Yok canım ne kırması. Ortada kırma kırılma yok :)
Hep burada olucaz ve doğumdan sonra da doğumda yaşadıklarımızı yazıcaz. Sonra bebeklerimizi büyütürken konuşucaz :))) Bundan sonra böylece beraberizBirbirimize destek olucaz :)
Canim yaa tum msjlari takip etmeye xalisiyorum ama gozumdenn kacmis demekki kusura bakma tatlim yaa
Canımm ben unuttum yazmayı cevap kusura bakma olur dua edelşmde ben zaten dua ediyorum anlamadım acıkcası tam olarak
ben kendi adıma cvp vereyim cnm hiç kırılmadım , ki kırılacak ne var sankibizde seni seviyoruz evt burası çok güzel , hep beraber olalım burada
çok sağol tatlım tabi alınganlık hamilelikle beraber normalde olduğun daha çok oluyor biraz var ama ne bileyimm yazdımm kimse cvp yazmıyınca alındım normal olarak ya şimdi cvp yazsalardı arkadaşlar katılmak isteyen katıla bilir diye yada çalışıyorum pek vaktim olmuyor katılamıycam diye katılamasa yani ben arkadaşımın yerinede dua ederdimm kimse cvp yazmıyınca herkez kendi havasında olunca kırıldım yani ama boşver ben evimde yine hepimize ayrı ayrı dua ederimm cnm tabi görmeyen arkadaşlarda vardır eminimm ben sadece bebişlerimizi düşünmüştümm neyse rabbimm hepimizi korusunnsizi çok seviyorum burası çok sıcak cana yakın gercektenn hepinizden allah razı olsunn cnm sıkıldığın da stres ve korku içinde olduğumda buraya girdim hepiniz ayrı ayrı ilgilediniz rahatlatınız bede sizler için bişeyler yapmak istedim sizleri kırdı isem kırıcı sözler söylediysem özür dilerimm
Çok teşekkürler, inş duyarım canım.. İnş sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize..
Diz kapağımın 1 karış kadar yukarısı ile kalçadan da 1 karış aşağı ölç o arada kalan kısma bacağın dış yan tarafına yapıyorum canım..
Bacağın yan tarafına ama bacakların birbirine bakan iç kısmına değil yani dış kısmına yapıyorum.
Birde iğneyi yavaş yavaş batırmıyorum artık bir kaç video izlemiştim orda gördüğüm gibi genişçe bir bölgeyi sol elimle sıkıştırıp iğneyi yan olarak hızlıca saplıyorum kesinlikle daha az acıyor.
Yalnız kanım sulandığı için bazen kanama oluyor iğne yaptığım yerde bu yüzden 4-5 dakika üzerine bastırıp daha sonra da yuvarlak yara bantları ile bantlıyorum. Kan alırken takıyorlar ya onlardan..
Walla bilmiyorum ki canim esim aldi getirdi ama 18 tl demisti kutu basina yanlis hatirlamiyosam...
Bak yaaa :)) Allah'tan berabere bitmiş o zaman, baksana Allah korusun ama neredeyse maçın sonunda kaybeden biz olacakmışız :))
Benim Dr kontrolüm yarın.olumlu sonuçlar alacağıma eminim zaten dün doktorum telefonda çok teselli etti.Allah büyük.bu sonucum temiz çıkarsa endişe deryalarında yüzmeyeceğim.yahu en mutlu olmam gereken dönemde ah şöyle oldu neden böyle oldu yok kordon yok leke yok kan.rüyalarım korkunç.ama dün tamamen tevekkül ettim ve öyle güzel bir rüya gördümki.içim ferahladı.
Yemin ederim unuttum cevap yazmayı bende seni çok seviyorum
Canımçok saol, hemşire bana anlatırken o da 1 karış aşağı ve yukarı demişti ama tam dışa bakan yan tarafı söylemedi, yani otururken bacağın üstünü görürsün ya tam ortasına değilde yana doğru.Ama tam da yan değil.Anlatamadım sanırımGeçen gün benim de göbeğim kanadı,oluyormuş böyle sanırım...
Ben hızlı batıramıyorum canım, bravo sen çok cesaretlisin, ben yavaş yavaş, iğnenin her milimini görüyorum batarken :))
Evet evtt olan bize olcaktii dogru diyosunn dogum olana kadar mac izlemesek mi napsak:)
Eee evtt ben yapcaktimm ama senin yuzunden yapamadimm:)) korkuttunn beni:)
ah canım benim ya onu hiç sorma ilk başlarda, hiç birşeyden midem bulanmadığı için 2 lt rahat içiyordum , şimdi içemiyorum 1 lt zor içiyorum inan belki içemiyorum bile ne oldu anlamadım midem suyu almıyor napıcam ben damla ya ,
Kayınvalidem haftada 2 gün çalışıyor. 3 gün bakar dedik. Annem çalışmıyor ama onda da okula giden kardeşim var. 2 gün de annem bakacak ama zor bizim iş. Bakalım ne yapıcaz. Benim annem belki de gelemez. Zaten annem kanser ameliyatı oldu 3 yıl önce. Ameliyattan sonra hiç iş yapamıyor hemen yoruluyor. Bebek onu çok yorar...Bu kayınvalideler beni öldürecekler ya verme kızım de olmaz de annen nerde senin?
