Bbunu duyduguma sevincim canim insallah sali gunu bebisimide gormek nasip olur
Merhaba hanımlar..
Ben 2013 Ekim anneisiyim.24 Ekim doğumlu minik bir kızım var..
2014 Ekim anneleri başlığını görünce duygulandım..
Bizler de bir çok şey paylaştık bu sayfalarda.. Hatta doğum anıma dakikalar kala elimde telefon buraya girmeye çalışıyordum : )
Sizleri görünce geçmişe döndüm, biraz duygulandım..
Zaman öyle çabuk geçiyor ki.. Her gününüzün kıymetini bilin..
Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..
Sormak istedikleriniz varsa, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
Bbunu duyduguma sevincim canim insallah sali gunu bebisimide gormek nasip olur
Eger o surubu bana vermeseydi ben heralde ruhumu teslim ederdimm baska hicbi alternatif beni kurtarmazdi:)
Ben sürekli herkese su için diyorum ama gercekten oyle kabızlıkta bile su içmek bire bir. Bol bol sıvı alın. Ve ben genelde kanız olduğumda zeytinyağı içiyorum mükemmel iyi geliyor gerçi bilmiyorum hamilelikte zararı olurmu hiç araştırmadım ama bir zar yıl olmaz diye düşünüyorum
Canim Allah kolaylik versin şimdiden kendini ve bebeği strese sokma ona göre Rabbim werir buarada hemseriymisiz bende anteplim ama yurt dışında yaşıyorum sevindim bi hemserimin olmasina
Canim ben ilk ay çok yedim şimdi ise sogudum yiyemiyorum maalesef
10. haftada olanlar mideniz bulandığı halde sürekli açlık hissi sizde de oluyor mu? Özellikle akşamları çok midem kazınıyor. Sürekli bir şeyler yeme isteğim oluyor.
Bide su midemi bulandırıyor. Alternatif olarak ne yapıyorsunuz? Benim gibi su içince mide bulantısı artanlar var mı?
Bende mide bulantısı yok. Bende de arada bi hiçbir şey yemek isteği olmuyor. Canım ne istiyorsa onu yiyorum ben kendimi zorlamıyorum.
Zaten şuanda yemek önemli değil. Önemli olan sıvı tüketimi. Mesela portakal yiyebilirsin. Onda da bol miktarda sıvı var. Gece yatmadan önce de ballı süt içiyorum ben.
sıvı tüketince de benim bulantım artıyorben de sabahları içiyorum ballı sütü :)
bu sıvı işinde zorlanmasam iyi olacak. Kendi kendime diyorum ki; bulantılarım geçince sürekli su içecem !
10. haftada olanlar mideniz bulandığı halde sürekli açlık hissi sizde de oluyor mu? Özellikle akşamları çok midem kazınıyor. Sürekli bir şeyler yeme isteğim oluyor.
Bide su midemi bulandırıyor. Alternatif olarak ne yapıyorsunuz? Benim gibi su içince mide bulantısı artanlar var mı?
portakal suyu iç canım taze sık iç.. bulantıya ve mide kazınmasına tuzlu salatalık süper geliyor.. ekmek falan yeme açlık degil o sadece mide duvarı inceliyormuş ve hassaslaşıyormuş ondanmış..
kızlar bende yazmıştım sat tarihini yaşımı vs beni eklememiş phia listeye
Deniiiiiizznasilsin canim nasil gidiyor fasulyecikinleee
iyiyiz şekerim fazulyemde son gördügümde gayet iyiydiçok şükür.. siz ne yapıyorsunuz bebişinle
phia'nın bi mesajını alıntı yap bilgilerini yaz. Ekler..
portakal suyu iç canım taze sık iç.. bulantıya ve mide kazınmasına tuzlu salatalık süper geliyor.. ekmek falan yeme açlık degil o sadece mide duvarı inceliyormuş ve hassaslaşıyormuş ondanmış..
öyle yapmıştım bende.. ilk mesajını tablo mesajını alıntılamıştım ama görmedi mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?