2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Senle kaderdasız heralde bende 6. Ayımda babamın akciger kanseri olduğunu öğrendim eşim gizli gizli biriyle konuşuyor aldatılıyorum derken annemle. Konuştuğunu öğrendim akciğerinin sol lobu alındı doğumdan sonra yyanımda kemoterapi gördü saçları döküldü eridi zayıfladı çok şükür iyi şimdi ama bend sorunlu bir hamilelik ve doğum yasadım

Kayınvaldem annemden daha anlayışlı geliyoo bana valla kimse olmayınca o velinimet

hahaha...cok hosuma gitti...ben kayinami degil yanimda evimde istemiyorum...(uzak kaliyoruz) o Tr de ben yurtdisinda, ama bana hic kizi olarak görmedi, hep bana hep bana dedi, ben onu hic sevmiyorum....
cok bencil insanlarmis bunu biliyorum

Ben dicem zaten o cocuğu çıkartan ben olacağım için benim bakıma ihtiyacım var o an için dicem haklı olarak annem gelsin kalsın yani bebeğime kimse bakmasın yani ben hikaye onlar bebek için geliyorlar etcem etcem bugun telefonda söyledi ne gerek var ya falan dedim ama yok anlatamadım bu gece eşimlede konuşcam o halleder inşallah

Kayınvaldem annemden daha anlayışlı geliyoo bana valla kimse olmayınca o velinimet

ay ne güzel benim kayınvaldem ana kraliçe dünya onun etrafında dönsün istiyor. Genelde iyidir ama ona en ufak bi eleştiri yaparsan yada küçük bir hata ölümlerden ölüm beğencen :) mesela geçen haftasonu ufak bir münakaşa oldu ( eşime kızmış kriz ortamı oldu ) bende çok uzatınca biraz söylendim şimdi konuşmuyoruz

Ya kayınvalidem iyidir ama tembeldir yani bendenbekler herseyi cok yavaştır ee bende yeni doğurmuşum etmiştim bide hizmet edemem. Zaten loğusalığın verdiği etki ile belli bir bunalıma gidicem herkes gibi o nokta daha kotu bence

Canım benim de demir eksikliğim var.Doktor miden bulanıyor mu dedi ben de her gün kusuyorum dedim. Demir ilacı yazacaktım ama vazgeçtim o daha da kötü yapar.3 ay bitsin mutlaka yazarım dedi.

evet ama mecburuz almaya canim...düsükler zor dogumlar demir eksikliginden oluyormus...allah korusun, simdi biz en riskli dönemdeyiz....o yüzden demir ne iceriyorsa onu yiyiorum ve yarin doktoruma tekrar soracayim...
cünkü ilaci bedenim kabul etmiyor dahada cok kötü oluyorum

demir iceren besinler bunlar canim:
100 g. tavuk/dana/kuzu karaciğeri: 8.8 mg.
100 g. pişmiş kırmızı et: 5.5 mg.
100 g. pişmiş hindi eti: 4.8 mg.
100 g. sardalye: 4 mg.
100 g. ton balığı: 1.2 mg.
100 g. tavuk eti: 0.8 mg
100 g. tahin: 9 mg.
100 g. tahin helvası: 6 mg.
100 g. badem: 4.4 mg.
100 g. incir: 4 mg.
100 g. pişmiş ıspanak: 3.5 mg
100 g. pişmiş kuru fasulye: 2.3 mg. (diğer kurubakliyatlarda da benzer orandadır.)
100 g. pişmiş mercimek: 2.3 mg
100 g. hurma: 1.7 mg
100 g. pişmiş yeşil bezelye: 1.4 mg.
100 g. pişmiş patates: 1.4 mg
100 g. kuru kayısı: 5 mg.
100 g. kuru üzüm: 3 mg.

evet sende çok zor bir süreçten geçmişsin ama ne kadar şanslısın ki baban hal hayatta ve iyimiş. Bizim elimizden hiç bişey gelmedi babam 2 ay içinde eridi bitti felç kaldı maalesef kaybettik. İnşallah baban tamamen atlatmıştır sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim

Eşine anlatırken diklenmeden tatlı tatlı naz yaparak anlat yoksa ters teper başına kalırlar. Onunla baş başa bebeğine doyarak kimsenin müdahalesi olmadan birlikte bakalım doğum sonrasını üçümüz doyasıya yaşayalı falan de eşini kafalarsan sorun çözülür :)

ben de ilaç kullanamam şuanda.Folik asit progestan ve aspirin kullanıyorum .Bugün aspirini içerken boğuluyordum.Boğazım çok kuru kalmış hi. bir şey yiyip içemediğim için o da gitti yapıştı boğazıma.midem biraz düzelirse bunları yerim inş.

oooo bide gelip üstüne hizmet bekiycekse gelmesin daha iyi kendini ezdirme lohusalık çok zor birde sırtına yük yükleme kendini düşün sana zarar vereceklerden uzak dur.

kızlar geçmiş olsunBen de geçen hamileliğimde ablamın kanserinin metastaz yaptığını öğrendim.Her gün ağlayıp kendimi çok yıpratınca bebeğimi kaybettim.Şimdi bebeğimin aileme şans getirdiğine inanıyorlar.Çünkü terapileri de bitti sonuçları temiz ablamın.İnş. allah bebeklerimizi bize bağışlar.

hahaha...cok hosuma gitti...ben kayinami degil yanimda evimde istemiyorum...(uzak kaliyoruz) o Tr de ben yurtdisinda, ama bana hic kizi olarak görmedi, hep bana hep bana dedi, ben onu hic sevmiyorum....
cok bencil insanlarmis bunu biliyorum
Benimkide fenadır sorma idare ediyom işte sıkıya gelemez tersi döndümü hatır gönül bilmez valla yandım ben

Geçmiş olsun valla herkes kanser biz ne kanseri olacaz allah bilir cevremde o kadar arttıki sayısı allah yardımcımız olsun

Ah canım dikkat etmemişim.Senin başın sağolsun. Allah sabrını verir inş.

oooo bide gelip üstüne hizmet bekiycekse gelmesin daha iyi kendini ezdirme lohusalık çok zor birde sırtına yük yükleme kendini düşün sana zarar vereceklerden uzak dur.

Evet tek eksiğim düşüncelerimi pat pat söylemem bu sefer dediğim gibi nazlanarak güzel bir dille anlatmam lazım once loğusalığın getirdiği etkiden bahsetmeliyim arkasından dediğin gibi 3 müze geçirelim bu özel günleri diyim zaten annem beni bırakmaz illaki gelir yanımda olur ama onlar tee kalkıp gelemez Gebze'den saol arkadasım desteğin için başarcam bugun bunu :) kimseyi çekemem valla o günlerde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tecrübeli anne seni sen kim bilir nasıl atlattın o günleri

Son düzenleyen: Moderatör:

folik asit progestan bende kulaniyorum birde aspirin gibi ASS deniliyor burda (kan inceltiyor).
progestani günde kac kere kulaniyorsun? altanmi yoksa hap gibimi kulaniyorsun?

Benimkide fenadır sorma idare ediyom işte sıkıya gelemez tersi döndümü hatır gönül bilmez valla yandım ben

iyiki ben uzagim kayinvalidemden, ama ordan bile bizi yönetmeye calisir bende sinir olurum...hep ben hep ben der, cok bencil insanlar, öte git bile diyemesin, o kadar alingandir...
kendi cocuklarina bile sevgi göstermiyor kadin walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…