Ee sende hoşgeldin ozaman aramıza :)) Rabbim sağlıklı kucağına, kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Günaydın kuzum. Bizde keseyi gördük 4+4 günlükken ama zaten vajinal ultrasonla gözüktüğü için kac mm olduğunu da söylemedi doktor. Bence en iyi gebelik kitabı bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı. Cok kapsamlı anlatılmış. 14 milyon üzerinde en fazla satan gebelik kitabı. Bende bu kitabı ilk kan testi yaptırdım 520 çıktı. Akşama kitapçıya gidip kitabı almıştık eşimle :) yani bence herkesin bas ucunda durması gereken bir kitap. Gebelik oncesine falanda cok değinilmiş çünkü
En kisa surede aliyim bende cnm tesekkurler) insan cekiniyo bi sknti olursa diye ama icimizi ferah tutmak lazim cok sukur kesemizi gorduk gerisi de gelir insallah )
aramiza hosgeldin canim :))) amin insallahMerhaba kizlar, bende araniza katilabilirim artik:) Insallah rabbim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder...
selam kizlar :) ya ben bise dicem ben doktora gitmedim ya icim hic rahat deil pazartsi sadece kan testi de olsa yaprmtirmak istiyorum dis gebelik falan korktum simdi kasik agrisi ondada oluyomus ya gerci bende asiri deil ama olsun kan testinde cikiyomus bide bende Allaha sukur hic kanama falan olmadi leke de olmadi
evet canım aynı gün güzel haberlerle geliriz inşallahAynı gün görcez keseyi zaten Günlerimiz yakın inşallah görürüz kesimizi
Senin tavsiye ettiğin kitabı aldım bende orda sütyenseçimiyle ilgili bişeyler var oku istersen benimde çok büyülüyor inşallah sarkmaz
İnşallah hepimize uğurlu gelir 7 şubat
hayırlısı olsun Rabbim cümlesininde bizimde yavrularımızı bağışlasınnnekim anneleri merhabanasıl gidiyor bakalım ben kısaca kendimi tanıtayım 32 yaşındayım 1 yıldır bebek istiyorduk çok şükür Rabbim bu ay yüzümüzü güldürdü devamını nasip etsin inş. ben çok heyecanlıyım ve daha keseyi bile göremedim dr gitmek için sabırsızlanıyorum
turkiyede olsam coktan gitmistim ama pzrt kan testine gidicem annem cok israr ediyo sende git canim tedbirimizi allalim gerisi Allaha emanetbenimde içim hiç rahat değil ben de daha gitmedim dr biraz bekleyim de, gitmişken hayırlısıyla kalp atışlarını da duyayım diyorum ama dayanamayacağım gideceğim galiba
ekim anneleri merhabanasıl gidiyor bakalım ben kısaca kendimi tanıtayım 32
SENDE hoş geldin bende daha dün katıldım buraya bakalım güzel paylaşımlarda bulunucağız inşallah :)Merhaba kizlar, bende araniza katilabilirim artik:) Insallah rabbim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder...
merhaba hoş geldin sen tanıtınca bende kendimi tanıtmadığımı hatırladım :) ben 22 yasındayım bende keseyi görmedim daha doğrusu aile hekimiyle görüşmek dışında doktora gitmedim henüz :)ekim anneleri merhabanasıl gidiyor bakalım ben kısaca kendimi tanıtayım 32 yaşındayım 1 yıldır bebek istiyorduk çok şükür Rabbim bu ay yüzümüzü güldürdü devamını nasip etsin inş. ben çok heyecanlıyım ve daha keseyi bile göremedim dr gitmek için sabırsızlanıyorum
aramiza hosgeldin canimekim anneleri merhabanasıl gidiyor bakalım ben kısaca kendimi tanıtayım 32 yaşındayım 1 yıldır bebek istiyorduk çok şükür Rabbim bu ay yüzümüzü güldürdü devamını nasip etsin inş. ben çok heyecanlıyım ve daha keseyi bile göremedim dr gitmek için sabırsızlanıyorum
canım panik yapma ağrı bizdede var ama bi kan testi yaptır artışı gör için rahat etsinselam kizlar :) ya ben bise dicem ben doktora gitmedim ya icim hic rahat deil pazartsi sadece kan testi de olsa yaprmtirmak istiyorum dis gebelik falan korktum simdi kasik agrisi ondada oluyomus ya gerci bende asiri deil ama olsun kan testinde cikiyomus bide bende Allaha sukur hic kanama falan olmadi leke de olmadi
evet canım aynı gün güzel haberlerle geliriz inşallah
hayırlısı olsun Rabbim cümlesininde bizimde yavrularımızı bağışlasınnn
turkiyede olsam coktan gitmistim ama pzrt kan testine gidicem annem cok israr ediyo sende git canim tedbirimizi allalim gerisi Allaha emanet
SENDE hoş geldin bende daha dün katıldım buraya bakalım güzel paylaşımlarda bulunucağız inşallah :)
merhaba hoş geldin sen tanıtınca bende kendimi tanıtmadığımı hatırladım :) ben 22 yasındayım bende keseyi görmedim daha doğrusu aile hekimiyle görüşmek dışında doktora gitmedim henüz :)
sende hoş geldin arkadaşım , doktora gidelim de içimiz rahat etsin inş.
aramiza hosgeldin caniminsallah saglicakla bebisini kucagina alirsin burda vaktimiz guzel geciyor bebislerimizi hep beraber bekliyoruz :))
SENDE hoş geldin bende daha dün katıldım buraya bakalım güzel paylaşımlarda bulunucağız inşallah :)
merhaba hoş geldin sen tanıtınca bende kendimi tanıtmadığımı hatırladım :) ben 22 yasındayım bende keseyi görmedim daha doğrusu aile hekimiyle görüşmek dışında doktora gitmedim henüz :)
Kizlar ben doktora gittim 4 gun once ama bebis cok kucuk, gozukmuyordu hala :) Doktor 3 hafta sonra gel kalp atislarini da duymus oluruz insallah. Bikac gun daha bekleyin derim ben, gitmisken kalp atislarini da duymus olursunuz inss
sagol canim benim insallah hersey yolunda gider kan testi icimi rahatlatacakcanım panik yapma ağrı bizdede var ama bi kan testi yaptır artışı gör için rahat etsin
Kizlar ben doktora gittim 4 gun once ama bebis cok kucuk, gozukmuyordu hala :) Doktor 3 hafta sonra gel kalp atislarini da duymus oluruz insallah. Bikac gun daha bekleyin derim ben, gitmisken kalp atislarini da duymus olursunuz inss
aynen biraz beklemek istiyorum direk o minik kalp atışlarını duyalım
merhaba hanimlar,
yeni katilan annelermizi olmus hepside hosgelmissss, keseyi bende gormedim daha bu gidisle zaten gormek nasip olmicak 2. aydan once, ben yurtdisindayim burda acil durum olmadan hemen keseymis kalp atisiymis oyle bakmiyolarsadece ozel den randevu falan olursa oluyo. Fazla kasik agrilarim olmuyo sadece dun biraz agrim oldu, bulanti fln henuz yok oglumda 2. aya yakin bulantim ve kokulara karsi hassasiyetim vardi,
masallah simdiden kilo alanlar olmus, aman yinede dikkat son zamanlarda cok aliniyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?