2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Duydum canım onu aile sağlığı verîyor dimi eğitimi? Ne kadar güzel bizimkiler hiç eğitim falan vermîyor bene şimdiden kitaplara bakar oldum ne alsam da bu donemi rahatcana atlarım diye araştırmalar yapıyorum şimdiden kendimi eğitmem lazım bisürü kitap okumam lazım bebek bakımınıza ilgili. Ee bu cok güzel bir haber :)) senin adına cok sevindim azalıyor artık bulantıların bence bedenin alıştı bebeğe cok şükür

Evet tatlım güzel oldu bebeklerimiz iyi olsun da bide şu kuruntularımdan kurtulsam canım ebe özellikle sen gel dedi çok pimpiriklisin dedi o bile çözmüş beni 😳😳😳😳

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar nasılsınız bende yarına randevu aldım başka dr a gitcez daha kalp atışlarını duymadık yarın duyarız inş ama benim göbeğimde hafif ağrılar oluyo ve karnım davul gibi şu hazımsızlık şişkinlik bitsin yaa mide bulandılarımda sabahları oluyo sizde durumlar

Nedense benim bulantılarım akşamları artıyor, midemde acayip bir gaz ve şişkinlik ve de tükürük salgısında artma, midem dönüyor bir garip..
Karnım zaten davul gibi şiş, benim gibi akşamları midesi bulanan var mı aranızda?

Yarın saat 11 de randevum var inş bu kez duyarız kalp atışını, bana dua edin..

cnm bi laf var sakınan göze çöp batarmış çok sakınmıcaksın Allahın taktirine bırakacaksın tabiki çokta salmıcaksın ama Allahın taktirine kalmış doğ derse doğar hiçbişey önünde duramaz ama sen sağlıklısın eşin sağlıklı bilinçlisinde dualarla bebeğimizi koruyacaz ki şimdi bizim herşey ayağımızın dibinde dr uda hastaneside ebeside sağlık ocağıda herşey yakınımızda arabalar heryere gidiyo o yüzdenki kuruntu yaparak kendini üzersin cnm benim Allaha emanet miniklerimiz o koruyunca hiçbişey olmaz Rabbim sağlıkla almamızı nasip etsin ki ben inanıyorum hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alıp haberini burdan vercez uykusuz geceleri gazlı sancılı bebelerimizi anltacaz emmeyen sütü olmayan yada olupta bebeği emmeyen annelerimizle paylaşım yapıcaz daha önümüzde uzun bir yol varken sen şimdiden sıkıntı yaparsan işin zor cnm benim keyfini çıkar :13::13:

Bende ozele gidiyorum canim ama haberleri oluyo yine de yakin zamanda seni de ararlar
beni kmse aramiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlar ben özele gidiyorum. Bu yüzden galiba devletin haberi yok. :) Sağlık merkezlerine siz mi söylüyorsunuz? Nasıl oluyor?
ben de özele gidiyorm cnm..transfer sonrası aile hekimizden 5 gün rapor almştk, sonuç pozitf olursa gelin kayıt yaptırın demiş doktor ama bz hep haftaiçi çalışıyorz haftasonu da onlar çlşmıo galiba, haber veremedik =( ama bi sakıncası olmaz heralde dimi? napiolar aile hekmleri takipte?

Benim bütün gün bulanıyor ve akşamları artıyor. Gaz şişkinlik bendede var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olabilir cnm sabah akşam bulanırdı benim kızımda şimdikinde sadece sabah ama büyüdükçe akşamlarıda başlayabilir yarın benimde var bende daha duymadım kalp atışlarını inş duyarız cnm 6 haftalıkken gittiğimdede kalp atışı var ama duyamazsın bebek bi hafta geriden geliyo demişti duyamamıştık bu kez duyarız tam zamanı zaten

Arkadaşlar izmitten olan var mı içimizdeee...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir de gerçekten ikizler gelirmş =)) hani dün haberlerde çıktı ya 3üzleri olcak sanarken 4üzleri oldu bi ailenin =))

ben de bgn çok fenaydım, hava da kapalıydı bide pazartesi ohhh ohh.. ama öğleden sonra çikolatalı bşyler yiyince gözüm açıldı, belki şekermz fln düşüodur ondan öyle oluodur ha?

benim de geçen haftaya kdr hep akşamları bulanırdı bi gariplik var bu işte diyordum ki artık bu hafta itibarıyle başladı..her daim midem bi grp..kusma yok allahtan..sadece karışıo gibi oluo.. cnm bşy yemek istemio ama zorla yiyorum işte

bir de gerçekten ikizler gelirmş =)) hani dün haberlerde çıktı ya 3üzleri olcak sanarken 4üzleri oldu bi ailenin =))

Hehehhe yok canim yok onlarin kese biraz kalabalikmis ha 3 ha 4 :) bizim kesede 2 bebis olsa heralde dr gorurdu benim cinsiyet konusunda hicbir fikrim olmadigi icin ikiz gorup bi de kizli erkekli goruyorum yani:))

Agrim yok dedm dedm nazar degdrdm heralde tv izliorm smdi bi alttan agri atio bi sagdan bi soldan gaz sancisi mi acaba?? Rahim mi buyuyo ondan mi agrio bilemedm :/

umarım veririrz, evlendiğimde 53 kiloydum, istikrarlı bir şekilde aldım aldım en sonunda bu kiloyla da hamile kaldım :))

Ben eşimle tanıştığımda 49 kiloydum:) istikrarlı biçimde 72ye kadar çıkıp sonra azmedip verdim büyük çoğunu. Doğumdan sonra rejim tüyolarımı paylaşırım, birbirimize destek ola ola veririz inşallah. Önce sağlıkla doğum yapalım da :) ama ben de kafama takmıyor değilim, hızlı mı alıyorum korkusu var üstümde. Bu sabah 62.4ü gördüm de tartıda

Ben de kendimi yalnız sanıyordum:) benim de akşamları kademeli olarak artıyor canım bulantılar, öyle ki 10da falan uyumazsam sonra bulantıdan uyuyamıyorum. Şeytan kulağına kurşun ilk defa bu akşam biraz daha rahat geçiyor, doktorum bir zaman gelecek o kadar enerjik olacaksın ki hamile olduğuna şaşıracaksın demişti, o günleri o kadar hevesle bekliyorum ki bu akşam acaba yaklaştık mı diyorum.:)

Haklısın canım biraz daha kendimi rahatlatmaya çalışıcam rabbim hepimizin bebişini korusun sağlıcakla almayı nasip etsin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…