2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım merak ettim pıhtılaşma sorunu nasıl bir şey? neden oluyor? tedavisi nedir?

sistitte maydanoz suyu içmek iyi geliyor ama maydanoz suyu da düşüğe neden oluyor söktürücü etkisi olduğu için. hemen bir doktora git bence. mikrop bebeğe de zararlı.

aile hekimi 5 gün rapor verebiliyor mu ya? benimkisi 2 günü zor veriyor.

evet tatlım..sen geçirmiş miydin?

Bende de var idrar yolları enfeksiyonu ama ağrılı falan değil. Seninki sanırım ağrılı. Sana nacizade tavsiyem bol bol su tüketmen ve melisa çayı içmen. Ben tek kullanımlık antibiyotik içtim doktor vermişti ama hiç bir halta yaramadı. Şuan geçtimi diye sorarsan geçmedi onunla yaşamaya başladım artık ginde 3 litre su içiyorum ama banamısın demiyor. Sürekli ayaklarım sıcak hijyenik tutuyorum pamuklu çamaşırlar giyiyorum ama geçmiyor :/

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canım merak ettim pıhtılaşma sorunu nasıl bir şey? neden oluyor? tedavisi nedir?

Birçok etken var kan pıhtılaşmasına neden olan, 2 den fazla düşük yapınca yada 1 düşükten sonra yaptırmak istersen (benim bir kaybım olmuştu) dr lar birçok test yapıyor ve nedeni saptamaya çalışıyorlar. Tedavisi hergün coraspirin içmek ve hergün derialtına clexane iğnesi yapmak. Böylece kanın sulanıyor ve pıhtılaşma oluşmuyor.Pıhtılaşma olduğunda bebek beslenemiyor ve maalesef düşükle sonuçlanıyor.

Kısaca anlatmaya çalıştım canım

evet tatlım..sen geçirmiş miydin?

Evet maydanoz suyu iyi geliyor hamilelikten once hep içer geçirirdim ama şimdi içemiyorum sende içme sakın. Benim doktorum saçmalamayın maydanoz istediğin kadar yiyebilirsin dediyse de ben yine de az yiyorum ve suyunu asla içemem Rabbim korusun birsey falan olur sonra. Onun dışında karnıbahar suyu içtim iyi geliyormuş ama oda işe yaramadı

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim bilgilendirme için canım. doktor benden hiç böyle testler istemedi. sadece düşüğü olanlardan mı istiyorlar?

çok teşekkür ederim bilgilendirme için canım. doktor benden hiç böyle testler istemedi. sadece düşüğü olanlardan mı istiyorlar?

Evet canım düşüğü olanlardan istiyorlar sadece, sende daha önce bir problem yoksa istemezler zaten.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
dün işten dönerken servisten indim başım bi fena döndü. neyseki eve gidene kadar bişey olmadı.
eve gelince bir başladıki dönmeye. dünyam şaştı resmen.
bütün akşam da döndü durdu. zor uyudum.
siz de oldu mu hiç böyle bişey?

Günaydın arkadaşım benim ilk haftalarda geceleri oluyordu 7. haftadan sonra geçti Progestan kullanıyor musun? Doktorum progestanın aşırı baş dönmesi yaptığını söylemişti

kızlar az önce de yazdım ama kimse görmedi sanırım ikili tarama testine giderken aç karna tok karna olmak fark ediyormu? yaptıran yada bilen var mı??

Günaydın arkadaşım benim ilk haftalarda geceleri oluyordu 7. haftadan sonra geçti Progestan kullanıyor musun? Doktorum progestanın aşırı baş dönmesi yaptığını söylemişti

evet cnm maalesef kullanıyorum progestan.
inşallah perşembe günü 10 günü tamamlıcam.
bi de 6.haftada kullanmıştım ama dozu azdı o zaman.
şimdi sabah öğle akşam 200 mg şer içiom.
feleğim şaştı valla.

Evet canım düşüğü olanlardan istiyorlar sadece, sende daha önce bir problem yoksa istemezler zaten.

inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin canım.Allah çektiğin acıların kefareti olarak sana çooook tatlı bir bebiş versin:)

kızlar az önce de yazdım ama kimse görmedi sanırım ikili tarama testine giderken aç karna tok karna olmak fark ediyormu? yaptıran yada bilen var mı??

doktor bana öyle bişey söylemedi.
zeka testi dedi sadece. bebekte ölçümler yapıcaklar ya bence gerek yoktur aç karnına gitmeye.
ama giden varsa onlar daha iyi bilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…