Senle kaderdasız heralde bende 6. Ayımda babamın akciger kanseri olduğunu öğrendim eşim gizli gizli biriyle konuşuyor aldatılıyorum derken annemle. Konuştuğunu öğrendim akciğerinin sol lobu alındı doğumdan sonra yyanımda kemoterapi gördü saçları döküldü eridi zayıfladı çok şükür iyi şimdi ama bend sorunlu bir hamilelik ve doğum yasadımBenim annem çok yardım etmek istiyor ama sağlık durumu iyi değil önceki hamileliğimde babamın kanser olduğunu öğrendik ve 2 ay içinde vefat etti. Çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim. Annem babamın vefaatinden sonra düzelmedi kendi işini bile zor yapıyor ben ondan bişey isteyemem.Hem annem yanımda değil. Kayınvaldem yanımda ama önceki hamileliğimden tecrüben hiç oralı bile olmadı doğumdan sorda 2 gün kaldı sen bu işi başarıyorsun harikasın süpersin deyip gitti tecrübsizlik çok zor çok sıkıntı çektim ama rabbime çok şükür üstesindende çok iyi kalktım aslında en güzeli kendin bakmak diğer türlü ben yaptımda ettimde bir yaparlar bin söylerler
Kayınvaldem annemden daha anlayışlı geliyoo bana valla kimse olmayınca o velinimet
evet canım kayınvalden çokkkkkkk harika ve merhametli biri değilse yanında olmaması olmasından daha hayırlı özelliklede yatılı gelince çok zor imkanın varsa şimdiden empoze etmeye başla ben kendim bakıcam falan diye yoksa lohusalık 2 kat artıyor:)
Kayınvaldem annemden daha anlayışlı geliyoo bana valla kimse olmayınca o velinimet
evet canım kayınvalden çokkkkkkk harika ve merhametli biri değilse yanında olmaması olmasından daha hayırlı özelliklede yatılı gelince çok zor imkanın varsa şimdiden empoze etmeye başla ben kendim bakıcam falan diye yoksa lohusalık 2 kat artıyor:)
Canım benim de demir eksikliğim var.Doktor miden bulanıyor mu dedi ben de her gün kusuyorum dedim. Demir ilacı yazacaktım ama vazgeçtim o daha da kötü yapar.3 ay bitsin mutlaka yazarım dedi.
Senle kaderdasız heralde bende 6. Ayımda babamın akciger kanseri olduğunu öğrendim eşim gizli gizli biriyle konuşuyor aldatılıyorum derken annemle. Konuştuğunu öğrendim akciğerinin sol lobu alındı doğumdan sonra yyanımda kemoterapi gördü saçları döküldü eridi zayıfladı çok şükür iyi şimdi ama bend sorunlu bir hamilelik ve doğum yasadım
Ben dicem zaten o cocuğu çıkartan ben olacağım için benim bakıma ihtiyacım var o an için dicem haklı olarak annem gelsin kalsın yani bebeğime kimse bakmasın yani ben hikaye onlar bebek için geliyorlar etcem etcem bugun telefonda söyledi ne gerek var ya falan dedim ama yok anlatamadım bu gece eşimlede konuşcam o halleder inşallah
ben de ilaç kullanamam şuanda.Folik asit progestan ve aspirin kullanıyorum .Bugün aspirini içerken boğuluyordum.Boğazım çok kuru kalmış hi. bir şey yiyip içemediğim için o da gitti yapıştı boğazıma.midem biraz düzelirse bunları yerim inş.evet ama mecburuz almaya canim...düsükler zor dogumlar demir eksikliginden oluyormus...allah korusun, simdi biz en riskli dönemdeyiz....o yüzden demir ne iceriyorsa onu yiyiorum ve yarin doktoruma tekrar soracayim...
cünkü ilaci bedenim kabul etmiyor dahada cok kötü oluyorum
demir iceren besinler bunlar canim:
100 g. tavuk/dana/kuzu karaciğeri: 8.8 mg.
100 g. pişmiş kırmızı et: 5.5 mg.
100 g. pişmiş hindi eti: 4.8 mg.
100 g. sardalye: 4 mg.
100 g. ton balığı: 1.2 mg.
100 g. tavuk eti: 0.8 mg
100 g. tahin: 9 mg.
100 g. tahin helvası: 6 mg.
100 g. badem: 4.4 mg.
100 g. incir: 4 mg.
100 g. pişmiş ıspanak: 3.5 mg
100 g. pişmiş kuru fasulye: 2.3 mg. (diğer kurubakliyatlarda da benzer orandadır.)
