2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

iyi diyelim iyi olalım canım sabah sabah mide bulantısıyla uyandım hiç hoşuma gitmedim bugün rengim soldu resmen benim de akıntımda artma oldu bu aralar canım ya. Sen nasılsın iyisindir inşallah

canım senin adına çok sevindim.ne güzel ense kalınlığıda çok iyi çıkmış.maşallah yaa.böyle güzel haberler duydukça keyfim yerine geliyor :))

Günaydın kızlar:) Hepinize çok teşekkür ederim, inşallah sonuna kadar böyle güzel haberler paylaşırız. Allah herkese nasip etsin bu günleri.
Meyve konusu benim için de sürpriz oldu, yemek yiyemiyorum diye abanıyordum ben de çok da hoşuma gidiyordu ama dikkat edecem artık.
Damlacım sen çok zayıf başladığım için olabilir tabi, kullanmakta haklısın çünkü benim daha çıplak gözle bile farkedilmiyor karnım. 10 gündür dokununca içerde bir sertlik ve hafif bir kabarıklık hissediyorum, bir de derimin rengi açılmaya başladı o kadar, yavaş yavaş yukarı çıkıyor demek...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:)

Be doktoruma son kontörümde sordum doğal yağlarmı, yoksa eczane kremlerimi iyi çatlaklar için dedim oda bana eczaneden bir tamamen içeriğidoğak yağlardan oluşmuş bir krem yazdı. Ama kremde de her çeşit yağ mevcut. Ben kesinlikle inanmıyorum doğal hiç birşey bebeğe zarar vermez. Benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca Acıbadem yağı sürmüş vücuduna. Ama maşallah hiç bir şeyim olmadı :) bende dün aktara gittim ve Acıbadem, çam, lavanta, kakao, zeytinyağı, sarı kantaron, kayısı, aynısefa yağlarını karıştırttım çok ta faydalı geldi kaşıntılarım azaldı gibi sanki :)

Aa benim derimin renginde hiç bir değişiklik olmadı. Ya çoook heyecanlı şeyler bunlar dimi :) içinde kücük bir canavar var ve her geçen gün büyüyor Rabbim korusun onları :)

merhaba canım. Benim de sanki nefesim bana yetmiyor gibi .sanki bir yerde kalıyor gibi oluyor son 1 haftadır ama benim tsh değerlerime bakılmıştı .ve hiç bir sorun yoktu. ben de bu kontrolümde sorayım bari .

Nefes almakta bende zorlanıyorum. Ama şöyle okudum nette. Bebeğimiz artık bizim oksijenimizi çalıyormuş o yüzden nefes almakta zorluk yaşıyormuşuz :)) bazen yokuş çıkınca yaşlı teyzeler gibi nefes nefese kalıyorum noluyor diyorum bende kendi kendime :)

iyi diyelim iyi olalım canım sabah sabah mide bulantısıyla uyandım hiç hoşuma gitmedim bugün rengim soldu resmen benim de akıntımda artma oldu bu aralar canım ya. Sen nasılsın iyisindir inşallah

Canım çok şükür benimde yatarken çok oldu işte oyaladım kendimi uyumuşum mide yanmamın üstesinden geldik çok şükür yataktan çıkamadım henüz valla
Sen işte napıyon canım zorlanıyosundur bi kafanı koyabilsen geçerde işte çubuk falan atıştır ya bişey geçirmez biliyorum hergün istifra ediyorum ben ve geçmiyo canım bi kaç hafta daha sıkıcaz dişi telden giriyorum kaç haftaydı senin ki

Şu bulantılarınız bi geçse artık ya ben çok üzülüyorum sizin bu halinize

Valla bırakın bu folik asiti siz ya. O yapıyor boyle sizi

Selam arkadasım övünen doktor kim ? Bide neyi ile ovunuluyor merak ettim.. Belki lazım olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Övünen değil, övülen :)
Yani randevu bile alamıyorum :) O kadar memnun hastaları. Bana da iki doğum yapan biri tavsiye etti. Ona devam edicem :)

Canım ben bazen sigortadan bazen özelden alıyordum, 9. haftada raporumuzu çıkarttık. Rapor kolay çıkıyor, sadece benim doktorumun bulunduğu hastanede dahiliye bölümü olmadığı için bizi bir arkadaşına yönlendirdi, orda 10 dk da yazdı ama sistemden onaylanması bazen hemen bazen birkaç saat sürebiliyormuş, bizimli hemen çıkmayınca eve geldik, eşim iş çıkışı gidip aldı, sorun olmadı.
Rapor alınca artık sadece 5 kutu yani 10 günlük değil de 90 günlüğe kadar iğne alabiliyorsum, birde iğnelerin bitmeden de gerekirse iğne alabiliyorsun. (Ben Hibor kullanıyorum, o da her eczanede bulunmadığı için aramıştık birkaç kez)
Rapor sistemde onaylandıktan sonra başka yere göstermene de gerek yok, istediğin eczaneden ve doktordan alabiliyorsun. Bana aile hekimim yazdı en son, hemen karşısındaki eczanede getirtti çok rahat oldu. Yalnız eczacılar başta normal yazınca göremiyorlar, raporum var deyince sistemden kontrol edip öyle gördüler canım. İnşallah anlatabilmişimdir.
Bu arada rapor yazan doktor illa bakalım dememişti, isterseniz bi bakabiliriz dedi,bizde dayanamadık baktık. Ama arkadaşı olduğu için olabilir, çünlü normalde kalp atışının görülmesi lazım rapor için.

