Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece sabahları içiyordum. Sonra doktorum baska ilaç verdi gece yatarken iç dedi. Bulanmaya devam etti. Bulantıyla uyandım kahvaltı yapamadım bütün gün devam etti etkisi. Biyandan açlıktan midem kazınıyor biyandan midem bulanıyor ağzımda cok acı tatalar derken doktorun soylemesiyle bu sefer folikasit plusa geçtim 1 hafta falanda onu denedim sonra bıraktım yani yapcam birsey yok. Sonuçta ilaç alıp yemek yiyememek mi, ilaç almayıp sağlıklı beslenmek mi diye düşündüm ve şimdi gayet iyi besleniyorum. Ama tabi vicdan azabı cekmiyormuyum? Fazlasıyla çekiyorum umarım sağlıklı bir sekilde içimde büyüyordur bebişim
Selam kızlar ben kusarken kendimi çok zorluyorum acaba bebeğe bir zararı oluyor mu kusarken?
valla inşallah bir an önce geçer canım :) 19 ekim görünüyor bakalım , başka günde bir sürpriz yapmazsa :) şu anda 7+3 , hemen 40'ı görelim de doğsun minişlerimiz :)) senin nasıl geçiyor hamilelik sürecin?
kızlar merhaba bende 8 haftalık hamileyim aranızda toksoplazma testi yaptıran varmı ve nerelerle ne kadara yaptırdınız yardıncı olurmusunuz?????
selam kızlar ben kusarken kendimi çok zorluyorum acaba bebeğe bir zararı oluyor mu kusarken?
ay canım benimde hep aklımda o test var ben özel bir kliniğe gittim orada testler pahalı olur diye devlete gidip yaptırcaktım ama hala gidemedim pazartesiye randevu aldım. Valla benim bildiğim devlet hastanelerinde yapılan gebelik rutin testlerinde olmalı ona güvenerek gidicem devlete yoksa yapmıyorlarmı??? Bilgisi olan varsa söyleyebilirmi.
Önceki gebeliğimde özele muan. gittim hoca hastanesine yollamıştı öyle yapılmıştım
bende pek düşünmüyorum canım zarar verdiğine
zaten folic acid ilk 8 hafta önemli diye biliyorum içmesende olur. Folic plus benimde midemi bulandırıyordu günde 3tane olunca ama folic 1 kullanıyorum bi sıkıntım olmadı. Senin anlattıklarını ben yaşıyorum hele de bu hafta çok kötüyüm yiyorum midem kötü aç duruyorum yine kötü naapcağımı şaşırdım. Sanki 2 gündür yemek yememiş gibi hissediyorum midem bomboş hatta açlıktan midem kötülemiş bulanmış gibi ama yiyince de aynı içim bi garip bazen kusmamak için zor turtuyotum kendimi yediklerim boğazıma diziliyor kusma hissi geliyor ama kusmuyorum çünkü rahatlayacağıma daha fena oluyorum
ay canım benimde hep aklımda o test var ben özel bir kliniğe gittim orada testler pahalı olur diye devlete gidip yaptırcaktım ama hala gidemedim pazartesiye randevu aldım. Valla benim bildiğim devlet hastanelerinde yapılan gebelik rutin testlerinde olmalı ona güvenerek gidicem devlete yoksa yapmıyorlarmı??? Bilgisi olan varsa söyleyebilirmi.
Önceki gebeliğimde özele muan. gittim hoca hastanesine yollamıştı öyle yapılmıştım
kızlar merhaba bende 8 haftalık hamileyim aranızda toksoplazma testi yaptıran varmı ve nerelerle ne kadara yaptırdınız yardıncı olurmusunuz?????
hangi ildesiniz? istanbul avrupa yakasında ücretsiz bir yer tavsiye edebilirim
Bende yaptıramadım o testi :s bizim burda ki devlet hastanesinde de yoktu benim gittiğim özel ühastanede cok pahalı tüm testler için 550 lira istemişti. Acaba sadece o test için ne kadar istiyorlar? Çok mu önemli bir test bu test
canım ben doktora ne zaman gittiysem bana testlerle ilgili hiç birşey söylemedi.bir kaç tene devlet hastanesine telefon açtım biraz önce hiç biride o testi yapmıyo.sadece özel klinikler yapıyormuş.bende yeniköy tıp merkezini aradım orda yapıyorlarmış ama fiyat vermedi gelin görüşelim dediler...toksoplazma testi hariç diyer gereken testleri aile hekimim yapıyormuş..yarın tıp merkezine gidip bir fiyat alıcam uygunsa orda yaptırıcam....
Istanbul anadoludayım. Varmı Anadolu'da bildiğin bir yer? Avrupa'da ki hastane neresi
Kuzumm nasıl geçti muane?