- 9 Nisan 2013
- 2.170
- 555
- 398
) tabiki cnm ne demek 28 yasindayim ama bu yil 29 dolucak.. 3 yillik evliyim daha yeni yeni dusunmeye baslamistik rabbim aratmadan verdi mucizemi umarim saglikli bi sekilde ilerler hepimizin.. ogretmenim simdilik guzel dinleniyorum tatil bitince dikkatli olmam lazim.. kalp atislarinida sabirsizlikla beklmeye basladim hemen.. Birbirimize burdan destek oluruz umarim..
Kizlar yaa ben hamileligim ogrendigimden beri halsizlik yorgunluk hat safada sizdede oluyomu birde benim kizimda
Var yetemiyorum kuzuma encok bu canimi sikiyor
Kizlar yaa ben hamileligim ogrendigimden beri halsizlik yorgunluk hat safada sizdede oluyomu birde benim kizimda
Var yetemiyorum kuzuma encok bu canimi sikiyor
Kizlar benim cikmam lazim melike hanim yeni uyudu o uyumusken temizlik yapmam lazim offf bir suru is beni bekliyo opuyorum hepinizi gece gelin heeee cok guzel destek oluyoruz birbirimize:)
Kizlar benim cikmam lazim melike hanim yeni uyudu o uyumusken temizlik yapmam lazim offf bir suru is beni bekliyo opuyorum hepinizi gece gelin heeee cok guzel destek oluyoruz birbirimize:)
Bende kullanıyordum bıraktım. 3 gün oldu. Yine bu forum sayesinde biraktım. Gercektn cok güzel destek oluyoruz birbirimize. Ne kadar güzel bir mucize dimi bu olay. Tiryaki olduğumuz şeyi bile bıraktırıyor bize. Ama bence sabah uyanamaman bununla alakalı değil, bn Miğdemin kazınması ve lavabo ihtiyacı ile pat acıyorum gözlerimi 6.30 da. Hamilelikten uyanıyoruz bence.hiç canını sıkma annesin sen her türlü yetersin bebene kokun varlığın bile ona yeter.halsizlik bendede var ama garip olan sabahları çok dinç uyanıyorum önceden yataktan çıkana kadar alarmı 4-5 kere ertelerdim. sigara içiyordum gebelikten dolayı bıraktım onunlamı ilgili acaba.
Oooooo masallah annesi sizing Çok bekletmemis miniginiz aynen canim katiliyorum sana cocuk buyutmek cok buyuk bir sorumluluk ins bizde ustesinden geliriz rabbim yardimcimiz olur insssss:)))(Bende istanbulda canım. Bende cok fazla sabırsızıöm sürekli herkese soru soruyorum :) kızlar sonunda yeter ne diyecekler diye çekinmeye başladım artık :) bu arada ne güzel işte küçük yasta 2. Yide çıkartıyorsun aradan. Büyüsünler sonra da sen hayata atılırsın. Bence cocuk hep ilerde engel olarak kalacaktı. Ben cocugu askerlik gibi düşünüyorum. Be kadar geç olursa okadar cok hayatını engellemiş olursun. Oyüzden biz hemen çalısmalara başladık Rabb'imin izni ile de tuttu 2. Ayda
Bilmiyorumki canim insss faydam olur binevi sizesupersin ama ikinci bebis bide masallah hem kucuk hem tecrubeli senden ogreniceklerimiz var tatlim
10 gün kadar oldu öğreneli nasıl bekledim bende bilmiyorum etrafımdakiler biraz bekle diyor bisıkıntım yok hafif ağrılar dışında o yüzden bekledim birazdacanim bence bian once yine de doktora git sen ben olsam en gec 1 haftaya giderdim ama su vajinal ultrasonu bende hiic istemiyorum ama yapcak biseyimiz yok hersey bebisimizin ve kendi sagliginiz icin
Tatlım cok yorma kendini. Eğilip cok kalkma. Mazallah koru kendini ve cok yorulma. Bende öpüyorum aksam yazamasamda yarın burada olurum.
berkandamla sanırsam bizim bebişler aynı benimde sat 20 aralıktı sen kalp atışlarını duydun mu ben henüz doktora gitmedim
Oooooo masallah annesi sizing Çok bekletmemis miniginiz aynen canim katiliyorum sana cocuk buyutmek cok buyuk bir sorumluluk ins bizde ustesinden geliriz rabbim yardimcimiz olur insssss:)))(
Bilmiyorumki canim insss faydam olur binevi size
Tamam canim elimden geldikce dikkat etmeye caliscam rabbime biraktim artik cunku benim yaramazla ugrasmaktan unutuyorum bazen hamileligimi ayyyyy resmen bagimli oldum ekim annelerine yaaa cikamiyorum bi turlu
Bende kullanıyordum bıraktım. 3 gün oldu. Yine bu forum sayesinde biraktım. Gercektn cok güzel destek oluyoruz birbirimize. Ne kadar güzel bir mucize dimi bu olay. Tiryaki olduğumuz şeyi bile bıraktırıyor bize. Ama bence sabah uyanamaman bununla alakalı değil, bn Miğdemin kazınması ve lavabo ihtiyacı ile pat acıyorum gözlerimi 6.30 da. Hamilelikten uyanıyoruz bence.
Bende kullanıyordum bıraktım. 3 gün oldu. Yine bu forum sayesinde biraktım. Gercektn cok güzel destek oluyoruz birbirimize. Ne kadar güzel bir mucize dimi bu olay. Tiryaki olduğumuz şeyi bile bıraktırıyor bize. Ama bence sabah uyanamaman bununla alakalı değil, bn Miğdemin kazınması ve lavabo ihtiyacı ile pat acıyorum gözlerimi 6.30 da. Hamilelikten uyanıyoruz bence.
Yok canım biz sadece keseyi görmeye gittik. 7 Şubat'ta kalbi için gideceğiz. Ee sen hiç gitmedin mi doktora?
haydi kizlar iyi aksamlar bugunluk benden bu kadar kendinize iyi bakin
bitek kan testi yaptırdım doktora gitmedim7 haftalık felan olmayı bekliyorum :) benim adettarihinden 3 gün sonra 117 çıktı sonucum normal mi bilmiyorum sence nasıl ...
öyle değilmi sabahın köründe uyanıyorum doğru tuvalete gidiyorum.zaten mesanem hep dolu gibi :) gerçi çok sıvı tüketiyorum iş yerinde sürekli ılık su içiyorum (soğuk faranjitimi azdırıyor).sigarayı bırakmana çok sevindim insan hamile kalınca hemen bırakıyormuş zor olur diyordum ama alıştım bile :) bebişimiz sayesinde kurtulacağız galiba bu illetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?