günaydın canımm naber
kızlar benim şeffaf akıntımda baya artış var bu hafta bilgilerinde yazıyordu zaten akşam eşimle yattığımızda eşim bi dur odaklanıcam dedi hareketleri için elini koydu benim develim onun elinin üstünde pıt pıt ediyo ama diyo canım sevglimmm hissettiğini düşündü herhalde 😘😘😘😘
Canım çok sevindim, maşallah. Demek senin kuzucuk oynamaya başladı :)ikili testin de iyi çıkmadı süper, inşallah sonuna kadar herşey böyle olumlu gider...
Meyve konusunda bilgi verdiğin iyi oldu, eşim faylalı olsun diye, kocaman bi tsbak meyve salatadı yapıyor ve yemekte zorlanıyordum. Demekki fazlası zararmış, bana da bahane oldu şimdi bu bilgi :)
Ay canım ben yazını görmemişim şimdi cooldan gördüm hemen yazıym dedim baksana ne güzel çıkmış ikili testin falan maşallah bebişine :)) valla ben okadar cok kaşınıyorum ki mecbur arttırdım hala çatlak kremi olayını doktorumda oyle söyledi belli ki çatlıyor dedi bol bol nemlendir dedi zaten ilk günlerden beri akşamları sürüyordum bazen ymuyordum simdi sabah aksam unutmadan sürüyorum benim göbek deliğim bile gerginleşti artık :) meyve benimde tek vazgecemediğim şey sıktıkta yiyorum bal fazlasının kii olduğunu bilmiyordum demek oyüzden ben bukada kilo aldım teşekkür ederim bilgiler için. Bebişe de maşallah tekrardan Rabbim nazarlardan saklasın sizi
canım senin adına çok sevindim.ne güzel ense kalınlığıda çok iyi çıkmış.maşallah yaa.böyle güzel haberler duydukça keyfim yerine geliyor :))
Azure1 cim tebrikler canım.. demek kremlere 14.haftada başlıyormuşuz..
canım progestanı ben vajinadan kullanıyorum. ara ara oluyor ama hangi dr a gidiyorsun.
dr dinlenmeni önerdiyse dinlen. dr un sana söylediklerini rahime yakın diye duymadım ama düşük riskine karşı istirahat diye önerdiğini çok duydum.ayağının altında kırlent gbii yükseklik koy. suyu bol içebiliyor musun bilmiyorum.elinden geldiğince içmeye bak.
geçmiş olsun. içini rahat tutmaya çalış.
kızlar günaydın..galiba bazılarınız çatlak kremi badem yağı kullanmaya başlamış..benim gittiğim özel doktor kesinlikle badem yağı, çatlak kremi kullanma demişti.bebeğe geçiyor demişti..doktorunuza sordunuz mu siz? benim henüz öyle bişeyim yok ama merak ettim..
Günaydın kızlar:) Hepinize çok teşekkür ederim, inşallah sonuna kadar böyle güzel haberler paylaşırız. Allah herkese nasip etsin bu günleri.
Meyve konusu benim için de sürpriz oldu, yemek yiyemiyorum diye abanıyordum ben de çok da hoşuma gidiyordu ama dikkat edecem artık.
Damlacım sen çok zayıf başladığım için olabilir tabi, kullanmakta haklısın çünkü benim daha çıplak gözle bile farkedilmiyor karnım. 10 gündür dokununca içerde bir sertlik ve hafif bir kabarıklık hissediyorum, bir de derimin rengi açılmaya başladı o kadar, yavaş yavaş yukarı çıkıyor demek...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:)
merhaba canım. Benim de sanki nefesim bana yetmiyor gibi .sanki bir yerde kalıyor gibi oluyor son 1 haftadır ama benim tsh değerlerime bakılmıştı .ve hiç bir sorun yoktu. ben de bu kontrolümde sorayım bari .
iyi diyelim iyi olalım canım sabah sabah mide bulantısıyla uyandım hiç hoşuma gitmedim bugün rengim soldu resmenbenim de akıntımda artma oldu bu aralar canım ya. Sen nasılsın iyisindir inşallah
iyi diyelim iyi olalım canım sabah sabah mide bulantısıyla uyandım hiç hoşuma gitmedim bugün rengim soldu resmenbenim de akıntımda artma oldu bu aralar canım ya. Sen nasılsın iyisindir inşallah
Canım çok şükür benimde yatarken çok oldu işte oyaladım kendimi uyumuşum mide yanmamın üstesinden geldik çok şükür yataktan çıkamadım henüz valla
Sen işte napıyon canım zorlanıyosundur bi kafanı koyabilsen geçerde işte çubuk falan atıştır ya bişey geçirmez biliyorum hergün istifra ediyorum ben ve geçmiyo canım bi kaç hafta daha sıkıcaz dişi telden giriyorum kaç haftaydı senin ki
Övünen değil, övülen :)Selam arkadasım övünen doktor kim ? Bide neyi ile ovunuluyor merak ettim.. Belki lazım olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pıhtılılar bir sorum var...
