O kasık ağrıları ve karın ağrıları için bol bol sunizden gerekli. Günde kaç lt içiyorsun peki canım?
Arada bir karnımın altı ağrıyor. Mesela sabah namazına kalktım, ağırıyordu. Arada bir de bir noktaya sızı giriyor :)o zaman maşallah , benim de ilk başlarda sıkıntım yoktu hiç midem bulanmıyordu herşeyi yiyordum .Ama şimdi aç kalmaya görmiyim hemen midem bulanıyor hep bişeyler hemen gerekiyor işyerinde de ne yiyeceğimi şaşırıyorum . en iyi gelen şey ekmek arası . mide yanması falan yok çok şükür ara bide alt karın ağrısı kasık ağrısı onlar zaten beni hiç terk etmediler
yergök dua üzerine kurulu dualar ile kötülüklerden belalardan korunuruz rabbime sığınarak rabbim korusun bütün hamilelerii ve bu duyguyu tatmayı rabbimm isteyen herkeze nasip etsinnben sadece burdaki hamilerle birlik olup dua etmek istedim bir başkasının sana dua etmesi daha makbulmuş o yüzden söyledimm ben yinede hepimize dua edeceğimm kabul etmiyorsanız etmeyinn herkezinn kendi istediğini yapsın kötü bi niyetim yoktu ama üzüldüm doğrusu kimsenin bana cvp yazmamasına belkide görmedinizz günahınızı almayımm canlarıımm
En cok korktuğum sey ilk bebeğim geldiğinde onu beğenmemek. Bazı anneler direk kotu oluyormuş cocuklarını görünce
Canım ben görmedim yazdığını..yergök dua üzerine kurulu dualar ile kötülüklerden belalardan korunuruz rabbime sığınarak rabbim korusun bütün hamilelerii ve bu duyguyu tatmayı rabbimm isteyen herkeze nasip etsinnben sadece burdaki hamilerle birlik olup dua etmek istedim bir başkasının sana dua etmesi daha makbulmuş o yüzden söyledimm ben yinede hepimize dua edeceğimm kabul etmiyorsanız etmeyinn herkezinn kendi istediğini yapsın kötü bi niyetim yoktu ama üzüldüm doğrusu kimsenin bana cvp yazmamasına belkide görmedinizz günahınızı almayımm canlarıımm
Çok teşekkür ederim canım inş hepimiz için herşey yolunda gider..
Arada bir karnımın altı ağrıyor. Mesela sabah namazına kalktım, ağırıyordu. Arada bir de bir noktaya sızı giriyor :)
Canım ben görmedim yazdığını..
Ben de hep dua ediyorum hepimiz için...
Allahım hepimizin meleklerini korusun, meleklerimizin annelerini korusun..
Çok da alıngan olduk hepimiz
Anam rahimi de büyütürlermişşşşsenin yine arada benim günde kaç defa inceden sızılar geliyor, doktoruma sordum bakalım göreceğiz şimdi neden dedi muaneden sonra rahim büyüyor ondan dedi
merhaba kizlarr, hayirli cumalarr
Anam rahimi de büyütürlermişşşş
Annelik ne zor bir şey. Dünyaya getirmeden başlıyor sıkıntın. Dünyaya geldikten sonra da bırakıp geleceğim işe. Öf ya.
Haftasonu kayınvalidem geldi. Bebeği alır eve giderim dedi. Ben emzirmeye gelicem dedimİşyerim eve 10 dakika yürümeyle.. Gidip gelip görücem ne münasebet eve götürmesi ya gıcık oldum. Böyle bi şey olursa kızarım valla
Aminn :) canım ben sana cvp yazacaktım , unuttum tabiki dua ederseniz bende dilim döndüğünce katılmak isterim çalışıyorum ama etmeye çalışırım yinede , herşey dua üzerine kurulu
Canım ben görmedim yazdığını..
Ben de hep dua ediyorum hepimiz için...
Allahım hepimizin meleklerini korusun, meleklerimizin annelerini korusun..
Çok da alıngan olduk hepimiz
aminn rabbim yavrularimizi bizlere hayirli kilsin bizleride onlara insallah....
