2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bende bu hafta bir rüya gördüm ama bilmiyorum yaa, bizim durumları biliyorsun, sağlıklı olduğunu görünce herşeyi unutabilirim. Şu birkaç haftayı da atlatırsak inşallah bu meraklardan kurtulucaz hep beraber:)

Cokk kizdimm sanaa cokkk!!! Yegenimii uzmee bakimm yarinn kocaman olmus bi halde goruceksinnn minnagi cok guzell haberler getirceksin bizee...en korkulu zamanlarimda hep umut dolu konusmalarinla rahatlattin benii simdi siraa bende:) korkmaa canimm benim hersey cok guzel olacakk:)

Slm kizlar, cok cok üzülerek aranizdan ayriliyorum.Allah bana ekim annesi olmayi nasip etmedi.malesef bu sabah düştü bebeğim hemde ellerime.cok küçücüktü .ama kollari, bacaklari ve hatta gözleri bile olusmustu.hic aklimdan gitmiyor.Bu dunyada nasibi yokmus.doktorum beni narkozla bayiltti ve kurtaj yapti hala rahmimde parca varmis onlari temizledi.Umarim hepiniz cok cok iyi bir hamilelik gecirirsiniz sorunsuz bi sekilde ve inşallah saglikli bi sekilde hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alırsınız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim,sen hep güzel haberlerle gelerek dr dan bana hep umut oldun...inşallah ben de yarın güzel haberler getirebilirim.

Bi de çift haneli haftaya geçtim diye (10. Hafta) içimde de ayrı bi mutluluk var.İnşallah güzel haber alırsam bebişe bi hediye alıcaz yarın eşimle :) saol desteğin için tatlım

Tatlimmm bu sefer de once guzel haberr senden gelecekk saliyaa kadar bana umut olacaksinn:))
Cok opuyorumm senii yarinn haberlerini bekliyorumm:)

:) afiyet olsun canım...ben çaykoliğim ama zararlı olur diye günde 1 açık içiyorum onu da beğenmeyerek düşün yani nasıl hastalıklı bi psikolojide olduğumu :) haklısın çok şükür hafta sonu geldi,inşallah iyi haberle geleceğim yarın.ben de sizi çok seviyorum,iyi ki varsınız,hepiniz içimi rahatlattınız

aynen hem çokk güzel hem tabiki zorlukları var Rabbim hasretle bekleyen tüm herkese tez zamanda sağlıklıca dilesin inşallah 9 aylıkmış maşallah araları neredeyse 18 ay mı olacak seninkilerin sağlıkla kucakla inşallah canım yok teyzesi kızım 1 hafta sonra 13 aylık olacak

Canimm cok cok uzgunum inan seni cok iyi anlayabiliyorum Allahim insallah sana en kisa zamanda saglikli bi gebelik ve evlat nasip etsin

Ne diyeceğimi bilemedim rabbim kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin canım
Kanaman mı vardı neden düşmüş bişey dedi mi doktor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Oy kizlar oluyorum yorgunluktan bgn oturdugumu,bilmiorum. Oglum hic durmuyo eve salincak yaptik onuda gocerttu siskoluktan napcn blmiorum karnimdaki garibim beslenemio bile 😡

ay canım senin işin daha zor desene senin oğlan kaç aylık benim kızda yaramazlık yapıyor ama normalde uyumlu bir kız bazen onu odada tek bırakıyorum çizgi filim izliyor oyuncaklarıyla oynuyor bana hiç yük olmuyor. Ama bazen üstüme bir ağırlık çöküyor gözümü açamıyorum nedense o zamanlar hiç durmuyor elimden tutup beni gezdir diye ağlıyor çığlık çığlığa o an o kadar zorlanıyorum ki. Bende kıza mama hazırlarken bazen midem bulanıyor anca onu besliyorum bazen kendimi es geçiyorum. Yavrum şimdilik depomdan beslensin diyorum şu sıkıntılı süreç geçse belki biraz rahatlarız.

