akintiyi her zamankinden fazla hissediyosan gebelige isaret en iyisi arkadasimin dedigi gibi test canim insallah seni de aramizda goruruz:))
Içimizdeki en genç annesin sanıyorum ki. Ne güzel genc yasta anne oluyorsun ve cocuğunda büyüyeceksiniz. Bence cok sanslısın. Bu arada kilon boyuna göre cok fazla değil ama 60 olsaydın daha iyi olabilirdi. Ee artık doğumdan sonra vercez teker teker :)
hosgeldin aramiza :) bendensin bende henuz gidemedim doktora ben gidene kadar insallah kalp atisini duymus olurum hayirlisi artik saglikli dogumlar insallah
Kizlar meraba bende insallah 4 ekimde kavusucam bebegime daha 5 haftaligim insallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz. bugun kesemizi gorduk artik kalp pit pitlarini bekliyoruzdarisi bekleyenlerin basina.. insallah sorunsuz bir donem yasariz keyfine variriz bu guzel duygunun...
canım aynı belirtiler bendede oldu dediğn gibi beyaz bi akıntı idrarda beyaz tortular yaklaşık 15 gün önce bende nette bu konuyu araştırıyordum :) umarım sende hamilesindir.göğüslerimde adet günüme kadar hiç ağrı yoktu adet günümde ağrılar başladı halada devam ediyor şu anda 6 haftalık hamileyim darısı başına :)
Yine annem üzerinden örnek vermek istiyorum :) annem bana hamileyken 166 boyunda 55 kiloyla başlamış. Hamileliğinin sonunda ise tam olarak 85 kilo olmuş. 30 kilo almış düşünebiliyormusun :) tabi simdi 60 kilo yine ama hamilelik sonunda vermek zor bence ya. Bu sebepten aman biz dikkat edelim. Cok kilolar almamaya calısalım. Uzmanlar en fazla 15 diyor fazlası cocuğa zarar verebiliyormuş. He bide su var zayıf olanlar hamilelikte cok daha fazla kilo alıyorlarmıs cok dikkatli olmam lazım
Ewet o konuda cok sansliyim ewlatlarimla beraber buyuruZ aslinda Ben coktan verirdimde kizimi emziriyodum diyet yapamiyodum kizimda sadece anne sutu aliyodu mecbur yemem lazim Di ama sonucta anne sutu bi mucize iyikide 13 ayliga kadar werdim napalim artik ikincide Allah kolaylik verir insss bu arada masallah fit anne olacaksin cok sanslisin Ben hep kendimi oyle fit hayal etmisimdir
evet bende vajinal ultrasona girmek istemiyorum onun için biraz beklemek istiyorum 1-2 hafta kadar ancak o kadar sabredebilirmiyim bilmiyorum :)
orneklerin en yakinin anneciginden geldigi icin dogruluk payi epey yuksek canim yani genetik acidan ama hic canini sıkma sen o kadar almazsin ya ben anlarim :)))) en fazla 13-15 alirsin yani yine fitsin tabi boyuna oranla)
Hosgeldin aramiza insss saglicakla kucagina alirsin mucizeniKizlar meraba bende insallah 4 ekimde kavusucam bebegime daha 5 haftaligim insallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz. bugun kesemizi gorduk artik kalp pit pitlarini bekliyoruzdarisi bekleyenlerin basina.. insallah sorunsuz bir donem yasariz keyfine variriz bu guzel duygunun...
Aynen canim katiliyorum cok almamaya bakalim bol bol su yesillik meyve yiyelim tabi ilk 3 aydada elimizde n geliyosa balik sut yogurt birde peynir cok onemliymis bunlarsagol canimm o senin icetenliginle alakali hahaaaayyy supersin tatlimmm aynen acariz bi topik daha sonra da baslariz gobusleri eritmeye neden olmasin ki :))) takma kafana sen bebisini dusun cok almamaya bakalim simdilik yeter
amiiiin :) bu ay iyi haberler olur inşallah bide klomen kullandım progestan içtim boşa içmemiş olurum
evet herzamankinden fazla inşallah canım:)
iciiiim eridi resmen bende gecen gun konustum ilk defa :))) coook guzel cook ozelll biseymis ya oyle kolay deil anne olmak insallah hakkini veririz insallah kalp atisini da duyariz hareketlerini hissederiz sonra da piit koynumuzda insallah :
annelik çok kutsal bir duygu.düşünsene orda olduğunu biliyoruz daha bir susam tanesi kadar ama onu korumak için herşeyi yaparız.hayal ederken bile gözlerim yaşarıyor.
eveeet simdiden anne olduk ki biz bebegimiz icin herseyi yapariz hep iyi olurlar insallaah hep saglikli hep mutlu cook haklisin zerreden yetisiyo resmen mucize duygulanmamak elde deil ki
Kesede randevusuna gittiğinde kac haftalık oluyorsun canım? Teşekkür ederim bu arada o senin güzel görüşün
Wuuu bu senin ikinci hamileliğinmiydi karıştırdım ben :s ee süpermiş genc yasta ikinciyi de kucağına alırsın inşallah :) cok sanslısın sen genc yasta anne olmak bence cok güzel bir duygu. Nerde yasıyorsunuz canım
Kizlar meraba bende insallah 4 ekimde kavusucam bebegime daha 5 haftaligim insallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza saglikla aliriz. bugun kesemizi gorduk artik kalp pit pitlarini bekliyoruzdarisi bekleyenlerin basina.. insallah sorunsuz bir donem yasariz keyfine variriz bu guzel duygunun...
Hoşgeldinnnnnn :) Rabbim sağlıklı sıhatle kucağına almayı nasip etsin. Rahat bir hamilelik geçirmen dileğiyle. Şimdi bize kendini tanıtırmısın :) kac yaşındasın kac yasında evlendin kaçıncı ay bebişine kavuştun ve nerede yasıyorsun? Biz artık birbirimizi az cok tanıyoruz en azından ben seni de tanımak istedim. He bu arada ilk gebeliğin mi :)) cok soru sordum sanırım ama meraklıyz biz :) hayırlı uğurlu olsun tekrardan hosgeldinnnn :)
Eweeeet canimm bu benim supriz yumurtam hic beklemedigim anda oldu ama iyikide oldu heyecani varligi yetiyo bize Ben ingiltere de yasiyorum canimm sen cok sabirsizim dimi
Eweeeet canimm bu benim supriz yumurtam hic beklemedigim anda oldu ama iyikide oldu heyecani varligi yetiyo bize Ben ingiltere de yasiyorum canimm sen cok sabirsizim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?