Ben de düz deniyim o halde bir daha kine belkide çok yüzeyde kaldığından kanıyordur.. Ben kullandığım iğneleri bir poşette biriktiriyorum ama nereye vereceğimi bilmiyorum henüz, tıbbi atık alan bir yer bulmak lazım..
oo maşalllah topige bayagı kalabalıkşekerler doktora gittik bebiş tam 7 haftalık 1 cm olmuş sıpam 10 haftalıkken görüşücez bidaha anca
Söz verr ozaman şimdi bana
Kilo almak en büyük korkum..harika nazar değmesin sen şanslı azınlık guruptasın benim bi arkadaşımda senin gibi çok rahat geçirdi. Nasıl başlarsan öyle gidiyor. Sadece iştahın artarsa kilona dikkat et fazla kilo alırsan sorun olur şeker tansiyon ona dikkat et hamileliğin tadını çıkar.
hımm çok sevindimm cnm nasılsınn neler yapıyosunn cnmm ayy şimdi günler geçmek bilmez sana rabbim korusun yavrularımızı bebişin fotosunu atsana görelimm cnm
canım benim çok sagol..Allahım saglıkla aldırsın kucaklarımıza canım ya ben artık foto ekleyemiyorum.. çok sinir bozucu.. kaç kişiye sordum burdan herşeyi yapıyorum ama olmuyor.. anlamadım gitti hata veriyor sürekli.. ne yapcam şaşırdım
Kilo almak en büyük korkum..
Alınca vermesi zor. O yüzden hep çocuğa yarayacak şeyler yiyorum :)
Günaydın kızlar phia ya ne oldu?
Benim erkek kardeşim de çok kıllı doğmuştu :)))
Alnında bile kıllar vardııı :)))))))
Çok da saçlı bir bebekti :)
Benim eşim de esmer olduğuna göre kardeşimi de göz önünde bulundurarak, benim bebeğim de kıllı olur :)))))))))
Yatağı bizde yorganı bizde. Evine götürmesine ne gerek var ki. Arada bi zaten dedelerine ninelerine götürürüz biz haftasonu..Anne için geçmiş olsun cnm , öyleyse sen annene baktırma istersen yorma kadını . Kaynan bakabilirse baksın, o da senin evinde baksın ama kışın yazın yine arada götürür evine çok isterse sende iş çıkışı gider alırsın hem akşam yemeğinizi falan da yersiniz kız iyi olur aslında . İyi yönleriyle bak ...
Aynen doktorlar da öyle diyor :)))en iyisini yapıyosun canım.. zaten 12 haftaya kadar bişey yemesende olursüt yumurta yogurt tüket kafi ha bide günde bir iki ceviz
hımm kötü olmuş bu bende yarın gideceğim dr kalp atışları içinn yarına tam 7 haftalık oluyor minişimm işallah görürüz bebişimizin minik kalbinin attığinı çok heycanlıyım ya:18::18:
Kızceler maşallah,taze gebelero günlerim geldi aklıma da,zor günler geçirenler var içinizde...Allah cümlemizin evladını bağışlasın,hayırlı cumalar
merhaba arkadaşlar birde yemek konusunda size bi bilgi vereyim ben önceki gebeliğimde 7 haftalıkken GATA prof. gittim konusunda çok iyi bir doktordu o bana bebek 14 haftaya kadar anneden ekstra bişey istemez o yüzden canının istemediği şeylere zorlama dedi canın ne istiyorsa miden neyi kaldırıyorsa onu ye bol bol su iç birde folic asit kullan demişti. Zararlılara gelince normalde insan için ne zararlıysa hamileye de o zarar demişti. Ona göre programla demişti. Ben sulu yemek yiyemiyordum aklıma gelince bile midem bulanıyordu o yüzden hiç kasmadım canımın istediğini yedim 16 haftalıkken sıkıntılarım geçti ve daha dikkat ettim
duyarsın inşallah canımmutlaka eşinle git :) ben 5+6 da gördüm sıpamın kalbi yanıp sönüyordu.. o zaman çok minik diye dinlemedik şimdi dinledik ve kameraya kaydettik ilk heyecan ne de olsa
Aynen doktorlar da öyle diyor :)))
işallah cnmm imkanı yok eşim beni nereye olursa olsun mecbur kalmadıkca yanlız gödermezz çok kıskançtırr ayy ne güzell çok eken görmüşsün altan mı baktı karından mı görüldü cnm ben 6 haftalıkken gittim görülmedi kalp atışları yarın gideceğiz işallah duyarızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?