2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

yorumuna katılıyorum aynn benimkide gelirim kalırım diyor hiç istemiyorum ama benim annem yok cnm rahmetli oldu 4 sene önce meleğimmm... ama kardeşim babanem teyzeler var bana şimdiden destek olup doğumdan sonra kalıcaklar inş. ama kayınvalide zor ya hep tedirgin gibi kasıntı ooff

Valla en iyisi uzakta olan emin ol uzaktaylen cok anlaşılmıyor bizde Allah'tan uzağız yakında olsa ne olurdu bilmiyorum aslında ben kayınvalidemi severim kp le problemimiz var bizim sadece kayınvalidemin evime gelip herseyi B'nde bekleyeceğini bildiğin için geriliyorum okadar

ya kızlar bugub 7+1 oldum ama hala hıcbırsey hıssetmıyorum sızlerın bulantı vs kacıncı haftada basladı acaba bende baslıcakmı baslamıcakmı merak ediyorum

canım bende 7+4 üm. bulantı geçen hafta başladı bende kusma yok. hala var ama azaldı diyebilirim. herkesde bir olmaz unutma

Yani rahat bile edemem ki hem ne işi var yani olay birtek bebek bence beni düşünen yok bebeği sevmeye gelecekler anne gibi olmazderler ya oyle yani Rabbim sana o kadar güzel bir kız versin ki annenle yaşayamadığın herseyi kızınla geçirirsin inşallah sana da anne muhabbeti yapılmaz ki cok üzülüyorum inan yani (

iyi olduğuna sevindim. inş herşey gönlünce olsun cnm..

yani amaç bebek zaten sen tıınnn inş. canımmm benim ne güzel dua dır ettiğin ya çok duygulandım... üzülme arkadaşım alıştım diyemem ama hayat böyle birşey işte. bu kadar düşkün olduğun elinden kayar gider bişi yapamazsın.. dilerim kimse yaşamasın bu acıyı..

kızlar nasılsınız? yine bir sorum var bnm =)) biraz komik ama Progestan fitil kullananlar belki bir yorum yapar diyorum.. Neredeyse 9.haftayı dolduruyoruz bu haftasonu.. Birkaç gündür farkediyorum ki progestanı daha zor itiyorum içeri.. Eskiden hemen itiliverirdi, simdi sanki daha kapalı?? Normal mi ki bu?:44:

Âmin kuzum âmin dilerim kimse boyle birşeyi en azından bu kadr erken yasamaz ne denir ki hersey telafisiz bende öyleyim annemle iki arkadasgibiyiZ heryere beraber gideriz en iyi arkadasım en iyi dostum ama ben sunu biliyorum ki Rabbim birimi alırsa birini verir senin okadar hayırlı bir evladın olacak ki işte ozaman anneciğinle yaşayamadığın herseyi kuzucugunla yaşayacaksın susuyorum artık bunalımı hem seni cok yaralıyor hemde ben kelimelerin içinde kayboluyorum

Geçmişten ancak birkaç sayfa okuyabildim hepsini okuyamadim Nasılsıniz bakalım is günü daha rahat okuyabiliyorum 4 gün telefondan rahat olmuyor
5n1k bebeğine üzüldüm gerçekten allahım sabır versin gönlünde olanı hakkında hayırlı dualarınida kabul etsin inşaallah
Bebeklerini gören arkadaşlar gözleri aydın diyorum bende ayin 6 sinda kalp atışını duysaydim iyi olacaktı

canım bende de oyle oluyo, ozellıkle sonuna gelırken daha bi tıkanıyo gibi, cok zorlamamaya calısıyorum. Yavas yavas ıtıyorum, yeteri kadar da gidiyo gibi. ınsallah oyledır

İns canim ya gecer duzenlin beslenmek istyrm birde ben yalnizim yakinimda ne annem nede kayinvalidem var oyuzden herseyi kendim yapmak zorundayim esim sagolsun yardimci ama ona yaptirmak istmyrm zateen yorgun oluyo

merhaba canim, bende senin gibiydim sofradan 3 4 kasikla kalkiyodum tam 4 . haftadan sonra baslamisti simdi biraz gecer gibi oluyor daha iyi besleniyorum ama hala bulantilarim var...

Canim benimki bulantimi mide agrisiyla karisik oluyor ya sanki acikirsin kramp girer ya oyle birsey oluyor bana cekmeye raziyimda bebisim icin sadece iyi beslenememekten korkuyorum

Amin.. Doğumuma daha var canım 6 ay var :)))

Eğer olmayacağına kilitlenirsen olmaz. Yaşayamazsın. Hiçbir şey düşünmeden sadece eşini düşünerek başla.. Klitorisin uyarılmasını eşinle yapabilirsin. Yani eşin senin önemli noktanı bulacak ve sürekli orayı uyaracak. Bu şekilde cümleleriyle seni rahatlatabilir... Böyle olur işte :) Olmayacak bir şey değil :)

Sende al bence inanılmaz yararlı bilgiler var içerisinde. Ismi, bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. Biraz pahalı bir kitap ama Alman'ı tavsiye ederim yani.inşallah kızdır canım :))

Bi yerde görürsem alırım.
Bu arada eczacı yakaladı beni iş dönüşü :)
Dün ben ona sormuştum kremi. Yoktu, bugün getirtecekti. Ben de internette fiyatları görünce vazgeçmiştim ki beni yakaladı :)))
Ben de mecbur kaldım almaya.
40 lirayı verdim, kremimi aldım :))))

Ama annem diyor ki bizde yok o genetiğimizde yok diyor..
Ben de anneme inanıyorum aslında bende çatlak olacağını sanmıyorum ama bakıcaz artık..

hahaha erkek milleti iste...
anneler daha duyarli daha cok düsünüyor...
ama erkekler öyle degil.
Aslında erkeklerin yaptığı daha normal canım. Ayda bir gidelim diyor. Bir şey olmayacağına o kadar emin ki:)
Benimki ne istersem alır yapar ama özellikle aman şunu yapma aman buna dikkat et demez. Hiç düşmez üstüme :)

Benim erkek kardeşimle 1 yaş var aramda. Kıskançlığımdan çocuğun yüzüne çizik atmışım. Hala vardır o çiziğimin izi :))))))))))
Düşün kız olarak erkek kardeşimi kıskanmışım :))))

. Bendede o var sadece ni tabak corba içtim karnım sanki bomba tıka basa dolu midem ağzımda gibi çok zor valla yaa ben daha baslamadım denebilir birde benim mideye tas oturmuş hissi var ama 16 bitecek bir enerji gelecek zıpkın gibi olcan eser kalmıcak bu arada yee ama mideni fazla doldurma zaten daha iyi

mecbur kaldim aldim diyosun hehe yavas yavas baslarsin yaglanmaya ben cok useniyorum vllh, offf bide yaz sicaklarindada yaglanacaz simdiden terler basiyo catlak olayina gelince hic belli olmuyo yani tamamen senin deri yapina bagli...

Iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız umarım bebişlerde annelerde iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…