2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sadece sabahları içiyordum. Sonra doktorum baska ilaç verdi gece yatarken iç dedi. Bulanmaya devam etti. Bulantıyla uyandım kahvaltı yapamadım bütün gün devam etti etkisi. Biyandan açlıktan midem kazınıyor biyandan midem bulanıyor ağzımda cok acı tatalar derken doktorun soylemesiyle bu sefer folikasit plusa geçtim 1 hafta falanda onu denedim sonra bıraktım yani yapcam birsey yok. Sonuçta ilaç alıp yemek yiyememek mi, ilaç almayıp sağlıklı beslenmek mi diye düşündüm ve şimdi gayet iyi besleniyorum. Ama tabi vicdan azabı cekmiyormuyum? Fazlasıyla çekiyorum umarım sağlıklı bir sekilde içimde büyüyordur bebişim

zaten folic acid ilk 8 hafta önemli diye biliyorum içmesende olur. Folic plus benimde midemi bulandırıyordu günde 3tane olunca ama folic 1 kullanıyorum bi sıkıntım olmadı. Senin anlattıklarını ben yaşıyorum hele de bu hafta çok kötüyüm yiyorum midem kötü aç duruyorum yine kötü naapcağımı şaşırdım. Sanki 2 gündür yemek yememiş gibi hissediyorum midem bomboş hatta açlıktan midem kötülemiş bulanmış gibi ama yiyince de aynı içim bi garip bazen kusmamak için zor turtuyotum kendimi yediklerim boğazıma diziliyor kusma hissi geliyor ama kusmuyorum çünkü rahatlayacağıma daha fena oluyorum

valla inşallah bir an önce geçer canım :) 19 ekim görünüyor bakalım , başka günde bir sürpriz yapmazsa :) şu anda 7+3 , hemen 40'ı görelim de doğsun minişlerimiz :)) senin nasıl geçiyor hamilelik sürecin?

Zorlaniyorum ogurme bazen çıkartma bulanti falan zorluyo ama şükür raziyim 10 ay bekledim çünkü bu ani 5 gun minik bebegin benimkinden :) senin nasil rahatmisin yoksa senide zorluyomu hamileleik

kızlar merhaba bende 8 haftalık hamileyim aranızda toksoplazma testi yaptıran varmı ve nerelerle ne kadara yaptırdınız yardıncı olurmusunuz?????

ay canım benimde hep aklımda o test var ben özel bir kliniğe gittim orada testler pahalı olur diye devlete gidip yaptırcaktım ama hala gidemedim pazartesiye randevu aldım. Valla benim bildiğim devlet hastanelerinde yapılan gebelik rutin testlerinde olmalı ona güvenerek gidicem devlete yoksa yapmıyorlarmı??? Bilgisi olan varsa söyleyebilirmi.
Önceki gebeliğimde özele muan. gittim hoca hastanesine yollamıştı öyle yapılmıştım

ay canım benimde hep aklımda o test var ben özel bir kliniğe gittim orada testler pahalı olur diye devlete gidip yaptırcaktım ama hala gidemedim pazartesiye randevu aldım. Valla benim bildiğim devlet hastanelerinde yapılan gebelik rutin testlerinde olmalı ona güvenerek gidicem devlete yoksa yapmıyorlarmı??? Bilgisi olan varsa söyleyebilirmi.
Önceki gebeliğimde özele muan. gittim hoca hastanesine yollamıştı öyle yapılmıştım

canım ben doktora ne zaman gittiysem bana testlerle ilgili hiç birşey söylemedi.bir kaç tene devlet hastanesine telefon açtım biraz önce hiç biride o testi yapmıyo.sadece özel klinikler yapıyormuş.bende yeniköy tıp merkezini aradım orda yapıyorlarmış ama fiyat vermedi gelin görüşelim dediler...toksoplazma testi hariç diyer gereken testleri aile hekimim yapıyormuş..yarın tıp merkezine gidip bir fiyat alıcam uygunsa orda yaptırıcam....

