2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet gun gun canim. 9 haftaya giriyorsun o zaman hayirli olsun :)

Ay cnm buyudukce heyecanlaniyorum ya allahima sukurler olsun carsambaya randevum var 3 hafta sonra cagirmisti doktorm arada ozele gidiyorum cunku 3 hafta cok uzun dayanamiyorum ins hepimiz saglicakla aliriz yavrularimixi

Canim doktorum simdilim herseyin normal oldugunu soyledi iste ben evham yaptim malesef su yolk sac i da nereden okuduysam takinti yaptim iste neyse dusunmemeye calisicam insallah hersey guzel olucak Allah in izniyle

Canim doktorum simdilim herseyin normal oldugunu soyledi iste ben evham yaptim malesef su yolk sac i da nereden okuduysam takinti yaptim iste neyse dusunmemeye calisicam insallah hersey guzel olucak Allah in izniyle

doktorun normal dedıyse normaldır cnm takmamaya calıs kafana

doktorun normal dedıyse normaldır cnm takmamaya calıs kafana

Sagol canim insallah elimden geleni yapicam benimki 4.tupbebek denemem oncesinde bi bebegimi kaybettim anliycan 5yildir bebek icin ugrasiyorum Allah ima cok sukur bugunleri gosterdi ama acilarim ozlemlerim okadar cok ki haliyle korkularimda cok oluyo insallah sonu guzel olur Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlarini kucaklamayi nasip etsin insallah

anladım canım uzuntu stres yapmamamız gerek amın cumlemıze ıns gostersın bu mutlulugu

hayirli olsun canim Rabbim esirgesin meleklerimizi: ))))))
Hosgeldin canim hayirli olsun bebegin cok sewindim
Iste Rabbimin mucizesi ins saglicakla kucagina alirsin
Sende Hosgeldin cnm Allahim esirgesin yavrularimizi

Canım ben de 5+2de yolk sacı gördüm. Sorun yok yani, sonra 6+2de de kalp atışlarını gördüm. Hayırlı olsun bu arada

Herkese hayırlı pazarlar diliyorum güzel sıkıntısız bir gün geçirmemiz dileğiyle

suyundansa portakalın kendini yemek daha iyiymiş bende duydum onu. ağzımda hep acı bir tat var benimde yaa.

portakal asit olduğu için kızlar midemizin şuan asitten kesinlikle uzak durması lazım. ancak portakal c vitaminden zengin ve posalı olmasıyla tüketmememiz gereken bir yiyecek. dolayısıyla iki portakal suyu sıkıp midemizi mahvedeceğimize yemeklerden sonra portakalın kendisini yersek daha iyi olur.

kızlar bir rüya gördüm.

rüyamda bir kız çocuğu var.ama ben ona gıcık oluyorum. karnıma kedi yavrusu koymuş.kedi miyavliyor farkedip çıkarıyorum.kızın poposuna koluna bacağına vuruyorum. aslında dövüyorum. ama bir ara da kızı emziriyorum.
kaplıcalar gibi bir yere gitmişiz.herkes giriyor. biz de girelim diyorum. girmiyoruz..sonra okul gibi ya da kaplıcalardan sonra kalınacak otel motel gibi bir yer. ilacımı alacağım diyorum içeri girmeme izin veriyor. ama peşimden o kız da giriyor. eşime sen de girebilirsin diyorlar eşim girmiyor.
neyse
ben yemekhane kısmına giriyorum. melemen yapılmış ekmekten bölüp yiyorum. yumurtaya alerjim var ama iyi diyorum burda çırpılmış bu seferlik yeyim diyorum. o kız benim burada olduğumu bilmiyor o yukarıda diyorum..
sonra kocaman bidon gibi birşey var. herkes oraya atlıyor. onunla bir yere gideceklermiş. ben bunun içinde gidilir mi boğulur insan diyorum. düşmemek için de oraya iyice tutunuyorum. hatta o kız da geliyor onun da atlamasını istemiyorum.düşmesini de istemiyorum. bir telefon var kimin diyorum atlayanlara. cevap gelmiyor. kalsın gibi karışık şeyler duyuyorum. ben de diyorum onlar kimbilir ne zaman gelecek dursun diyorum.

Son düzenleme:
Hayırlara yoralım hayır olsun canım. Insan bazen böyle rüyalar görüyor. Ben de dün kabus gördüm. Kafaya takmayalım.
kızlar ben yine rüyamda erkek bebek gördüm:)) onu dünyaya getirmişimm:)))

Kızlar size bir sorum var. Annem demin kahvaltıda sosis haşladı salçayla. Ama direk ayıptır söylemesi ishal oldum. Iki hafta once de sosisli yemiştim yine blzulmuştu midem. Biliyorum hamilelikte sosis sucuk yemek sakıncalı. Ama canım istiyor ve karşı koyamıyorum. Yani cok iyi pişmişse bile sakıncası olurmu?

Damla bu kadar kafaya takma. Salam sosis sucuk ben de yiyorum. Hiç de bir şey olmaz. Olsaydı bugüne kadar olurdu çünkü ben hamilelikten önce sucuğu hep pişirmeden yerdim. Toxoplazma testlerim hep temiz çıktı çok şükür. Meyveyi sebzeyi iyice yıkayın bi sorun olmaz.

valla bende neye ve kime inanacağımı şaşırıyorum benim gittiğim doktorda her gün mutlaka 1 bardak portakal suyu iç dedi bende midemi ekşitmesine rağmen içmeye çalışıyordum.

Bu hamileliğimde başka bir doktor gittim diğer doktorun muayene ücreti bütçemi aşıyor daha uygun bir kliniğe gidiyorum onun tavsiyeside 3 ana öğün 3 ara öğün dedi
1. sabah yumurta mutlaka olacak yanında kahvaltılık ve 1 barak portakal suyu mutlaka
ara öğün meyve+süt
2. öğlen et +sebze
ara öğün meyve+ yoğurt
3. akşam et
ara öğün meyve+ kaşar peyniri

hımm dedim her gün 2 öğün et bulursam yerim kafayı yemiş adam

hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Bende 2 yıl uğraştım artık pes etmiş tüp bebek düşünürken rabbim o ay bana meleğimi verdi. Benim kızım 20 aylık ikinci gebeliğim tam bir sürpriz oldu korunmayı barktığımız ilk ay hamile kaldım. Bende inanamamıştım belki 4-5 gebelik testi yaptım öyle inandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…