Son düzenleme:
Aa benim derimin renginde hiç bir değişiklik olmadı. Ya çoook heyecanlı şeyler bunlar dimi :) içinde kücük bir canavar var ve her geçen gün büyüyor Rabbim korusun onları :)

Senin bıdık direk kendisi çıkmayı tercih etmiş yeri dar oldığu için:) bizimkinin yeri çok herhalde ağır ağır çıkıyor:)

Kamurancım sebebini söyleyeyim, bazı doktorlar bu konuda daha uzman oluyorlarmış. Benim doktorum da beni başka bir doktora yönlendirdi. "O baksın, benden daha detaylı görüp yakalayabiliyor" dedi.
Doğru ama benim doktorum bakıp kaç mm olduğunu söyleseydi yeterdi. Söylemedi doktor. Neyse önemli değil ben 14. haftada gidip ikili testi de yaptırıcam, cinsiyeti de sorucam :)))

Canım ben sordum doktoruma herhangi vbi çatlak önleyici kullanabilirsin dedi. Olacaksa zaten engeleyemezsin. Ama tedbir istiyorsan farketmez kullandığın dedi. Yani bebeğe hiç bi zarar olmaz dedi. Kullanılan kremler yağlar bebeği etkilemez dedi.

Aynen bana da yok nub diye bişi dedi. Bana erkek olsa burda bi çıkıntı olması gerekir dedi. Şuanki görüntüsü vajina gibi dedi. Ama tabi daha pipi gelişmemiş olabilir çünkü çok erken dedi.

Benimde aşırı mide yanmam var dün ateş topiğinde arkadaş tahin ye dedi olmaz böyle birşey hemen kesti rahat uyudum tahini sende dene bi canım bebek içinde inaılmaz faydalıymış

Canım iyi gelmesine çok sevindim ama dikkat et tahin çok kılo yapar.

Ben de arada pıt pıt hissediyorum ama sanırım barsak sesi onlar. Şimdi diyorum ki ne çok ses çıkarıyormuş bu barsaklar yahu. Bi sussalar da bebişleri duysak.

Canım kontrolunun iyi geçmesine çok sevindim. Ben de derimde bi değişiklik olmadı ama karnım büyümeye başladı. Göbeğimin üstü yani. İkiz olduğu için sanırım daha erken belli olmaya başladı. Bir haftadır da kaşınıyor. Şimdilik bebe yağı sürüyorum. Sonrası için çatlak kremi almaya karar verdim. Sonradan pişman olmaktansa vereyim parasını da gitsin. Meyvenin fazlası kilo yapar ama ben oldum olası çok meyve yerim benim öyle aşırı bi kilom yok hatta 3 ayda hiç kilo almadım. Bece meyveyi kısmaktansa diğer yediklerimize dikkat etmek daha doğru olur. Bana doktorum diyet yapar gibi yiyceksin dedi. Protein ağırlıklı azar azar ve sık sık.

Canım çok teşekkür ederim bir gün yeterli o zaman bana. benim doktorum cerrahpaşa da prof'tu ancak tam gün yasasından sonra orayı bırakmak zorunda kalmış sanırım.Ben hep muayenehanesine gittim, bana dediği cerrahpaşada kadın doğuma polikliniğe git,orada pıhtılaşma test sonuçlarını göster vs.Acaba devlet hastanesine gitmeden önce sıra mı almam gerekiyor yoksa ben geldim rapor yazdıracağım vs. diyerek işimi halledebilir miyim ki? Dr um özel sağlık sigortama güvenip bu konuda baya ilgisiz davranıyor.Ne güzel senin dr birine yönlendirmiş.Bana da git eğer olmazsa beni ara dedi...Ne zor işler bunlar

kızlar bişi sorcam 11 haftalık hamileyim göbek çatlağım olsun istemiyorum bunun için kaç haftalıkken ne kullanmaya başlamalıyım tecrübesi olanlar cvp yazsn lütfen ne kullanmalıyım ve ne zaman başlmalıyım...?????

Canım eczane den kremleri tercih edebilirsin ama kremler bana sıcak gelmiyor benin tercihim yağlardan yana. Ne kadar doğal bilemiyorum tabi ama ben aktarıma güveniyorum. Onun dışında sende aktarına gidip yağları karıştırtıp ayarlatabilirsin. Ben hamile oldugum ilk günden beri catlayabilecek yerlerime sürüyorum bazen unutuyorum bazen sürüyorum ama artık ciddiye almaya başladım bu olayı. Tabi ne yaparsan yap Bazende genetik oluyor aiende varsa çatlak sen ne yaparsan yap çatlıyorsun

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok sağol canım, bende almadım ama bu kadar az yemeyle vermedim de. Evet besin değeri yüksek şeyleri yememiz lazım ama meyvelerle aramsa duygusal bağ oluştu nerdeyse:) ve malesef ben hala tavuk, balık ve yumurta yiyemiyorum, azar azar et yemeye başladım o da çok faydalı olduğu için zorluyorum kendimi.

ben geç kalmış sayılırmıyım hiç bişey kullanmadım 11 hafta 2 günlük bebeğimm badem yapı diyolar ama o da tüğlenme yapar diyolar doktoruma danışıpda alsammı die düşünüyorum yada bebek yağı nasıl gelir bilmiyrm..?

Yaaaa onları yiyemediğine üzüldüm. Ben yumurtayı yerken zorlanıyorum onu da iki günde bir yemeye çalışıyorum. Allahım iştah versin sana da bebişine faydalı besinler alabilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…