2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
first ve cool nasılsınız kızlar .Göbeğiniz acıyormuş .kıyamam size. Gerçekten üzülüyorum çok zor ama çok kutsal bir şey böyle bir hamilelik geçirmek bence .neyse moraliniz yüksek tutun ,o iğneler bebeğe oksijen oluyor öyle düşünün. Şimdi hemen foruma dönün güzel güzel komik komik yazışın:)

Butterfly33 canım yeni farkettim babanı kaybetmişsin Rabbim anneni ve aileni sana bağışlassın ne denir ne söylenir bilemiyorum sözlerin yetmediği yerdeyim Rabbim gani gani rağmet eylesin kabir azabıyla sınamasın inşallah cok üzgünüm

Damlacım bebeğini görmüşsün.Gözün aydın .maş.sana ve bebişine .allah kucağımıza almayı nasip etsin .Ben de senin gibiyim dan dan söylüyorum ,sonra butterfly ın dediği gibi ters tepiyor :)neyse bizi böyle sevsinler seveceklerse.

Valla kayınvalidem ve kayınpederimi istemiyorum o zamanlarda gelip kalmasını o yüzden mecbur bu sefer tatlı tatlı anlatmam gerekiyor yoksa dediği gibi ters tepecek valla Allah korusun. Ben zaten öle ol misafirde sevmem evime gelen kalmadan gitsin yani rahat edemiyorum ama bunlar bu sefer gercekten kalmaya gelecekler sanırım cok tırsıyorum :) teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin beneklerini korusun içimizde ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sen nerelerdeydin bayadır gömüyorum seni iyisin dimi hersy yolunda

cok mu fenalar?
benimkiler sanirim herkesin kayinvalidesini ve kayinpederini gecer...
iyiki uzaktalar walla, telefondan bile huzurumuz bozuluyor....burda olsalar evli bile kalamayiz...
bencil insanlar resmen..ama annem var yanimda..cok sükür cok iyi allahima sükürler olsun. masallah...bir dedigimi iki etmez.

Cok fenalar diyemem kayınvalidem sessiz sakin bir kadındır ama kendi evinde bile yemek yapmayan bir insan kültürlerimiz tamame farklı onlarla yani. Sürekli dışardan söyler kayınpederim ise her işin ortasındadır bizim düğün müziklerimizi bile kendisi seçti kadın gibi herseyin ortasında yani. Beni cok severler ama ben sevmelerini istemiyorum sonucta kayınpeder ve kayınvalide yani hatta ilk bebeğimiz olduğunu söylediğimizde aa bize hiç söylemediniz söyleseniz isim düşünürdük biz De dediler. Ne münasebet ben taşıcam onu binbir zorluklarla doğuracağım sonra gelip sen koyacaksın isim yok oyle birsey. Mesela iki haftada bir mutlaka eblerine beklerler gitmeSek küserler yakında değil ki yani nerden baksanız 1 saat var 1 saatte dönüş 2 saat ee gitti tüm pazarımız. Benciller yani oldukça

Hehehe tsk ederizz canim benim:) benim moralim yine daha iyi de bugun cool birazz mutsuzdu sanirim insallah girerse kk ya moralini duzeltcem onun:)

Uffff kacıncı haftada basladı kacıncı haftadasın geçmiş olsun gecicek 16. Haftada sabret

8+3 um cnm onceden cok hafif rahatsiz etmiyordu su 3 gundur midem asiri agriyor bulantiyla beraber ama cikarmadim hic canim birde benim soyle bir derim var cok acikiorum yemegr otrym ama 3 4 kasigi zor yiyorum sonra sanki oyle acmis gibi duruyorum aksama kadar ya sanki iyi beslenemiyorum birterk iyi gelen elma ve portakal cnm

ya kızlar bugub 7+1 oldum ama hala hıcbırsey hıssetmıyorum sızlerın bulantı vs kacıncı haftada basladı acaba bende baslıcakmı baslamıcakmı merak ediyorum

ya kızlar bugub 7+1 oldum ama hala hıcbırsey hıssetmıyorum sızlerın bulantı vs kacıncı haftada basladı acaba bende baslıcakmı baslamıcakmı merak ediyorum

Canim ben 8+3 oldum birkac gun oldu basladi bende sen gibiydim olmadi diye ama olunca gorursun nerden istedim diye aman olmasin cnm zor bir durum

Tek tek alıntılamadım herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.

Arkadaşlar biliyorsunuz benim ilk kontrolde kesem küçüktü ve hormonum çok düşüktü. Aslında beklenen bir son yaşadım ama insan kendini avutuyor düzelir diye. O yüzden özellikle pıhtılı arkadaşlarım sizlerin herşeyiniz gününe göre normal gidiyor, sakın kendinizi üzüp acaba demeyin. Çünkü moral hepiniz için çok önemli.

Ben bu topiğe çok alışmışım, mutlaka takip edeceğim, umarım siz doğum yapmadan ben yeni gebeliğimin haberini veririm burada.

guldurdun benii kizz iyiki uzakmisiniz, benim kayinvalide kp de turkiye de, dedigin gibi hep tlfondan konusuyoruz bazen iyiki yakin degiliz diyorum, bana cok yuk olurlardi( kp zor insan herseyi begenmez) yakinimizda olsalardi ama oyle kotuluklerinide gormedim cok sukur yani severim her ikisinide...

Canim benimm en kisa zamanda guzel haberlerini yeniden bekliyoruzz...

Canim ben 8+3 oldum birkac gun oldu basladi bende sen gibiydim olmadi diye ama olunca gorursun nerden istedim diye aman olmasin cnm zor bir durum

merhaba canim, bende senin gibiydim sofradan 3 4 kasikla kalkiyodum tam 4 . haftadan sonra baslamisti simdi biraz gecer gibi oluyor daha iyi besleniyorum ama hala bulantilarim var...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar,

Herkes çok iyidir umarım tek tek yoklama aldım hepinizi takipteyim :)
Sayfanın ilk hamişleriyiz.Kamuran berkandamla hep aklımdasınız kızlar.
8+2 olduk biz bugün bulantılar tam gaz devam.
3. ayın sonunda geçmesini umuyorum.Hala sabahları 5-6 da acıkarak bazende öğüre öğüre uyanıyorum

Bugün atv deki programda ibrahim saraçoğlu nu dinledim.Normal doğum ve sezeryan doğumu değerlendirdi..
Adam diyor ki "siz sezeryan için bi gün ve saat belirliyorsunuz..Gidiyorsunuz bebeğiniz belki de uyuyor siz o ameliyata girdiğinizde..
Bir anda suyunu patlatıp çocuğu tutup çıkarıyorlar..Düşünsenize bebek için büyük bi şok" falan dedi çok fena oldum.
Normal doğum en doğrusu dedi.Anne de doğuma hazır bebekte dedi.Bende normal istiyordum zaten şimdi daha çok istiyorum inşallah nasip olur hepimize..

Boşver canım zaten bebek suanda senin depondan besleniyormuş sen işini ferah tut bede haftalarca sadece çubuk kraker yoğurt veya ekmekle beslendim meyve olarakta portakal anım cok istiyordu ve armut yiyordum armutta mideme iyi geliyordu zamanla azalıyor bulantı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…