geçmş olsn cnm yaaaaaa =(( doktora sorsan mde bulantısı ilacı mı alsan =((
bu arada ftskskn kaçıncı haftada geçmiş mesajlara baktım bulamadım birtürlü
bu arada ftskskn kaçıncı haftada geçmiş mesajlara baktım bulamadım birtürlü
elifcim sanırım benm dr.umda bu teoriye göre konuşmuş ..netten biraz araştırdımda resimlere falan baktım bahseliden nub çıkıntısı dr bana gösterdiği yerdi .. bakalım hayırlısı artık:)
ben bu cuma gitcem ama bir gözümde nubda olacak inşallah görürüm olmazsa haftaya cuma ikili testim var o zaman kesin görürüm inşallahbz de 24ünde gitcez kontrole artk 12 haftaya grmş olcaz bakalm bzm nub ne yöne doğru merakla bekliyorm =))) tanii ondan önce ense alınlığı ve burun kemiği ölçümü güzel geçer inşallah en büüyk isteğim o!! sağlıklı olsn bebşlermzz!
elifcim sanırım benm dr.umda bu teoriye göre konuşmuş ..netten biraz araştırdımda resimlere falan baktım bahseliden nub çıkıntısı dr bana gösterdiği yerdi .. bakalım hayırlısı artık:)
fotosu varsa koysan tatlım baksak kuzuna yeğenimize
Canım bende bu korku varken bırak 3 ayı, 9 ay hiçbirşey yapamam :)
ben bu cuma gitcem ama bir gözümde nubda olacak inşallah görürüm olmazsa haftaya cuma ikili testim var o zaman kesin görürüm inşallah
banada öyle geldi canım çünkü erken daha ama senin dr un iyiymiş söylemiş hemen benimki söylemez gibi garantici biraz
Benin ilk gebeligimde cok erken basladi kiprasmaya evet. Bagirsak hareketleriyle karistirabilrsin baslarda AMA snradan bagirSak hareketi oldugunu anliyosun oyle kelebek kanat cirpmasi fln gibi standard bsy demiycem bariz tik tik kasiktan vuruyor karnimizi severiz mesela hep ama bebekler 4 ayina kdr kasiktalar sagda yada solda oglumda soldaydi bu bebiste solda karnini actgnda karninin ufak ufak titreme gibi kipirdadigini gorursun bide bnm 2,5 aylık oynadı herkeste aynı olmayabilir tbi bide kız bebekler geç oynuyor 6 ayında oynayan bilirim bu daha oynamadı bakalım ne zamana ksmet darısı bu güzel duyguyu tatman için senin başına cnm 😊
canım şuan annemdeyim ve telefonumdan kardeşimin pc ye resim atmayı beceremedim yarın eve geçtiğimde atarım..birde kk da bir sayfa var bu nubdan bahsediolar orada tecrubeli arkadaşlar var resmi yolluyorsun tahminde bulunuyolar orayada atıcam bi resim bakalım ne diyecekler :)
dr um gerçekten çok iyi ve ilgilibnm bi arkadaşım başka bi şehirde kadın doğumcunun asistanı onunla konuştum evet o çıkıntıdan çoğu dr anlar ama garanti olsun diye ilerki haftalarda söylerler dedi..rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsin inşallah
selam cnm yarın 10. haftam bitiyo benim..aslında kesin net öğrenmedim ama dr um baya umutlandırdı beni :) muayene ederken bi çıkıntı gösterdi bak bu çıkıntıdan anlaşılabilir falan dedi ama bana 10 gün sonra gel söz söylicem dedi pazartesiyi bekliyorum bende bu kadar erken kendini göstermesi benide şaşırttı açıkcası umarım yanıltmamıştır dr amcasını ufaklık :)
Biraz uzak durmam gerekiyordu. Iyi geldi bu bana. Başka konularda kafa dağıttım:)Yahu nerelerdesin sen neden girmiyorsun artık?
canım şuan annemdeyim ve telefonumdan kardeşimin pc ye resim atmayı beceremedim yarın eve geçtiğimde atarım..birde kk da bir sayfa var bu nubdan bahsediolar orada tecrubeli arkadaşlar var resmi yolluyorsun tahminde bulunuyolar orayada atıcam bi resim bakalım ne diyecekler :)
Cumartesi kontrolüm var, doktorumu kışkırtıcam bakalım, bazı doktorlar 10. haftada bile söylüyorlarmış, siz de söyleyin diyecem. Benim doktorum güleryüzlü ve şedkatli biri, kızmaz inşallah bana:) Yoksa sizin bıdık yüzünden aramız açılacak doktorumla:)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=546451&page=428&highlight=nub tatlım bu linke tıklayıp bakabilirsin orada gurbet güzeli diye bi abla onun çoğu tahminleri tutmuş sanırım direk ona sor bence :)Cnm nub un basligi neydi bulamiyorum.oraya aticamda fotoyu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?