Aramiza hosgeldinn Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:) cok sukur ki soledigin sikintilari ben yasamiyorum sadece kabizlik ve mide bulantisi vardi onlarda duzeldi insallah sende en kisa zamanda atlatirsin cnm
Yaa benim de aklimi karistiranno iste...eski dr um gunde 3 tane demisti uzun zamandr gunde 3 iciyodum ama gecen gttigimde bu yeni dr um hayir 1 tane ic dedi simdi yeterli midr bilmiyorum korkuyorum gerci gunde 1 tane aliram 10 gun sora bitiyo kutu decavite gecicem o zaman ama 3 tane alsam da hemen bitirsem mi acaba bugune kadar oyle geldik nasils ...bide bnde kan pihtilasmasi var cikan mutasyonda dr lar genelde yuksek folik asiyt oneriyomus off aklim karisti...
Cumartesi erken olur tatlim biraz daha sabret en azindan 1 hafta daha bekle bak Allaha cok sukur heraey yolundaymis:)
kızlar nasılsınız ben fena halde gribin acile gittim mecburen vitaminli bi serum taktı 2 gün rapor verdi eve geldim
kızlar anneme dua edin yarın 8,30 da lacaklar ameliyata sağlığa kuşmuş şekilde ordan çıkmamız nasip olsun inşallah
Allah'ım tüm şifa bekleyenlerin şifacısı olsun
bizde ayni düsünüyoruz canim...simdi 1,5 sene sonra hamile kala bildim dedigin gibi neler denedik hem asilama hemde kendi bildigimiz ot sac cöp....ama tam bizde pes ettik hamile kaldim....
kardesimle benim aramdada 2,5 yas var...cokta iyi yani...
16 hafta cnm sonra şak diye kesildi dedilerde inanmamıştımArkadaşım bu nu bari rahat geçir inş. bu saydıkların ne kadar sürmüştü cnm geçici bir süredir herelde sonrasında geçmiştir dimi
İlk gebelikten sonra 2 yıl tekrar hamile kalmak çok kolay diyorlardı bende bunu kaçırmayayım diye çalışmalar başladık valla dedikleri doğruymuş ilkinde artık seksten nefret etmiştik kaçar olmuştuk biribirimizden :) görev gibi olunca maalesef ama 2. gebeliğim sürpriz oldu bunun tadıda bi başka oluyormuş şıp diye hamile :)
[SUP][/SUP]
teşekkürler canım inşallah güzel birbirimize kenetlenmiş şekilde hamilelik sürecimizi ve doğum sonrasını paylaşır dertleşir rahatlarız. Önceki hamileliğimdede burdaydım uzun zaman arkadaşlarımızla görüştük özellikle doğum sonrası desteğe ve yardıma ihtiyaç duyuyorsun ve burdaki dostluk ve tek olmadığını bilmek seni rahatlatıyor
canım gittiğin doktor ya ilacın markasını yanlış anlamış yada bu işleri hiç bilmiyor folic1 folbiol 1 adet içiliyor ama folic plus 3 tane ben geçen hamileliğimde folic plus kullandım 3tane içtim. Şimdi Folic1 içiyorum folic plus 3 tane içince midem bulanıyordu folic1 daha iyi geldi
Yok kimsem annem zaten tınlamıyoo bizde yasadık deyip geçiştiriyoo gecen hamileliğimde geldi 5 gün evi temizledi kactı evine kalk kalk yattıkca hasta olursun diyordu bidahada demem kayınvaldem nisanın 5 inde gelecek bilmiyom oda pek sıkıya gelemez sağı solu belli olmazmerhaba canım aynı kaderi paylaşıyoruz desene mesajına geç cevap yazdığım için kusura bakma sana msj yazıyordum kız mutfağa girmiş ne bulmuşsa ortalığa saçmış farkedince mutfağa koştum sonra iki ara bi derede yazayım dedim yazdım bu seferde sayfa zaman aşımı olmuş yazdığım silindi. Ortalığı toparladım Kıza çorba yaptım yedirdim banyosunu yaptırdım o arada midem iyice kötü olmadan akşam yemeğinide aradan çıkarayım dedim sırtım kırıldı çok yorgun ve iğrenç hissediyorum kendimi. Uzanmak yerine hemen nete koştum :) Canım senin hamileliğin çok kötü geçmiş benim ilk hamileliğim çok kotü değildi birde tek sorumlukuk sen olunca idare ediyor insan. Ben kötü kokulara ve bazı yemek kokularına karşı kötü oluyorum mesela geçen gün kızımın altını değiştirirken kustum :) ilk kez başıma geldi. İnşallah bu sıkıntılar fazla sürmez yoksa naaparım bilmem. Bana yardım edecek kimse yok varda yok maalesef. senin arada yanına yardıma gelen kimsen varmı?
