2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım ben sun 4+2 deyim hesaplayicilara göre

Ee görürsün ozaman canım ya kalp atışlarını da 6. Haftadan itibaren duyabiliyoruz sanırım. Ama bazılarını 8. Haftada ancak duyabiliyorlar

Arkadaşlar konuyu devralıp tablo yapmak isteyen lütfen bana ulaşsın ki 1. mesajı kendisine devredeyim ...

Ee görürsün ozaman canım ya kalp atışlarını da 6. Haftadan itibaren duyabiliyoruz sanırım. Ama bazılarını 8. Haftada ancak duyabiliyorlar

ayyy coook heyecanladim ama ben cok az kaldi o zaman pit pit die atan minicik kalplerini duyabilicekmiyiz simdi biz ya bu cook guzel bisey ama onlar bizim minik meleklerimiz yaaa

Arkadaşlar konuyu devralıp tablo yapmak isteyen lütfen bana ulaşsın ki 1. mesajı kendisine devredeyim ...

Tablo nasıl yapılıyor ki? Ay konuyu kapatmayında devr alsın birisi. Biz burda cok iyiyiz :)

gitsemde dayanamayip arada gelirim ki :)))) iyi gelen seyler aliskanlik yaparmis tipki sizin gibi

Hoşgeldin canım arkadasım benimde eşim geldi. Ara sıra girebiliyorum ama gercekten bağımlılık yaptı burası :))

ayyy coook heyecanladim ama ben cok az kaldi o zaman pit pit die atan minicik kalplerini duyabilicekmiyiz simdi biz ya bu cook guzel bisey ama onlar bizim minik meleklerimiz yaaa

Pıt pıt pıt !! Yaa cok heyecanlı bir bekleyiş bu. Tabi tabi cok yakında bebeklerimiz ekrandan bize görünüp pıt pıt atacak o minik kalpleri :))

Hoşgeldin canım arkadasım benimde eşim geldi. Ara sıra girebiliyorum ama gercekten bağımlılık yaptı burası :))
aynen tatlimm sende hosgeldin :)) ya biri devralsa hakkaten su konuyu ben anlamam pek yoksa hemen elatardim tecrubeli yapacak biri vardir ya bizim tatli annelerden

Kahverengi leke ogun den beridir yok, ne akinti nede leke. agrimda yok. Tesekkur ederim dualariniz icin.

evet her ihtimali degerlendirdiler, en onemliside dis gebelik degil, bebek rahim icinde keseyide gorduler. ins kan degerlerim yukselir bebegim benimle kalir.

Evet canim doktorlarim cok ilgilendiler, fakat yahudi hastanesiymis gittigim hastane, esimi doktor odasina izin vermediler girmesine, herseyi kendim halletmem gerekti doktorlarla kendim konustum falan. esimin hic hosuna gitmedi bu durum , cunki onceki gittigimiz doktorlarda esimle beraber aliyordu odaya. yahudi hastanesinde oyle oluyormus. pzt gidicez ayni hastaneye , eger olumsuz bir gelisme olursa amerika hastanesine gideriz ..

Dualariniz icin cok tesekkur ederim. zaten surekli dinleniyorum, esim yardimci oluyor sagolsun. olumlu pozitif dusunmeye calisiyorum. destekleriniz icin tesekkur ederimmm

Huuu huuuu kizlarrrrrrr Ben geldimmmmm nedesinizzzzz

Iyı akşamlar kızlaar:)
Annemler 15 tatilde bende kaldığı için her zaman giremiyorum:)
Umarım herkes iyidir:)

Ayyyyy bilmiyorumki canim bense tam tersi sabahlari uyaninca sanki bi yuk is
Yapmisimda vucudum hamlanmis bi sekilde uyaniyorum inssss Hemen gecer cok kotu birsey........! Benim esimde sigarayi birakti
Oda senin soylediklerini soyluyodu ne guzel bisey sabahlari dinc uyanabilmek......

Offffff canim sende bendensin inssss atlatiriz cabucakkkk:)

Iyı akşamlar kızlaar:)
Annemler 15 tatilde bende kaldığı için her zaman giremiyorum:)
Umarım herkes iyidir:)

Merhaba sana iyi aksam lar :)
Iyi olmana sewindim ohhh vallA ne guzel
Annen yanindaymis Bol Bol dinlen bizlerde iyyiz sorun Yok
Cok sukur :)))))

Yok canım biz sadece keseyi görmeye gittik. 7 Şubat'ta kalbi için gideceğiz. Ee sen hiç gitmedin mi doktora?

Benimde 7 Şubat'ta randevum var keseyi görcez allah nasip ederse inşallah pıt pıt duyarsınız kalp atışlarında benim saçlarım dökülmesi başladı bide çarpıntı var nabzımda 100 civarı bazen 125 oluyor gündüzleri bütün gün uyuyorum gözümün uykudan alamıyorum göğüsleri şiş ama acıtıyor akıntıda devam ediyor

bebegin kesesini gordunmu peki canim. Doktor randevun nezaman.

7 şubatta randevum var keseyi görmek için

nasil bi uygulama ki o oyle ilk defa duyuyorum ve cok sacma gercekten esininde seninde tedirgin olmaniz cok normal canim haklisin yani esinle beraber muayene odasina girmenizde ne sakinca olabilir ki anlam vermek mantiksiz geldi sen tercihini icine sinen hastaneden doktordan yap canim onemli bise bu gebelikte doktor kadar onemli baska ne olabilirki insallah bi aksilik cikmaz bundan sonra birbirimizin dualarimizda olucaz hep bu yola baskoyduk insallah bebislerimizle nihayete mutlu sona erdircez canim icine ferah tut artik hepimiz iyi doktorlar edinene kadar sabredicez napalim kacari yok ki olsun iyiler denk gelcek ben inaniyorum kendine iyi bak :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…