2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

işallah cnm rabbim o günleride görmeyi nasip etsinn

Canim yaa tum msjlari takip etmeye xalisiyorum ama gozumdenn kacmis demekki kusura bakma tatlim yaa

önemli deyil tatlım ya boş ver

Canımm ben unuttum yazmayı cevap kusura bakma olur dua edelşmde ben zaten dua ediyorum anlamadım acıkcası tam olarak

tatlım cuma günleri tesbih çekelimm ayetel küsi yada başka dular edip hep birlikte duallarımızı birlerştirelim daha sıkı daha sıcak topiğimiz olur ve bu şekilde birbirimize faydamız olur diye söylemiştim cnm boşver ben evde hepimize dua ederim cnmm

ben kendi adıma cvp vereyim cnm hiç kırılmadım , ki kırılacak ne var sanki bizde seni seviyoruz evt burası çok güzel , hep beraber olalım burada

evet tatlım öyle gerçekten düşük yapan arkadaşlara gerçekten çok üzüldümm birbirize destek oluyoruz ne güzel işallah hep böyle devam eder

Yemin ederim unuttum cevap yazmayı bende seni çok seviyorum

Canımçok saol, hemşire bana anlatırken o da 1 karış aşağı ve yukarı demişti ama tam dışa bakan yan tarafı söylemedi, yani otururken bacağın üstünü görürsün ya tam ortasına değilde yana doğru.Ama tam da yan değil.Anlatamadım sanırım Geçen gün benim de göbeğim kanadı,oluyormuş böyle sanırım...

Ben hızlı batıramıyorum canım, bravo sen çok cesaretlisin, ben yavaş yavaş, iğnenin her milimini görüyorum batarken :))

Walla bilmiyorum ki canim esim aldi getirdi ama 18 tl demisti kutu basina yanlis hatirlamiyosam...

Bak yaaa :)) Allah'tan berabere bitmiş o zaman, baksana Allah korusun ama neredeyse maçın sonunda kaybeden biz olacakmışız :))

Evet evtt olan bize olcaktii dogru diyosunn dogum olana kadar mac izlemesek mi napsak:)

Eee evtt ben yapcaktimm ama senin yuzunden yapamadimm:)) korkuttunn beni:)[/QUOTE]

Eee sen demedin ki hiç göbeğimde yer kalmadı diye, hem dr la da konuşmadın, bende ne biliyimm meraktan yapacaksın sandım :))

Allah rüyalarını çıkarsın canım, haklısın sen en doğrusunu yapıyorsun dünür :)

Hem sen sakin ol ki, bebişin de sakin olsun.Ben stresli olduğum için benimki sinirli olacak sanırım, böylece anlaşabilsin bebişlerimiz :))

Yemin ederim unuttum cevap yazmayı bende seni çok seviyorum

hayır tatlım ben azda olsa kırıldım diğer arkadaşlara cvp yazınca bana yazmıyınca yaa birde benim huyum bu ben sevdiğim değer verdiğim arkadaşlarıma kırılırım yoksa diğerleri hiçte umrumda olmaz sokaktaki isanlardan farkı olmaz yani neyse tatlım uzatmıyalımm burdaki herkez gerçenten benim için hepsi değerli iyi haberlerini okuyunca çok seviniyorum kötü haberlerini okuyuncada geçekten günllerce aklımdan çıkmıyor sizleri çok seviyorumm bu konuyu kapatalım olur mu yarın dr gideceğim çok heycanlıyımm

Eee sen demedin ki hiç göbeğimde yer kalmadı diye, hem dr la da konuşmadın, bende ne biliyimm meraktan yapacaksın sandım :))[/QUOTE]

Ee zaten daha cok meraktan bacaktan yapmak istiyorum:) yaa aslinda dusunuyorum zaten karnimiz buyuyunce gobekten yapmak zor olacak o yuzden yapabildimiz kadar gobegi kullanmak daha mantikli ama en azindan 1 kere denemekte yarar var bacagi ne kadar aciyacagini test etmek amacli:)

Suyu ilaç gibi düşünerek içmelisin bence canımm kasık ağrılarının ilacı su içmek. İçmek zorundayım bebeğim için de ve iç. Benimde bulantılarım oluyordu su içerken baslarda ama korktum cunku su içmek Rabbim korusun bazen düşüğü bile engelliyormuş

Firstfb, Cool1983, harzemşah, hayat1979 ve Bseylul

Kızlar biraz okuyabildiğim kadarıyla göbüşlerle mücadeleniz devam ediyor; bence siz bu göbüşlere ya iyi davranmıyorsunuz ya da korkuyorsunuz :)
Bizim derdimiz haftalarla kızlar, garibim göbüş ne yapsın. Daha önce yazmıştım ama bak yarı uzanın, sırtınızı arkaya yaslayın, göbek zaten iki kat oluyor biraz, sonra batırırken derin nefes alın, ilacı boşaltıp çekin ve birkaç dk bastırın, tek tük morarıyor ama olsun kızlar ya bebişlerin canı sağolsun.