Valla bende düşün düşün napcaz bilmem
Ben varım bi tane decavit bi tane folic plus içiyorum günde
Gözün aydınnnnn. Kocaman olmuş maşallahhhh subanallah ne dedi kasık ağrısı için bugun hep yatıyorum ben
Yok kimsem annem zaten tınlamıyoo bizde yasadık deyip geçiştiriyoo gecen hamileliğimde geldi 5 gün evi temizledi kactı evine kalk kalk yattıkca hasta olursun diyordu bidahada demem kayınvaldem nisanın 5 inde gelecek bilmiyom oda pek sıkıya gelemez sağı solu belli olmaz
Rahim büyümesinden kaynaklanıyormuş canım teşekkür ederiz :))
inş cnm hep birlikte olalım . Sizler bize tecrübelerinizle yardımcı olursunuz inş. Hep birlikte atlatalım bu dönemleri hayırlısıyla , ikinciyi hemen yapman iyi olmuş cnm kızına arkadaş olur geçinir gidersiniz inş.
. Deneyecem dediklerini. Belki de tam üstüne bastin.. bizim ew baya kalabalık.Banyo trafigi çok yoğun. Yatak idam desem çok küçük. Belki de sorun bunlardadir. Bu şekilde yaşamaktan mutsuz olmamdadir.
İyi iyi sevindim canım rabbim meleklerimizi korusun
Benim bugun bulantım level atlamış durumda üstüne baygınlıkta eklendi
Yok kimsem annem zaten tınlamıyoo bizde yasadık deyip geçiştiriyoo gecen hamileliğimde geldi 5 gün evi temizledi kactı evine kalk kalk yattıkca hasta olursun diyordu bidahada demem kayınvaldem nisanın 5 inde gelecek bilmiyom oda pek sıkıya gelemez sağı solu belli olmaz
Kayınvaldem annemden daha anlayışlı geliyoo bana valla kimse olmayınca o velinimetUf bende annemle durmak istiyorum doğumdan sonra kayınvalidemle sımdıden ayarlamış izinlerini ozaman kullanacakmış. Kayınvalidem teste değil kayınpederde var ee bizimde bir tek san var diğer odaya cocuk odası olarak ayarlayacağız bilmiyorum sımdıden kara kara düşünüyorum ne yapcam diye. Keske benim kayınvalide de oyle olsa sıkıntıya gelmesede gitse hemen yada gelmese hiç
insallah canim...benimde demir eksikliyim var, hapi bedenim almior kusuyorum hep...
folik asiti kulaniyorum o zaman birsey olmuyor, annem pekmez falan ye dedi, yarin randevum var doktorda ona bir soracam, icmek istemiyorum cünkü cok istifa ediyorum herseyi cikartiyorum mide asiti bile cikiyor, fenalasiyorum elim agam tutmuyor...
Uf bende annemle durmak istiyorum doğumdan sonra kayınvalidemle sımdıden ayarlamış izinlerini ozaman kullanacakmış. Kayınvalidem teste değil kayınpederde var ee bizimde bir tek san var diğer odaya cocuk odası olarak ayarlayacağız bilmiyorum sımdıden kara kara düşünüyorum ne yapcam diye. Keske benim kayınvalide de oyle olsa sıkıntıya gelmesede gitse hemen yada gelmese hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?