2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Gözün aydın cnm , muanenizin iyi geçmesine çok sevindim . Hep güzel haberlerle gelelim inş . Meyve konusundaki uyarın içinde ayrıca teş ederim . Benim karnım sanki biraz çıktı gibi hoşuma gidiyor bu durum . Bazen bende şöyle bir piskoloji oluyor çok kilo alıcam çirkin olucam ve beni kimse beğenmiyecek diye düşünüyorum

Ben Anadolu yakasındayım, burda olsan sende o doktora giderdin hemen hallolurdu ama çok uzaksın sanırım. Devlete gideceksen randevu alman gerekiyor, ve devlette ultrason bakmadan hiçbir şey yapmıyorlar bilgin olsun canım. Devlet yerine normal bi özel hastaneye de gidebilirsin aslında, bizim doktorun yönlendirdiği yerin muayenesi 20tlydi sanırım ama çok kibar bir doktordu ve hemen halletti, yakınlarında varsa deneyebilirsin aslında.

slm kizlar,
nasilsiniz?
nasil gidiyor?

iki haftadir giremedim, cok yogundum.....birde guatrim cok yüksek cikti, beni korkuttu doktor, gittim hemen bir uzmana göründüm cok sükür normalmis ve hamilelerde ola bilirmis.

Aynen bana da yok nub diye bişi dedi. Bana erkek olsa burda bi çıkıntı olması gerekir dedi. Şuanki görüntüsü vajina gibi dedi. Ama tabi daha pipi gelişmemiş olabilir çünkü çok erken dedi.

İşte aynen bana da oyle söyledi. Ama benim bildiğim de şu erkeğin genital organı 10. Haftadan itibaren gelişiyor. 11. Haftada gelişmesi tamamlanıyor sonra da büyümeye başlıyor. Yani sen 12. Haftadasın ben 13. Haftadayım oluşsaydı oluşturdu herhalde bu zama kadar diye de kendi kendime düşünüyorum işte :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar merhaba;

günlerdir giremiyorum çok hastayım ilaçta içemiyorum...öksürük ve halsizlikten bıktım artık.. maaşallah topic yerinde durmuyor bayağı ilerlemiş..9 ayın sonunda nerde oluruz artık bilemiyorum

bu arada bendede inanılmaz mide yanması ve nefes alamama durumu var...ama benim tahlil sonuçlarımın hepsi temiz çıktı...neden oluyor bilemiyorum

cuma günü doktora gittim bebeğimi gördüm bu ikinci ama demekki insan unutuyor...minicikti allahım bir an önce büyüsede kucağıma alsam dedim :26:

bende ayni, sanki hamile degilimde suan, kilo almis gibi geliyor bana :) cok tuaf birsey yaa...allahim herkese nasip etsin. benimde karnim cikti, ailem biliyor ve diyor karnin cikti diye...cok güzel bir his :)

Aynı ben :)) ben alışamadım karnımın çıkmasına hala.

Prenses nerelerdesin, geçen merak ettim seni sordum gören var mı diye ama o yazıyı görmedin sanırım. Ağrıların vardı, geçmiştir inşallah. Ben de sürekli karnımı yokluyorum o hafif kabarıklık bile çok hoşuma gidiyor, ben kiloya dikkat ediyorum çünlü zaten 5 kilo fazlalıkla başladım, ve daha çok son aylarda çilesini çekmeyim diye düşünüyorum, yoksa zaten eşlerimiz de biz de bebeğe dalmışken kilolar gider arada, korkmayalım:)

Acıbadem yağı tüy yapmıyor canım tabi doktoruna sor oyle kullan. Tatlı badem kullandım ben ilk ay karnımın üstünde tüy oldu cizgi halinde. Dün aktara sordum Acıbadem kullan diğeri evet tüy yapar dedi

ayyy ya keşke bende yatabilsem canım ya 11. haftamdayım canım sat göre seninle aynıyım canım. aynı gün gözüküyor tahmini doğum tarihimiz :)

Bak bunu bilmiyordum. Ben de çok istiyorum kız ama sağlıklı olması en önemlisi. bakalım 3 hafta sonra kesin öğreniriz artık. İnşallah yani

Ben de bir hafta önce senin gibiydim canım. Rabbim şifa versin. Bol bol dinlen yoksa geçmiyor. Ben bir hafta kalkmadan yattım da öyle geçti. Öksürmekten bebeklerime işi olacak diye çok korktum. Çok şükür bişi olmadı. Doktorum da öksürüğünü tutma ki ciğerlerine bişi olmasın öksürüğün ılk başlarda bebeğe zararı olmaz demişti. Zaman geçmiyor gerçekten bir an önce geçse de bebişlerimiz gelse.

peki geç kalmış sayılırmıyımmmm=?

peki geç kalmış sayılırmıyımmmm=?

Sanmıyorum doktorlar zaten 3. Ay bittikten sonra öneriyorlar sürmeyi. Benim karnım hiç olmadığı için ben erken başladım canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba anneler,

2li testimin sonucu dün çıktı, 36 yaşında olduğum için yaş riski 1/217..yani yüksek riskli gruptayım ama olsun, içim çok rahat. size bahsettiğim NiFTY testi için dün kan verdim. Kanı Hong Kong'ta bir firma çalışacak ve sonuç 3 hafta sonra çıkacak. eğer bir sorun görülürse (ki görülmeyecek) amniyo yapılacak. Hayırlısı bakalım. Bu arada bebişimi sanki bugün hissediyor gibiyim ya da fazla gazlı bir günümdeyim :) henüz çözemedim..
hepinize sağlıklı bir gün dilerim.

insallah birsey cikmaz canim....allahin taktiri. ama sen icini ferah tut....

Yaaaa onları yiyemediğine üzüldüm. Ben yumurtayı yerken zorlanıyorum onu da iki günde bir yemeye çalışıyorum. Allahım iştah versin sana da bebişine faydalı besinler alabilesin.

Çok sağol canım, birkaç hafta sonra düzelirim diye umuyorum, miniklerine sevgiler:)

slm kizlar,
nasilsiniz?
nasil gidiyor?

iki haftadir giremedim, cok yogundum.....birde guatrim cok yüksek cikti, beni korkuttu doktor, gittim hemen bir uzmana göründüm cok sükür normalmis ve hamilelerde ola bilirmis.

A.s saolasin...guatr bnmde yuksek cikti ve hemen ilaca baslandi.hamilelikte 2.50 ustu dahi anormal.sayiliyor senin degerlerin kac bende endokrine de gittim.iki.doktor da.ayni seyi soyledi yazini gorunce degerlerini.merak.ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…