Evine götüremez valla ben buradan kalkıp da akşam iş çıkışı evine gidemem almaya.. Hem de kışa denk geliyor. Üşür miniğim..büyüsün büyüsün yeterki yavrum rahat etsin ben ağrılara katlanırım ,
işin güzel se çıkma bence de çalış sigortan işler . Kayınvalden de astarını istemesin ne götürüyo el kadar çocuğu evine baksın sende işte . Eve götürmek te neymiş kış ın üşütür çocuğu sonra . sen eve gelene kadar baksın sonra sen gelince gitsin tatlı dille kırmadan izah edersin cnm . Hele bir o günler gelsin de hayırlısıyla
Yok canım ne kırması. Ortada kırma kırılma yok :)çok sağol tatlım tabi alınganlık hamilelikle beraber normalde olduğun daha çok oluyor biraz var ama ne bileyimm yazdımm kimse cvp yazmıyınca alındım normal olarak ya şimdi cvp yazsalardı arkadaşlar katılmak isteyen katıla bilir diye yada çalışıyorum pek vaktim olmuyor katılamıycam diye katılamasa yani ben arkadaşımın yerinede dua ederdimm kimse cvp yazmıyınca herkez kendi havasında olunca kırıldım yani ama boşver ben evimde yine hepimize ayrı ayrı dua ederimm cnm tabi görmeyen arkadaşlarda vardır eminimm ben sadece bebişlerimizi düşünmüştümm neyse rabbimm hepimizi korusunnsizi çok seviyorum burası çok sıcak cana yakın gercektenn hepinizden allah razı olsunn cnm sıkıldığın da stres ve korku içinde olduğumda buraya girdim hepiniz ayrı ayrı ilgilediniz rahatlatınız bede sizler için bişeyler yapmak istedim sizleri kırdı isem kırıcı sözler söylediysem özür dilerimm
çok sağol tatlım tabi alınganlık hamilelikle beraber normalde olduğun daha çok oluyor biraz var ama ne bileyimm yazdımm kimse cvp yazmıyınca alındım normal olarak ya şimdi cvp yazsalardı arkadaşlar katılmak isteyen katıla bilir diye yada çalışıyorum pek vaktim olmuyor katılamıycam diye katılamasa yani ben arkadaşımın yerinede dua ederdimm kimse cvp yazmıyınca herkez kendi havasında olunca kırıldım yani ama boşver ben evimde yine hepimize ayrı ayrı dua ederimm cnm tabi görmeyen arkadaşlarda vardır eminimm ben sadece bebişlerimizi düşünmüştümm neyse rabbimm hepimizi korusunnsizi çok seviyorum burası çok sıcak cana yakın gercektenn hepinizden allah razı olsunn cnm sıkıldığın da stres ve korku içinde olduğumda buraya girdim hepiniz ayrı ayrı ilgilediniz rahatlatınız bede sizler için bişeyler yapmak istedim sizleri kırdı isem kırıcı sözler söylediysem özür dilerimm
yergök dua üzerine kurulu dualar ile kötülüklerden belalardan korunuruz rabbime sığınarak rabbim korusun bütün hamilelerii ve bu duyguyu tatmayı rabbimm isteyen herkeze nasip etsinnben sadece burdaki hamilerle birlik olup dua etmek istedim bir başkasının sana dua etmesi daha makbulmuş o yüzden söyledimm ben yinede hepimize dua edeceğimm kabul etmiyorsanız etmeyinn herkezinn kendi istediğini yapsın kötü bi niyetim yoktu ama üzüldüm doğrusu kimsenin bana cvp yazmamasına belkide görmedinizz günahınızı almayımm canlarıımm
çok sağol tatlım tabi alınganlık hamilelikle beraber normalde olduğun daha çok oluyor biraz var ama ne bileyimm yazdımm kimse cvp yazmıyınca alındım normal olarak ya şimdi cvp yazsalardı arkadaşlar katılmak isteyen katıla bilir diye yada çalışıyorum pek vaktim olmuyor katılamıycam diye katılamasa yani ben arkadaşımın yerinede dua ederdimm kimse cvp yazmıyınca herkez kendi havasında olunca kırıldım yani ama boşver ben evimde yine hepimize ayrı ayrı dua ederimm cnm tabi görmeyen arkadaşlarda vardır eminimm ben sadece bebişlerimizi düşünmüştümm neyse rabbimm hepimizi korusunnsizi çok seviyorum burası çok sıcak cana yakın gercektenn hepinizden allah razı olsunn cnm sıkıldığın da stres ve korku içinde olduğumda buraya girdim hepiniz ayrı ayrı ilgilediniz rahatlatınız bede sizler için bişeyler yapmak istedim sizleri kırdı isem kırıcı sözler söylediysem özür dilerimm
Anam rahimi de büyütürlermişşşş
Annelik ne zor bir şey. Dünyaya getirmeden başlıyor sıkıntın. Dünyaya geldikten sonra da bırakıp geleceğim işe. Öf ya.
Haftasonu kayınvalidem geldi. Bebeği alır eve giderim dedi. Ben emzirmeye gelicem dedimİşyerim eve 10 dakika yürümeyle.. Gidip gelip görücem ne münasebet eve götürmesi ya gıcık oldum. Böyle bi şey olursa kızarım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?