Günaydın kızlar:) Hepinize çok teşekkür ederim, inşallah sonuna kadar böyle güzel haberler paylaşırız. Allah herkese nasip etsin bu günleri.
Meyve konusu benim için de sürpriz oldu, yemek yiyemiyorum diye abanıyordum ben de çok da hoşuma gidiyordu ama dikkat edecem artık.
Damlacım sen çok zayıf başladığım için olabilir tabi, kullanmakta haklısın çünkü benim daha çıplak gözle bile farkedilmiyor karnım. 10 gündür dokununca içerde bir sertlik ve hafif bir kabarıklık hissediyorum, bir de derimin rengi açılmaya başladı o kadar, yavaş yavaş yukarı çıkıyor demek...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:)
Canım çok teşekkür ederim bir gün yeterli o zaman bana. benim doktorum cerrahpaşa da prof'tu ancak tam gün yasasından sonra orayı bırakmak zorunda kalmış sanırım.Ben hep muayenehanesine gittim, bana dediği cerrahpaşada kadın doğuma polikliniğe git,orada pıhtılaşma test sonuçlarını göster vs.Acaba devlet hastanesine gitmeden önce sıra mı almam gerekiyor yoksa ben geldim rapor yazdıracağım vs. diyerek işimi halledebilir miyim ki? Dr um özel sağlık sigortama güvenip bu konuda baya ilgisiz davranıyor.Ne güzel senin dr birine yönlendirmiş.Bana da git eğer olmazsa beni ara dedi...Ne zor işler bunlar
Övünen değil, övülen :)
Yani randevu bile alamıyorum :) O kadar memnun hastaları. Bana da iki doğum yapan biri tavsiye etti. Ona devam edicem :)
Aynen bana da yok nub diye bişi dedi. Bana erkek olsa burda bi çıkıntı olması gerekir dedi. Şuanki görüntüsü vajina gibi dedi. Ama tabi daha pipi gelişmemiş olabilir çünkü çok erken dedi.
Gözün aydın cnm , muanenizin iyi geçmesine çok sevindim . Hep güzel haberlerle gelelim inş . Meyve konusundaki uyarın içinde ayrıca teş ederim . Benim karnım sanki biraz çıktı gibihoşuma gidiyor bu durum . Bazen bende şöyle bir piskoloji oluyor çok kilo alıcam çirkin olucam ve beni kimse beğenmiyecek diye düşünüyorum
Gözün aydın cnm , muanenizin iyi geçmesine çok sevindim . Hep güzel haberlerle gelelim inş . Meyve konusundaki uyarın içinde ayrıca teş ederim . Benim karnım sanki biraz çıktı gibihoşuma gidiyor bu durum . Bazen bende şöyle bir piskoloji oluyor çok kilo alıcam çirkin olucam ve beni kimse beğenmiyecek diye düşünüyorum
ben geç kalmış sayılırmıyım hiç bişey kullanmadım 11 hafta 2 günlük bebeğimm badem yapı diyolar ama o da tüğlenme yapar diyolar doktoruma danışıpda alsammı die düşünüyorum yada bebek yağı nasıl gelir bilmiyrm..?
Canım çok şükür benimde yatarken çok oldu işte oyaladım kendimi uyumuşum mide yanmamın üstesinden geldik çok şükür yataktan çıkamadım henüz valla
Sen işte napıyon canım zorlanıyosundur bi kafanı koyabilsen geçerde işte çubuk falan atıştır ya bişey geçirmez biliyorum hergün istifra ediyorum ben ve geçmiyo canım bi kaç hafta daha sıkıcaz dişi telden giriyorum kaç haftaydı senin ki
İşte aynen bana da oyle söyledi. Ama benim bildiğim de şu erkeğin genital organı 10. Haftadan itibaren gelişiyor. 11. Haftada gelişmesi tamamlanıyor sonra da büyümeye başlıyor. Yani sen 12. Haftadasın ben 13. Haftadayım oluşsaydı oluşturdu herhalde bu zama kadar diye de kendi kendime düşünüyorum işte :)
arkadaşlar merhaba;
günlerdir giremiyorum çok hastayım ilaçta içemiyorum...öksürük ve halsizlikten bıktım artık.. maaşallah topic yerinde durmuyor bayağı ilerlemiş..9 ayın sonunda nerde oluruz artık bilemiyorum
bu arada bendede inanılmaz mide yanması ve nefes alamama durumu var...ama benim tahlil sonuçlarımın hepsi temiz çıktı...neden oluyor bilemiyorum
cuma günü doktora gittim bebeğimi gördüm bu ikinci ama demekki insan unutuyor...minicikti allahım bir an önce büyüsede kucağıma alsam dedim :26:
Acıbadem yağı tüy yapmıyor canım tabi doktoruna sor oyle kullan. Tatlı badem kullandım ben ilk ay karnımın üstünde tüy oldu cizgi halinde. Dün aktara sordum Acıbadem kullan diğeri evet tüy yapar dedi
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Şu bulantılarınız bi geçse artık yaben çok üzülüyorum sizin bu halinize
peki geç kalmış sayılırmıyımmmm=?
Merhaba anneler,
2li testimin sonucu dün çıktı, 36 yaşında olduğum için yaş riski 1/217..yani yüksek riskli gruptayım ama olsun, içim çok rahat. size bahsettiğim NiFTY testi için dün kan verdim. Kanı Hong Kong'ta bir firma çalışacak ve sonuç 3 hafta sonra çıkacak. eğer bir sorun görülürse (ki görülmeyecek) amniyo yapılacak. Hayırlısı bakalım. Bu arada bebişimi sanki bugün hissediyor gibiyim ya da fazla gazlı bir günümdeyim :) henüz çözemedim..
hepinize sağlıklı bir gün dilerim.
Yaaaa onları yiyemediğine üzüldüm. Ben yumurtayı yerken zorlanıyorum onu da iki günde bir yemeye çalışıyorum. Allahım iştah versin sana da bebişine faydalı besinler alabilesin.
Sanmıyorum doktorlar zaten 3. Ay bittikten sonra öneriyorlar sürmeyi. Benim karnım hiç olmadığı için ben erken başladım canım
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
slm kizlar,
nasilsiniz?
nasil gidiyor?
iki haftadir giremedim, cok yogundum.....birde guatrim cok yüksek cikti, beni korkuttu doktor, gittim hemen bir uzmana göründüm cok sükür normalmis ve hamilelerde ola bilirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?