2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım gittiğin doktor ya ilacın markasını yanlış anlamış yada bu işleri hiç bilmiyor folic1 folbiol 1 adet içiliyor ama folic plus 3 tane ben geçen hamileliğimde folic plus kullandım 3tane içtim. Şimdi Folic1 içiyorum folic plus 3 tane içince midem bulanıyordu folic1 daha iyi geldi

çok geçmiş olsun . Rabbim annene ve tüm hastalara acil şifalar versin inş.

İlk gebelikten sonra 2 yıl tekrar hamile kalmak çok kolay diyorlardı bende bunu kaçırmayayım diye çalışmalar başladık valla dedikleri doğruymuş ilkinde artık seksten nefret etmiştik kaçar olmuştuk biribirimizden :) görev gibi olunca maalesef ama 2. gebeliğim sürpriz oldu bunun tadıda bi başka oluyormuş şıp diye hamile :)

iiy yapmisin canim, bende ayni düsünüyorum, cünkü birincide bu kadar bekledik...bekledikcenede belki ayni olur hissini kapilmak istemiyorum....cünkü bizim bir sürü tanidiklar var 5 sene sonra denediler ilk cocuktan sonra olmadi, sonra 10 seneyi gecit öyle oldu...bende öyle olmak istemiyorum...
evet haklisin bir görev gibi olunca hic güzel olmuyor

inş cnm hep birlikte olalım . Sizler bize tecrübelerinizle yardımcı olursunuz inş. Hep birlikte atlatalım bu dönemleri hayırlısıyla , ikinciyi hemen yapman iyi olmuş cnm kızına arkadaş olur geçinir gidersiniz inş.

Yok canim aksine cok iyi bi doktor cok guveniyorum , ilacin ismiji de yanlis anlamis olamaz 2 kere teyit etti plus dimi diye... Neyse zaten az kalmisti o bitince decavit e basliyorum kafamin karisikligi da gidecek insallah

Yok kimsem annem zaten tınlamıyoo bizde yasadık deyip geçiştiriyoo gecen hamileliğimde geldi 5 gün evi temizledi kactı evine kalk kalk yattıkca hasta olursun diyordu bidahada demem kayınvaldem nisanın 5 inde gelecek bilmiyom oda pek sıkıya gelemez sağı solu belli olmaz

Rahim büyümesinden kaynaklanıyormuş canım teşekkür ederiz :))

Uf bende annemle durmak istiyorum doğumdan sonra kayınvalidemle sımdıden ayarlamış izinlerini ozaman kullanacakmış. Kayınvalidem teste değil kayınpederde var ee bizimde bir tek san var diğer odaya cocuk odası olarak ayarlayacağız bilmiyorum sımdıden kara kara düşünüyorum ne yapcam diye. Keske benim kayınvalide de oyle olsa sıkıntıya gelmesede gitse hemen yada gelmese hiç

evet birbirimize destek oluruz yardım ederiz tecrübelerimi seve seve sizinle paylaşırım.

. Deneyecem dediklerini. Belki de tam üstüne bastin.. bizim ew baya kalabalık.Banyo trafigi çok yoğun. Yatak idam desem çok küçük. Belki de sorun bunlardadir. Bu şekilde yaşamaktan mutsuz olmamdadir.

Ee tabi evde kalabalık olunca istemiyordun doğal olarak. Bizde eve birisi geldiğinde yatıya hiç birsey yapamıyoruz. Bizi. Yatak odasında cok kücük ama içinde mutlu kalabiliyoruz, problemlerini bir sekilde eşine anlatmaya çalış. Evde kim var ki canım ?

Benim annem çok yardım etmek istiyor ama sağlık durumu iyi değil önceki hamileliğimde babamın kanser olduğunu öğrendik ve 2 ay içinde vefat etti. Çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim. Annem babamın vefaatinden sonra düzelmedi kendi işini bile zor yapıyor ben ondan bişey isteyemem.Hem annem yanımda değil. Kayınvaldem yanımda ama önceki hamileliğimden tecrüben hiç oralı bile olmadı doğumdan sorda 2 gün kaldı sen bu işi başarıyorsun harikasın süpersin deyip gitti tecrübsizlik çok zor çok sıkıntı çektim ama rabbime çok şükür üstesindende çok iyi kalktım aslında en güzeli kendin bakmak diğer türlü ben yaptımda ettimde bir yaparlar bin söylerler

Ya kızlar benim karnım artık şişti resmen hamile gibi gözüküyorum :) anneme dedim bugun anne bu gaz mı yoksa bebek mi dedim tabiki bebek tamm bebeğin 3cm ama onun içinde bulunduğu bir sıvı var hamile olmadan öce karnın hiç olmadıgı içinde şimdi hemen cıktı dedi gercekten artık ben buradayım diyor bebişim :)

Kayınvaldem annemden daha anlayışlı geliyoo bana valla kimse olmayınca o velinimet

Canım benim de demir eksikliğim var.Doktor miden bulanıyor mu dedi ben de her gün kusuyorum dedim. Demir ilacı yazacaktım ama vazgeçtim o daha da kötü yapar.3 ay bitsin mutlaka yazarım dedi.

Kuzucumm nolduu sanaa hamilelikk gormonlarinn tavan mi yaptii bunalima mi girdinn sen kiyamamm:)
Canim benimm igneleri kafana takmaa nolurr yaa yapicaz artikk morara morara napalimm tatlim az kaldii idare et

evet canım kayınvalden çokkkkkkk harika ve merhametli biri değilse yanında olmaması olmasından daha hayırlı özelliklede yatılı gelince çok zor imkanın varsa şimdiden empoze etmeye başla ben kendim bakıcam falan diye yoksa lohusalık 2 kat artıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…