2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
sağol canım aminn

sağol canım benim amin
canım 3 yıl önce bel fıtığından olmuştu şimdi de disklerde defarmasyon olmuş platin takıp destekleyecekler yine belden yani

rabbim korusun anneni duallarım sizinle cnmm işallah bir an önce sağlığına kavuşurrr

Valla ben de göremiyorum canım kocaman kafasını ve kocaman gövdesini goruyorum yani elleri kolları arasında bir boşluk var eldeleri cok kücük aslında seçiliyor ama tam boyle kol el gibi değil küçücük teyzesi 3 cm daha :))

Kız seninki Göreceksin

Kocimi dinliyim sen de kitabından bana bilgi ver arada bir canım Güzel kitapmış o

Sorun benim beyninde eşime artik sinir olmaya basladim nerdeyse. Ben sadece abdest almak zorunda kaliyorum.çok hissizim. Senin o dediklerini eşim de Dior. Beynim çok dolu. We olamayacagina kitlendim.biraz özel olacak ama klitorisin uyarilmasi zAmanla mi olur. Ben hiçbir sey hissetmiyordum da. Neyse ya. Napayim. Doğumuna ne kadar kaldi. Bol bol su iç sakin ihmal etme. allah bi solukta kurtarsinseni we herkesi

Ok cok gecmiş olsun canım benim sakın korkma annen ameliyata girip oradan çıkacak hemde eskisinden daha iyi bir sekilde. Sen sakın üzme kendini. Ameliyattan sonra nankörün etkisi ile sacmalıyacak belki sakın strese girip bebeğini strese sokma.dualarım seninle hersey güzel olacak merak etme

merhaba canım aynı kaderi paylaşıyoruz desene mesajına geç cevap yazdığım için kusura bakma sana msj yazıyordum kız mutfağa girmiş ne bulmuşsa ortalığa saçmış farkedince mutfağa koştum sonra iki ara bi derede yazayım dedim yazdım bu seferde sayfa zaman aşımı olmuş yazdığım silindi. Ortalığı toparladım Kıza çorba yaptım yedirdim banyosunu yaptırdım o arada midem iyice kötü olmadan akşam yemeğinide aradan çıkarayım dedim sırtım kırıldı çok yorgun ve iğrenç hissediyorum kendimi. Uzanmak yerine hemen nete koştum :) Canım senin hamileliğin çok kötü geçmiş benim ilk hamileliğim çok kotü değildi birde tek sorumlukuk sen olunca idare ediyor insan. Ben kötü kokulara ve bazı yemek kokularına karşı kötü oluyorum mesela geçen gün kızımın altını değiştirirken kustum :) ilk kez başıma geldi. İnşallah bu sıkıntılar fazla sürmez yoksa naaparım bilmem. Bana yardım edecek kimse yok varda yok maalesef. senin arada yanına yardıma gelen kimsen varmı?

neyse ben çıkıyım en iyisi

Sohbetinize girmek zorunda hissettim kendimi. Beyninde ne düşünüyorsan sakın düşünme.ilk cocuktan sonra isteksizlik genel anlamda oluyormuş. 2 yıllık gelişimiz ben sanmıyorum ki basından beri isteksiz olduğunu. Sen oyle düşünüyorsun bence. Bu konuda bir psikologdan yardım almanı tavsiye ederim. İnan cok faydası olacak. Neye kitlediysen kendini rahatlamaya çalış. Sana bir kac önerim var. Mesela yatak odanızı güzelcene dizayn et mumlar falan koy. İlişkiden once duşa girebilirsiniz rahatlatmak amacıyla cok işe yaratabilir. Bizde zaman zaman isteksiz olabiliyoruz. Özellikle ben eşime sinirlendiğim zaman küçükte olsa direk bilinç altıma atıyorum tartışmayalım diye soz konusu yapmıyorum ama bilinç altıma attığım için cinsel isteksizlik meydana geliyor ve sonucunda istemiyorum problemimiz neyse coöjugumuzde ise hersey yoluna giriyor. Ilk olarak yatak odanızı düzeltmenizi romantik bir yer haline getirmenizi, kücük kücük fantezileri konuşmanızı öneririm daha sonra eşinle konuşmanı en olmadı psikologdan yardım almanı şiddetle tavsiye ediyorum

rabbim korusun anneni duallarım sizinle cnmm işallah bir an önce sağlığına kavuşurrr
sağol canım allah razı olsun
4 marttaki randevumda kendi doktoruma gidecem o artık ayrıntılı anlatır bana
ben o 3cm yerim maşallahhhhhhhh kocaman olacak inşallahhhh
sağol bitanem allah razı olsun Rabbim tüm şifa bekleyenlerin şifacısı olsun

Kız seninki Göreceksin

Kocimi dinliyim sen de kitabından bana bilgi ver arada bir canım Güzel kitapmış o

Sende al bence inanılmaz yararlı bilgiler var içerisinde. Ismi, bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. Biraz pahalı bir kitap ama Alman'ı tavsiye ederim yani.inşallah kızdır canım :))

. Deneyecem dediklerini. Belki de tam üstüne bastin.. bizim ew baya kalabalık.Banyo trafigi çok yoğun. Yatak idam desem çok küçük. Belki de sorun bunlardadir. Bu şekilde yaşamaktan mutsuz olmamdadir.

