2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

merhaba canim , ayrintili ultrasyon 11. 13. haftalar arasinda olmali yani burda bu sekilde oluyo ben 13.haftamda olmus olucam ve 2 li test falan istenilecek daha sonra de ben yapmicam oglumda yaptirmamistim...

Son düzenleme:

benimde karnim cikti biraz gazlada karisik galiba ama kiyafatlerden anliyorum kasiklarim bayagi sis duruyo zaten oglumdada baya erken cikmisti 4 aylik hamileyken 6 aylik zannedenler vardi...dogumdan sonra ne kadar kilo verdiysemde gobus kalmisti bunda ne olacak bilmiyorum...

Evet canım eşim bitkisel pastil aldı o yumuşattı ama midem durmaksızın bulanıyor serum da taktırdık

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Benimde başladı bulantılarım yemek yemek istiyorum ama bulantılar hazımsızlık mahvediyo be i
kzlar bnm hamilelik takvimimde bebeğinzin yüzü iyice şekillendi yazıo =)) şmdi kime benzeyeceği belli olmş mu oluoo?? yoksa ağız burun gözler yerleşti demek mi buu??:44:
yok cnm şimdiden belli olmaz ağzı burnu gözleri şekil almaya başladı valla be kızmda yedi aylıkken renkli ultrasyona girdim genede kimseye benzetemedim doğunca bile bir zaman sonra benziyo anneye yada babaya sabır cnm sabır
üç buçuk aylıkken eğee görebilirse öğrenirsin bazen yanılabiliyor erken öğrenmek riskli olabiliyo ilerki aylarsa değişebiliyo gönlünden geçen.olur inşallah cnm
Bagırsak hareketleri üç üç buçuk aylıkken çok hafif hissedersin daha çok küçükler minicikler onlar bir ay sonra bu konuları konuşuruz
bendede var cnm miden bulanmıyosa aç karnına kaysı incir kurusu ye üstüne ılık s iç kabızlıl gecer gaz sorunu bende var hamilelğin en keyifsiz ayları ilk üç ay
Buda bnm findigimm :) 2 cm olmus :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah kuzuya sağlıcakla al kucağına yavrunu

aa eveet bu yagdan bende gordum eczanede cok kucuk ambalaji vardi neye yeticek demistim... aceba iyimidir:26:??

Kizlar bende kismetse ekim 15te anne olucam. Fakat 2gundur rahmimde dolgunluk bir yuk var gibi ,agri oluyor ani hareketlerde endiseleniyorum 9haftalik oldum bugun bu haftalarda bu sikintilari yasayanlar var mi acaba

Bende de var canim kasik agrilari...Doktorum cok sancili ve kanamali olmadigi surece bu kasik agrilarinin gebelikte bizim dostumuz oldugunu soyledi o yuzden ben baya rahatladim canim sen de rahat ol

Kızlar ayıptır soylemesı ıshal oldum cok kotuyum karın agrısı bagırsaklarımdan sureklı sesler geliyor cok rahatsızım bu gece yarın doktora gıdecegım ıns bır sorun yaratmaz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Günaydın canım hiç korkma bende çoğu zamam ishal oluyorum yediğim bir şey dokununca. Hele en sonuncusunda lavabodan çıkamamıştım. 7 kere gittim ve yaptım sonra doktoru aradım bebeğin sağlıklı merak etme ishal bebeğini etkilemez sadece boş su iç dedi yarına kadar gecmezse gel test yapalım dedi bende patates muz falan yedim geçirdim sende bol bol su iç patates ye muz ye geçecek hemen

SLm kiZlar bnm 3 yasinda bii kizim var ve nasipse Ekim'de bı bebis daha geliyo.kizimi Mayıs anneleriyle birlikte büyüttüm burası cok iyi geliyordu bana tabi uzun zaman oldu bakmayali buralara ins sag salim kucağımıza alırız meleklerimizi :))

Slm kizlar, benim bugün doktorda ilk randevum vardi.ama dün akşam birden bire kanamam başladi ama çok yoğun bi sekilde.hastaneye geldim iki gun takip etceklermis.eger kanamam devam ederse cuma gunu bebegi alcaz dediler.cok kotu durumdayim.benim gibi olup hamileligi devam eden varmı? Yada bi tanıdığınız falan ?

Hayırlısı olsun. Cnm hakkınızda bende lekelenme oldu ama bilemedim simdi sancı var mı cnm

Hayırlısı olsun. Cnm hakkınızda bende lekelenme oldu ama bilemedim simdi sancı var mı cnm
Sağol canim.sancin yok denecek kadar az.ama bu kanama cok cok fazla.ilk dogumumdan sonraki kanama gibi lohusa donemindeki gibi belkide daha fazla.ne yapacagimi şaşırdım

çok geçmiş olsun canım. doktor sonrası haber ver muhakkak..

geçmiş olsun canım bıraz yat istersen bacaklarını yuksekte tut

Herkese günaydın, tüm anne adaylarının gününün güzel geçmesini dilerim :)

Bende de var canim kasik agrilari...Doktorum cok sancili ve kanamali olmadigi surece bu kasik agrilarinin gebelikte bizim dostumuz oldugunu soyledi o yuzden ben baya rahatladim canim sen de rahat ol

Canım dün akşam eve dönerken yolda birden kasıklarıma acaip sancı girdi, eyvah dedim buraya kadarmış, yine birşey olacak vs. Yolda durup bi lavaboya gitmek için yer aradım çünkü kesin kanama da başlayacak diye. Eve gelip kontrol ettiğimde çok şükür birşey yoktu,1-2 saat sonrada azalarak geçti.

Yolda kendi kendime keşke iğneler acıtıyor demeseydimi keşke karnımın şişliğinden şikayet etmeseydim vs.vs. diye düşünerek eve geldim.Ve tabi tahmin edersin akşam iğneyi gülerek yaptım karnıma,hiç acıyor demeden :)

Eğer dost dediğin ağrı buysa, bana yaşattığı korkudan ben hiç sevmedim onu

Evet caanim dungece o saatte. Patates hasladim biraz iyi geldi ama ben randevu aldim yinede gidecegim bebegimi ozledim hem idrar yollarida sikintili belki ilac gerekir

Hayatımda yemediğim kadar kuru kayısı yedim şu 2 haftada ama hala kabızlık yaşıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…