insallah gecicek hersey guzel olacakAyyyyy bilmiyorumki canim bense tam tersi sabahlari uyaninca sanki bi yuk is
Yapmisimda vucudum hamlanmis bi sekilde uyaniyorum inssss Hemen gecer cok kotu birsey........! Benim esimde sigarayi birakti
Oda senin soylediklerini soyluyodu ne guzel bisey sabahlari dinc uyanabilmek......
Offffff canim sende bendensin inssss atlatiriz cabucakkkk:)
Benimde 7 Şubat'ta randevum var keseyi görcez allah nasip ederse inşallah pıt pıt duyarsınız kalp atışlarında benim saçlarım dökülmesi başladı bide çarpıntı var nabzımda 100 civarı bazen 125 oluyor gündüzleri bütün gün uyuyorum gözümün uykudan alamıyorum göğüsleri şiş ama acıtıyor akıntıda devam ediyor
Huuu huuuu kizlarrrrrrr Ben geldimmmmm nedesinizzzzz
7 şubatta randevum var keseyi görmek için
biz iyiyiz sende iyisindir umarim ohhh masallah annecigin yanindaymis ne guzel isteIyı akşamlar kızlaar:)
Annemler 15 tatilde bende kaldığı için her zaman giremiyorum:)
Umarım herkes iyidir:)
hosgeldinnn herkes burda olsa ya :))) ne guzell olurr ama
7 Şubat ta baya bir doktor randevusu var :))
:)))))) evet ya bagimlilik yapti sanirsamBende uyumadan önce son kez gireyim kontrol edeyim dedim buraları :) hadi uyuyun kızlar ama yaa aklım burda kalıyor ama sizde uyuyunhem bebişlerimiz dinlenmeli dimi ama
Iyı akşamlar kızlaar:)
Annemler 15 tatilde bende kaldığı için her zaman giremiyorum:)
Umarım herkes iyidir:)
:)))))) evet ya bagimlilik yapti sanirsambebislerimizin dinlenmesi icin uyumak lazim hadi yataga tipislayalim tatlislar iyi uykular tatli ruyalar hepimize :*
Aynı gün görcez keseyi zaten Günlerimiz yakın inşallah görürüz kesimizi7 şubatta randevum var keseyi görmek için
Senin tavsiye ettiğin kitabı aldım bende orda sütyenseçimiyle ilgili bişeyler var oku istersen benimde çok büyülüyor inşallah sarkmazBenim saçlarım herzaman döküldüğü için bu belirtiyi farkedemedim. Belki kalbinide duyarsınız küçüğünüzün :) nabzım falan hiç farklı değil valla çarpıtımda yok benim sadece bugun miğde bulantım vardı. Onun dışında öğlen cok yorgun ve uykulu oluyorum ama ne zaman uyusam ya telefon ya kapı çalıyor yada sevimli köpeğim geliyor beni uyandırıyor. Uyuyamadımmmm( hee bide göğüslerime fena ya. Cok feci acıyorlar. Bide gebeliğe uygun südyen seçimi nasıl olmalı? Cok korkuyorum büyüyüp sarkmalarından
İnşallah hepimize uğurlu gelir 7 şubat7 Şubat ta baya bir doktor randevusu var :))
Aynı gün görcez keseyi zaten Günlerimiz yakın inşallah görürüz kesimizi
Senin tavsiye ettiğin kitabı aldım bende orda sütyenseçimiyle ilgili bişeyler var oku istersen benimde çok büyülüyor inşallah sarkmaz
İnşallah hepimize uğurlu gelir 7 şubat
Allah herkesîn yavrusunusağlıkla kucağına almayı nasip etsîn bebeklerimz hayırlı olsun
Mrb kizlar kanamasi olan varmi kasik agrisi ???
Kizlar gunaydin... keselerinizi gordugunuzde kac mm di kac haftalikti. ben 5 haftalik yeni oluyoken 8 mm di sizce nasil?? Birde kitap tavsiyelerini bende istiyorum belki daha erken ama insan umutlanmadan olmuyo dimi dah dun keseyi gorduk simdi de mucizemin kalp atislarini merak ediyorum...
Merhaba kizlar, bende araniza katilabilirim artik:) Insallah rabbim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?