2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Masallah onaaa bizde iyiyiz buyuyoruz iste minik tekmiklerlee

oyy oyy maşallah ona.. ilerledikçe gerideki her görüntü anlamsız geliyor.. testlerdeki hayalet çizgi en büyük aşkımdı sonra kesesi derken şimdi kalp ritminin oldugu 1 cm lik sıpam var çok şükür Allahım saglıkla kucagımıza aldırsın.. dogum hakkında kararın nasıl şekillendi mi?

portakal suyu iç canım taze sık iç.. bulantıya ve mide kazınmasına tuzlu salatalık süper geliyor.. ekmek falan yeme açlık degil o sadece mide duvarı inceliyormuş ve hassaslaşıyormuş ondanmış..

bende ekmek yiyodum geçsin diye portakal suyunu çok içtim artık tiksindim neredeyse yaa. geçecek inş.

suyundansa portakalın kendini yemek daha iyiymiş bende duydum onu. ağzımda hep acı bir tat var benimde yaa.

bende ekmek yiyodum geçsin diye portakal suyunu çok içtim artık tiksindim neredeyse yaa. geçecek inş.

canım aslında isim koymak yersiz ben hamile kaldıgımdan beri tatlı girmedi agzıma.. nerde ekşi acı tuzlu onu yerim.. ki tatlısız ölürdüm öyle bi insandım.. kısacası şu vücudun ne isterse onu ye.. bişey yemeye zorlama kendini.. bana salatalık portakal suyu soda iyi geliyor..

Gercekten oyle canim her kontrolde degisiyorlar mucize gibi dogum hep normal istiyordum ben. Daha doktorumla konusmadik. Ama o da bi problem gormezse normal olsun istiyorum. Sen ne dusunuyosun

çok şükür cnm

Gercekten oyle canim her kontrolde degisiyorlar mucize gibi dogum hep normal istiyordum ben. Daha doktorumla konusmadik. Ama o da bi problem gormezse normal olsun istiyorum. Sen ne dusunuyosun

en iyisi canım.. bende aynı fikirdeyim çok acı çok zor ama..olsun kesilmekte ne oluyor Allahım dogal olarak nasip etmiş o mucizeyi bize..inşallah tek nefeste kurtuluruz.. ogün doktora acil geldi kadın nasıl kıvranıyordu korkmadım desem yalan olur.. ama bakalım korkularım düşüncemin önüne geçmezse normal isterim.

İnsallah saglikla normal dogururuz:) ben o deneyimi yasamayi cok isterim yaa tabii sancilari cekerken boyle dusunur muyuz bilemiyorum
Gerci biz ne desek bos. Son haftaya kadar normal olacak deyip de son anda olusan bi problemle sezeryana donen de cok var. Allah hayirlisini versin diyelim en iyisii

Ee peki isim secenekleriniz var mi ? Dusunmussunuzdur az cok

Uzun zamandır giremedim nete, herkese mus mutlu geceler ve günler diliyorum.
Anlattıklarımın seni olumlu yönde etkilemesine sevindim. İnşallah senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse öyle olur. İkinci bebeğimi de kısmet olursa normal doğumla dünyaya getirmek istiyorum ama en hayırlısı hangisiyse o olsun diyorum. Çünkü bazen sezeryan bebek için en doğrusu olabiliyor. Allah hakkımızda en iyisini versin inşallah.

Kaçıncı Çocuk : 2
Son Adet Tarihi : 01-01-2014
Tahmini Doğum Tarihi : 01-10-2014

70 ay özlemden , nice tedaviler, operasyonların ardından ilk bebeğim olan güzel prensesim Azra'mı 2. tüp bebek tedavi denemesinde kucakladım Rabbime sonsuzzz şükürler olsun kızım bize kocaman mucizeee vee şu anki gebeliğim tamamen doğal yolla çok şükür isteyen , özlemle bekleyen herkesin tatması dileğiyle

Canim ya o dedigin bendede var ama inan yinede yiyemiyorum sanki acliktan oluyorum ama iki lokma yiyince tiksinti geliveriyor ya en iyi gelen tek sey portakal ve elma resmen bunlarla besleniorum ama bugun birazda olsa yedim ve ayran ictim

Amin cnm hayirli olsun bebegin

Hayirli ugurlu olsubb aramiza hosgeldinn arkadasim:)
Allahim kucuk prensesin azraya ve dogacak bebegine saglikli mutlu huzurlu uzun yillar nasip etsin insallah:)

Canim ya o dedigin bendede var ama inan yinede yiyemiyorum sanki acliktan oluyorum ama iki lokma yiyince tiksinti geliveriyor ya en iyi gelen tek sey portakal ve elma resmen bunlarla besleniorum ama bugun birazda olsa yedim ve ayran ictim

Ohh cok guzel. Afiyet olsun. Herzaman yersin insallah :)

Ayyyyyyyy şifamm.nasıl mutlu oldum anlatamam..tebrik ederim.sağlıkla sıhatla al kucağına...bizde seni çok merak ettik kızlarla..nerde bu kız diyorduk..maşallah benim arkadaşıma ve bebişlerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…