Allahıma emanetiz
Ben varım bi tane decavit bi tane folic plus içiyorum gündeKizlarr aranizda folic plus marka folik asit kullanan varmi? Varsa kac tane aliyo gunde?
Gözün aydınnnnn. Kocaman olmuş maşallahhhh subanallah ne dedi kasık ağrısı için bugun hep yatıyorum benTeyzeleri hepinize merhabalar. Biz dayanamadık sabah bir devlet hastanesine gittik hem tahlil yaptırmaya hemde ultrasonda görmeye. Bebişim kocaman olmuş 3 cm dedi doktor :)) tam olarak 10,5 haftalıkmış. Hersey yolundaymış. Artık beklemek daha kolay gelecek. 3 hafta sonrada muhtemelen medipolde cinsiyetini görmeye ve ikili test yaptırmaya gideceğiz. Artık beklemek daha kolay. Hepinizi öpüyor benim minik kuzum buda sizlere resmi :))
Eki Görüntüle 998422
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?