Arkadaşlar ben bugüne kadar clexane iğneleri özel sağlık sigortamdan alıyordum, ancak şimdi limiti bitti.Devlet hastanesine gidip bu ilaçları ssk dan almak istiyorum.Tabi çalıştığım için bir gün izin alacağım iş yerinden bu işi halletmek için.Merak ettiğim noktalar;
1-bir gün bu işi halletmek için yeterli mi?
2-Pıhtılaşmaya dair raporlarımı götürmeyi düşünüyorum,ekstra birşeye gerek var mı?
3-Başvurduktan ne kadar süre sonra ilaçları almaya başlayabiliyorum?
Yardımcı olursanız çok sevinirim, bu konu bende baya stres yarattı,becerebilecekmiyim bilmiyorum.Bir de heralda biz de bir muayene edelim vs. demezler?
Aa benim derimin renginde hiç bir değişiklik olmadı. Ya çoook heyecanlı şeyler bunlar dimi :) içinde kücük bir canavar var ve her geçen gün büyüyor Rabbim korusun onları :)
Doğru ama benim doktorum bakıp kaç mm olduğunu söyleseydi yeterdi. Söylemedi doktor. Neyse önemli değil ben 14. haftada gidip ikili testi de yaptırıcam, cinsiyeti de sorucam :)))Kamurancım sebebini söyleyeyim, bazı doktorlar bu konuda daha uzman oluyorlarmış. Benim doktorum da beni başka bir doktora yönlendirdi. "O baksın, benden daha detaylı görüp yakalayabiliyor" dedi.
kızlar günaydın..galiba bazılarınız çatlak kremi badem yağı kullanmaya başlamış..benim gittiğim özel doktor kesinlikle badem yağı, çatlak kremi kullanma demişti.bebeğe geçiyor demişti..doktorunuza sordunuz mu siz? benim henüz öyle bişeyim yok ama merak ettim..
Biz birazdan 12+5 olcaz :) nub hikaye bence ya bende sordum kimse yazmadı nub gozükmuyor falan dediler doktorumada sordum zaten gecen gün nubda neymiş inanmayın oyle seylere dedi. Ne güEl olur bir kız bir erkek olsa :)) ozaman sende nuba goremi söyledi doktor?
Benimde aşırı mide yanmam var dün ateş topiğinde arkadaş tahin ye dedi olmaz böyle birşey hemen kesti rahat uyudum tahini sende dene bi canım bebek içinde inaılmaz faydalıymış
Günaydın canımm naber
Kızlar benim şeffaf akıntımda baya artış var bu hafta bilgilerinde yazıyordu zaten akşam eşimle yattığımızda eşim bi dur odaklanıcam dedi hareketleri için elini koydu benim develim onun elinin üstünde pıt pıt ediyo ama diyo canım sevglimmm hissettiğini düşündü herhalde 😘😘😘😘
Günaydın kızlar:) Hepinize çok teşekkür ederim, inşallah sonuna kadar böyle güzel haberler paylaşırız. Allah herkese nasip etsin bu günleri.Meyve konusu benim için de sürpriz oldu, yemek yiyemiyorum diye abanıyordum ben de çok da hoşuma gidiyordu ama dikkat edecem artık.Damlacım sen çok zayıf başladığım için olabilir tabi, kullanmakta haklısın çünkü benim daha çıplak gözle bile farkedilmiyor karnım. 10 gündür dokununca içerde bir sertlik ve hafif bir kabarıklık hissediyorum, bir de derimin rengi açılmaya başladı o kadar, yavaş yavaş yukarı çıkıyor demek...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:)
Canım ben bazen sigortadan bazen özelden alıyordum, 9. haftada raporumuzu çıkarttık. Rapor kolay çıkıyor, sadece benim doktorumun bulunduğu hastanede dahiliye bölümü olmadığı için bizi bir arkadaşına yönlendirdi, orda 10 dk da yazdı ama sistemden onaylanması bazen hemen bazen birkaç saat sürebiliyormuş, bizimli hemen çıkmayınca eve geldik, eşim iş çıkışı gidip aldı, sorun olmadı.
