2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
insallah gecicek hersey guzel olacak

Benim saçlarım herzaman döküldüğü için bu belirtiyi farkedemedim. Belki kalbinide duyarsınız küçüğünüzün :) nabzım falan hiç farklı değil valla çarpıtımda yok benim sadece bugun miğde bulantım vardı. Onun dışında öğlen cok yorgun ve uykulu oluyorum ama ne zaman uyusam ya telefon ya kapı çalıyor yada sevimli köpeğim geliyor beni uyandırıyor. Uyuyamadımmmm ( hee bide göğüslerime fena ya. Cok feci acıyorlar. Bide gebeliğe uygun südyen seçimi nasıl olmalı? Cok korkuyorum büyüyüp sarkmalarından

hosgeldinnn herkes burda olsa ya :))) ne guzell olurr ama

Bende uyumadan önce son kez gireyim kontrol edeyim dedim buraları :) hadi uyuyun kızlar ama yaa aklım burda kalıyor ama sizde uyuyun hem bebişlerimiz dinlenmeli dimi ama

Bende uyumadan önce son kez gireyim kontrol edeyim dedim buraları :) hadi uyuyun kızlar ama yaa aklım burda kalıyor ama sizde uyuyun hem bebişlerimiz dinlenmeli dimi ama
:)))))) evet ya bagimlilik yapti sanirsam bebislerimizin dinlenmesi icin uyumak lazim hadi yataga tipislayalim tatlislar iyi uykular tatli ruyalar hepimize :*

Iyı akşamlar kızlaar:)
Annemler 15 tatilde bende kaldığı için her zaman giremiyorum:)
Umarım herkes iyidir:)

Biraz daha yazmasaydın ben yazacaktım. Birşey oldu sandım ki. Ohh annenlerde geldi. Gün senin günün :) olsun sen arada yaz yinede. Bak boyle yapma arayı soğutma. Öpüyorummm

:)))))) evet ya bagimlilik yapti sanirsam bebislerimizin dinlenmesi icin uyumak lazim hadi yataga tipislayalim tatlislar iyi uykular tatli ruyalar hepimize :*

Evet bende uyuyorum yoksa almayacak eşim yanına artık beni :) hadi iyi geceler tatlı uykular Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi :)) rüyanızda da bebişlerinizi görün inşallah :))

7 şubatta randevum var keseyi görmek için
Aynı gün görcez keseyi zaten Günlerimiz yakın inşallah görürüz kesimizi
Senin tavsiye ettiğin kitabı aldım bende orda sütyenseçimiyle ilgili bişeyler var oku istersen benimde çok büyülüyor inşallah sarkmaz
7 Şubat ta baya bir doktor randevusu var :))
İnşallah hepimize uğurlu gelir 7 şubat

Allah herkesîn yavrusunusağlıkla kucağına almayı nasip etsîn bebeklerimz hayırlı olsun

Günaydın kuzum huu aldın mı :)) nasıl güzel ama dimi kitap baya kapsamlı anlatılmış hersey, ben orda südyen bilgisi göremedim birazdan bakayım yine

Allah herkesîn yavrusunusağlıkla kucağına almayı nasip etsîn bebeklerimz hayırlı olsun

Sende mi aramıza katılanlardansın :)) teşekkür ederiz tatlım âmin âmin inşallah Rabbim sağlıklı sıhatle kucağımıza almayı nasip eder hosgeldin bu arada yeniden :))

Kizlar gunaydin... keselerinizi gordugunuzde kac mm di kac haftalikti. ben 5 haftalik yeni oluyoken 8 mm di sizce nasil?? Birde kitap tavsiyelerini bende istiyorum belki daha erken ama insan umutlanmadan olmuyo dimi dah dun keseyi gorduk simdi de mucizemin kalp atislarini merak ediyorum...

Günaydın kuzum. Bizde keseyi gördük 4+4 günlükken ama zaten vajinal ultrasonla gözüktüğü için kac mm olduğunu da söylemedi doktor. Bence en iyi gebelik kitabı bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı. Cok kapsamlı anlatılmış. 14 milyon üzerinde en fazla satan gebelik kitabı. Bende bu kitabı ilk kan testi yaptırdım 520 çıktı. Akşama kitapçıya gidip kitabı almıştık eşimle :) yani bence herkesin bas ucunda durması gereken bir kitap. Gebelik oncesine falanda cok değinilmiş çünkü

Merhaba kizlar, bende araniza katilabilirim artik :) Insallah rabbim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder...

Merhaba kizlar, bende araniza katilabilirim artik :) Insallah rabbim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder...

Ee sende hoşgeldin ozaman aramıza :)) Rabbim sağlıklı kucağına, kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…