Kesede randevusuna gittiğinde kac haftalık oluyorsun canım? Teşekkür ederim bu arada o senin güzel görüşün
canım ben sun 4+2 deyim hesaplayicilara göre
Benimde eşim gelecek birazdan benimde çıkmam gerekecek ama sen şimdiden gitmeee :))
Ee görürsün ozaman canım ya kalp atışlarını da 6. Haftadan itibaren duyabiliyoruz sanırım. Ama bazılarını 8. Haftada ancak duyabiliyorlar
Arkadaşlar konuyu devralıp tablo yapmak isteyen lütfen bana ulaşsın ki 1. mesajı kendisine devredeyim ...
gitsemde dayanamayip arada gelirim ki :)))) iyi gelen seyler aliskanlik yaparmis tipki sizin gibi
ayyy coook heyecanladim ama ben cok az kaldi o zaman pit pit die atan minicik kalplerini duyabilicekmiyiz simdi biz ya bu cook guzel bisey amaonlar bizim minik meleklerimiz yaaa
aynen tatlimm sende hosgeldin :)) ya biri devralsa hakkaten su konuyu ben anlamam pek yoksa hemen elatardim tecrubeli yapacak biri vardir ya bizim tatli annelerdenHoşgeldin canım arkadasım benimde eşim geldi. Ara sıra girebiliyorum ama gercekten bağımlılık yaptı burası :))
insallahhhhhh canimmm benimmmm o gunleride gorucez insallah zaman cabuk geciyo :)))Pıt pıt pıt !! Yaa cok heyecanlı bir bekleyiş bu. Tabi tabi cok yakında bebeklerimiz ekrandan bize görünüp pıt pıt atacak o minik kalpleri :))
Günaydın canımcım belki geç döllenme olmuştur burada geç döllenme olan arkadaşlarımız da var sen moralini bozma. Ilk gebeliğin dış gebelik oldu diye Buda olacak diye birsey yok hersey güzel olacak ben inanıyorum ve dua ediyorum senin için. Bugun cuma ve Rabbim bebeğini korur inşallah. Yalnız aklıma takılan bir mevzu var dün kahverengi leke geldiğini söylemiştin bu normal olmakla beraber aslında olmayabilirde bu lekelenme de genel olarak 4. Hafta gibi geliyor sanırım bunu doktora sormadın mı?
Canim sende olan belirtiler bende de var kahverengi lekelenmeyi hatta ben adet oldum sanmistim hamilelik aklima bile gelmemisti doktora gittigimde bakti hcg dusuk.kese de gorunmuyor ama bu hemen kotu biseyler anlamina gelmiyor dedi.sadece senin onceki durumunla alakali sanirim her ihtimali degerlendirmisler canini skma ins hersey guzel olucak..herkese.hayirli cumalar..
bu arada bende yurtdisindayim aslinda cok fazla uzakta degilim bakudeyim ama inanirmisin kan testi bile yaptirmaya doktora gidemedim icimden gelmedi hic 3 tane idrar testi yaptim pozitif cikti bi ay sonra turkiyeye kesin donus yapiyorum sirf gebelik yuzunden tr de doktora gitmek istiyorum ama insallah hepmizin seninde karsina oyle iyi doktorlar cikarki hergun sukrederiz insallah hersey guzel olacak umutsuzluk iyi bisey degil kul sıkısmayinca hizir yetismezmis ona bakarsan bende dogumdan cook korkuyorum aslinda ama napiyim iyi dusunmeye calisiyorum zorluyorum kendimi iyi olacak iyi olacak insallah sende boyle dusun tatlim
Allah hayirli haberlerle karsilastirsin seni canim insallah hic kotu dusunme Allah yardim eder ne kadar korkarsan o kadar kotu hep iyi dusun iyi olacak de ama dedigin gibi bunun ilaci dua bu mubarek cuma gunu insallah Allah bebegini korur icini rahat tut kendine dikkat etmeye bak fazla hareket etme ilk 3 ay onemli biliyosun ama iyi seyleri dusun ki iyi olsun unutma Allahin izniyle 9 ay sonra bebegin hooop kucaginda:))
canım ben sun 4+2 deyim hesaplayicilara göre
Ayyyyy bilmiyorumki canim bense tam tersi sabahlari uyaninca sanki bi yuk ishiç canını sıkma annesin sen her türlü yetersin bebene kokun varlığın bile ona yeter.halsizlik bendede var ama garip olan sabahları çok dinç uyanıyorum önceden yataktan çıkana kadar alarmı 4-5 kere ertelerdim. sigara içiyordum gebelikten dolayı bıraktım onunlamı ilgili acaba.
eveet halsizlik dizboyu uyku hastasi oldum resmen yataktan kalkmak istemiyorum ve sanki cok is yapip yorulmus havasindayim ve bu gebelik belirtisiymis kizini ihmal etmemeye calis canim insallah onada yetersin biraz zaman gecsin daha iyi hissedicekmisiz hep oyle duydum hamislerden
Iyı akşamlar kızlaar:)
Annemler 15 tatilde bende kaldığı için her zaman giremiyorum:)
Umarım herkes iyidir:)
Yok canım biz sadece keseyi görmeye gittik. 7 Şubat'ta kalbi için gideceğiz. Ee sen hiç gitmedin mi doktora?
bebegin kesesini gordunmu peki canim. Doktor randevun nezaman.
Benimde 7 Şubat'ta randevum var keseyi görcez allah nasip ederse inşallah pıt pıt duyarsınız kalp atışlarında benim saçlarım dökülmesi başladı bide çarpıntı var nabzımda 100 civarı bazen 125 oluyor gündüzleri bütün gün uyuyorum gözümün uykudan alamıyorum göğüsleri şiş ama acıtıyor akıntıda devam ediyor
nasil bi uygulama ki o oyle ilk defa duyuyorum ve cok sacma gercekten esininde seninde tedirgin olmaniz cok normal canim haklisin yani esinle beraber muayene odasina girmenizde ne sakinca olabilir ki anlam vermek mantiksiz geldi sen tercihini icine sinen hastaneden doktordan yap canim onemli bise bu gebelikte doktor kadar onemli baska ne olabilirki insallah bi aksilik cikmaz bundan sonra birbirimizin dualarimizda olucaz hep bu yola baskoyduk insallah bebislerimizle nihayete mutlu sona erdircez canim icine ferah tut artik hepimiz iyi doktorlar edinene kadar sabredicez napalim kacari yok ki olsun iyiler denk gelcek ben inaniyorumEvet canim doktorlarim cok ilgilendiler, fakat yahudi hastanesiymis gittigim hastane, esimi doktor odasina izin vermediler girmesine, herseyi kendim halletmem gerekti doktorlarla kendim konustum falan. esimin hic hosuna gitmedi bu durum , cunki onceki gittigimiz doktorlarda esimle beraber aliyordu odaya. yahudi hastanesinde oyle oluyormus. pzt gidicez ayni hastaneye , eger olumsuz bir gelisme olursa amerika hastanesine gideriz ..
Dualariniz icin cok tesekkur ederim. zaten surekli dinleniyorum, esim yardimci oluyor sagolsun. olumlu pozitif dusunmeye calisiyorum. destekleriniz icin tesekkur ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?