- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Oradakiler birbirleriyle haşır neşir olmuşlar artık muhattab olmuyorlar yeni kişilerle:) Ben de bu yüzden oraya adım adıp geri çıktım:)
Eylülde doğum yapsam da burada olucam:))
Ben de hiç su içmezdim. Ya bu nette çok şey yazıyor. Doktorlar bile değişik değişik şeyler yazmışlar. Kimisi sarı renkse normal değil yazmış. Kimisi sarı kokusuzsa normal yazmış. Bence bizimki normal. Ben burada kızların yorumlarına baktım, hepsinde de sarı akıntı var:)
Oradakiler birbirleriyle haşır neşir olmuşlar artık muhattab olmuyorlar yeni kişilerle:) Ben de bu yüzden oraya adım adıp geri çıktım:)
Eylülde doğum yapsam da burada olucam:))
Ben de hiç su içmezdim. Ya bu nette çok şey yazıyor. Doktorlar bile değişik değişik şeyler yazmışlar. Kimisi sarı renkse normal değil yazmış. Kimisi sarı kokusuzsa normal yazmış. Bence bizimki normal. Ben burada kızların yorumlarına baktım, hepsinde de sarı akıntı var:)
Ben de aynen senin gibi strese girip gebelik bölümünden uzaklaşmıştım bu ay. Aradan iki hafta anca geçmiştir, hamile olduğumu öğrendim:)Burası güzel evet yeni yeni arkadaslarım oldu hepsiyle de ortak sorunlarımız var bebişlerimiz :)) inşallah bizde onlar gibi oluruz. Birbirimize destek vermek bence cok güzel.
Evet oda işin kötü tarafı. Her yerden bir ses çıkıyor. Biz eşimle hamile kalabildiğimiz zamanlarda çalışmalarımızda yani buralarda cok takılıyordum. Eşim artık delirmişti stres yapıyorum fazlaca diye. Sonuc olarak yasaklanmıştı kk eşim tarafından bana. Her kafadan farklı ses çıkıyor.
Bence de tatlım kesin bizimkisi normal normal olsun yaa nolurr :)
Ben şimdilik normal düşünüyorum. Bakayım zaman yaklaştıkça korkar mıyım ne olur bilmem:) Hayırlısı olsun canım:)Ki ben kısmet ederse Rabbim Eylül başında muhtemelen alacağım kucagıma. Sezeryan düşünüyorum çünkü ben. Onda 2 hafta once alıyorlar sanırım bebişi. Hep konuşalım olurmu birbirimize destek olalım. Rahatladım kiii
Zorla da olsa içmelisin. Ben de hiç su içmezdim.üBen hiç su içermiyorum kızlar 1 litreyi zor bitiriyorum
Kızlar sabaha karşı bulanrılarınız oluyormu ben sabahları 6 da uyanıyorum bu yüzden bide gaz sancıları oluyor sizde de varmı
Ben şimdilik iki litre içebisem iyi keseyi kaçıncı haftada görcez acaba sonra bide kalp atışları derken heyecan hiç bitmeyecek
Ben şimdilik iki litre içebisem iyi keseyi kaçıncı haftada görcez acaba sonra bide kalp atışları derken heyecan hiç bitmeyecek
Canım benim son adet tarihim 20 siydi. Yani suanda 5. Haftanın içerisindeyim. Ama doktor vajinadan bakınca henüz 4 haftalık dedi. Senin doktor randevun ne zamandı?
Ben de aynen senin gibi strese girip gebelik bölümünden uzaklaşmıştım bu ay. Aradan iki hafta anca geçmiştir, hamile olduğumu öğrendim:)
Ben şimdilik normal düşünüyorum. Bakayım zaman yaklaştıkça korkar mıyım ne olur bilmem:) Hayırlısı olsun canım:)
Tabiki sonuna kadar her şeyimizi paylaşalım. Doktorlarımızdan aldığımız bilgileri birbirimize aktaralım.
Sen ne güzel keseyi de görmüşsün. Rahimdeymiş Allaha şükür. Ben daha rahime yerleştiğini bile bilmiyorum..
Tam olarak hangi gün gidiyorsun doktora? :)
Zorla da olsa içmelisin. Ben de hiç su içmezdim.ü
Şimdi pet şişe var yanımda hep içiyorum:)
Son adet tarihim 29 aralık
Ee kuzum peki sen nasıl anladın bu kadar erken hamile olduğunu :) oww cok kıskandım suanda bende isterdim senin gibi erkenden öğrenmek :)
Sezer'in çok zor ama bence normal doğum en iyisi ama bende korkuyorum işte hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alsak başka birşey istemiyorum
Ben tedavi gördüm o yüzden sabırsızlıktan erken test yaptım çift çizgiyi görüncede kanda baktırdım işte 82 çıktı 8 yıldır istiyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?