2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar kim öğrendi cinsiyetini kaçıncı haftasındaydı merak ettim şimdi

Insallah gecer cnm!! Dua edelm biz, bebegin seninle olsun, hc birakmasn!!

Cnm çok geçmiş olsun geçicek emin ol boğazların tahriş olmuş ya ondan kaynaklanıyodur dr un bunun için ilaç vermiyomu bulantıniçin madem durum böyle ilaç kullancnm
Canım benimki ikiz ondan erken çıktı herhalde diyorum. Cuma günü dr randevumuz var. Bakalım dr amcamız ne güzellikler söyliycek bize.

Sent from my iPad using Tapatalk
maşallah bizi m topikte pek bereketli
bu haftalarda normal cnm bulantıla bnim druma dedim gayet güzel iyi bişey sağlıklı bi gebelik dedi ayaklanmışmı seninkuzu maşallah
kızlar yürüyüşe başlamak lazım mı ya da kaç aydan sonra başlanmalı. kegel egzersizleriyle ilgili bilgisi olan var mı
yürüyüşe dört aylıkken başla cnm kegel egzersiz için erken şimdi yolunbaşındsyız
cnm akıntılar normal korkma hiç dediği gibi drun normal akan kan gibi inş sorun olmaz
bende de o korku var,ilk 3 ayda en fazla 1 kg alınması lazım diyolar ben daha 9. haftadayım o 1 kiloyu aldım şimdiden ( artık doğumdan sonra kararlı olup veririz inş canım...
kilomu amaaann hiç takmıyorum ilkinde 27 kilo aldım verdim veriliyo ya ocuğun peşinde koşarken gidiyo kilocuklar
Sanki neşemi çaldılar benden, yaşama sevincimi. Dünden beri çok kötüyüm. Her an ağlamaklı, boğazım düğüm düğüm. Sanırım anne olmaya başladım
Ayyy cnm ya kıyamam sana anne olmaya hazırlanyosun kucağına alınca senin ömür boyu önceliğin aşkın sevgilin o olacak moralin bozukken destekçin o olacakşimdide elini karnına koy konuş yavrunla onu hareketlerini hissettiğin an aranızdaki bağ güçlenecek senin asıl yaşama sevincin yaşam kaynağın geliyo hayatta herşeyden sıkılır bıkarsın ama onu gün geçtikçe daha çok seveceksin benide tebessüm ettirdin
Bende öyleyim sanki depresyona girdim gibi hissediyorum sürekli tartışıyorum annemle eşimle bazen kendimi bile çekemiyorum
mazaretim var asabiyim ben durumum bu bu aralar hormonlar değişti adet olmuyoruz ondan kaynaklı ama bu durumda geçici
Cnm şimdi hmileliğin verdiği iştahla yiyoruz doğumdan sonra eski haline geri dönüyosun hem kendini hem bebeğini doyuruyosun kuzum aramızda gene en çıtır sn olacaksın
aranızda en kilolu benim heralde 64 kg hamile kaldım su anda 65 im (
ben yetişiyorum cnm sana hatta geçebilirimde
cnm ondan değil badem yağı tüylenme yapıyo sürme bence kakou yağı nemlendiriyo onu kullanabilirsin benim öyle bi derdim yok zaen çatlağım
cnm kullandığın yağlarda yapablir çatlak için erken altıncı yedinci ayda başlıyo ki çok kilo almaz eğer son aylarda ödem şişlik olmazsa ve tedbirini şimdiden alırsan bişey olmaz badem yağı tüylenme yapıyo başka yağ kullan cnm
slm kızlar herkes iyi inş. ben 2 gündür yatıyorum çok midem bulanıyor.bugün de baş arısı ve gözlerimde ağrılar olmaya başladı ekstra anlamadım. çook halsizim hepizi selamlıyorummmm
olabilir cnm baş ağrsı dinlen uykunu al ağrıların azalır
Ohhh maşallah kuzucuk iyi besleniyo karnın çok çıkmadan sür cnm sonra faydası olmuyo
Tedbirini almadınmı cnm biz isteyerek yaptık kızmda büyüdü ama derdide büyüdü kıskançlık huy değiştirme olacak sninki anlamaz çok ikinci çock biraz risk işi risk alacaksn herşeye hazırlıklı olmalısın Allah yardım ediyo cnm sıkıntı etme daha rahat bakıyosn ikincisine endişelenme cnm öptüm kuzunu
kızlar dün gece uyurken belimin arka tarafı işte böbreğimin üstü gibi bir yerde böyle iğne batmış gibi hissettim birkaç kez içim sızlayarak uyandım.
cnm üstün açık yatıyorsan olur yada sürekli aynı tarafa yattıysanda olur

kızlar kim öğrendi cinsiyetini kaçıncı haftasındaydı merak ettim şimdi

Kayboldun gittin sen yine. Nerelerdesin kuzum sen yine? Biz cuma gunü gidiyoruz bakalım inşallah az cok birşeyler öğreneceğiz. Onun dışında sadece ftskskn öğrendi.