100 g. pişmiş mercimek: 2.3 mg
100 g. hurma: 1.7 mg
100 g. pişmiş yeşil bezelye: 1.4 mg.
100 g. pişmiş patates: 1.4 mg
100 g. kuru kayısı: 5 mg.
100 g. kuru üzüm: 3 mg.
Ya kayınvalidem iyidir ama tembeldir yani bendenbekler herseyi cok yavaştır ee bende yeni doğurmuşum etmiştim bide hizmet edemem. Zaten loğusalığın verdiği etki ile belli bir bunalıma gidicem herkes gibi o nokta daha kotu bence
evet sende çok zor bir süreçten geçmişsin ama ne kadar şanslısın ki baban hal hayatta ve iyimiş. Bizim elimizden hiç bişey gelmedi babam 2 ay içinde eridi bitti felç kaldı maalesef kaybettik. İnşallah baban tamamen atlatmıştır sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim
Benimkide fenadır sorma idare ediyom işte sıkıya gelemez tersi döndümü hatır gönül bilmez valla yandım benhahaha...cok hosuma gitti...ben kayinami degil yanimda evimde istemiyorum...(uzak kaliyoruz) o Tr de ben yurtdisinda, ama bana hic kizi olarak görmedi, hep bana hep bana dedi, ben onu hic sevmiyorum....
cok bencil insanlarmis bunu biliyorum
Geçmiş olsun valla herkes kanser biz ne kanseri olacaz allah bilir cevremde o kadar arttıki sayısı allah yardımcımız olsunkızlar geçmiş olsunBen de geçen hamileliğimde ablamın kanserinin metastaz yaptığını öğrendim.Her gün ağlayıp kendimi çok yıpratınca bebeğimi kaybettim.Şimdi bebeğimin aileme şans getirdiğine inanıyorlar.Çünkü terapileri de bitti sonuçları temiz ablamın.İnş. allah bebeklerimizi bize bağışlar.
evet sende çok zor bir süreçten geçmişsin ama ne kadar şanslısın ki baban hal hayatta ve iyimiş. Bizim elimizden hiç bişey gelmedi babam 2 ay içinde eridi bitti felç kaldı maalesef kaybettik. İnşallah baban tamamen atlatmıştır sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim
oooo bide gelip üstüne hizmet bekiycekse gelmesin daha iyi kendini ezdirme lohusalık çok zor birde sırtına yük yükleme kendini düşün sana zarar vereceklerden uzak dur.
ben de ilaç kullanamam şuanda.Folik asit progestan ve aspirin kullanıyorum .Bugün aspirini içerken boğuluyordum.Boğazım çok kuru kalmış hi. bir şey yiyip içemediğim için o da gitti yapıştı boğazıma.midem biraz düzelirse bunları yerim inş.
Benimkide fenadır sorma idare ediyom işte sıkıya gelemez tersi döndümü hatır gönül bilmez valla yandım ben
Midem aci aci bulaniyor ve agriyor
folik asit progestan bende kulaniyorum birde aspirin gibi ASS deniliyor burda (kan inceltiyor).
progestani günde kac kere kulaniyorsun? altanmi yoksa hap gibimi kulaniyorsun?
Hap gibi alıyorum.bir sabah 10 da bir akşam 10 da.benim bir bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum onun için verdiler.Beni çok zorluyor ama kullanıyorum yine de .çalışıyorum ve bu hap benide uyku yapıyor. Gözlerimi zor açıyorum.Zaten 2 yılda iki kez gebe kalabildim.inş. devam eder.Senin de bir kaybın olmuş sanırım değil mi?
folik asit progestan bende kulaniyorum birde aspirin gibi ASS deniliyor burda (kan inceltiyor).
progestani günde kac kere kulaniyorsun? altanmi yoksa hap gibimi kulaniyorsun?
Hap gibi alıyorum.bir sabah 10 da bir akşam 10 da.benim bir bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum onun için verdiler.Beni çok zorluyor ama kullanıyorum yine de .çalışıyorum ve bu hap benide uyku yapıyor. Gözlerimi zor açıyorum.Zaten 2 yılda iki kez gebe kalabildim.inş. devam eder.Senin de bir kaybın olmuş sanırım değil mi?
evet bos gebelik gecirdim canim...ben progestani 3 kez aliyorum günde ve altan alyiorum daha etkiliymis...insallah bebeislerimiz bizimledir canim...allahim saglikli, sihatli, eli aga düzgün bir sekilde hayirli bir evlat nasip eder insallah hepimize.
bende zor gebe kaldim canim, ama benden kaynaklanmiyor esimden kaynaklaniyor, hata asilama bile yaptik...tutmamisti, tam 2.asilamaya baslicamiz an bir mucize oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?