Bu arada kızlar yaş kaç ben 29 yaşındayım
Senin bebeişinde bence artık yerleşmiştir. Benim 4. Haftanın baslarında sağ kasıklarımda batma oluyordu. Sonra doktoru aradım sordum kasıklarımda batma oluyordu ama bugun fazla yok artık kasıklarının ortasında ağrı oluyor hafif hafif dedim. Doktorda tamm ozaman artık yerleşmiş Rahmi'ne dedi. Sonra karından baktı göremeyince korktum vajinadan bakınca gördü. Daha cok kücük olduğu için karından da gözükmemiş. Bence oldu eğer sol kasığında batma olmuyorsa artık bebeğin sana tutundu :))
Sezeryan düşünüyorum. Aslında korktuğum için değil. Normal doğumda cocuk oradan çıktığı için ister istemez büyüme oluyormuş ve cinsel hayatın eskisi gibi gitmiyormuşbu sebepten sezeryan düşündüm ki
Canım küçük olduğu için karından görünmemesi normal. Millet 6. haftada karından ancak görüyor. Ben de zaten bu yüzden iki hafta sonra gidiyorum görmeye:)
Benim sağda solda batma olmuyor da arada bi komple alt taraf ağrıyor bi de iş yaptığım zaman alt tarafımda bi şey aşağı doğru çekiyor.. Sende de yorulduğun zaman oluyordur.
Ay inanmıyorum sana alemsin :))) Neler düşünmüşşşş
Aslında o açılma olayını ben de duydum da bilmiyorum ki. O zamana yaklaşınca seninle tecrübelilerden bilgi ediniriz. Ona göre bi şey düşünürüz.
Ben 24 yaşındayım:)Bu arada kızlar yaş kaç ben 29 yaşındayım
Ayağa kalkmayın diyor da yemeği kim yapacakmış :)))Evet evet yorulduğumda yürüdüğümde ağrım oluyor. Doktor 2 hafta yani randevuya kadr lavabo harici mecbur olmadığın sürece ayağa kalkma dedi şimdi biraz daha iyiyim. Tabi tabi tecrübelerimi aktarırım bu konuda :))
Ben 24 yaşındayım:)
Ayağa kalkmayın diyor da yemeği kim yapacakmış :)))
Hmm.. O zaman biraz tedbirli olmanda fayda var:) Ama kötü de düşünme. Bir şey olmaz inşallah:)İşte onu bende bilmiyorum. Şuanlık annem getiriyor bana akşamları da bazen eşim hazırlıyor. Merakla bu iki haftanın geçmesini bekliyoruz açıkcası :) sanırım doktorun bu kadar tedbirli olmasının sebebi ailemde düşün hikayeleri. Annanem 1, teyzem 2 annem 1 kere ilk gebeliklerinde düşük yaşamışlar. Tedbir amaçlı yani.
Hmm.. O zaman biraz tedbirli olmanda fayda var:) Ama kötü de düşünme. Bir şey olmaz inşallah:)
iyim gulum be adetimin tarihi gecsin daha iyi olcam,evet iki gundur yoktun bende bugun doktor falan yoruldum cok
Sen nasilsin keyfin nasil
İnşallah canım..Günaydın canım.. İnş rabbim kazasız belasız atlatmayı nasip etsin bu 9 ayı herkese
Merhaba guzel anne adaylari, sizleri simdiden cok tebrik ediyorum. Bu baslikta daha once yazdigim gibi ben 2013 ekim annesiyim. Ne yazik ki hamileligimde sıkıntılar yasamistim, ama hepsi gecti gitti. Bebegimi sag salim kucagima aldim hem de sorunsuz guzel bir dogumla (sezaryen). Oglum gunden gune buyuyor artik 4. aydayiz, darisi basiniza :)
Bir seyler sormak isterseniz ben buralardayim, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim size. Sorunsuz bir hamilelik gecirin insallah ve saglikla, mutlulukla dogsun bebekleriniz...
Canım ben 5+4 günlük hamileyken doktora gidicem. Keseyi görüp kalp atışlarını duyabilir miyim sence? :)Merhaba guzel anne adaylari, sizleri simdiden cok tebrik ediyorum. Bu baslikta daha once yazdigim gibi ben 2013 ekim annesiyim. Ne yazik ki hamileligimde sıkıntılar yasamistim, ama hepsi gecti gitti. Bebegimi sag salim kucagima aldim hem de sorunsuz guzel bir dogumla (sezaryen). Oglum gunden gune buyuyor artik 4. aydayiz, darisi basiniza :)
Bir seyler sormak isterseniz ben buralardayim, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim size. Sorunsuz bir hamilelik gecirin insallah ve saglikla, mutlulukla dogsun bebekleriniz...
