Insallah o gunler de gelecek hic merak etme :) bol su icmek hamilelik boyunca pekcok acidan cok yararli, ihmal etme...ozellikle son aylar sizlerin tam yaza denk geliyor, zaten hamileyken asiri terleme de oluyor, bol bol su icmek lazim...doktoruna elbette danis ama cok fazla tuzlu yemek de iyi degil tansiyonu yukseltip erken doguma yol acabilir Allah korusun. Ote yandan tuzdan gelen iyot da bebegin beyin gelisimi icin yarali, elbette kararinda tuz tuketimi onemli dedigim gibi...yani eger tiroid vs.problemi yoksa tuzun kararinda tuketilmesi tavsiye ediliyor.
Ben bol bol da ceviz yemistim folik asit alimi icin, zaten hamilelik oncesinde folik asite baslamistim (planli gebelikti bizimki:)
Hamileligimi ogrenir ogrenmez dar kiyafetlerimi de bir kenara koydum (hala o kenardalar zaten!) bebege kan akisinin oldugu damarlara baski yapacak her turlu sey sakincali olabilir; bacak bacak ustune atmak bile (belli bir aydan sonra mumkun degil zaten:).
Guzel haberlerini bekliyorum...
öncelikle hepinizi tebrik ediyorum sağ salim kucağınıza alın inşallahh
geçmiş dönem ekim anneleride var evlatlarınıza sağlık sıhhat diliyorum
bende ekim annesi aday adayıyım ateş ölçüyorum ben ateşe göre bugün yumurtlamadan sonra 12. Günüm kasıklarımda cumartesinden beri ara ara ağılar oluyor bişey saplanır gibi ayrıca yine ara ara kasıklarımdan başlayıp dizlerime kadar inen sancı var sonra geçiyor ama
adet olacam diye korkuyorum akşam yada yarın sabah test yapacam dua edermisiniz bana
bende ekim annesi aday adayıyım ateş ölçüyorum ben ateşe göre bugün yumurtlamadan sonra 12. Günüm kasıklarımda cumartesinden beri ara ara ağılar oluyor bişey saplanır gibi ayrıca yine ara ara kasıklarımdan başlayıp dizlerime kadar inen sancı var sonra geçiyor ama
adet olacam diye korkuyorum akşam yada yarın sabah test yapacam dua edermisiniz bana
çok teşekkür ederim umarım hayırlı haberlerle gelirimDualarım seninle. Hayırlı haberlerini bekliyorum
sağol canım inşallah hayırlısı ileCnm inşallah gonlundekine kavusursun
benimde hamileligimi ogrendigim ee anlattığını şeyler
oluyordu insqllah sende hamissindir
çok teşekkür ederim umarım hayırlı haberlerle gelirim
sağol canım inşallah hayırlısı ile
sen hamile misin takvimin yoktu ?
sl kızlar bende ekim annesi olurum inş.sat 30 aralık bat.25 ocaktı.bugün kan verdim aile hekimliginde sanssızlıgım işte sabah erkenden kostum gittim ögleden sonra dediler.malesef cihazları arızaklanmış ve yarın öglene dogru dediler.kan pıhtılaşmam da var.bakalım cok sinir oldum yaaa yarın nasıl olacak bakalım.hayırlısıyla inş iyi haberler alırım.kızlar dua edin...
Buraya da yazmak istedim Allah izin werirse bende ekim annesi olucam Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin dün bat gunumdu ama olmadım bugün test yaptım sonuç pozitif çok sevindim en çokta kızıma kardes geleceği için kızım 13 aylık inş Rabbim kolayligini werir
Hadi bende çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sakin ol :)) yarın öğreneceksin zaten
Buraya da yazmak istedim Allah izin werirse bende ekim annesi olucam Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin dün bat gunumdu ama olmadım bugün test yaptım sonuç pozitif çok sevindim en çokta kızıma kardes geleceği için kızım 13 aylık inş Rabbim kolayligini werir[
hayırlı ugurlu olsun inş bende yarın pozitif sonucu görürüm hep beraber burdan bebeklerimizi takiplerini yaparız.
Sağol cnm inş sen de görür sun pozitif I heyecan dorukta ozaman yarın için:))Buraya da yazmak istedim Allah izin werirse bende ekim annesi olucam Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin dün bat gunumdu ama olmadım bugün test yaptım sonuç pozitif çok sevindim en çokta kızıma kardes geleceği için kızım 13 aylık inş Rabbim kolayligini werir[
hayırlı ugurlu olsun inş bende yarın pozitif sonucu görürüm hep beraber burdan bebeklerimizi takiplerini yaparız.
Hadi bende çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
canım gitim doktora keseciği gördüm çok rahatladım sorunsuz görünüyo dedi doktor.2 hafta sonrada kalp atışlarını dinleyecekmişiz çok mutluyummmm
kızlar dün evde test yaptım pozitif akşam 10 da kan testş yapıldı sonuç 93
adetime 1-2 gün kala yani
Allah nasip ederse ekim annesiyim
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı sağlıklı bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?