Canim cok cok gecmis olsun dualarimiz annenle olacak inaniyorum ki Allahim sifasini en kisa zamanda verecek...bu arada lutfen kendii de ihmal etme,bebeini dusun...

Sonuna kadar katiliyorum sana...

Şuan hareket ediyormuş ama biz hissedemiyoruz tabi çok minik
Kocama söyledim kızdı bana.
Sanki bir şey mi oldu da gidiyoruz diyor..
Kanama yok bir şey yok diyor..
2 hafta sonra gidicez diyor...

hahaha erkek milleti iste...
anneler daha duyarli daha cok düsünüyor...
ama erkekler öyle degil.

tabiki canım ben hamile kalmak için 2 yıl uğraştım eşimle beraber yemediğimiz ot saç çöp kalmamıştı:) tam pes etmiştik tüp bebek düşünüyorduk o ay hamile kaldım ve dünya tatlısı bir kızım var güleryüzlü neşeli konuşkan mutluluk saçan bir kız 35 yaşında olduğum için zaman kaybetmeden 2. yapalım dedik nasıl olsa 1- 2 yıl sürer yine dedik ama korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım hem mutlu oldum hemde biraz erkenmi oldu diye geçirdim içimden ama şu an çok mutluyum benim için zor olcak ama kızım yalnız olmuycak 27 ay olcak aralarında kısmetse. Sadece bu süreç zor hem kızımı ihmal etmek istemiyorum hem minik bebeğimi ama kendimide hiç iyi hissetmiyorum. Uykusuzluktan ölüyorsun ama kızım uyandığı için uyanıyorum azcık uzanayım diyorum üstüme çıkıp tepinmek istiyor :) midem kötü halim yok iş çokkk

[SUP][/SUP]
hoş geldin cnm hayırlı olsun :)

teşekkürler canım inşallah güzel birbirimize kenetlenmiş şekilde hamilelik sürecimizi ve doğum sonrasını paylaşır dertleşir rahatlarız. Önceki hamileliğimdede burdaydım uzun zaman arkadaşlarımızla görüştük özellikle doğum sonrası desteğe ve yardıma ihtiyaç duyuyorsun ve burdaki dostluk ve tek olmadığını bilmek seni rahatlatıyor

Canim cok cok gecmis olsun dualarimiz annenle olacak inaniyorum ki Allahim sifasini en kisa zamanda verecek...bu arada lutfen kendii de ihmal etme,bebeini dusun...
Sonuna kadar katiliyorum sana...

sağol canım benim dikkat edeceğim inşallah Rabbim in izni ile güzel geçecek inanıyorum gönülden
Allah razı olsun canım

Hoşgedin :)
Allah yardımcın olsun zaten bebeğin minikmiş.. Senin için daha zordur tabi.. Ama beraberce büyüyecekler ne güzel:)

evet en çok sevindiğim konu o benim burda candan çok az insanım var o yüzden bebeğimle genelde yalnız kalıyorduk ve kızımın canı sıkılıyordu ona yetemiyorum yaşıt istiyor. Ama ilk zamanlar kıskansa da sonrasında ona en büyük iyiliği yapmış oluyoruz. En iyi arkadaş kardeştir

bizde ayni düsünüyoruz canim...simdi 1,5 sene sonra hamile kala bildim dedigin gibi neler denedik hem asilama hemde kendi bildigimiz ot sac cöp....ama tam bizde pes ettik hamile kaldim....
kardesimle benim aramdada 2,5 yas var...cokta iyi yani...

Kızlar ya Allah korusun bebeğin kalbi durursa hiç belli olmuyormuş.
Benim son kontrolden sonra 2 hafta geçti...
Bu cumartesi bi gideyim diyorum...
Allahım korusun olacaksa 37. haftada bile oluyormuş :/
Allahıma emanetiz

Valla bende düşün düşün napcaz bilmem
Kizlarr aranizda folic plus marka folik asit kullanan varmi? Varsa kac tane aliyo gunde?
Ben varım bi tane decavit bi tane folic plus içiyorum günde
Gözün aydınnnnn. Kocaman olmuş maşallahhhh subanallah ne dedi kasık ağrısı için bugun hep yatıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…