2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ewet o konuda cok sansliyim ewlatlarimla beraber buyuruZ aslinda Ben coktan verirdimde kizimi emziriyodum diyet yapamiyodum kizimda sadece anne sutu aliyodu mecbur yemem lazim Di ama sonucta anne sutu bi mucize iyikide 13 ayliga kadar werdim napalim artik ikincide Allah kolaylik verir insss bu arada masallah fit anne olacaksin cok sanslisin Ben hep kendimi oyle fit hayal etmisimdir

hosgeldin aramiza :) bendensin bende henuz gidemedim doktora ben gidene kadar insallah kalp atisini duymus olurum hayirlisi artik saglikli dogumlar insallah

evet bende vajinal ultrasona girmek istemiyorum onun için biraz beklemek istiyorum 1-2 hafta kadar ancak o kadar sabredebilirmiyim bilmiyorum :)

Hoşgeldinnnnnn :) Rabbim sağlıklı sıhatle kucağına almayı nasip etsin. Rahat bir hamilelik geçirmen dileğiyle. Şimdi bize kendini tanıtırmısın :) kac yaşındasın kac yasında evlendin kaçıncı ay bebişine kavuştun ve nerede yasıyorsun? Biz artık birbirimizi az cok tanıyoruz en azından ben seni de tanımak istedim. He bu arada ilk gebeliğin mi :)) cok soru sordum sanırım ama meraklıyz biz :) hayırlı uğurlu olsun tekrardan hosgeldinnnn :)

amiiiin :) bu ay iyi haberler olur inşallah bide klomen kullandım progestan içtim boşa içmemiş olurum

orneklerin en yakinin anneciginden geldigi icin dogruluk payi epey yuksek canim yani genetik acidan ama hic canini sıkma sen o kadar almazsin ya ben anlarim :)))) en fazla 13-15 alirsin yani yine fitsin tabi boyuna oranla )

Wuuu bu senin ikinci hamileliğinmiydi karıştırdım ben :s ee süpermiş genc yasta ikinciyi de kucağına alırsın inşallah :) cok sanslısın sen genc yasta anne olmak bence cok güzel bir duygu. Nerde yasıyorsunuz canım

evet bende vajinal ultrasona girmek istemiyorum onun için biraz beklemek istiyorum 1-2 hafta kadar ancak o kadar sabredebilirmiyim bilmiyorum :)

canim bence bian once yine de doktora git sen ben olsam en gec 1 haftaya giderdim ama su vajinal ultrasonu bende hiic istemiyorum ama yapcak biseyimiz yok hersey bebisimizin ve kendi sagliginiz icin

orneklerin en yakinin anneciginden geldigi icin dogruluk payi epey yuksek canim yani genetik acidan ama hic canini sıkma sen o kadar almazsin ya ben anlarim :)))) en fazla 13-15 alirsin yani yine fitsin tabi boyuna oranla )

Ay ben seni cok sevdim ya :)) sen ne güzel içten ve sıcak konuşuyorsun boyle :) inşallah canım benim inşallah Bakü'den gelince Türkiye'nin nersinde olacaksın

Hosgeldin aramiza insss saglicakla kucagina alirsin mucizeni
sagol canimm o senin icetenliginle alakali hahaaaayyy supersin tatlimmm aynen acariz bi topik daha sonra da baslariz gobusleri eritmeye neden olmasin ki :))) takma kafana sen bebisini dusun cok almamaya bakalim simdilik yeter
Aynen canim katiliyorum cok almamaya bakalim bol bol su yesillik meyve yiyelim tabi ilk 3 aydada elimizde n geliyosa balik sut yogurt birde peynir cok onemliymis bunlar

amiiiin :) bu ay iyi haberler olur inşallah bide klomen kullandım progestan içtim boşa içmemiş olurum

canım ne zamandan beri bebek istiyorsun bende bu ay klomen kullandım ilk kez ve tuttu.belki bu akıntıların nedeni ilaçtır.yani ikimizde de aynı belirtiler olmuş,şimdi çok merak ettim yarınmı test yapacaksın haber ver olurmu

Kesede randevusuna gittiğinde kac haftalık oluyorsun canım? Teşekkür ederim bu arada o senin güzel görüşün

berkandamla sanırsam bizim bebişler aynı benimde sat 20 aralıktı sen kalp atışlarını duydun mu ben henüz doktora gitmedim

Eweeeet canimm bu benim supriz yumurtam hic beklemedigim anda oldu ama iyikide oldu heyecani varligi yetiyo bize Ben ingiltere de yasiyorum canimm sen cok sabirsizim dimi

ooo bi tane daha annemiz oldu ki :)))) hosgeldin canimm insallah saglikla mutlulukla bebislerimizi 9 ay sonra gogsumuze aliriz canim hersey guzel olucak insallah

) tabiki cnm ne demek 28 yasindayim ama bu yil 29 dolucak.. 3 yillik evliyim daha yeni yeni dusunmeye baslamistik rabbim aratmadan verdi mucizemi umarim saglikli bi sekilde ilerler hepimizin.. ogretmenim simdilik guzel dinleniyorum tatil bitince dikkatli olmam lazim.. kalp atislarinida sabirsizlikla beklmeye basladim hemen.. Birbirimize burdan destek oluruz umarim..

Kizlar yaa ben hamileligim ogrendigimden beri halsizlik yorgunluk hat safada sizdede oluyomu birde benim kizimda
Var yetemiyorum kuzuma encok bu canimi sikiyor

Eweeeet canimm bu benim supriz yumurtam hic beklemedigim anda oldu ama iyikide oldu heyecani varligi yetiyo bize Ben ingiltere de yasiyorum canimm sen cok sabirsizim dimi

supersin ama ikinci bebis bide masallah hem kucuk hem tecrubeli senden ogreniceklerimiz var tatlim

Bende istanbulda canım. Bende cok fazla sabırsızıöm sürekli herkese soru soruyorum :) kızlar sonunda yeter ne diyecekler diye çekinmeye başladım artık :) bu arada ne güzel işte küçük yasta 2. Yide çıkartıyorsun aradan. Büyüsünler sonra da sen hayata atılırsın. Bence cocuk hep ilerde engel olarak kalacaktı. Ben cocugu askerlik gibi düşünüyorum. Be kadar geç olursa okadar cok hayatını engellemiş olursun. Oyüzden biz hemen çalısmalara başladık Rabb'imin izni ile de tuttu 2. Ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…