2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Mrb arkadaşlar bende allah nasip ederse ekim annesi olcam.şuan 6 haftaligim.bende bide pihtilasma bozukluğu var maalesef.(.o yüzden sürekli bebeğimi kaybetme korkusu yasiyorum.inşhepimiz sağ salim bebislerimizi kucagimiza aliriz..

Aramiza hosgeldin cnm:) Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah:))

Pihtilasma konusunda hic korkma yalnizz diilsin:) masallah biz pihtililar bu topikte baya kalabaligiz...

Kimse yokmuuuu herkes uykuya daldı bi benmi kaldım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

merhabalar bende ekim annesi olacağım inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi, 8+1 günlük bebeğim adet günümde yapmısdım idrar testini ertesi günde kan tahlili yaptırdım bhgc:1171 çıkmısdı progesteronum düşük çıkdı 9,77 fitil kullanıyorum onun için baska progesteronu bu değerlerde çıkan varmı acaba doktorunuz ne dedi merak ediyorum.

Günaydın güzel anneler, bebişim ve ben bütün annelerimize sağlıklı bir gün diliyoruz:)

Günaydın güzel annişler ve bebişleri :) güzel huzurlu bir gğn geçirmemiz dileğiyle

Herkese günaydın, bulantısız bir gün geçirmeniz dileğiyle...

Merhaba kızlar 2013 ekim annesiyim. gecen yil bu zamanlar sizler gibi heyecanlı bir şekilde bir o kadar bulantili! bekliyordum zamanin gecmesini.coook güzel bir duygu.onun bir gülüşüne bütün cektiklerimiz.değer. hayirlisiyla saglikla kucağıniza alin insallah bebeklerinizi

Anneler gunaydinn.birazdan ilk muayeneme gitcem.ama bilmiyorum ac mi tok mu gitmem gerekir?.midem suan feci durumda

Günaydın canım, benim de karnımda çok fazla şişkinlik var. Sabahları midem hiç bulanmıyor bazen akşamları bulanıyor ama kusacak veye çok rahatsız edecek düzeyde değil. Tükürük salgım da arttı,buraya kadar herşey aynı ve normal sanırım :)

Bugün doktordan iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz canım hemen paylaş bizimle :)

Umarım tüm anneler iyidir.
Ben hiç iyi değilim, sistit oldum ne olacak şimdi, doktoruma ulaşmaya çalışıyorum ama kıvranıyorum resmen..Tedavisi antibiyotik olmamalı diye düşünüyorum, yardım lütfen..

Canım sistik dediğin idrar yolları enfeksiyonu değilmi?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Anneler gunaydinn.birazdan ilk muayeneme gitcem.ama bilmiyorum ac mi tok mu gitmem gerekir?.midem suan feci durumda

Bol su içerek gitmeni tavsiye ederim camım oyle daha iyi gözüküyor çünkü aç tok ilk muane de farketmez güzel haberlerle gel olurmu

Aramıza hoşgeldin canım, hep topic olarak aramıza hem de pıhtılı olarak aramıza :)) Tahmin edeceğin üzere ben de pıhtılıyım ve 5-6 arkadaşım daha var burada aynı sorunu yaşayan.

Biz de hep bir korkuyla yaşıyoruz bu hamileliği ama korka korka 9. haftaya geldik :) inşallah sonuna kadar hep birlikte gideceğiz. Aklına takılan herşeyi sor canım, bir pıhtılı mesajını görüp cevaplar mutlaka :)

Ne kadar güzel sen bitirmişsin bu süreci :)) ohh bizimde bitse de alsak bebeklerimizi kucağımıza. Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin bebeğini

kızlar günaydın:) Bugün Allah a şükür 10.haftamıza başladık :) Çok şükürler olsun...İnşallah hepimizin hamileliği çoook güzel geçer..benim bulantı ve halsizlik dışında şimdilik iyi...2 hafta sonra randevum var..o zaman 12 haftalık olcaz ve tam da 2 li testin zamanına denk gelmiş olcak...2li test için aç karna mı gitmek gerekiyor bilen yaptıran var mı içinizde ?? sizlere ve miniklere sevgilerimle :)

ilk haftalar her hafta sonra 2 haftada bir. ama son gittiğimde 3 hafta sonraya randevu verdi. devlet hastanesinden mi randevu almaya çalışıyorsun?

Günaydın herkese. Bende uzun zamandır takip ediyorum sizleri. Aranıza yeni katılabildim. Bizde bugün 10+3 olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…