2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
öncelikle hepinizi tebrik ediyorum sağ salim kucağınıza alın inşallahh
geçmiş dönem ekim anneleride var evlatlarınıza sağlık sıhhat diliyorum
bende ekim annesi aday adayıyım ateş ölçüyorum ben ateşe göre bugün yumurtlamadan sonra 12. Günüm kasıklarımda cumartesinden beri ara ara ağılar oluyor bişey saplanır gibi ayrıca yine ara ara kasıklarımdan başlayıp dizlerime kadar inen sancı var sonra geçiyor ama
adet olacam diye korkuyorum akşam yada yarın sabah test yapacam dua edermisiniz bana

Hersey için teşekkür ederim tüm bilgiler için. Aklıma takılan soru olursa rahatsız edebilirim ara sıra :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Dualarım seninle. Hayırlı haberlerini bekliyorum

Cnm inşallah gonlundekine kavusursun
benimde hamileligimi ogrendigim ee anlattığını şeyler
oluyordu insqllah sende hamissindir

çok teşekkür ederim umarım hayırlı haberlerle gelirim

sağol canım inşallah hayırlısı ile
sen hamile misin takvimin yoktu ?

16 ekim 2013 de doğum yaptım Tatlim
3 ay oldu

sl kızlar bende ekim annesi olurum inş.sat 30 aralık bat.25 ocaktı.bugün kan verdim aile hekimliginde sanssızlıgım işte sabah erkenden kostum gittim ögleden sonra dediler.malesef cihazları arızaklanmış ve yarın öglene dogru dediler.kan pıhtılaşmam da var.bakalım cok sinir oldum yaaa yarın nasıl olacak bakalım.hayırlısıyla inş iyi haberler alırım.kızlar dua edin...

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sakin ol :)) yarın öğreneceksin zaten

Buraya da yazmak istedim Allah izin werirse bende ekim annesi olucam Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin dün bat gunumdu ama olmadım bugün test yaptım sonuç pozitif çok sevindim en çokta kızıma kardes geleceği için kızım 13 aylık inş Rabbim kolayligini werir

Hadi bende çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))

Son düzenleme:

Merhaba 2014 ekim annecikleri ve mercimekleri
Ben 2013 kasim annesi olmayi beklerken ekim annesi oldum. 1 kasim beklenen doğum tarihi idi ama benim güzeller güzeli kizim 27 ekim sabahi geliyor olduğunun sinyalini verdi ve aksam 17:55 de yumuk yumuk gözleri ile birbirimize bakistik, anlatilmaz bir mutluluk, 3.ayimizi doldurduk. Rabbim hayırlısı ile sizleride yavrulariniza kavustursun.
Hamilelik dönemi bambaşka, telaş heycan son ana kadar hep üst seviyede. Kese gireceksiniz, sonra kalp atışı sonra mucizenin kendisini, ,karniniz büyümeye başlayacak, ultrasonda içinizde nasıl taklalar attigina gözleriniz kocaman olarak bakacaksiniz ve hayret edeceksiniz nasil hissetmiyoruz okadar hareketi diye. Sonra yavaş yavaş hareketleri hissetmeye baslayacaksiniz derjen ccinsiyet öğreneceksiniz, isim telaşı başlayacak, testler falan derken gobeginiz kocaman olacak :) hem kendi kilolarinizi hem bebislerin kilo ve boylarini konusacaksiniz, vakit yaklaştıkça doğum şeklini hastane doktor karar vermeniz gerekecek, iyice ağırlasacaksiniz, uykudan gözlerinizi acamayacaksiniz hep yorgun hissedeceksiniz kendinizi hiii birde hep aç hissedeceksiniz kendinizi ve ne konursa önünüze yiyeceksiniz :-D hayatda yemem dediğim bamyayi tabak tabak yedim :-D ilk 3 ayda uyku bulanti yorgunkuk olacak genelinizde, 2.uc ayda rahatlayacaksiniz enerjiniz yüksek olacak..... cak cak cak..... keyfini çıkarın bulantiymis refluymus uykuymus hepsi ama hepsi 9 ayin sonunda o mucizeyi kucaginiza aldiginizda değdi beee diyeceksiniz. Normal doğum dan çok korkmama rağmen şükürler olsun normal oldu, biriniz açılma çok oluyormuş cinsel hayat eskisi gibi olmuyormus demis, yalaaaaan inanmayin :-D tecrübe ile sabit eskisinden bir farki olmuyor doğumdan 2 ay sonra toparlanmis oluyor ;-)
Birde sigara meselesi var Allahim düzeni öyle bir oluşturmuş ki bebeğe zarari olacak şeylerden resmen tiksiniyorsunuz, sigara cips gazli içecekler.....
Bu dönemde bol su, ceviz, findik, badem tuketin nacizane tavsiye.
Kendimi hamileliğin ilk günlerinde gibi hissettim ve gecenin şu vaktinde çok duygulandim, hiç birinizi tanımıyorum ama hepinizi kizim ile birlikte opuyoruz. Allah herseyi gönlünüze göre versin hayirlisini versin. Allah a emanet olun, Rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun...

kızlar dün evde test yaptım pozitif akşam 10 da kan testş yapıldı sonuç 93
adetime 1-2 gün kala yani

Allah nasip ederse ekim annesiyim
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı sağlıklı bi şekilde

canım gitim doktora keseciği gördüm çok rahatladım sorunsuz görünüyo dedi doktor.2 hafta sonrada kalp atışlarını dinleyecekmişiz çok mutluyummmm

Oh ohh ne güzel :) Rabbim mutluluğunu daim etsin bende cok sevindim. Ee kaç haftalık gördü

Ozaman sende Hosgeldin aramıza :)) hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…