ah canım benim çok üzüldüm anlattıklarından gebeliğin sonlanacağı belliydi ama insan umut etmekten asla vazgeçmemeli en son yazdığım mesaj biraz buna anlatıyordu. Yaşadığın çok zor bişey çok üzüldüm ama rabbim böyle uygun görmüş çok daha kötülerini yaşayanları düşünerek kendini teselli et ve güçlü ol. En kısa zamanda tekrar hamile kalıp yavrunu sağlıkla kucağına almanı dilerim.

canımmm Hayirli olsun prensesin geliyomusss
Cok mutlu oldum Rabbim kalbindekini werdi
Artik darisi basimiza diyeyim

Canim cok üzüldüm. Suan hicbir söz teselli etmez seni biliyorum.Okurken kendi hikayelerim geldi aklima.oglumdan once çok kez bebegimi kaybettim.bitanesi seninki gibi ellerime düştü simdi 2 bebegimi bekliyorum. Rabbim sanada bir gün mutlaka yaşatacak bu duyguyu. Güçlü olmali pes etmemelisin. dilerim en yakin zamanda rabbim yüzünü güldürür..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaşadığın cok ama cok kötü bir durum. Okuyunca tüylerim diken diken oldu. Herseyi verende alanda Rabbim. Sağlıksız olacakmış demek ki üzülme bu yüzden. Rabbim sağlıklı bebişler verecektir sana. Üzülme derken İnam ne denir bilmiyorum bu konuda ama Rabbim sabır versin biliyorum zor. Umarım sende hayırlı bir sekilde yeniden hamile kalırsın Rabbim yardımcın olsun bu zor döneminde

canımmm Hayirli olsun prensesin geliyomusss
Cok mutlu oldum Rabbim kalbindekini werdi
Artik darisi basimiza diyeyim

Günaydınlar :) Rabbim isteyen herkese istediğini versin canım. Cok teşekkür ederiz :) Bebişim sadece %65 kız, 4D ile bakmış meğersem oda renkli ultrason oluyor sanırım ama doktorunda dediği gibi değişebilir. Gerçi internette baktım 3D ki bakılan ultrason bebeklerinde cinsiyet tahmininden sonra sadece %15 lik bir yanılma payı oluyormuş. Umarım o %13 ün içine girmeyiz :)) sen basılsın canım en son bulantıların ve yorgunluk seni ele geçirmişti iyimisin biraz daha

Son düzenleyen: Moderatör:

Doğrusu mallarınız ve çocuklarınız sizin için bir imtihandır: Büyük mükafat ise Allah'ın yanındadır. (Teğabun Suresi 15 .) demiş Rabbimiz. Allah C.C sabrını ve mükafatını kat kat versin inşAllah kardeşim.

Günaydınlar herkese,
berkamdamla, prensesin hayırlı olsun. Sağlıklı sıhhatlı doğumlar nasip etsin. İlk gebeliğimde 13. haftada bana da doktorum kız demişti. Değişmemişti sonuç çok şükür.

Çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlatla unuttursun sana bugünleri. İnşallah tez zamanda tekrar katılırsın aramıza, bu defa hangi aya denk gelir bilmiyorum ama buraya da gel olur mu? Kendine çok iyi bak, Allah seni eşine, eşini de sana bağışlasın...

Günaydınlar sanada, benimle aynı şeyi yaşayan birini görmek ne kadar güzel. İnşallah değişme çünkü dün ilk kız bebek hediyesi geldi bir arkadasımdan pembe pembe ayakkabısına kadar almış sanırım cok kaptırdım kıza kendimi şimdiden bazen diyorum ısrar etmesemiydim acaba değişme olasılığı az da olsa korkuyor işte insan imkansız diye birsey yok çünkü. Evet 11. Haftada oluşması lazımdı ama oluşmamış belki oluşur pipisi bu saatten sonra diye düşünüyorum

Canım çok çok geçmiş olsun, ne diyeceğimi bilemedim. Inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alıp hep birlikte mutlu olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…