Evet maydanoz suyu iyi geliyor hamilelikten once hep içer geçirirdim ama şimdi içemiyorum sende içme sakın. Benim doktorum saçmalamayın maydanoz istediğin kadar yiyebilirsin dediyse de ben yine de az yiyorum ve suyunu asla içemem Rabbim korusun birsey falan olur sonra. Onun dışında karnıbahar suyu içtim iyi geliyormuş ama oda işe yaramadı
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Dün sabah idrar yollarından çok hafif pembe bir kan geldi, apar topar doktora gittim. idrar testi yapıldı ve yüksek derecede iltihap çıktı. Hemen antibiyotik verdi, 250mg günde iki kez. İlk duyduğumda moralim bozuldu ama doktorum kullanmazsam bebeğe daha çok zarar vereceğimi söyleyince rahatladım. Mecburen başladım yaniİnşallah bir şey olmaz. Bu arada dün bebişimi de gördüm..O an ne ağrı ne sızı hiç bişey kalmadı bende :)))
Kolları ve ayakları oluşmuş, keyif yapıyordu yavrum. Cinsiyet için daha çok erken dedi, 4 haftamız varmış. Cuma günü tekrar gidicez :)
öptüm öptüm.
Ben eşimle tanıştığımda 49 kiloydum:) istikrarlı biçimde 72ye kadar çıkıp sonra azmedip verdim büyük çoğunu. Doğumdan sonra rejim tüyolarımı paylaşırım, birbirimize destek ola ola veririz inşallah. Önce sağlıkla doğum yapalım da :) ama ben de kafama takmıyor değilim, hızlı mı alıyorum korkusu var üstümde. Bu sabah 62.4ü gördüm de tartıda
Güzel günler göreceğiz
Güneşli günler
Bulutları maviliklere süreceğiz
İğne kullanan pihtili hamisler cinsel ilişkiyle ilgili bilginiz varmi normal gebelikte sikinti olmuyor diye biliyorum ama bu kan sulandirici iğne kullananlarda ilişki kanama yapar mi acaba
bende de o korku var,ilk 3 ayda en fazla 1 kg alınması lazım diyolar ben daha 9. haftadayım o 1 kiloyu aldım şimdiden( artık doğumdan sonra kararlı olup veririz inş canım...
Sanki neşemi çaldılar benden, yaşama sevincimi. Dünden beri çok kötüyüm. Her an ağlamaklı, boğazım düğüm düğüm. Sanırım anne olmaya başladım
Ben de 4 haftalıkken öğrendiğimde 56 kiloydum şimdi 8+4 deyim 58,5 oldum. Bir arkadaşım 20. haftasında 1,5 kg almış benim yolum yol değil galiba
Tüp olduğu için ilaçların da etkisi var tabi,
12. haftada yüzmeye başlarsam biraz toparlarım diyorum
3 ay bitimine doğru 1-2 kilo alınması normal canım fazlası zararlı bir kilo değil yani. O ornek verilen kişi kilolumu canım ben mesela zayıf oldugum için biraz daha fazla kilo almam normalmiş. Şu söyle hesaplanıyor vücut kitle endeksine bakabilirsin netten eğer altındaysan en fazla 12-18 kilo diyorlar eğer üstündeysen 8-12 diyorlar. Bende bugun itibaren 2 kilo almış bulunmaktayım spora başladım ama yediklerime de dikkat ediyorum artık idealim 18 değil 10-12 kilo alıp bu süreci bitirmek
O da benim gibiydi hatta zayıftır bile, onunki de bana çok az geldi
Bana 12-18 diyorlar, max 15 alsam keşke, ablam 25 kilo almıştı bir senede 20 sini verdi
Ablan baya kilo almış ama baya vermiş en güzeli verebilmek zaten ben bu konuda kendime çok güvenemiyorum sanki yemeğe alışında daha bırakamayacakmışım gibi geliyor. Arkadasın kac kiloysu canım peki keske bizde oyle olabilsek
Ablan baya kilo almış ama baya vermiş en güzeli verebilmek zaten ben bu konuda kendime çok güvenemiyorum sanki yemeğe alışında daha bırakamayacakmışım gibi geliyor. Arkadasın kac kiloysu canım peki keske bizde oyle olabilsek
55 miş 1.5 kg almış işte, ebru şallıyı sollayacak galiba:) aman bebeği sağlıklı olsun da
Ablam 18 aylıkken ikinciye hamile kaldı, onda da yine aynı aldı doğurdu, şimdi 11 aylık bebeği, yine 5 kg fazlası var
onu da verecek yaza kadar,
slm kızlar nasılsınızz? kızlar pkoluyum sadece 1 defa badem yağı sürdüm gögüslerimde göbeğimde tüylenme oldu bacaklarımdaki tüyler çok hızlı çıkmaya başladı pkolu olduğum için mi böyle oluyor bilen var mı yoksa hamilelikten mi:26:
aranızda en kilolu benim heralde 64 kg hamile kaldım su anda 65 im(
Benim de göbeğimde tel bir çizgi oluştu kıllanma oldu yani ben de hergğn badem ve kayısı yağı sürüyorum napacak ki? Ama suda var deli gibi kaşınıyorum yani bazen uyanıyorum uykumdan kaşınmaya devam ediyorum neden boyle oldum hiç bilmiyorum
tatlım badem yağını eltim kaşları gürleşsin çoğalsın diye kullanıyordu ondan sonra sürmedim başka yağlar kremler kullan kaşıntıda çatlak olacaği zaman oluyor muşş kesinlikle kaşıma ben çatır çatır çaylıycam belli yatkın yani annemde de var ne yapcam bilmiyorumm
Duramıyorum ki kaşınmadan bi görsen deli gibi kaşınıyor bazen uykumdan uyanıyorum kaşıntıdan dediğim gibi. Ilin tuhaf yani bizde hiç çatlak falan yok ailede bi ben mi çatlayacağım ya
tatlım çok zayıf hamile kaldın ya birden kilo alırsan çatlak olabilir kaşıntı olduğunda duş al kaşıma maya çalış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?