Rapor alınca artık sadece 5 kutu yani 10 günlük değil de 90 günlüğe kadar iğne alabiliyorsum, birde iğnelerin bitmeden de gerekirse iğne alabiliyorsun. (Ben Hibor kullanıyorum, o da her eczanede bulunmadığı için aramıştık birkaç kez)
Rapor sistemde onaylandıktan sonra başka yere göstermene de gerek yok, istediğin eczaneden ve doktordan alabiliyorsun. Bana aile hekimim yazdı en son, hemen karşısındaki eczanede getirtti çok rahat oldu. Yalnız eczacılar başta normal yazınca göremiyorlar, raporum var deyince sistemden kontrol edip öyle gördüler canım. İnşallah anlatabilmişimdir.
Bu arada rapor yazan doktor illa bakalım dememişti, isterseniz bi bakabiliriz dedi,bizde dayanamadık baktık. Ama arkadaşı olduğu için olabilir, çünlü normalde kalp atışının görülmesi lazım rapor için.
Be doktoruma son kontörümde sordum doğal yağlarmı, yoksa eczane kremlerimi iyi çatlaklar için dedim oda bana eczaneden bir tamamen içeriğidoğak yağlardan oluşmuş bir krem yazdı. Ama kremde de her çeşit yağ mevcut. Ben kesinlikle inanmıyorum doğal hiç birşey bebeğe zarar vermez. Benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca Acıbadem yağı sürmüş vücuduna. Ama maşallah hiç bir şeyim olmadı :) bende dün aktara gittim ve Acıbadem, çam, lavanta, kakao, zeytinyağı, sarı kantaron, kayısı, aynısefa yağlarını karıştırttım çok ta faydalı geldi kaşıntılarım azaldı gibi sanki :)
kızlar bişi sorcam 11 haftalık hamileyim göbek çatlağım olsun istemiyorum bunun için kaç haftalıkken ne kullanmaya başlamalıyım tecrübesi olanlar cvp yazsn lütfen ne kullanmalıyım ve ne zaman başlmalıyım...?????
Canım ben sordum doktoruma herhangi vbi çatlak önleyici kullanabilirsin dedi. Olacaksa zaten engeleyemezsin. Ama tedbir istiyorsan farketmez kullandığın dedi. Yani bebeğe hiç bi zarar olmaz dedi. Kullanılan kremler yağlar bebeği etkilemez dedi.
Aynen bana da yok nub diye bişi dedi. Bana erkek olsa burda bi çıkıntı olması gerekir dedi. Şuanki görüntüsü vajina gibi dedi. Ama tabi daha pipi gelişmemiş olabilir çünkü çok erken dedi.
Canım iyi gelmesine çok sevindim ama dikkat et tahin çok kılo yapar.
Ben de arada pıt pıt hissediyorum ama sanırım barsak sesi onlar. Şimdi diyorum ki ne çok ses çıkarıyormuş bu barsaklar yahu. Bi sussalar da bebişleri duysak.
Canım kontrolunun iyi geçmesine çok sevindim. Ben de derimde bi değişiklik olmadı ama karnım büyümeye başladı. Göbeğimin üstü yani. İkiz olduğu için sanırım daha erken belli olmaya başladı. Bir haftadır da kaşınıyor. Şimdilik bebe yağı sürüyorum. Sonrası için çatlak kremi almaya karar verdim. Sonradan pişman olmaktansa vereyim parasını da gitsin. Meyvenin fazlası kilo yapar ama ben oldum olası çok meyve yerim benim öyle aşırı bi kilom yok hatta 3 ayda hiç kilo almadım. Bece meyveyi kısmaktansa diğer yediklerimize dikkat etmek daha doğru olur. Bana doktorum diyet yapar gibi yiyceksin dedi. Protein ağırlıklı azar azar ve sık sık.
Canım eczane den kremleri tercih edebilirsin ama kremler bana sıcak gelmiyor benin tercihim yağlaronlarda ne kadar doğal bilemiyorum tabi ama ben aktarıma güveniyorum. Onun dışında sende aktarıma gidip yağların karıştırtıp ayarlatabilirsin. Ben hamile oldugum ilk günden beri catlayabilecek yerlerime sürüyorum bazen unutuyorum bazen sürüyorum ama artık ciddiye almaya başladım bu olayı. Tabi ne yaparsan yap Bazende genetik oluyor aiende varsa çatlak sen ne yaparsan yap çatlıyorsun
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Çok sağol canım, bende almadım ama bu kadar az yemeyle vermedim de. Evet besin değeri yüksek şeyleri yememiz lazım ama meyvelerle aramsa duygusal bağ oluştu nerdeyse:) ve malesef ben hala tavuk, balık ve yumurta yiyemiyorum, azar azar et yemeye başladım o da çok faydalı olduğu için zorluyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?