2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
gecmis olsun arkadasim, uzulme rabbim yine verecektir insallah herseyi en iyi o bilir, genelde bi saglik sikintin yoksa en fazla 2 ay diye biliyorum...

cnm ben daha once 6haftalikken bebegimin kalbi durmasi sonucu kurtaj oldu.doktor 6ay koruncan dedi.bir ay sonra doktor rahmin toparlanms birak korunmayi dedi.ben 3.ay biraktm korunmayi.56.ay gene hamile kaldm.yani doktorlar hep farkli konusuyor.onemli olan rahmin toparlanmasi.oda gencsen bir aya kalmadan toparlaniveriyor.

merhabalarrr, artik yavas yavas baslamali yaglanmaya... ahh benim kocis pantolonu bile sevmez yani uzun boydan elbiselerle gececek bu yaz
Benimde o elbiselerde hevesim var inşallah bulurum da alırım canım
Evet biliyorum benin durumum yine iyi daha kötü durumda olanlarda var.yeniden hamile kalabilmek icin ne kadar bekleniyo biliyomusun canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım 3 ay mı korunucaksın kimi hiç korunmuyo hemen hamile kalıyo inşallah sende öyle olursun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Evet biliyorum benin durumum yine iyi daha kötü durumda olanlarda var.yeniden hamile kalabilmek icin ne kadar bekleniyo biliyomusun canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm Allah sabir versin.cok zor bilirim.bnce bi ay bekle birak korunmayi.ins en kisa zamanda mutlu haberlerle gelirsin.

Benimde o elbiselerde hevesim var inşallah bulurum da alırım canım

Canım 3 ay mı korunucaksın kimi hiç korunmuyo hemen hamile kalıyo inşallah sende öyle olursun

doktorlar bir ay dahi olsa korunun diorlar.cunku ilk adette icerde kalan parcalar atilior ve cok kan gelior.bna baska doktor bir ay sonra birak dedi.ben vucudum toparlansin diye 3.ay biraktim ve 6.ay hamile kaldim.yani korunmadgm 4.ay.ins bu arkdasmzda hemen kalir.

Selam kızlar;
Biz de dün gittik kontrolümüze. Allaha şükür her şey yolunda bebişlerimin ikisi de 11+1 günlüktü. Boyları 42 ve 43 mm olmuş. Ense kalınlıkları da normal çıktı çok şükür. Kıpır kıpırlardı. Durmadılar ki bakalım. Nubu sordum öle bişi yok dedi :53::53::53: belkide adı farklı bilmiyorum. Meleklerimden biri kız olabilirmiş. Ama ihtimal dedi kesin değilmiş. Diğerini hiç göremedi :44::44::44::44: bir sonraki randevumuz 11 nisan. İkili test yapmadı. :16::16::16::16:

Berkandamlacım prensesine çok sevindim. Rabbim gönlüne göre vermiş.

Bu arada hiç kilo almamışım. Yuppppiiii

Son düzenleme:
benim bebiş tedavi ile oldu yumoşlar geç büyüdü utrasona göre yani 1 marta gittik 7+6 haftalık dedi bu gün 9+6 olması gerekti utrason ölçümlerine göre dr 11+3 haftalık dedi adete göre gidiyor tam hani bazılarının adetine göre 1, 2 hafta küçük olurya sonra adete göre gider arayı kapatıp benimkide öyle olduu cnm işallah anlata bilmişimdirr :31:

ultrasonla muayene olurken cihaz kendi mi hesaplıyor. ilk muayenede sat ı sordu cihaza kaydetti. 5 haftalık falandı. Yani o zaman satı ne girerse girsin şimdiki muayenelerde ultarason bebeğin durumuna göre kendi mi belirliyor?

progestan fitil kullanıyorum günde 3 kez. bir de şimdi tahlil sonucumu gördüm internetten idrar kültüründe eritrosit 50 çıkmış ne demek oluyor bilen var mı kızlarr. iyice panikledim şimdi:( Rabbim bebeklerimizi korusun.

Canimcim idrarda eritrosit görmek tas ya da kum soktuğunu gösterir ama lokosltde önemli ondan da yükseklik varsa enfeksiyonu gösterir idrar kültürü yaptirman gerekir nacizene fikrim;)

ultrasonla muayene olurken cihaz kendi mi hesaplıyor. ilk muayenede sat ı sordu cihaza kaydetti. 5 haftalık falandı. Yani o zaman satı ne girerse girsin şimdiki muayenelerde ultarason bebeğin durumuna göre kendi mi belirliyor?

Evet canım bebeğin gelişimine göre hasaplıyor ultrason.

