Evet bak ben bunu hiç düşünmedim kaşınmamaya çalışacağım ozaman teşekkür ederim canım hatırlatma için. Zayıf oldugum için karnım ilk defa çıkıyor ve doğal olarak çatlamaya olasılığı fazla tabi. Uff dah baska yağlar alıyım bari ben bugun cok korktum suanda. Rabbim bizi kilolardan ve çatlaklardan korusun :s
önemli deyil tatlım yardımcı olabildiysen ne mutlu bende başka kremler yağlar alacağimm tüylenmenin önüne geçmek lazım bi daha kullanmıycam badem yağını canım kamuran nerde neden hiç girmiyor merak ettim kötü bişey yok demii:26::26:
Cnm senin bulantıların geçti mi acaba ? ve sende çıkarma var mı ne durum dasın ? Benim durdu durdu şimdi başladı çıkarmalar acaba diyorum hafta sonu mide mi üşütmüş olabilir miyim ki ondan mı bulantım ve çıkarmalarım var
Evet bak ben bunu hiç düşünmedim kaşınmamaya çalışacağım ozaman teşekkür ederim canım hatırlatma için. Zayıf oldugum için karnım ilk defa çıkıyor ve doğal olarak çatlamaya olasılığı fazla tabi. Uff dah baska yağlar alıyım bari ben bugun cok korktum suanda. Rabbim bizi kilolardan ve çatlaklardan korusun :s
Canım benim bulantım gecti ama sebebi annem. Annem yemeğimi yapıyor hep oyüzden rahatım kesin asla hazırlayamıyırum yemek. Hayatumda 3 kere çıkarttım oda içkiyi fazla kaçırdığım için eşim zorla cıkarttırmıştı. Yani hiç yapamam o işi. Çok geçmiş olsun canım benim doktora gidip gözük istersen yeniden. Burda çok kişiye serum takviyesi verildi çünkü com bulantı olduğu için. Ee doktor kontrolüne gidecektin hala bişi demedin nasıl geçti bakıyım
Bilmiyorum canım en son eşi buraya girmesini istemiyordu cok stres yapıyor burada diyor. Sonrada burda biriyle hafif bir tartışması oldu ve gitti bi daha gelmedi B'nde cok merak ediyorum aslında ama eskilerden kimse kalmadı artık girmiyorlar neden bilmiyorum bazen bende sıkılıyorum burda konuşacak kimse olmuyor artık
ben yazdım aslında ama kimse görmedi galibadoktor baktı gayet güzel bir manzara dedi Rabbim e çok şükür. ayağını oynatıyodu yavrum benim . 10+3 üz bugün çok şükür 2 hafta sonra ikili test için çağırdı kendisi yapacak mış galiba . Yine gece gidicem o saatte nasıl kan vericem de, test yapılacak sa artık kendisi daha iyi bilir tabi . Hayırlısı olsun inş . Ben niye şimdi bulantılarım geçmesi gerekirken arttı ve çıkarmaya başladım onu anlamadım . Hafta sonu biraz evi havalandırdım ceyran mı yaptıda üşüttüm acaba?
çok sevindim senin adına bende inşallah cumartesi güzel haberler getiririm.üşütmenin etkisiylede bulanır canım dikkat et kendine.özellikle çoraplarınızı hiç çıkarmamaya calısın idrar yolları enfeksiyonu hamile kadınlar cok cabuk olabiliyormus.
Bizler daha önce düşük yaptığımız için bu iğneleri kullanıyoruz dolayısıyla her ne kadar iğne kullansak da düşük riskimiz maalesef ortadan kaybolmuyor.
Doktorum ben sormadan cinsel ilişkiyi yasakladı bize, süresini de söylemedi açıkçası, bende sormadım canım.
Bence bir süre ara verseniz iyi olur, herşey bebişler için :)
slm kızlar herkes iyi inş. ben 2 gündür yatıyorum çok midem bulanıyor.bugün de baş arısı ve gözlerimde ağrılar olmaya başladı ekstra anlamadım. çook halsizimhepizi selamlıyorummmm
Canım biz de sormadık ama Cool83ün dediği gibi bizim ağzımız fena yandığı için birşey olmaz deseydi bile cesaret edemezdik. İlk üç ayı atlatalım bi bakarız sonra:)
Kızlar, eskisi kadar yazmasam da sizi takip ediyorum..
Cinsiyetini bile öğrenen biri var, çok sevindim:)
Ben de bu cumartesi gidicem.
Ense kalınlığına, burun kemiğine ve cinsiyetine baktırıcam..
Öğrenen biri olunca bana da umut oldu..
İnşallah gösterir bebeğim..
Ben artık her sabah keçi boynuzu pekmezi yiyorum iki kaşık:)
Geceleri yatmadan önce de ballı süt içiyorum..
Hergün mutlaka yoğurt yiyorum, ayran içiyorum veya yoğurt çorbası yapıyorum..
Her akşam yeşil elma yiyorum :) Yeşil elmaya çok düşkün oldum ekşi ekşiii :)
Çatlak önleyici kremi her zaman sürmüyorum artık 2 günde bir falan sürüyorum..
Karnım henüz çıkmaya başlamadı. Başlayınca günde 2 defa sürerim artık :)
İnşallah hepimiz mutlu sağlıklı haberler alırız doktorlarımızdan...
Benim de ilk bebeğim olacak inşallah ama şimdiden hareketlerini duymayı dört gözle bekliyorum. Bu onunla iletişimimiz olacak, her an yanımda olduğunu hissettirecek diye düşünüyorum. Seninki maşallah çok erken başlamış, ilk hareketi nasıl peki, nasıl anlayabiliriz?:)
Benim de göbeğimde tel bir çizgi oluştu kıllanma oldu yani ben de hergğn badem ve kayısı yağı sürüyorum napacak ki? Ama suda var deli gibi kaşınıyorum yani bazen uyanıyorum uykumdan kaşınmaya devam ediyorum neden boyle oldum hiç bilmiyorum
slm kızlar biz bugün gittik hastaneye bebişim 7+5 günlük olmuş kalp atışlarınıda duyduk 23 ekim dedi dr muhtemel doğum tarihini büyümüşüz biraz teyzeleri bu zaman kadar hissetmiyodum şimdi hissetmeye başladım ikinciye yaşamak daha güzelmiş bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?