2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Yarin doktorumla konusucam.Inan bu aksam normal bi sekilde yemeğimi meyvemi yedim
Esim,annem o kadar sevindi ki tabi bende dahil cunku kendimi en sonunda hasta değil de,hamile gibi hissettim
Folik asiti yeşil yaprakli sebze,kivi muz ve bulgurdan almayi düşünüyorum ama tabi doktorun söyleyecekleri de cok önemli :18:
Umarim hersey gonlumuzce olur

Merhabalar arkadaşlar bende bi Ekim annesiyim 29 Ekim'de Babişimi kuçagıma aldım çok şükür daha yeni üye oldum :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 8+1 haftalık hamileyim. 3.5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim. hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce koyu kahverengi hatta bordo renkli yoğun akıntılarım vardı. bu haftaya kadar henüz hiç kesilmedi. progestan kullanıyorum günde 3 defa. maalesef hiç bir değişiklik yok. buna rağmen bu haftaya kadar bebeğimde de hiç bir problem yoktu ama son muaynemde doktor bebeğin doğum kanalına yakın olduğunu çok aşağıda olduğunu ve düşük riskinin yüksek olduğunu söyledi.. istirahat önerdi. benzer şeyler yaşayanlar var mı, moralim çok bozuldu. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.

Ben de 2 hafta sonraya randevu aldım test için. Eşime de anlattım şu amaçla yapılıyor, yanılma payı büyük vs dedim. Ardından dünyanın en tatlı cümlesini kurdu bana:"ne olursa olsun o bizim bebeğimiz, nasıl geldiğinin hiç önemi yok" dedi

Geçmiş olsun canım. Protestan kullanan arkadaşlar var ama bebeği doğum kanalına yakın olan yok sanırım. Ama sakın üzülüp de bebişini de strese sokma annesi. Bol bol dua et, bebişinle konuş. Rabbim duâlarını kabul eder, sen de bizim aramıza katılırsın bebişinin bir sürü teyzesi olur inşallah.

Kamurancım sebebini söyleyeyim, bazı doktorlar bu konuda daha uzman oluyorlarmış. Benim doktorum da beni başka bir doktora yönlendirdi. "O baksın, benden daha detaylı görüp yakalayabiliyor" dedi.

Canım çok sevindim, maşallah. Demek senin kuzucuk oynamaya başladı :)ikili testin de iyi çıkmadı süper, inşallah sonuna kadar herşey böyle olumlu gider...
Meyve konusunda bilgi verdiğin iyi oldu, eşim faylalı olsun diye, kocaman bi tsbak meyve salatadı yapıyor ve yemekte zorlanıyordum. Demekki fazlası zararmış, bana da bahane oldu şimdi bu bilgi :)

Ay canım ben yazını görmemişim şimdi cooldan gördüm hemen yazıym dedim baksana ne güzel çıkmış ikili testin falan maşallah bebişine :)) valla ben okadar cok kaşınıyorum ki mecbur arttırdım hala çatlak kremi olayını doktorumda oyle söyledi belli ki çatlıyor dedi bol bol nemlendir dedi zaten ilk günlerden beri akşamları sürüyordum bazen ymuyordum simdi sabah aksam unutmadan sürüyorum benim göbek deliğim bile gerginleşti artık :) meyve benimde tek vazgecemediğim şey sıktıkta yiyorum bal fazlasının kii olduğunu bilmiyordum demek oyüzden ben bukada kilo aldım teşekkür ederim bilgiler için. Bebişe de maşallah tekrardan Rabbim nazarlardan saklasın sizi

canım senin adına çok sevindim.ne güzel ense kalınlığıda çok iyi çıkmış.maşallah yaa.böyle güzel haberler duydukça keyfim yerine geliyor :))

Azure1 cim tebrikler canım.. demek kremlere 14.haftada başlıyormuşuz..

canım progestanı ben vajinadan kullanıyorum. ara ara oluyor ama hangi dr a gidiyorsun.
dr dinlenmeni önerdiyse dinlen. dr un sana söylediklerini rahime yakın diye duymadım ama düşük riskine karşı istirahat diye önerdiğini çok duydum.ayağının altında kırlent gbii yükseklik koy. suyu bol içebiliyor musun bilmiyorum.elinden geldiğince içmeye bak.
geçmiş olsun. içini rahat tutmaya çalış.

Son düzenleme:

öyle tabikide canım ne olursa olsun bizim canımızdan kanımızdan ne sınavlardan geçtik sahip olabilmek için bence kim olursa olsun böyle düşünüyordur. Inşallah sağlıklı sıhatlı dünyaya merhaba derler....

Günaydın fıstık anneler ve lokum bebekleri :)

Pıhtılılar bir sorum var...

Arkadaşlar ben bugüne kadar clexane iğneleri özel sağlık sigortamdan alıyordum, ancak şimdi limiti bitti.Devlet hastanesine gidip bu ilaçları ssk dan almak istiyorum.Tabi çalıştığım için bir gün izin alacağım iş yerinden bu işi halletmek için.Merak ettiğim noktalar;
1-bir gün bu işi halletmek için yeterli mi?
2-Pıhtılaşmaya dair raporlarımı götürmeyi düşünüyorum,ekstra birşeye gerek var mı?
3-Başvurduktan ne kadar süre sonra ilaçları almaya başlayabiliyorum?

Yardımcı olursanız çok sevinirim, bu konu bende baya stres yarattı,becerebilecekmiyim bilmiyorum.Bir de heralda biz de bir muayene edelim vs. demezler?

kızlar günaydın..galiba bazılarınız çatlak kremi badem yağı kullanmaya başlamış..benim gittiğim özel doktor kesinlikle badem yağı, çatlak kremi kullanma demişti.bebeğe geçiyor demişti..doktorunuza sordunuz mu siz? benim henüz öyle bişeyim yok ama merak ettim..

Benimde aşırı mide yanmam var dün ateş topiğinde arkadaş tahin ye dedi olmaz böyle birşey hemen kesti rahat uyudum tahini sende dene bi canım bebek içinde inaılmaz faydalıymış

Bence yüksek olasılıkla folik asitten kaynaklanıyor. Bence doktorunu arayıp artık bırak o ilacı. İçmen gereken zamanlar bitti çünkü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım zaten cumartesi kontrolüm söyliyeceğim hergün istifra etmekten boğazlarım gitti

Günaydın fıstık anneler ve lokum bebekleri :)

Günaydın canımm naber
Kızlar benim şeffaf akıntımda baya artış var bu hafta bilgilerinde yazıyordu zaten akşam eşimle yattığımızda eşim bi dur odaklanıcam dedi hareketleri için elini koydu benim develim onun elinin üstünde pıt pıt ediyo ama diyo canım sevglimmm hissettiğini düşündü herhalde 😘😘😘😘

merhaba canım. Benim de sanki nefesim bana yetmiyor gibi .sanki bir yerde kalıyor gibi oluyor son 1 haftadır ama benim tsh değerlerime bakılmıştı .ve hiç bir sorun yoktu. ben de bu kontrolümde sorayım bari .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…