2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ama sen çalışıyorsun canım bende yürüyüşü abarttığım günlerde baya uyuyorum bende evde oldugum için tüm gün zaten yatıyorum :)

Tek başıma hazırlayamıyırum canım ne yazık ki hala düzelmedi midem okadar ikimiz hazırlıyoruz. Evet ben hiç yorgunluk yaşamadım bu hamileliğimde evet bazen yürüyüşü abarttığım zamanlarda uykum geliyor ama yine de gec yatıyorum uyumayı cok sevmiyorum ben sanırım

Ama sen çalışıyorsun canım bende yürüyüşü abarttığım günlerde baya uyuyorum bende evde oldugum için tüm gün zaten yatıyorum :)
ne güzel yaa imreniyorum evde rahat rahat hamilelelik geçirenlere keyfini çıkarın doya doya

Amin :) Günaydın sana ve tüm arakadaşlara hayırlı cumalar hepimize

hamileyken bi parça da olsa bebek için bişey almak iyi olurmuş canım. O zaman hayata daha sıkı tutunurmuş batıl inanç tabiki ama ben de bi zıbın aldım:)

Gerçekten mi, hiç duymamıştım bunu...

Ben de bahane arıyordum zaten birşey almak için, bunu öğrendiğim iyi oldu, saol canım :)

günaydın kızlarr hayırlı cumalar diliyorum hepinize dualarınız kabul olsun....

normalde çok kıskanc beni bile babasından kıskanır oyuncaklarını kımseyle paylaşmaz biri geldımı en güvenilir yer banyo butun oyuncakllar orda valla bılmıyorum bakalım inşallah bir sorun yaşamayız canım ya
Doğduğunda çok sevecektir eminim, merak etme kardeş candır

evet candır biz 4 kardeşiz ben onların sesını duymadan rahat edemem hergün ararım inşallah boyle olıurlar

kızlar kımler çalışıyor ne işyapıyo bakalım bu arada nerede yaşıyoruz eeeeee hep birlikte buralardayız artılk

Son düzenleme:
biz dün aldık bi zıbın takımı unisex renkte aldım . ayy napıyım dayanamıyorum :)

Hayırlı olsun canım, bebişinin üzerinde eskisin :))

Herkes almış sanırım bişiler ya, ben de eşimi ve kendimi zor tutuyorum.Bu hafta sonu bizde mi bişi alsak...

Gerçi kendimizi biliyorum biz bi zıbın diye başlarız, bir aya bebek arabasına kadar dayanamayıp alırız :)))

Alın tabi ya :)) biz daha öğrenmeden sinerji olsun diye almıştık bir ay önce ertesi ay gercekten bebeişimizin haberi gelmişti :)) Haziran'a kadar da herşeyini tamamlayacağız inşallah Rabb'imin ile

Alın tabi ya :)) biz daha öğrenmeden sinerji olsun diye almıştık bir ay önce ertesi ay gercekten bebeişimizin haberi gelmişti :)) Haziran'a kadar da herşeyini tamamlayacağız inşallah Rabb'imin ile

Kızlar zaten çok hevesliyim, şimdi işten izin alıp alışverişe gideceğim neredeyse :))

Bakalım 15 inde randevum var,onda da iyi haberler alırsak, bi tane zıbın alırız o zaman, bebişe ödül :))

Bizi muayenede üzmemesi lazım ama :)

kızlar kımler çalışıyor ne işyapıyo bakalım bu arada nerede yaşıyoruz eeeeee hep birlikte buralardayız artılk

merhaba canım ben çalışıyorum özel bi şirkette muhasebeciyim ve bursada yaşıyorum... evet birbirimizi yakından tanıyalım 7 ay daha burlardayız allahım nasip edersee.

Uzmez uzmez annesi merak etmee:)
Sen 15 inde bnde 18 inde kontrol... Yine iyi seyler duyarsam bende hemen alisverise gidicem hem kendime hem bebise hicbi kiyafetim olmuyo kendimden nefret ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…