Günaydınlar güzel annemize :)) ozaman şimdiden yardımların için çok teşekkür ediyoruz. Biliyorsun ki bu bizim daha ilk ayımız. Ilk ayını hatırlıyormusun net bir şekilde bilmiyorum. Burada da cok sordum arkadaslarımıza. Ama bir de senden duymak istiyorum. Bu kasık ağrıları ve acık sarı akıntı normalmi? Peki sen ne tür sorunlar yaşadın ve şikayetlerin nelerdi? Oğluşunu Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Çok çok öp tammı meleğini benim yerime de
Merhaba, evet cok cok iyi hatirliyorum ilk ayimi! Ben sabirsizliktan adet tarihimden hemen once evde test yapmistim ve cift cizgi silik cikmisti. Duramayip ayni gun icinde kan verdim ve o gun yani 17 subatta adet gunumden 1- 2 gun once 195 gibi bir sey cikmisti deger.
Ilk ay ben pek bir rahatsizlik duymadim sadece hamileligi ogrenir ogrenmez dikkatli olmaya calistim. Mesela ise gider gitmez kahve icerdim her ihtimale karsi hemen kahveyi biraktim. Cayi da birakmistim, acik caya genelde izin verilse de. Kasiklarimda biraz batma olmustu. Bir de tum hamilelik boyunca akinti gorulmesi, akintida artisin olmasi normal. Ama dikkatle takip et durumunu ve doktoruna her seyi danis.
Hamileligimin basinda kahverengi lekelenmem olmustu progesteron seviyesini arttirmak icin (dusuk olmasin diye) ilac kullandim 4 ay boyunca. Kolumda ve bacagimda uyusma oldu, kalpte sorun var dendi, cok korktum. Neyse sonra bir sey cikmadi. Ileri derecede kusmalarim oldu, su bile icemiyordum; o da gecti. Hamilelik sekeri cikti, test tekrar edildi o da neyse yok dendi...boyle boyle sonuna geldim maceranin. Hamilelik boyunca beslenmeme cok cok dikkat ettim, dengeli beslendim, masaallah oglum da gurbuz dogdu simdi de gurbuz. Yazin denize de girdim :)
Sana ve diger herkese hamileligin tadini cikarin diyorum, insan baslarda endise duyuyor, sonra vucut irilestikce sıkılıyor, sonlara dogru da hemen bebegine kavusmak istiyor...icindeyken surecin tadi cikarilamiyor ama yine de hamile olmak, bir bebek beklemek cok ozel :)
Her zaman danisabilirsin bu 4 aylik bile olmayan acemi anneye
Ay ne kadar çok şey gelmiş başına( ama çok şükür kavuşmuşsun kuzuna :) benim şuanda iki sorunum var ilki ayakta cok durunca karnım ağrıyor, bide zaman zaman akıntım oluyor. Cok şükür hiç kahverengi akıntım olmadı. Doktora sordum aslında akıntım ve ağrımı doktor hersey norml dedi. Ama ben yine de bol bol yatmaya çalışıyorum ve suan için bol bol su içiyorum. Faydası oluyordur herhalde bol su içmenin. İşte insan içinde olunca dediğin gibi stres yapıyor ve aslında mutluluk dolu günlerini birşeyler düşünerek geçiriyor. Bilgiler için cok teşekkür ederim. Umarım bizde senin gibi kavusabiliriz meleklerimize :)
cnm akıntı nerdeyse hamilelğin boyunca olacak zaten o hamilelik belirtisi açık sarı yada beyaz akıntı oluyor...bazen iltihap durumunda yada mantar durumunda rengi kokusu değişebilir mesela ben hamileyken mantar olmuştu ve doktorum bir tane fitil vermişti sonra geçti..kontrole gittiğinde bakar doktor...akıntına ve mantar varmı diye..ağrılarında gayet normal zaman zaman batma olur kasık ağrısı bel ağrısı şuanda o yerleşmeye çalışıyor ve rahim genişliyor ben bilgiğin regli ağrısı çekiyordum...hatta sürekli tamam şimdi hastalandım diyordum..hamile olduğumu bile bile...ya hamileyken anlamıyorsun sürekli stres yok kese görüncekmi yok içinde bebk olacakmı kalp atışı varmı..ikili test cinsiyet şeker yüklemesi falan derken bir stresle geçiriyorsun ve hamileliğin tadını çıkaramıyorsun.. o yüzden 2.hamileliğmde hemen doktora gitmiycem 2 hafta en az bekliycem gitmişken hem kalp atışı hem kese herşeyi görüp gelicek allah nasip kısmet ederde hamile kalırsam...ve göüşümün içindeki hareketlerin tadıı çıkarıcam..ne rahat olursanız o kadar rahat geçer hamilelik o yüzden olumsuz düşüncelerden uzak durup tadını çıkarın lütfen...
Ay ne kadar çok şey gelmiş başına( ama çok şükür kavuşmuşsun kuzuna :) benim şuanda iki sorunum var ilki ayakta cok durunca karnım ağrıyor, bide zaman zaman akıntım oluyor. Cok şükür hiç kahverengi akıntım olmadı. Doktora sordum aslında akıntım ve ağrımı doktor hersey norml dedi. Ama ben yine de bol bol yatmaya çalışıyorum ve suan için bol bol su içiyorum. Faydası oluyordur herhalde bol su içmenin. İşte insan içinde olunca dediğin gibi stres yapıyor ve aslında mutluluk dolu günlerini birşeyler düşünerek geçiriyor. Bilgiler için cok teşekkür ederim. Umarım bizde senin gibi kavusabiliriz meleklerimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?