- 25 Aralık 2011
- 397
- 98
- 73
Canım günaydın yemek olayı olduğu için mecbur bulanıyor mideniz benim ilk olduğu için şanslıyım ikincide Alkah yardımcım olsun ozaman daha zor bebeğini mecbur doyurmak zorundasın ozaman kalkıpta annen yapamaz yani ne diyim inşallah geçer hemen hepsi. Ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada oluyordu canım?
Karnın büyümeye başlamıştır ondan kaşınıosun inş snde bnm gibi olmazsın bnm karnımı görsen odun kopar chucky gibiyim yırtık yırtık hep kendimden soğuyorum bazen eczaneden 40 lira verip tonlarca ilaç surdm kullandım ama yinede oldu olcagı varsa oluyor
Benimde başladı bulantılarım yemek yemek istiyorum ama bulantılar hazımsızlık mahvediyo be iEvet canım eşim bitkisel pastil aldı o yumuşattı ama midem durmaksızın bulanıyor serum da taktırdık
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
yok cnm şimdiden belli olmaz ağzı burnu gözleri şekil almaya başladı valla be kızmda yedi aylıkken renkli ultrasyona girdim genede kimseye benzetemedim doğunca bile bir zaman sonra benziyo anneye yada babaya sabır cnm sabırkzlar bnm hamilelik takvimimde bebeğinzin yüzü iyice şekillendi yazıo =)) şmdi kime benzeyeceği belli olmş mu oluoo?? yoksa ağız burun gözler yerleşti demek mi buu??:44:
üç buçuk aylıkken eğee görebilirse öğrenirsin bazen yanılabiliyor erken öğrenmek riskli olabiliyo ilerki aylarsa değişebiliyo gönlünden geçen.olur inşallah cnmselam cnm yarın 10. haftam bitiyo benim..aslında kesin net öğrenmedim ama dr um baya umutlandırdı beni :) muayene ederken bi çıkıntı gösterdi bak bu çıkıntıdan anlaşılabilir falan dedi ama bana 10 gün sonra gel söz söylicem dedi pazartesiyi bekliyorum bende bu kadar erken kendini göstermesi benide şaşırttı açıkcası umarım yanıltmamıştır dr amcasını ufaklık :)
Bagırsak hareketleri üç üç buçuk aylıkken çok hafif hissedersin daha çok küçükler minicikler onlar bir ay sonra bu konuları konuşuruzAyy o kadar bekletmez inşallah bizim kuzu ya, annesi çatlar meraktan:) Bazen böyle pıt diye bir çekilme oluyor ya da itme diyim, bugün de oldu ama işte bağırsak hareketleri mi diye çok kaptırmak istemiyorum. Allah oğlunu size bağışlasın, bu yavrunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
bendede var cnm miden bulanmıyosa aç karnına kaysı incir kurusu ye üstüne ılık s iç kabızlıl gecer gaz sorunu bende var hamilelğin en keyifsiz ayları ilk üç ayselam arkadaşlar,
Hepinize sağlıklı hamilelik günleri diliyorum.Bende nasipse ekim ortası gibi rabbimin izniyle bebişimle kavuşacağım.
Kafama takılan şeyleri sizlere sormak ve paylaşmak istiyorum.
Kabızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Göbeğimde sürekli gaz var rahatsızlık verir derecede bu yüzden de göbişim sanki 4-5 aylık gibi benim gibi olan var mı?
Sabah kalktığımda falan göbeğim kaşınıyor çatlamaya mı başlıyor acaba?Çatlaklar için badem yağı kıllanma yapıyorsa ne süreceğiz vazelin mi?
Çok şükür hiç midem bulanmadı kolay bir hamilelik geçiyorum ama işte kabızlık fenaaa
maşallah kuzuya sağlıcakla al kucağına yavrunuBuda bnm findigimm :) 2 cm olmus :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben bio-oil die bi markanın yağını aldım .içinde yağ karısımı var cildim anında emio yağı bi araştır istersen.benimde kaşıntılarım başladı bitek yağı sürünce rahatlıyorum
Kizlar bende kismetse ekim 15te anne olucam. Fakat 2gundur rahmimde dolgunluk bir yuk var gibi ,agri oluyor ani hareketlerde endiseleniyorum 9haftalik oldum bugun bu haftalarda bu sikintilari yasayanlar var mi acaba
Kızlar ayıptır soylemesı ıshal oldum cok kotuyum karın agrısı bagırsaklarımdan sureklı sesler geliyor cok rahatsızım bu gece yarın doktora gıdecegım ıns bır sorun yaratmaz
Slm kizlar, benim bugün doktorda ilk randevum vardi.ama dün akşam birden bire kanamam başladi ama çok yoğun bi sekilde.hastaneye geldim iki gun takip etceklermis.eger kanamam devam ederse cuma gunu bebegi alcaz dediler.cok kotu durumdayim.benim gibi olup hamileligi devam eden varmı? Yada bi tanıdığınız falan ?
Sağol canim.sancin yok denecek kadar az.ama bu kanama cok cok fazla.ilk dogumumdan sonraki kanama gibi lohusa donemindeki gibi belkide daha fazla.ne yapacagimi şaşırdımHayırlısı olsun. Cnm hakkınızda bende lekelenme oldu ama bilemedim simdi sancı var mı cnm
Kızlar ayıptır soylemesı ıshal oldum cok kotuyum karın agrısı bagırsaklarımdan sureklı sesler geliyor cok rahatsızım bu gece yarın doktora gıdecegım ıns bır sorun yaratmaz
Sağol canim.sancin yok denecek kadar az.ama bu kanama cok cok fazla.ilk dogumumdan sonraki kanama gibi lohusa donemindeki gibi belkide daha fazla.ne yapacagimi şaşırdım
Bende de var canim kasik agrilari...Doktorum cok sancili ve kanamali olmadigi surece bu kasik agrilarinin gebelikte bizim dostumuz oldugunu soyledi o yuzden ben baya rahatladim canim sen de rahat ol
Günaydın canım hiç korkma bende çoğu zamam ishal oluyorum yediğim bir şey dokununca. Hele en sonuncusunda lavabodan çıkamamıştım. 7 kere gittim ve yaptım sonra doktoru aradım bebeğin sağlıklı merak etme ishal bebeğini etkilemez sadece boş su iç dedi yarına kadar gecmezse gel test yapalım dedi bende patates muz falan yedim geçirdim sende bol bol su iç patates ye muz ye geçecek hemen
çok geçmiş olsun canım. doktor sonrası haber ver muhakkak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?