- 3 Mart 2014
- 66
- 1
- 48
Rabbim yardım etsin cnm . hiç kötü düşünme :)
Onuda bi deniyim canım ünşallahh iyi gelir
Canım teyzem epilepsi hastası ağır nöbetleri olur onunda doktor ilk bebeğini doktor gelişmez diye korkuttu ve gerizekalı doktor bebeği aldı 2. Ye yine hamile kaldı doktoru değiştirdi ilaçları değişti sapa sağlam bir oğlan dünyaya getirdi şükürler olsun bence kesinlikle kafana takma kontrollerini ol inşşallah rabbim sağlıklı evlat nasip etsin
ilk gittiğim doktorda devam etseydim ben de bebeğimden olabilirdim.
doktor aynen şunları söyledi. "senin çocuk neyine! korunmayı da mı akıl edemedin?"
sinirden deliye döndüm.
sanırım bir anneye söylenebilecek en son cümlelerdir. üstelik bayandı doktor.
3 kilo verdim..Kızlar sorumu cevaplayacak yok mu? Kilo alımı durumunuz nedir ?
İştahsızlık varmı sizdede.. Bende çok fazla ;(
Bak canım benimde ilk doktorum bayan dı gerizekalı kadın insan hemsinsinim dimi ona göre davran yok pko varmış onu bile söylemedi hemde çok istiyodum bebiş şimdiki doktorum erkek bir yumurta takibinde hamile kaldım rabnime şükürler olsun
Bence sen o doktoru zihninden sil at şimdiki doktorun iyimi kaç haftalıksın canım
Kızlar sorumu cevaplayacak yok mu? Kilo alımı durumunuz nedir ?
İştahsızlık varmı sizdede.. Bende çok fazla ;(
Bol bol su iç canım miden bulansada çıkarttığın için su kaybın faZla yatıp dinlenmeye çalış canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla napayım canım ben çalışmıyorum vakit geçmiyo
😃😃😃
Üzüldüm canım sanırım sıkıntılı günler başlıyor sen doktorunu ara mide bulantısı için ilaç verebilir yudum yudum su iç tatlım
Parayı verip özelde yaptırmadığıma da pişman oldum bu testi. 31ine randevu verdiler. Ben de cinsiyetini detaylıda görebilrler diye erken gitmeyeyim diye düşünüyorum. Beklicem 2 hafta:)
Ayyyy erkek miiiiiii çok özendimmmm. Pipisini görmeseydi öyle demezdii. Seninki erkek demek kiiiiiiiiiiiiiiiiidr gittim kendi dr deyildi ilçedekine gittim merkeze yanlız gidemezdimm kızlar miğde bulantısı için ilaç yazdı serum verceki kimsem yoktu eşim okulda idi bende istemedim 2li testi sordum tıp merkezine 50 tl olur dedi 1 hafta sonra gel yapalım dedi yaptırıcam herhalde cinsiyetini sordum çok erken dedi çok merak ediyorum dedim iyice baktı erkeğe benziyor dedi
dr gittim kendi dr deyildi ilçedekine gittim merkeze yanlız gidemezdimm kızlar miğde bulantısı için ilaç yazdı serum verceki kimsem yoktu eşim okulda idi bende istemedim 2li testi sordum tıp merkezine 50 tl olur dedi 1 hafta sonra gel yapalım dedi yaptırıcam herhalde cinsiyetini sordum çok erken dedi çok merak ediyorum dedim iyice baktı erkeğe benziyor dedi
Ayyyy erkek miiiiiii çok özendimmmm. Pipisini görmeseydi öyle demezdii. Seninki erkek demek kiiiiiiiiiiiiiiiii
Ben de istiyorummmm
Benim doktor söylemedi. Olmaz şimdi belli olmaz dedi. Yanılmamak için söylemiyorlar biliyorum..allah her annenin gönlündekini hayırlı sağlıkla versin bilmiyorum ya ilerde değişmez demi 1 hafta sonra 2li testi yapmaya gideceğim o zamn kesinleşir herhalde söylemiycekti ısrar ettimm sende ısrar et olur mu ozamn söylüyorlar
dr gittim kendi dr deyildi ilçedekine gittim merkeze yanlız gidemezdimm kızlar miğde bulantısı için ilaç yazdı serum verceki kimsem yoktu eşim okulda idi bende istemedim 2li testi sordum tıp merkezine 50 tl olur dedi 1 hafta sonra gel yapalım dedi yaptırıcam herhalde cinsiyetini sordum çok erken dedi çok merak ediyorum dedim iyice baktı erkeğe benziyor dedi
first canım bugun netten biraz pıhtılı hamileleri araştırdımda hatta kadınlar kulubünde bi arkadas yazmıs iğnenin dozu sanırım yeterli gelmemiş çok ama çok sinirim bozuldu 35 haftalık bebeğini kaybetmiş.ben iğnenin dozunu kiloya göre verildiğini biliyordum,senin doktorun doz için birşey söledimi?bunun için de sanırım bazı testler yapılıyormus ?? bi fikrin bilgin varmı ?? yapılcaksa hemen yaptıralım pıhtılı arkadaslarımızada söliyelim ben cok endişelendim.birde canım senin doktorun baya bi ilgili bildiğim kadarıyla yarın doktor kontrolünde bi sorar bizi bilgilendirirsen çok mutlu olurum.bende gittiğimde mutlaka sorucam
havvacım hayırlı olsun oğlusun
Benim doktor söylemedi. Olmaz şimdi belli olmaz dedi. Yanılmamak için söylemiyorlar biliyorum..
Belki bende 2 hafta sonraki ikili testte öğrenirim.
haYIRLI evlatt olsun canımmm
İnşallah canım çok sevindim gözün aydın olsunnsağol cnm benim rabbim isteyen dileyen herkeze nasip etsinn
canım benim dr söylemedi ben bu gün çok kötü oldum bebeğimide merak ettim tıp merkezine başka bi dr gittimm 12tl muayne ücreti ödeyip cinsiyetimzi öğrendik işallah sende en yakın zamn da oğluşun olacağini öğrenirsinn
eminecimm hoşgeldinn balım nasılsınn bayadır görüşmüyoruz topikte kimsecikler yok bir türlü denk gelemedkk
sağol cnm benim rabbim isteyen dileyen herkeze nasip etsinn darısıda sana işallahh
Pıhtılır arkadaşlarım haftasonu ben de bacağıma iğne yapmaya başladım.İğneyi batırmak göbeğe göre daha kolay oldu ama sanki ilaç gebektekinden daha fazla yaktı gibi geldi.Bir de alışmışım sanırım göbeğe,bacağa yapmak farklı geldi.Dünkü yaptığım iğnede bacağımdan baya kan aktı ama sormuştum daha önce normalmiş.
Bakalım bi süre bacağıma yapacağım sanırım iğneyi...
İnşallah canım çok sevindim gözün aydın olsunnDarısı başıma inşallah:)
Benim yaramazımın cinsiyeti ne acaba çok merak ediyorum :) Ben de başka doktora gidelim diyorum. Kocim de ultrason zararlı diyor. Çok girmemi istemiyor.
inşallahhhh tez vakitte cnm topikte hamiş kalmayan çok az kişi kaldık hamile olanlar gelmiyor pek hicranında oğlu olcakmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?