Canimcim idrarda eritrosit görmek tas ya da kum soktuğunu gösterir ama lokosltde önemli ondan da yükseklik varsa enfeksiyonu gösterir idrar kültürü yaptirman gerekir nacizene fikrim;)

idrar kültürü yapıldı zaten canım eritrosit 50, lökosit negatif çıktı daha doktora gösteremedim ama. inşallah önemli bir şey değildir. çok sağol canım cevapladığın için:)

Selam kızlar;
Biz de dün gittik kontrolümüze. Allaha şükür her şey yolunda bebişlerimin ikisi de 11+1 günlüktü. Boyları 42 ve 43 mm olmuş. Ense kalınlıkları da normal çıktı çok şükür. Kıpır kıpırlardı. Durmadılar ki bakalım. Nubu sordum öle bişi yok dedi :53::53::53: belkide adı farklı bilmiyorum. Meleklerimden biri kız olabilirmiş. Ama ihtimal dedi kesin değilmiş. Diğerini hiç göremedi :44::44::44::44: bir sonraki randevumuz 11 nisan. İkili test yapmadı. :16::16::16::16:

Berkandamlacım prensesine çok sevindim. Rabbim gönlüne göre vermiş.

Bu arada hiç kilo almamışım. Yuppppiiii

Yaaa canlarım benim kardeş kardeş kıpır kıpır yatıyorlar desene rabbim korusun inşallah gerek mi duymadı ikili teste canım
doktorlar bir ay dahi olsa korunun diorlar.cunku ilk adette icerde kalan parcalar atilior ve cok kan gelior.bna baska doktor bir ay sonra birak dedi.ben vucudum toparlansin diye 3.ay biraktim ve 6.ay hamile kaldim.yani korunmadgm 4.ay.ins bu arkdasmzda hemen kalir.

İnşallahhh canım hemen kalır ki bu günleri tez zamanda unutur

Ne rahat olurduuuuu:((( mideeeeemmm

Canım bende çok kötüydüm o kadar kötü istifra ediyodum ki kan geliyordu hiç bişey yiyemedim şimdi bayaa azaldı arada bulanıyo midem ama eskisi gibi değil sanki sade soda iç canım benim bulantım geçiyo mide yanmam başlıyo

Yaaa canlarım benim kardeş kardeş kıpır kıpır yatıyorlar desene rabbim korusun inşallah gerek mi duymadı ikili teste

İkizlerde kan değeri yüksek çıkıyormuş. On nedenle yapmadı. 3'lü 4'lü de yapılmıycak. Bebeklerin bilgilerine göre bir risk analizi yaptı sadece onu da bi laboratuvar yapıyor. Ama bişi çıkmıcak bana saçma geldi açıkcası. Bilgiler normal deyip risk analizi yaptırması.

Bir an önce hissedeyim istiyorum artık. Zaman hızlı geçsinnnn

Sent from my iPad using Tapatalk

İkizlerde kan değeri yüksek çıkıyormuş. On nedenle yapmadı. 3'lü 4'lü de yapılmıycak. Bebeklerin bilgilerine göre bir risk analizi yaptı sadece onu da bi laboratuvar yapıyor. Ama bişi çıkmıcak bana saçma geldi açıkcası. Bilgiler normal deyip risk analizi yaptırması.

Bir an önce hissedeyim istiyorum artık. Zaman hızlı geçsinnnn

Sent from my iPad using Tapatalk

Bende yaptırmıyacağım hiçbirini rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhh
benimde kontrole 6 gün var zaman hızla geçsinn istiyorummmm
Görmek istiyorum en son 7 haftalıktı gördk eminim kocaman olmuştur annesinin kuzusu

Kızlar iyi akşamlar.
Hastaneden geliyorum acilen.
2 gün önceki dr.muayenemde 9mm olan kanama alanım 26 mm olmuş.
İğne vurup gönderdiler.
Acil doktoruyla kendi doktorumu telefonla görüştürdüm.
pzt gel göriim dedi.
Rapor verdi acil doktoru.
Yatak istirahat şart dedi.
Çok korkuyorum.

Eminim çok iyidir ama insan merak ediyor işte. Hele hissedemeyince bi sorun var mı diye düşünüyorum. Ama bu günler geçecek ve bebişlerimiz ben iyiyim demek için tepinicekler :16::16::16::16:

Kızlar iyi akşamlar.
İğne vurup gönderdiler.
pzt gel göriim dedi.
Çok korkuyorum.

Canım hiç kalkma yat wc ye kalk birtek ne dedi acikde ki doktor kadındoğumcumu peki progestan yaptılar iğne sanırım rabbime emanet canım dua edicem sana şimdi tespihe başlıcaktım stres yapma çok mu var kanaman

Kızlar iyi akşamlar.
İğne vurup gönderdiler.
pzt gel göriim dedi.
Çok korkuyorum.

Canım iyi düşün, yat dinlen inşallah geçicek bu günler. Git bakalım ne diycek doktorum. Umarım sırunsuz atlatırsın bu günleri.

Eminim çok iyidir ama insan merak ediyor işte. Hele hissedemeyince bi sorun var mı diye düşünüyorum. Ama bu günler geçecek ve bebişlerimiz ben iyiyim demek için tepinicekler :16::16::16::16:

Bir hissetsek allahın izniyle sorun kalmayacak

Back
X