dediğin doğru sonrası çok rahat ama arkadaşlarımdan duyduğum öncesi çok fena diyorlar :) benim 2 arkadaşımda normal diye ısrar ettiler sonra sancılar başlayınca ve doğum sancısı nasıl bişeymiş görünce doktora yalvarmaya başlamışlar sezeryan yapın doğuramıycam ben bu çocuğu diye ama tabiki doğurdular:) arkadaşım 2,5 kg 48 cm bir kızı oldu bunu doğurana kadar öldüm millet 4kiloyu nasıl doğuruyor demişti
Günaydın canım da, sen nasıl hamilesinHerkese günaydınlar cumanın huzuru üzerimizde olsun bebişlerimiz sağlıklı sağlıklı içimizde büyüsünler. Umarım bugun diğer günlerden daha az bulantılı geçer. Özellikle de senin kutsalaşk. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, dualarımız kabul olsun
ben de ilk hamile alşwerişimi yaptım dün internetten, hadi hayrlı olsun
Gözünaydın canım ohh şimdi rahatlamışssındır bide bebeğini gördün azıcıkta olsa hasret giderdiniz:) maşallah bebişe Rabbim nazarlardan saklasın onu
Bebeğin sağlıklı günlerde gülerek kullansın ilk alışverişini :)
Ben de çok istiyorum birşeyler almak ama cesaret edemiyorum,birşey olur vs. diye...
Dayanabildiğim kadar bekleyeceğim :)
İlk haftalar çok değişik gerçekten, bir yandan çok heyecanlı bir yandan günler geçmek bilmiyor:) Allah hepimize sağlıklı keyifli bir gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin, sen de hoşgeldin sayfamıza fasulyelikten terfi etmişsiniz maşallah:)
hayırlı cumalar günaydın canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar
kızlar çok morelim bozuk doktora gittim bugün bebegin kalp atışını duyamadık. Daha erken 1 hafta 10 gün daha bekleyelim dedi.
şuan 7 haftalığım kese 10 mm herşey yolunda ama bebegin kalp atışı yok
hayırlı cumalar günaydın canımsenin ilk çocuk mu merak ettim
yok canım 2. olacak inşallah oğlum 14 şubatta doğdu şimdi 3 yaşında
Günaydın canım da, sen nasıl hamilesinerkenden kalkıyo musun yoksa hiç uyumuyo musun Dikkat ettim hep sabah erken saatlerde mesaj atıyosun
anladım canım, maaşallah büyükmüş oğlun. Aralarındaki yaş farkı çok ideal olmuş
herkese günaydın hayırlı cumalar :)
oooo örnek bi bayan sabah eşine kahvaltı hazırlıyosun demek, tebrik ederimKocacık işe gidiyor ee mecbur kalkıyorum kahvaltı hazırlıyoruz sonra kocacığı uğurluyorum derken bide bizim köpek var oda sürekli uyandırıyor sabahın köründe bizi acıktım ben diye :)) kalkıyoruz ister istemez. Bende öğlen uyuyorum ama 1 saat falan yetiyor. Ben cok uykusuzluk çekmiyorum zaten eskiden de böyleydi 12 de yatarız 6-7 gibi uyanırız hep işin kötüsü pazarda böyle
Kocacık işe gidiyor ee mecbur kalkıyorum kahvaltı hazırlıyoruz sonra kocacığı uğurluyorum derken bide bizim köpek var oda sürekli uyandırıyor sabahın köründe bizi acıktım ben diye :)) kalkıyoruz ister istemez. Bende öğlen uyuyorum ama 1 saat falan yetiyor. Ben cok uykusuzluk çekmiyorum zaten eskiden de böyleydi 12 de yatarız 6-7 gibi uyanırız hep işin kötüsü pazarda böyle
evet canım ya ideal bazen ben istemiyorum kardeşi dıyo bazende istiyorum diyo bakalım görünce nasıl bir tepki verecek
evet canım ya ideal bazen ben istemiyorum kardeşi dıyo bazende istiyorum diyo bakalım görünce nasıl bir tepki verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?