2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
yergök dua üzerine kurulu dualar ile kötülüklerden belalardan korunuruz rabbime sığınarak rabbim korusun bütün hamilelerii ve bu duyguyu tatmayı rabbimm isteyen herkeze nasip etsinn ben sadece burdaki hamilerle birlik olup dua etmek istedim bir başkasının sana dua etmesi daha makbulmuş o yüzden söyledimm ben yinede hepimize dua edeceğimm kabul etmiyorsanız etmeyinn herkezinn kendi istediğini yapsın kötü bi niyetim yoktu ama üzüldüm doğrusu kimsenin bana cvp yazmamasına belkide görmedinizz günahınızı almayımm canlarıımm

O kasık ağrıları ve karın ağrıları için bol bol sunizden gerekli. Günde kaç lt içiyorsun peki canım?

ah canım benim ya onu hiç sorma ilk başlarda, hiç birşeyden midem bulanmadığı için 2 lt rahat içiyordum , şimdi içemiyorum 1 lt zor içiyorum inan belki içemiyorum bile ne oldu anlamadım midem suyu almıyor napıcam ben damla ya ,

Arada bir karnımın altı ağrıyor. Mesela sabah namazına kalktım, ağırıyordu. Arada bir de bir noktaya sızı giriyor :)

Aminn :) canım ben sana cvp yazacaktım , unuttum tabiki dua ederseniz bende dilim döndüğünce katılmak isterim çalışıyorum ama etmeye çalışırım yinede , herşey dua üzerine kurulu

Canım ben görmedim yazdığını..
Ben de hep dua ediyorum hepimiz için...
Allahım hepimizin meleklerini korusun, meleklerimizin annelerini korusun..

Çok da alıngan olduk hepimiz

Arada bir karnımın altı ağrıyor. Mesela sabah namazına kalktım, ağırıyordu. Arada bir de bir noktaya sızı giriyor :)

senin yine arada benim günde kaç defa inceden sızılar geliyor, doktoruma sordum bakalım göreceğiz şimdi neden dedi muaneden sonra rahim büyüyor ondan dedi

senin yine arada benim günde kaç defa inceden sızılar geliyor, doktoruma sordum bakalım göreceğiz şimdi neden dedi muaneden sonra rahim büyüyor ondan dedi
Anam rahimi de büyütürlermişşşş

Annelik ne zor bir şey. Dünyaya getirmeden başlıyor sıkıntın. Dünyaya geldikten sonra da bırakıp geleceğim işe. Öf ya.
Haftasonu kayınvalidem geldi. Bebeği alır eve giderim dedi. Ben emzirmeye gelicem dedim İşyerim eve 10 dakika yürümeyle.. Gidip gelip görücem ne münasebet eve götürmesi ya gıcık oldum. Böyle bi şey olursa kızarım valla

büyüsün büyüsün yeterki yavrum rahat etsin ben ağrılara katlanırım ,

işin güzel se çıkma bence de çalış sigortan işler . Kayınvalden de astarını istemesin ne götürüyo el kadar çocuğu evine baksın sende işte . Eve götürmek te neymiş kış ın üşütür çocuğu sonra . sen eve gelene kadar baksın sonra sen gelince gitsin tatlı dille kırmadan izah edersin cnm . Hele bir o günler gelsin de hayırlısıyla

Aminn :) canım ben sana cvp yazacaktım , unuttum tabiki dua ederseniz bende dilim döndüğünce katılmak isterim çalışıyorum ama etmeye çalışırım yinede , herşey dua üzerine kurulu

Canım ben görmedim yazdığını..
Ben de hep dua ediyorum hepimiz için...
Allahım hepimizin meleklerini korusun, meleklerimizin annelerini korusun..

Çok da alıngan olduk hepimiz

çok sağol tatlım tabi alınganlık hamilelikle beraber normalde olduğun daha çok oluyor biraz var ama ne bileyimm yazdımm kimse cvp yazmıyınca alındım normal olarak ya şimdi cvp yazsalardı arkadaşlar katılmak isteyen katıla bilir diye yada çalışıyorum pek vaktim olmuyor katılamıycam diye katılamasa yani ben arkadaşımın yerinede dua ederdimm kimse cvp yazmıyınca herkez kendi havasında olunca kırıldım yani ama boşver ben evimde yine hepimize ayrı ayrı dua ederimm cnm tabi görmeyen arkadaşlarda vardır eminimm ben sadece bebişlerimizi düşünmüştümm neyse rabbimm hepimizi korusunn sizi çok seviyorum burası çok sıcak cana yakın gercektenn hepinizden allah razı olsunn cnm sıkıldığın da stres ve korku içinde olduğumda buraya girdim hepiniz ayrı ayrı ilgilediniz rahatlatınız bede sizler için bişeyler yapmak istedim sizleri kırdı isem kırıcı sözler söylediysem özür dilerimm

Evine götüremez valla ben buradan kalkıp da akşam iş çıkışı evine gidemem almaya.. Hem de kışa denk geliyor. Üşür miniğim..
Böyle bir şey olursa söylerim götürme diye. Şimdi öyle bi attı ama...

Yok canım ne kırması. Ortada kırma kırılma yok :)
Hep burada olucaz ve doğumdan sonra da doğumda yaşadıklarımızı yazıcaz. Sonra bebeklerimizi büyütürken konuşucaz :))) Bundan sonra böylece beraberiz Birbirimize destek olucaz :)

Canim yaa tum msjlari takip etmeye xalisiyorum ama gozumdenn kacmis demekki kusura bakma tatlim yaa

Canımm ben unuttum yazmayı cevap kusura bakma olur dua edelşmde ben zaten dua ediyorum anlamadım acıkcası tam olarak

ben kendi adıma cvp vereyim cnm hiç kırılmadım , ki kırılacak ne var sanki bizde seni seviyoruz evt burası çok güzel , hep beraber olalım burada

Bu kayınvalideler beni öldürecekler ya verme kızım de olmaz de annen nerde senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…