2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
oo maşalllah topige bayagı kalabalık şekerler doktora gittik bebiş tam 7 haftalık 1 cm olmuş sıpam 10 haftalıkken görüşücez bidaha anca

benim hiç kanama olmadı.
sadece bacaktan denedim.dr un gösterdiği yerden orasının nazik olduğunu biliyordum ama hep göbekten olmasın diye bacaktan denedim. orası morardı. diz kapağından bir karış yukarısını civarlarında elimle tutamadım o yüzden vuramadım. bir de işyerinde vs yürüyorum dolayısıyla dedim yürümeme engel olmasın canımı yakmasın olur da morarırsa..

neyse bir kez daha bacaktan deneyeceğim.çünkü göbekten hep endişeyle yapıyorum. bebişe daha yakın ya.. daha çok etkilenmesin diye. korkuyorum.

oo maşalllah topige bayagı kalabalık şekerler doktora gittik bebiş tam 7 haftalık 1 cm olmuş sıpam 10 haftalıkken görüşücez bidaha anca

hımm çok sevindimm cnm nasılsınn neler yapıyosunn cnmm ayy şimdi günler geçmek bilmez sana rabbim korusun yavrularımızı bebişin fotosunu atsana görelimm cnm

Kilo almak en büyük korkum..
Alınca vermesi zor. O yüzden hep çocuğa yarayacak şeyler yiyorum :)

hımm çok sevindimm cnm nasılsınn neler yapıyosunn cnmm ayy şimdi günler geçmek bilmez sana rabbim korusun yavrularımızı bebişin fotosunu atsana görelimm cnm

canım benim çok sagol.. Allahım saglıkla aldırsın kucaklarımıza canım ya ben artık foto ekleyemiyorum.. çok sinir bozucu.. kaç kişiye sordum burdan herşeyi yapıyorum ama olmuyor.. anlamadım gitti hata veriyor sürekli.. ne yapcam şaşırdım

Kızceler maşallah,taze gebeler o günlerim geldi aklıma da,zor günler geçirenler var içinizde...Allah cümlemizin evladını bağışlasın,hayırlı cumalar

Son düzenleme:

hımm kötü olmuş bu bende yarın gideceğim dr kalp atışları içinn yarına tam 7 haftalık oluyor minişimm işallah görürüz bebişimizin minik kalbinin attığinı çok heycanlıyım ya :18::18:

Günaydın kızlar phia ya ne oldu?

canım malesef boş gebelik çıktı çok üzüldm ne yazık ki inşallah en kısa zamanda ona ve 5n1k ya tez zamanda nasip etsin

benimde eşim esmer çikolata gibi bende sarışınım renkli gözlüyüm bakalım esmerlik baskın renkli göz çekinik gendir bakalım ne olacak

Yatağı bizde yorganı bizde. Evine götürmesine ne gerek var ki. Arada bi zaten dedelerine ninelerine götürürüz biz haftasonu..

duyarsın inşallah canım mutlaka eşinle git :) ben 5+6 da gördüm sıpamın kalbi yanıp sönüyordu.. o zaman çok minik diye dinlemedik şimdi dinledik ve kameraya kaydettik ilk heyecan ne de olsa

merhaba arkadaşlar birde yemek konusunda size bi bilgi vereyim ben önceki gebeliğimde 7 haftalıkken GATA prof. gittim konusunda çok iyi bir doktordu o bana bebek 14 haftaya kadar anneden ekstra bişey istemez o yüzden canının istemediği şeylere zorlama dedi canın ne istiyorsa miden neyi kaldırıyorsa onu ye bol bol su iç birde folic asit kullan demişti. Zararlılara gelince normalde insan için ne zararlıysa hamileye de o zarar demişti. Ona göre programla demişti. Ben sulu yemek yiyemiyordum aklıma gelince bile midem bulanıyordu o yüzden hiç kasmadım canımın istediğini yedim 16 haftalıkken sıkıntılarım geçti ve daha dikkat ettim

Kızceler maşallah,taze gebeler o günlerim geldi aklıma da,zor günler geçirenler var içinizde...Allah cümlemizin evladını bağışlasın,hayırlı cumalar

Bebek fotografına bayıldım :)) teşekkür ederiz canım inşallah geçecek bu günlerde

ben Sabah kustum kusmaktan midem ağrıyo şuan felaket ağzıma lokma alamıyorum yatıyorum şuan

duyarsın inşallah canım mutlaka eşinle git :) ben 5+6 da gördüm sıpamın kalbi yanıp sönüyordu.. o zaman çok minik diye dinlemedik şimdi dinledik ve kameraya kaydettik ilk heyecan ne de olsa

işallah cnmm imkanı yok eşim beni nereye olursa olsun mecbur kalmadıkca yanlız gödermezz çok kıskançtırr ayy ne güzell çok eken görmüşsün altan mı baktı karından mı görüldü cnm ben 6 haftalıkken gittim görülmedi kalp atışları yarın gideceğiz işallah duyarızz

ben de 2013 ekim annesiyim geçen sene bu zamanlar sizinle aynı heyecanı yaşadık 2013 ekim anneleri olarak hamilelik çok müthiş bir şey ama annelik daha da güzel o minick canın kucağınızda olması emzirirken gözünüzün içine bakıp gülümsemesi çok farklı gerçekten rabbim sizin de beişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin sağ salim inşallah kzucuğumu uyutunca sizlere bakma istedim

yok canım normal karından gördük.. ama dedigim gibi dinleme degil sadece ekranda yanıp sönüyordu doktor gösterdi bakın kalbi de atmaya başlamış dedi.. degişir o kişiden kişiye görürsün yarın telaş etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…