2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

En kisa surede aliyim bende cnm tesekkurler) insan cekiniyo bi sknti olursa diye ama icimizi ferah tutmak lazim cok sukur kesemizi gorduk gerisi de gelir insallah)

En kisa surede aliyim bende cnm tesekkurler) insan cekiniyo bi sknti olursa diye ama icimizi ferah tutmak lazim cok sukur kesemizi gorduk gerisi de gelir insallah)

Gelir gelir. Rahat olunca zaman su gibi akıp geçiyor. Bak ben artık oyle kafama takmıyorum. Rabb'imin izni ile 9 ay su gibi geçecek ve hepimiz miniklerimizi kucağımıza alıp o mis gibi kokularını duyacağız.

selam kizlar :) ya ben bise dicem ben doktora gitmedim ya icim hic rahat deil pazartsi sadece kan testi de olsa yaprmtirmak istiyorum dis gebelik falan korktum simdi kasik agrisi ondada oluyomus ya gerci bende asiri deil ama olsun kan testinde cikiyomus bide bende Allaha sukur hic kanama falan olmadi leke de olmadi

ekim anneleri merhaba nasıl gidiyor bakalım ben kısaca kendimi tanıtayım 32 yaşındayım 1 yıldır bebek istiyorduk çok şükür Rabbim bu ay yüzümüzü güldürdü devamını nasip etsin inş. ben çok heyecanlıyım ve daha keseyi bile göremedim dr gitmek için sabırsızlanıyorum

benimde içim hiç rahat değil ben de daha gitmedim dr biraz bekleyim de, gitmişken hayırlısıyla kalp atışlarını da duyayım diyorum ama dayanamayacağım gideceğim galiba

evet canım aynı gün güzel haberlerle geliriz inşallah
hayırlısı olsun Rabbim cümlesininde bizimde yavrularımızı bağışlasınnn

benimde içim hiç rahat değil ben de daha gitmedim dr biraz bekleyim de, gitmişken hayırlısıyla kalp atışlarını da duyayım diyorum ama dayanamayacağım gideceğim galiba
turkiyede olsam coktan gitmistim ama pzrt kan testine gidicem annem cok israr ediyo sende git canim tedbirimizi allalim gerisi Allaha emanet

aramiza hosgeldin canim insallah saglicakla bebisini kucagina alirsin burda vaktimiz guzel geciyor bebislerimizi hep beraber bekliyoruz :))

canım panik yapma ağrı bizdede var ama bi kan testi yaptır artışı gör için rahat etsin

evet canım aynı gün güzel haberlerle geliriz inşallah

hayırlısı olsun Rabbim cümlesininde bizimde yavrularımızı bağışlasınnn

amin cnmmm...

turkiyede olsam coktan gitmistim ama pzrt kan testine gidicem annem cok israr ediyo sende git canim tedbirimizi allalim gerisi Allaha emanet

doğru söylüyorsun doktorumu aradık, daha çok küçük görünmez demişti geçen hafta belki bu hafta görünür. Randevu alayım da gİdeyim bakalım hayırlısıyla,

merhaba hanimlar,

yeni katilan annelermizi olmus hepside hosgelmissss, keseyi bende gormedim daha bu gidisle zaten gormek nasip olmicak 2. aydan once, ben yurtdisindayim burda acil durum olmadan hemen keseymis kalp atisiymis oyle bakmiyolar sadece ozel den randevu falan olursa oluyo. Fazla kasik agrilarim olmuyo sadece dun biraz agrim oldu, bulanti fln henuz yok oglumda 2. aya yakin bulantim ve kokulara karsi hassasiyetim vardi,
masallah simdiden kilo alanlar olmus, aman yinede dikkat son zamanlarda cok aliniyo...

merhaba canım :) evet katılım arttıkça yeni anneler geldikçe daha mutlu oluyoruz :) 2. ayda kesenin görulup kalp atışı duyulacağı için hepimiz için farklı bi ay olucak desene yurtsışında olup hamile kalmak zormuş napalım herşey nasip kısmet mide bulantısı hiç bi arkadaşımda yok sanırım belki ilerleyen zamanlarda olabilir ama böyle iyi :)) kilo meselesine gelince dikkat şart bende dikkat etmek istiyorum istikrarlı bi şekilde inşallah başarabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…