bende pek düşünmüyorum canım zarar verdiğine

canım benim doktorun dediğine göre öğürmek te bebeğin düşmesine sebep olabiliyormuş allah korusun kusmak için kendini zorlama derim.benim görümcemde öğürmekten bi hal olmuştu ve bebeğinin düşme tehlikesi çok yüksekti doktor sakın öğürme demişti ona da....

zaten folic acid ilk 8 hafta önemli diye biliyorum içmesende olur. Folic plus benimde midemi bulandırıyordu günde 3tane olunca ama folic 1 kullanıyorum bi sıkıntım olmadı. Senin anlattıklarını ben yaşıyorum hele de bu hafta çok kötüyüm yiyorum midem kötü aç duruyorum yine kötü naapcağımı şaşırdım. Sanki 2 gündür yemek yememiş gibi hissediyorum midem bomboş hatta açlıktan midem kötülemiş bulanmış gibi ama yiyince de aynı içim bi garip bazen kusmamak için zor turtuyotum kendimi yediklerim boğazıma diziliyor kusma hissi geliyor ama kusmuyorum çünkü rahatlayacağıma daha fena oluyorum

Bede tam o haftamda bırakmıştım işte :) bide ne yesen yetmiyor tıka basa yiyorsun ama 1 saat sonra yeniden acıkıyorsun üstelik yiyemiyorum miden bulanıyor. Evet Türkiye de ilk 8 hafta diyorlar ama yurt dışında ilk 3 ay bitimine kadar kullanılması öneriliyormuş. Benim kayınvalidemde hemşire oda bırak demişti baya önce. Kimseyi yanıltmak istemem ama ben o lavı alamayınca çok daha iyim

hangi ildesiniz? istanbul avrupa yakasında ücretsiz bir yer tavsiye edebilirim

Bende yaptıramadım o testi :s bizim burda ki devlet hastanesinde de yoktu benim gittiğim özel ühastanede cok pahalı tüm testler için 550 lira istemişti. Acaba sadece o test için ne kadar istiyorlar? Çok mu önemli bir test bu test

Bende yaptıramadım o testi :s bizim burda ki devlet hastanesinde de yoktu benim gittiğim özel ühastanede cok pahalı tüm testler için 550 lira istemişti. Acaba sadece o test için ne kadar istiyorlar? Çok mu önemli bir test bu test

önemli bir test evet. avrupa yakasında ücretsiz yapan yer biliyorum ben yaptırdım geçebilirsen bu yakaya ismini vereyim cnm

canım ben doktora ne zaman gittiysem bana testlerle ilgili hiç birşey söylemedi.bir kaç tene devlet hastanesine telefon açtım biraz önce hiç biride o testi yapmıyo.sadece özel klinikler yapıyormuş.bende yeniköy tıp merkezini aradım orda yapıyorlarmış ama fiyat vermedi gelin görüşelim dediler...toksoplazma testi hariç diyer gereken testleri aile hekimim yapıyormuş..yarın tıp merkezine gidip bir fiyat alıcam uygunsa orda yaptırıcam....

hadi ya bende ona güveniyordum toksoplazma önemli diye duydum neden bakmıyorlar ki hem çok önemli diyorlar hem de bakmıyorlar ne biçim iş ucuz bir test olduğunu sanmıyorum sonuç 1 hafta sonra çıkıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam

Istanbul anadoludayım. Varmı Anadolu'da bildiğin bir yer? Avrupa'da ki hastane neresi

anadolu yakasında bilmiyorum. avrupa yakasında fatih te istanbul büyükşehir belediyesi tıp merkezi tüm tahlil ve ultrasonları ücretsiz yapıyor. ben orada yaptırdım. saraçhane de.

Kuzumm nasıl geçti muane?

iyiyim canım geldim doktorum haklı yere endişelenmişsin dedi normalde bebeğin kalbi durunca belirtiler kesiliyormuş ama benim ilaçları bıraktığımdan olmuş 2.52 mm olmuş kalbide atıyormuş dr endişelendiğinde bekleme gel bakarm iki dakka dedi haftasıyla uyumlu zaten hep 6 ekimçıkıyordu yine 6 ekim çıktı benden haberler bu kadar

Back
X