evet bos gebelik gecirdim canim...ben progestani 3 kez aliyorum günde ve altan alyiorum daha etkiliymis...insallah bebeislerimiz bizimledir canim...allahim saglikli, sihatli, eli aga düzgün bir sekilde hayirli bir evlat nasip eder insallah hepimize.
bende zor gebe kaldim canim, ama benden kaynaklanmiyor esimden kaynaklaniyor, hata asilama bile yaptik...tutmamisti, tam 2.asilamaya baslicamiz an bir mucize oldu :)
Benimde hem bende çikolata kisti vardı hem eşimim spermleri iyi değildi. Ama havuç suları, ballar bademler ,çakşir suları derken baktık iyi olmuş. Sonra sorun ben de sadece diye rahim filmi çekilecektim . Adetimin gelmesini beklerken bebek geldi çok şükür. Çünkü her şey psikolojik gerçekten o ay hiç stres yapmadım nasılsa olmuyor rahim filmi çekilince hemen oluyormuş diye. Bir de ablamın sonuçları temiz gelince kafam baya rahatlamıştı.
Damlacım bebeğini görmüşsün.Gözün aydın .maş.sana ve bebişine .allah kucağımıza almayı nasip etsin .Ben de senin gibiyim dan dan söylüyorum ,sonra butterfly ın dediği gibi ters tepiyor :)neyse bizi böyle sevsinler seveceklerse.
Benimde hem bende çikolata kisti vardı hem eşimim spermleri iyi değildi. Ama havuç suları, ballar bademler ,çakşir suları derken baktık iyi olmuş. Sonra sorun ben de sadece diye rahim filmi çekilecektim . Adetimin gelmesini beklerken bebek geldi çok şükür. Çünkü her şey psikolojik gerçekten o ay hiç stres yapmadım nasılsa olmuyor rahim filmi çekilince hemen oluyormuş diye. Bir de ablamın sonuçları temiz gelince kafam baya rahatlamıştı.
ben bir sene boyunca doktorda gezdim canim olmadi, sonra esimle tedavi yerine bas vurduk tam tedaviye baslicamiz an gebe kaldim (bos gebelik) sonrasinda kürtaj falan oldum 1.asilamam oldu ama tutmadi sonra 2.asilamam tam baslicaktik adetimi beklyiordum ki bana bir süpriz oldu...
herhalde fazla stres yapmadik, bir an önce gelsin istedik (adetin)....
allahim ablana saglik sihat versin canim...
benim simdi kistim var, hamilelik kistiymis...baya büyümüs dedi doktor ama birsey yapmaya gerek yok dedi.
Valla kayınvalidem ve kayınpederimi istemiyorum o zamanlarda gelip kalmasını o yüzden mecbur bu sefer tatlı tatlı anlatmam gerekiyor yoksa dediği gibi ters tepecek valla Allah korusun. Ben zaten öle ol misafirde sevmem evime gelen kalmadan gitsin yani rahat edemiyorum ama bunlar bu sefer gercekten kalmaya gelecekler sanırım cok tırsıyorum :) teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin beneklerini korusun içimizde ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sen nerelerdeydin bayadır gömüyorum seni iyisin dimi hersy yolunda
cok mu fenalar?
benimkiler sanirim herkesin kayinvalidesini ve kayinpederini gecer...
iyiki uzaktalar walla, telefondan bile huzurumuz bozuluyor....burda olsalar evli bile kalamayiz...
bencil insanlar resmen..ama annem var yanimda..cok sükür cok iyi allahima sükürler olsun. masallah...bir dedigimi iki etmez.
first ve cool nasılsınız kızlar .Göbeğiniz acıyormuş .kıyamam size. Gerçekten üzülüyorum çok zor ama çok kutsal bir şey böyle bir hamilelik geçirmek bence .neyse moraliniz yüksek tutun ,o iğneler bebeğe oksijen oluyor öyle düşünün. Şimdi hemen foruma dönün güzel güzel komik komik yazışın:)
Uffff kacıncı haftada basladı kacıncı haftadasın geçmiş olsun gecicek 16. Haftada sabretMidem aci aci bulaniyor ve agriyor
Uffff kacıncı haftada basladı kacıncı haftadasın geçmiş olsun gecicek 16. Haftada sabret
seni cok iyi anlyiroum canim, bende ayniyim...
limon kokla yada yeee...iyi gelir derler, yada zencefil ve limonu kaynat ve ic...
allah yardimcimiz olsun, bebislerimiz bizimle olsun
ya kızlar bugub 7+1 oldum ama hala hıcbırsey hıssetmıyorum sızlerın bulantı vs kacıncı haftada basladı acaba bende baslıcakmı baslamıcakmı merak ediyorum
cok mu fenalar?
benimkiler sanirim herkesin kayinvalidesini ve kayinpederini gecer...
iyiki uzaktalar walla, telefondan bile huzurumuz bozuluyor....burda olsalar evli bile kalamayiz...
bencil insanlar resmen..ama annem var yanimda..cok sükür cok iyi allahima sükürler olsun. masallah...bir dedigimi iki etmez.
Tek tek alıntılamadım herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
Arkadaşlar biliyorsunuz benim ilk kontrolde kesem küçüktü ve hormonum çok düşüktü. Aslında beklenen bir son yaşadım ama insan kendini avutuyor düzelir diye. O yüzden özellikle pıhtılı arkadaşlarım sizlerin herşeyiniz gününe göre normal gidiyor, sakın kendinizi üzüp acaba demeyin. Çünkü moral hepiniz için çok önemli.
Ben bu topiğe çok alışmışım, mutlaka takip edeceğim, umarım siz doğum yapmadan ben yeni gebeliğimin haberini veririm burada.
Canim ben 8+3 oldum birkac gun oldu basladi bende sen gibiydim olmadi diye ama olunca gorursun nerden istedim diye aman olmasin cnm zor bir durum
8+3 um cnm onceden cok hafif rahatsiz etmiyordu su 3 gundur midem asiri agriyor bulantiyla beraber ama cikarmadim hic canim birde benim soyle bir derim var cok acikiorum yemegr otrym ama 3 4 kasigi zor yiyorum sonra sanki oyle acmis gibi duruyorum aksama kadar ya sanki iyi beslenemiyorum birterk iyi gelen elma ve portakal cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?