5N1K yı takip edemedim ama değerleri düşüyormuş sanırım. Canım çok geçmiş olsun, Allah hayırlısını nasip etsin, kolay değil ama Hızır as. ile Hz.Musanın kıssasını duymuşsundur, bizim bilmediğimiz ne hayırlar vardır Allah bilir, dualarımız seninle...

Bu kayınvalideler beni öldürecekler ya verme kızım de olmaz de annen nerde senin?
Kayınvalidem haftada 2 gün çalışıyor. 3 gün bakar dedik. Annem çalışmıyor ama onda da okula giden kardeşim var. 2 gün de annem bakacak ama zor bizim iş. Bakalım ne yapıcaz. Benim annem belki de gelemez. Zaten annem kanser ameliyatı oldu 3 yıl önce. Ameliyattan sonra hiç iş yapamıyor hemen yoruluyor. Bebek onu çok yorar...

Tammdır kapattık ozaman :) sakin ol canım şimdi yarın kalp atışı içinmi gidiyorsun? Nerde oturuyorsun bide sen kuzum?

Sen böyle isimleri tek tek yazınca farkettim, sayıca ne kadar çokmuşuz, tüm pıhtılıları biliyordum ama bu şekilde görünce çok geldi...

Evet canım göbişlere savaş açtık, onları bacağa geçmekle tehdit ediyoruz :)Hepimiz ilk iğneleri olurken buradaydık, şimdi kutuları deviriyoruz valla :)

Bebekler sağlıklı olsun da, bunlar unutulur gider.İğneden 5 dk sonra acıdan eser kalmıyor zaten...Kalp sesini duymak,herşeyin yolunda olması herşeye değer :)

Rabbim korusun , içmeye çalışıcam napıyim zorla da olsa , içicem

Senin işinde zormuş canım gercekten. Cok cok gecmiş olsun ee kayınvaliden yakın mı oturuyor peki sana? Bide evde bakması gereken birisi varmı?

En cok korktuğum sey ilk bebeğim geldiğinde onu beğenmemek. Bazı anneler direk kotu oluyormuş cocuklarını görünce

bende öyle oldum canım canlı kanıtı ama annelik öyle bir duygu ki güzel çirkin ayırmaz evladı için deli oluyor insan sadece o ilk şaşkınlıklar geçtikten sonra kırk yıllık anne oluyorsun. Birde gerçekten bebekler çok değişiyor benim kızım çok güzelleşti

Tammdır kapattık ozaman :) sakin ol canım şimdi yarın kalp atışı içinmi gidiyorsun? Nerde oturuyorsun bide sen kuzum?

cnm ben antepliyim ama eşimin tayini buraya çıktı o yüzden şanlı urfanın akçakale ilçesine yerleştik orda yaşıyorumm işallah bu yaz tayin istiycezz cnmm hamiş hamiş ev taşıycaz yanee bebişim yeni evimize gelecek işallah
yarın kalp atışları için gideceğimm tam 7 haftalık oluyorr çok korkuyorumm sanki dr kötü bişey diyecekk ee sen nerde yaşıyorsun aslen nerelisinn ha benimm adımm nazlı havva ismini niye kullanıyorsun diyeceksinn kızım olursa havva koymak istiyorumda adını

Yaa benim morluklarim az canim asil sorunumuz altta olusan bezeler yuzunden artik ignelerin zor girmesi ben artik iyice anladim son bikac gundur bakiyorum nerde sıkıntı var diye ben sola batiirken daha zor giriyomus sag tarafta masallah ne zorlanma be de morarma yok :)

harika nazar değmesin sen şanslı azınlık guruptasın benim bi arkadaşımda senin gibi çok rahat geçirdi. Nasıl başlarsan öyle gidiyor. Sadece iştahın artarsa kilona dikkat et fazla kilo alırsan sorun olur şeker tansiyon ona dikkat et hamileliğin tadını çıkar.

Anne için geçmiş olsun cnm , öyleyse sen annene baktırma istersen yorma kadını . Kaynan bakabilirse baksın, o da senin evinde baksın ama kışın yazın yine arada götürür evine çok isterse sende iş çıkışı gider alırsın hem akşam yemeğinizi falan da yersiniz kız iyi olur aslında . İyi yönleriyle bak ...

Senin işinde zormuş canım gercekten. Cok cok gecmiş olsun ee kayınvaliden yakın mı oturuyor peki sana? Bide evde bakması gereken birisi varmı?
Kayınvalidem benim eve iki araba. Yani çok ters evlerimiz..
Bu durumda benim işyerime de iki araba. Zaten asla onlarda kalmam. Kayınpederim çok salak. O manyak çekilmez. Ne zaman onu görsem öyle bi kasılıyorum ki.. Ne babalar var diyorum. Ben kendi babamın yanında çok rahatım. Bu adam çok uyuz ya. Onun da izin günü cumartesi. Her cumartesi de o gelir şimdi. Benim arada bi evden kaçırmam lazım çocuğu
Şaka bi yana ne ben onlarda kalırım, ne de annem bende kalabilir o adam varken. Adam yemek delisi. Annem evde olmazsa aç kalır o yüzden bizde bırakmaz. O adamla da ben aynı evde kalmam. Olmazsa işten çıkarım amaaan bu sıkıntıları yaşamam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…