Günaydınlar sanada, benimle aynı şeyi yaşayan birini görmek ne kadar güzel. İnşallah değişme çünkü dün ilk kız bebek hediyesi geldi bir arkadasımdan pembe pembe ayakkabısına kadar almış sanırım cok kaptırdım kıza kendimi şimdiden bazen diyorum ısrar etmesemiydim acaba değişme olasılığı az da olsa korkuyor işte insan imkansız diye birsey yok çünkü. Evet 11. Haftada oluşması lazımdı ama oluşmamış belki oluşur pipisi bu saatten sonra diye düşünüyorum
cnm benimde progesteronum düşükdü doktor ultrasonla bakıcağı zaman kanama görebiliriz falan dedi ama yoktu çok sükür benim bildiğim progesteron düşüklüğündende oluyor bu kanama ilaç vermedimi sana yada jel fitilden. bana onu crinone jel verdi doktor
Günaydınlar sanada, benimle aynı şeyi yaşayan birini görmek ne kadar güzel. İnşallah değişme çünkü dün ilk kız bebek hediyesi geldi bir arkadasımdan pembe pembe ayakkabısına kadar almış sanırım cok kaptırdım kıza kendimi şimdiden bazen diyorum ısrar etmesemiydim acaba değişme olasılığı az da olsa korkuyor işte insan imkansız diye birsey yok çünkü. Evet 11. Haftada oluşması lazımdı ama oluşmamış belki oluşur pipisi bu saatten sonra diye düşünüyorum
Değişmez inşAllah. Bizim arada bir konuştuğumuz bir arkadaşın ikiz bebekleri olacaktı 5-6 sene önce, doktor her ikisine kız demişti. 7. ayda her ikisi erkek olacak denildiğinde epeyce ağlamıştı annesi, "ben kızlarımı istiyorum" diye. Pembe pembe bir sürü kıyafet almış tabi hevesle. O yüzden ditekt pembe mavi değilde sarı, turuncu, yeşil renklerde tercih edilmeli alınan kıyafetler. Gerçi çok almaya gerek yok, eş dost hep kıyafet hediye getireceği için fazlasıyla oluyor birikim. Bazıları hiç giyemeden bebek büyümüş oluyor zaten.
Senin doktorun tecrübeliye benziyor, ultrason cihazı da 4 boyutlu imiş, bir olmaz bence. Tabi herşey Rabbimin takdiri.
Hayırlı olsun canım, inşallah annesini yanıltmaz. Ama ben zaten kız dendiyse %90 öyle devam eder, erkekte hata payı olur diye biliyorum.
Bu arada ben o kadar merak etmiyorum cinsiyetini, benim derdim ne zaman büyüyecek de hareketlerini hissedeceğim? Biliyorsun bende ne bulantı ne birşey. Akşamları şişmesem hamile olduğumu anlayamayacağımo yüzden bir an önce göbiciğim büyüsün istiyorum:)
Kizlar kabiz olup yada baska bir sebeple karnina kramp giren var mi? 2gundur kramp giriyo karnima 10-15 dk bir
Gecen haftada oldu duphalac surup ve kayisiyla gecti ama suan gecmiyo ne yapacagimi bilemedim kasigima dogru vuruyo bide alttan agri var Arda bey kanama olursa gelsin duphalac kullansin demis... Cok mutsuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah yanıltmaz canım biliyorum tabi bilmezmiyim ama geliyor o zammlarda hemen :) ya tamm sağlıklı olsun falan ama hiç mi merak etmiyorsun cinsiyetini
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yok vallahi, zaten bütün aile benden hevesli. Bana fırsat kalmıyor ki düşünmeye. Kendi aralarında iddiaya bile girdiler kız mı erkek mi diye :)
merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim dr randevum var ikili test vs. şimdi mi istenir bir dahaki kontrolde 14 haftalık falan olcak o zamana kalmaz demi
Ben 13. Haftadayım doktor dün geç kalmışsanız dedi hemen randevu aldık salı gunü yaptırcaz 14 olmadan bakılması gerekiyor canım
Bizimde oyle eşimin tarafı erkek istiyordu biz kız istiyorduk din öğrenir öğrenmez kayınvalidemi aradım oyle bıçağa oturtmayla tuz atmakla olmuyormuş bu işler dedim ee kızım bende kız istiyordum zaten dedi tabi tabi dedim :) bide erkeğe dönüyormuş işte rezil olduğum zaman ozaman olur :)
Geçmiş olsun cok cok kramp arasıra bende de oluyordu ama hiç bu kadarı olmamıştı. Kanama olmadığı sürece korkma canım bol bol su içme mutlaka Allah yardımcın olsun
Ben ilk sordum yok söyleyemem suan cok erken dedi. Sonra nolur dedim ya rüyalarıma giriyor artık diyince 4 boyutlu renkli ultrasonu açtı %65 kız global gözğkğyor dedi annem neden oyle söylediniz diyince gösterdi erkek olsa burada pipişi olurdu ama yok dedi sonrada belki değişebilir ama dedi geçti. Sonuc olarak erkek genital organı daha erken oluşuyor diye biliyorum erkek olsa görürdük herhalde diye belkide kendimizi avutuyoruz :)
peki canım o 4boyutlu ultrasonu daha önceden niye açmıyor. hani orda da daha iyi görünüyor sonuçta bebiş nasıl neleri var. sadece cinsiyet anlamında söylemiyorum tabi.. ya da açtı da sana mı göstermemişti acaba..
cool1983 hımm bakıyım kızıyorum sana..iyi şeyler düşün.. senin yakın en azından ben 24 ünde gideceğim..
canım inşallah güzel haberler alırız.
benim bulantılar sanki azaldı gibi. berkaandamlacım senin ne zaman azalmıştı? ya kusura bakma mutlaka daha önce söylemişsindir de unuttum işte.
Canimm cok cok uzgunum inan seni cok iyi anlayabiliyorum Allahim insallah sana en kisa zamanda saglikli bi gebelik ve evlat nasip etsin
Sagol agliyorum vallahi kayinvalidemde bu normal degil is cikarcak benim dusugumdede boyle oldu falan dedi cnm cok sikkin
Ne diyeceğimi bilemedim rabbim kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin canım
Kanaman mı vardı neden düşmüş bişey dedi mi doktor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?