tatlım sadece 1 defa sürdüm aynen senin dediğin gibi tüylenme yaptığını öğrendim bir daha sürmedimm nemlendirici kremleri sürüyorum aklıma gelirse ama bir defa sürmemde bu kdar çok olması şaşırttı doğrusu belkide hormonlardan dırr dr gidince sorarım cnm sağol cumartesi dr gideceğim çok heycanlıyım yaaa

Son düzenleme:
Kayboldun gittin sen yine. Nerelerdesin kuzum sen yine? Biz cuma gunü gidiyoruz bakalım inşallah az cok birşeyler öğreneceğiz. Onun dışında sadece ftskskn öğrendi.

bende cuma günü gitcem bizim cinsiyet için erken ama belki nubundan bi fikrimiz olur sen nasılsın

bende cuma günü gitcem bizim cinsiyet için erken ama belki nubundan bi fikrimiz olur sen nasılsın

Biz iyiz canım çok şükür. Bulantılarımız falan herseyimiz hafif. Sen nasılsın canım? Biliyorum erken ama belki bir olasılık oluşabilir:)

Son düzenleyen: Moderatör:
canim o kadar oluyomu, dikkat et allah yardimcin olsunn bende bazen cikartiyorum ama seninkisi cok kotuymus gercekten, gececek insallah sikinti yapma arkadasimm hersey yavrular icin

Ayy yine mi canim yaa cok uzuldum 1-2 gundur daha iyi gibiydin sevinmistim geciyo tamamen diye hay allah yaa bogazini yumusatacak biseyler ic tatlim

Saolun kızlar geçmiyor bulantım bütün gün nane limon içiyorum bir iki damla gelmiyor kan bugun biraz daha iyi gibiyim bide kızlar midem bir yanıyor olmaz böyle birşey

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Biz iyiz canım çok şükür. Bulantılarımız falan herseyimiz hafif. Sen nasılsın canım? Biliyorum erken ama belki bir olasılık oluşabilir:)

aslında 12. hafta nub teorisi diye bişey var nubun açısına göre kız yada erkek bilebiliyorsun araştır istersen bilimsel bir metot

Evet canım eşim bitkisel pastil aldı o yumuşattı ama midem durmaksızın bulanıyor serum da taktırdık

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu arada ftskskn kaçıncı haftada geçmiş mesajlara baktım bulamadım birtürlü

Hay Allah geçmş olsun =(( bnm de boğazm fena ama ksmaktan dğil sanrm hasta oluyorum=( ıhlamur bal yapıp içtm ben de bgn

Bu gun bende iki kez kustum ikisindede azimsanmayacak kadar kan vardi korkudan tum gunum zikkim oldu valla aksam aradim dr.umu onemli degil gerek girtlakta tahristen gerekse kullanilan ilaclardan olur zaten onemli deil dedi

araştır canım 11. haftadan sonra kesin sonuç çıkabiliyor yurtdışında baya meşur bi yöntemmiş
bz de 24ünde gitcez kontrole artk 12 haftaya grmş olcaz bakalm bzm nub ne yöne doğru merakla bekliyorm =))) tanii ondan önce ense alınlığı ve burun kemiği ölçümü güzel geçer inşallah en büüyk isteğim o!! sağlıklı olsn bebşlermzz!

Bu gun bende iki kez kustum ikisindede azimsanmayacak kadar kan vardi korkudan tum gunum zikkim oldu valla aksam aradim dr.umu onemli degil gerek girtlakta tahristen gerekse kullanilan ilaclardan olur zaten onemli deil dedi
geçmş olsn cnm yaaaaaa =(( doktora sorsan mde bulantısı ilacı mı alsan =((

kzlar bnm hamilelik takvimimde bebeğinzin yüzü iyice şekillendi yazıo =)) şmdi kime benzeyeceği belli olmş mu oluoo?? yoksa ağız burun gözler yerleşti demek mi buu??:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…