Uf bende annemle durmak istiyorum doğumdan sonra kayınvalidemle sımdıden ayarlamış izinlerini ozaman kullanacakmış. Kayınvalidem teste değil kayınpederde var ee bizimde bir tek san var diğer odaya cocuk odası olarak ayarlayacağız bilmiyorum sımdıden kara kara düşünüyorum ne yapcam diye. Keske benim kayınvalide de oyle olsa sıkıntıya gelmesede gitse hemen yada gelmese hiç
guldurdun benii kizziyiki uzakmisiniz, benim kayinvalide kp de turkiye de, dedigin gibi hep tlfondan konusuyoruz bazen iyiki yakin degiliz diyorum, bana cok yuk olurlardi( kp zor insan herseyi begenmez) yakinimizda olsalardi ama oyle kotuluklerinide gormedim cok sukur yani severim her ikisinide...
ya kızlar bugub 7+1 oldum ama hala hıcbırsey hıssetmıyorum sızlerın bulantı vs kacıncı haftada basladı acaba bende baslıcakmı baslamıcakmı merak ediyorum
yorumuna katılıyorum aynn benimkide gelirim kalırım diyor hiç istemiyorumama benim annem yok cnm rahmetli oldu 4 sene önce meleğimmm... ama kardeşim babanem teyzeler var bana şimdiden destek olup doğumdan sonra kalıcaklar inş. ama kayınvalide zor ya hep tedirgin gibi kasıntı ooff
Tek tek alıntılamadım herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
Arkadaşlar biliyorsunuz benim ilk kontrolde kesem küçüktü ve hormonum çok düşüktü. Aslında beklenen bir son yaşadım ama insan kendini avutuyor düzelir diye. O yüzden özellikle pıhtılı arkadaşlarım sizlerin herşeyiniz gününe göre normal gidiyor, sakın kendinizi üzüp acaba demeyin. Çünkü moral hepiniz için çok önemli.
Ben bu topiğe çok alışmışım, mutlaka takip edeceğim, umarım siz doğum yapmadan ben yeni gebeliğimin haberini veririm burada.
Yani rahat bile edemem ki hem ne işi var yani olay birtek bebek bence beni düşünen yok bebeği sevmeye gelecekler anne gibi olmazderler ya oyle yaniRabbim sana o kadar güzel bir kız versin ki annenle yaşayamadığın herseyi kızınla geçirirsin inşallah sana da anne muhabbeti yapılmaz ki cok üzülüyorum inan yani (
yani amaç bebek zaten sen tıınnninş. canımmm benim ne güzel dua dır ettiğin ya çok duygulandım... üzülme arkadaşım alıştım diyemem ama hayat böyle birşey işte. bu kadar düşkün olduğun elinden kayar gider bişi yapamazsın.. dilerim kimse yaşamasın bu acıyı..
kızlar nasılsınız? yine bir sorum var bnm =)) biraz komik amaProgestan fitil kullananlar belki bir yorum yapar diyorum.. Neredeyse 9.haftayı dolduruyoruz bu haftasonu.. Birkaç gündür farkediyorum ki progestanı daha zor itiyorum içeri.. Eskiden hemen itiliverirdi, simdi sanki daha kapalı?? Normal mi ki bu?:44:
Boşver canım zaten bebek suanda senin depondan besleniyormuş sen işini ferah tut bede haftalarca sadece çubuk kraker yoğurt veya ekmekle beslendim meyve olarakta portakal anım cok istiyordu ve armut yiyordum armutta mideme iyi geliyordu zamanla azalıyor bulantı kuzum
merhaba canim, bende senin gibiydim sofradan 3 4 kasikla kalkiyodum tam 4 . haftadan sonra baslamisti simdi biraz gecer gibi oluyor daha iyi besleniyorum ama hala bulantilarim var...
Sorun benim beynindeeşime artik sinir olmaya basladim nerdeyse. Ben sadece abdest almak zorunda kaliyorum.çok hissizim. Senin o dediklerini eşim de Dior. Beynim çok dolu. We olamayacagina kitlendim.biraz özel olacak ama klitorisin uyarilmasi zAmanla mi olur. Ben hiçbir sey hissetmiyordum da. Neyse ya. Napayim. Doğumuna ne kadar kaldi. Bol bol su iç sakin ihmal etme. allah bi solukta kurtarsinseni we herkesi
Sende al bence inanılmaz yararlı bilgiler var içerisinde. Ismi, bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. Biraz pahalı bir kitap ama Alman'ı tavsiye ederim yani.inşallah kızdır canım :))
Aslında erkeklerin yaptığı daha normal canım. Ayda bir gidelim diyor. Bir şey olmayacağına o kadar emin ki:)hahaha erkek milleti iste...
anneler daha duyarli daha cok düsünüyor...
ama erkekler öyle degil.
Hoşgeldin canım, allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
evet en çok sevindiğim konu o benim burda candan çok az insanım var o yüzden bebeğimle genelde yalnız kalıyorduk ve kızımın canı sıkılıyordu ona yetemiyorum yaşıt istiyor. Ama ilk zamanlar kıskansa da sonrasında ona en büyük iyiliği yapmış oluyoruz. En iyi arkadaş kardeştir
. Bendede o var sadece ni tabak corba içtim karnım sanki bomba tıka basa dolu midem ağzımda gibi çok zor valla yaa ben daha baslamadım denebilir birde benim mideye tas oturmuş hissi var ama 16 bitecek bir enerji gelecek zıpkın gibi olcan eser kalmıcak bu arada yee ama mideni fazla doldurma zaten daha iyi8+3 um cnm onceden cok hafif rahatsiz etmiyordu su 3 gundur midem asiri agriyor bulantiyla beraber ama cikarmadim hic canim birde benim soyle bir derim var cok acikiorum yemegr otrym ama 3 4 kasigi zor yiyorum sonra sanki oyle acmis gibi duruyorum aksama kadar ya sanki iyi beslenemiyorum birterk iyi gelen elma ve portakal cnm
Bi yerde görürsem alırım.
Bu arada eczacı yakaladı beni iş dönüşü :)
Dün ben ona sormuştum kremi. Yoktu, bugün getirtecekti. Ben de internette fiyatları görünce vazgeçmiştim ki beni yakaladı :)))
Ben de mecbur kaldım almaya.
40 lirayı verdim, kremimi aldım :))))
Ama annem diyor ki bizde yok o genetiğimizde yok diyor..
Ben de anneme inanıyorum aslında bende çatlak olacağını sanmıyorum ama bakıcaz artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?