hayır tatlım ben azda olsa kırıldım diğer arkadaşlara cvp yazınca bana yazmıyınca yaa birde benim huyum bu ben sevdiğim değer verdiğim arkadaşlarıma kırılırım yoksa diğerleri hiçte umrumda olmaz sokaktaki isanlardan farkı olmaz yani neyse tatlım uzatmıyalımm burdaki herkez gerçenten benim için hepsi değerli iyi haberlerini okuyunca çok seviniyorum kötü haberlerini okuyuncada geçekten günllerce aklımdan çıkmıyor sizleri çok seviyorumm bu konuyu kapatalım olur mu yarın dr gideceğim çok heycanlıyımm
Firstfb, Cool1983, harzemşah, hayat1979 ve Bseylul
Kızlar biraz okuyabildiğim kadarıyla göbüşlerle mücadeleniz devam ediyor; bence siz bu göbüşlere ya iyi davranmıyorsunuz ya da korkuyorsunuz :)
Bizim derdimiz haftalarla kızlar, garibim göbüş ne yapsın. Daha önce yazmıştım ama bak yarı uzanın, sırtınızı arkaya yaslayın, göbek zaten iki kat oluyor biraz, sonra batırırken derin nefes alın, ilacı boşaltıp çekin ve birkaç dk bastırın, tek tük morarıyor ama olsun kızlar ya bebişlerin canı sağolsun.
5N1K yı takip edemedim ama değerleri düşüyormuş sanırım. Canım çok geçmiş olsun, Allah hayırlısını nasip etsin, kolay değil ama Hızır as. ile Hz.Musanın kıssasını duymuşsundur, bizim bilmediğimiz ne hayırlar vardır Allah bilir, dualarımız seninle...
Suyu ilaç gibi düşünerek içmelisin bence canımm kasık ağrılarının ilacı su içmek. İçmek zorundayım bebeğim için de ve iç. Benimde bulantılarım oluyordu su içerken baslarda ama korktum cunku su içmek Rabbim korusun bazen düşüğü bile engelliyormuş
Kayınvalidem haftada 2 gün çalışıyor. 3 gün bakar dedik. Annem çalışmıyor ama onda da okula giden kardeşim var. 2 gün de annem bakacak ama zor bizim iş. Bakalım ne yapıcaz. Benim annem belki de gelemez. Zaten annem kanser ameliyatı oldu 3 yıl önce. Ameliyattan sonra hiç iş yapamıyor hemen yoruluyor. Bebek onu çok yorar...
Rabbim korusun , içmeye çalışıcam napıyim zorla da olsa , içicem
En cok korktuğum sey ilk bebeğim geldiğinde onu beğenmemek. Bazı anneler direk kotu oluyormuş cocuklarını görünce
Tammdır kapattık ozaman :) sakin ol canım şimdi yarın kalp atışı içinmi gidiyorsun? Nerde oturuyorsun bide sen kuzum?
Firstfb, Cool1983, harzemşah, hayat1979 ve Bseylul
Kızlar biraz okuyabildiğim kadarıyla göbüşlerle mücadeleniz devam ediyor; bence siz bu göbüşlere ya iyi davranmıyorsunuz ya da korkuyorsunuz :)
Bizim derdimiz haftalarla kızlar, garibim göbüş ne yapsın. Daha önce yazmıştım ama bak yarı uzanın, sırtınızı arkaya yaslayın, göbek zaten iki kat oluyor biraz, sonra batırırken derin nefes alın, ilacı boşaltıp çekin ve birkaç dk bastırın, tek tük morarıyor ama olsun kızlar ya bebişlerin canı sağolsun.
5N1K yı takip edemedim ama değerleri düşüyormuş sanırım. Canım çok geçmiş olsun, Allah hayırlısını nasip etsin, kolay değil ama Hızır as. ile Hz.Musanın kıssasını duymuşsundur, bizim bilmediğimiz ne hayırlar vardır Allah bilir, dualarımız seninle...
Benim şuanda hiçbir sıkıntım yok canım şaşıp kalıyorum. Ne mide bulantısı, ne mide yanması, ne mide kazıntısı.. Sanki hamile değilmiş gibiyim. Her şeyi yiyebiliyorum. Hiçbir şeyden tiksinmiyorum.. Annem çok sıkıntı çekmiş bana hamileyken. Sana maşallah diyor
Kayınvalidem haftada 2 gün çalışıyor. 3 gün bakar dedik. Annem çalışmıyor ama onda da okula giden kardeşim var. 2 gün de annem bakacak ama zor bizim iş. Bakalım ne yapıcaz. Benim annem belki de gelemez. Zaten annem kanser ameliyatı oldu 3 yıl önce. Ameliyattan sonra hiç iş yapamıyor hemen yoruluyor. Bebek onu çok yorar...
Kayınvalidem benim eve iki araba. Yani çok ters evlerimiz..Senin işinde zormuş canım gercekten. Cok cok gecmiş olsun ee kayınvaliden yakın mı oturuyor peki sana? Bide evde bakması gereken birisi varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?